8 grunner til å se filmer hjemme enn i et teater

[ware_item id=33][/ware_item]

Filmfreaks vil ikke savne nye blockbuster-filmer på en gang. De har bare ikke råd til å vente på komforten ved å se en ny utgivelse mens de slenger seg i en sofa, og går på bekostning av den stolte følelsen av å være de første par seerne på en film i et teater. Selv om ventetiden er, er det ingen tvil om at noen filmfreaks fortsatt liker å se filmer mer hjemme enn på et teater. Imidlertid foretrekker de å se filmer hjemme etter å ha kjent på noen grunner til at det faktisk er bedre. La oss snakke mer om det som er det bedre valget, se på filmer med vennene dine i et teater eller være fullstendig i sofaen din og se filmer på nettet.


Vi vil begynne med det vanligvis vurderte alternativet, dvs. gå på kino. Faktisk er en kino et av de mest etterspurte hangoutstedene å slappe av blant venner, da de tilbringer mye tid sammen med menneskene de vil henge med. For ikke å glemme å nevne at filmer og musikk spiller en veldig viktig rolle i vårt romantiske liv, og det er viktig at kjærlighetsfugler treffer baksetet i en teatersal minst et par ganger i løpet av en uke. Å se film i et teater er også en stor fritidsaktivitet, spesielt når det ikke er mye å gjøre i byen din, kan man redde et gjensyn ved å gå på kino med ens venner. Det er veldig gøy å se film i et teater, og de fleste er enige om dette.

MEN!

Det er alltid to sider av en debatt. Derfor ønsker vi å være utenfor boksen når det gjelder denne saken og virkelig fortelle deg med riktige påstander at det faktisk er et bedre alternativ der ute enn å se film i et teater. Vel, å se film hjemme er et bedre alternativ enn å se film på kino. Vi er ikke her for å fornærme teaterelskere og ønsker absolutt ikke å høres hyklersk, da vi også ofte går på kino. Det høres kanskje rart ut for teaterfans til å begynne med, men her er vi, for å gi 8 kjempefine grunner som vil overbevise alle hvorfor det er bedre å se film hjemme enn på et teater. Forvirret mye? Vel, sjekk ut årsakene og bestem selv.

1) Fordi alle ønsker å spare penger!

I gjennomsnitt koster en kinobillett mellom 10 og 20 dollar, avhengig av teater og dimensjoner. På den annen side koster selv de beste strømmetjenestene gjennomsnittlig $ 8 per måned for HBO. Nå koster det $ 15 / måned. Det er nesten halvparten av kostnadene for kinobilletten.

Les også: Spar penger & Få billig VPN

Hvis du skal se en film i et teater, betaler du minst $ 10 for en film. Men du kan bare abonnere på et bibliotek med tusenvis av titler i en hel måned! En hjemmekjøring ...

“PS! Du kan også leie nye filmer på nettet i færre dollar. ”

2) Fordi det er bedre å ha kontroll i hendene!

Filmen din på kino kommer aldri til å ta pause. Uansett hva som skjer på kino, så fortsetter det bare! Enten du vil tisse, trenger å fylle på på nytt popcornbøtten din, ta en kaffe til deg selv hvis filmen virkelig får deg til å bli søvnig, eller forklare søsken din hvor husnøklene er på telefonen når de ikke finner dem under dørmatte; kort sagt, uansett hva det er, så må filmen rulle. Når det er tid for pause av filmen, tar det hele pausen for å komme seg til utkjørselen og pusse mot publikum for å ta en matbit, bare for å komme tilbake med en skuffelse over at du savnet et par scener. Hva skal jeg ta, snacks eller film? For sikker på at i tilfelle du ser en film på nettet, er alt lett mulig, faktisk kan du glede deg over all luksusen i hjemmet ditt med favorittfilmen din på skjermen. Hvem bryr seg om at det er en mindre skjerm? Nå må du velge om du vil savne noen minutter av filmen, eller om du må ...

Stopp den, spill den, spole den tilbake, hopp over den, eller gjør hva du vil. Det handler om deg hjemme, fordi du regjerer der!

3) Fordi ingen skal ødelegge filmen din!

Det er mange mennesker i kinoen og alle slags ting. Selvfølgelig drar du på kino for å være midt i mengden og menneskene. Men det er en bitter sannhet i dette. Det er faktisk to slags mennesker i et teater, det ene er førstegangsseerne som alle er glade for å se de beste scenene i filmen, og andre er de "spoilere" som alle er glade for å ødelegge filmens beste scener. For ikke å glemme å nevne, det blir veldig irriterende når du ikke kan få setet du ønsket deg. Følgelig må du klare deg med det ekle publikum rundt deg. Se for deg at det sitter et barn rett foran deg, og du prøver ivrig å få et klipp av filmen du har ventet måneder på, men sutringen er for høy til at du kan glede deg over den, og til kontrolløren kommer til sjekk den tapte forelderen med den gråtende babyen, det er for sent; har du allerede gått glipp av den beste delen av filmen.

Ja! Det er en god sjanse for at filmopplevelsen din blir ødelagt. Men på den tiden kan du ikke gjøre mye med det enn å bare ønske at du var alene og hjemme og så den samme filmen online i fred.

Vel, du kan faktisk være alene.

Bare lås rommet ditt, slå av lysene, og det er ingen som kan ødelegge filmen din når du er hjemme alene.

4) Fordi det kan være hjemmekino!

Mange hevder at kino er det beste stedet å se film på grunn av stemningen, storskjerm og høy lyd. Det er absolutt gyldig. Det forbedrer hver bit av filmopplevelsen. Alt ser ut til å være så dramatisk, handlingen, dialogene, bevegelsene og hva ikke.

Imidlertid kan denne opplevelsen bli enda bedre hjemme med et hjemmekino. Vi kjøper dyre teaterbilletter for premium teatre med liggende stoler eller senger, men vi lurer sjelden på at vi kan få et hjemmekino også som vi kan benytte oss av når det er enkelt. Det kan være en stor nok skjerm for rommet ditt, fantastisk lydanlegg, din egen seng eller sofa, med mye mer komfort, og hvem vil ikke like det.

Dessuten kan pengene du sparer fra å se film hjemme kjøpe deg hjemmekino før eller senere. Din komplette filmopplevelse i teaterstil hjemme søtt hjemme!

Samsung HT-J5500W 5.1-kanals 1000-watt 3D Blu-Ray hjemmekinoanlegg (2015-modell)

Mer alternativ:

Sony BDVE3100 5.1-kanals hjemmekinosystem

5) Fordi stemningen kan lages hjemme!

Mange av oss elsker å se filmer med venner. Vi pleier å planlegge en natt ute på kino med våre kjære venner. Den fantastiske stemningen virker enda bedre med vennene. Bli enige! Men hva med å lage en fantastisk atmosfære hjemme, invitere venner og se på alle delene av favorittfilmen din?

Jeg vedder på at det er bedre enn å se en film i teateret. Ikke alle kinoer tillater å ha noen form for mat. Hjemme kan du spise hvilken som helst mat mens du ser på film, bestille mat fra din favorittrestaurant og invitere noen få gode venner.

Så hva er poenget med en god stemning når det ikke er noen pizza som hjemme Sweet Home!

6) Fordi ikke alle filmer er veldig enkle å forstå!

Det er noen filmer som krever for mye konsentrasjon for å se dem. Du kan ikke tåle å gå glipp av en eneste scene for å forstå dybden i de dyptgripende filmene fordi alt og alt henger sammen. Men så avbryter noen deg om den forrige scenen, og du blir helt distrahert, og savner noen viktige scener i filmen. Dette kan bare skje på kino.

Tenk deg at du er hjemme og ser på film på nettet. Hvor lett du kan holde konsentrert festet til filmen, den minste typen forstyrrelse du kan ha er at yngre søsken irriterer deg, som du lettere kan takle enn oppstyret fra fremmede på kino. Og selvfølgelig kan du alltid gå tilbake og tilbake for å koble prikkene.

Så, Hjem er der hjertet er! Synd hvis du betalte for kinobillettene, men likevel så på scenene hjemme igjen for å gi mening ut av filmen, ouch!

7) Fordi det er No Holds Barred hjemme!

Kan du glede deg til fulle på kino? Du tror kanskje du kan, men Nei! Det kan du ikke. La meg stille deg et spørsmål: Hva om du kommer for sent til filmen på grunn av noen uunngåelige omstendigheter mens du er på veien? Kan du stoppe filmen for å begynne? OK, her er en annen. Kan du se filmen i det mest avslappende antrekket hvis du er i kino? Eller kan du le hysterisk på en scene uten at folk ser på deg med hevede bryn?

Du trenger ikke å takle en slik enestående situasjon hvis du er villig til å se en film eller to hjemme. Du må heller ikke stelle eller dukke opp for en film. Du kan bare lene deg tilbake i PJ-ene eller til og med i bursdagsdrakten, låst inne på rommet ditt og nyte filmen!

8) Begrenset mat / snacks irriterer Foodies mest

Grunnen til at vi gjør et poeng av dette hver for seg, er at det er mye for matglade. Det er irriterende når du ikke kan ta med noe utenfra mat til et teater. Det begrenser deg til utgangspunktet popcorn, nachos og godteri. Når du ser på en film hjemme, kan du bestille favoritt Hardees, Burger King, Whitecastle, Domino's eller hva som helst. Enda bedre, lag selv matlagingen før du ser en film på nettet; vil du være trygg på renslighet på stedet og hendene som forbereder det. I tillegg vil det være en hel del billigere.

Ingen hold tilbake hjemme!

Vi har bare inkludert åtte enkle, men likevel fantastiske grunner til å se alle favorittfilmene dine hjemme mens det er mye mer, og vi tror du kjenner dem nå. Del denne informasjonen med vennene dine og filmpartnerne for å overtale dem til å ha en filmbasert hjemme denne gangen. Du kan ha mer interessante grunner til å dele med oss, så nevn andre grunner på vårt sosiale nettverk eller bare legg det ut fra den sosiale kontoen din ved å bruke #BestVPNDeals.

Våre siste råd til deg 

For å være trygg mens du laster ned filmer hjemme, bør du bruke en VPN. I mange land er bruk av VPN nødvendig mens du laster ned filmer av forskjellige grunner. En av dem mottar et varsel om bot for nedlasting. Du vil unngå det på alle måter. Av den grunn anbefaler vi deg to av de beste VPN-leverandørene der ute:

NordVPN

Denne VPN-leverandøren er beryktet for å tilby internettsikkerhet til en ganske god pris. Det vil heller ikke svinge nedlastingshastigheten din. Så du vil ha den ultimate roen mens du laster ned filmer hjemme med den eneste NordVPN. 

ExpressVPN

Denne VPN-leverandøren er kjent for sin tilkoblingsstabilitet. Du blir ikke koblet fra VPN-en selv når enheten er slått av. Selv om du gir sikkerhet, avskrekker det ikke ISP-hastigheten din. Derfor heter det ExpressVPN.

Facebook: https://www.facebook.com/bestvpndeals/

Twitter: https://twitter.com/bestvpndeals

Bildekreditter: ShutterStock.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments