4 beste VPN-er for Hulu – Se Hulu utenfor USA!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hulu er et joint venture for amerikanske TV-giganter Fox, NBC og ABC, slik at du kan glede deg over alle TV-programmene som har blitt sendt i det siste eller som for øyeblikket er på lufta på disse TV-nettverkene. Hulu kommer godt med når barnet ditt kaster et raserianfall og må lindres av sin favoritt tegneseriefigur. Visninger fra kanaler som Cartoon Network og Nickelodeon kan også streames via Hulu.


Et tilbakeslag for de fleste streaming-nettsteder er at showene ikke er tilgjengelige så snart etter at de ble sendt på grunn av nettverkets begrensninger. Hulu eies av disse nettverkene, slik at du fritt kan se de siste episodene dagen etter at de offisielt er sendt på den kanalen. Dessuten er Hulu kun tilgjengelig for amerikanske målgrupper, og hvis du bor utenfor USA, ville du ikke kunne se Hulu online.

Hva er løsningen hvis man ønsker å se Hulu online utenfor USA?

Vel, du kan enkelt omgå geo-begrensninger og se på Hulu utenfor USA ved å velge en VPN-tjeneste. Ved å bruke en VPN kan du enkelt koble til en hvilken som helst amerikansk server og få tilgang til Hulu fra hvor som helst i verden gjennom en amerikansk IP-adresse. Nedenfor nevnte VPN-er er en sikker måte å få tilgang til Hulu utenfor USA, så velg hvilken som helst av VPN-ene som er nevnt nedenfor og senere i denne artikkelen, vil vi diskutere mer om Hulu:

NordVPN

Du kan oppheve blokkeringen av Hulu utenfor USA ved å bruke NordVPNs utbredte servere som tilbyr dobbel beskyttelse mot hackere og skjuler IP-adressen din for Hulu også. Nyt streaming av HD-videoer i høye hastigheter på opptil seks enheter samtidig med NordVPN. Du kan for øyeblikket spare stort fra den 3-årige planen som koster bare $ 2,99 / måned.

ExpressVPN

Alle har hørt om ExpressVPN som VPN-penger av høyeste kvalitet kan kjøpe og hypen er fullstendig berettiget. Det kan virke litt dyrt for 6,67 dollar per måned, men det er verdt pengene. Konsulter deres kundebehandling 24/7 for å få serverne som lar deg se Hulu utenfor USA. Du kan streame HD-videoer på få sekunder og glede deg over ubegrenset båndbredde. I tillegg tilbyr de 30 dager pengene tilbake-garanti.

besøk nettsiden

VyprVPN

Dette alternativet skiller seg ut for å være budsjettvennlig og rask kundeservice mens du finner servere for å se på Hulu utenfor USA. De tilbyr tre kraftige protokoller i 48 land, og du kan registrere deg for en 3-dagers prøveperiode før du lærer hvordan du ser Hulu på MAC eller andre enheter. Få rask tilgang til Hulu på bare $ 5 per måned og benytt 30 dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd.

SaferVPN

Dette er et av de mindre globale VPN-selskapene med mange fordeler, så ikke undervurder tjenesten deres. Noe av det beste med dem er deres kundebehandling 24/7 som garanterer at du vil kunne identifisere serveren som fungerer med Hulu raskt og begynne å se på oversiden. De er enkle å bruke apper / programvare på flere klienter som windows, mac, apple, android, ios og en kromutvidelse. Deres 30 dager pengene tilbake-garanti søter avtalen. SaferVPN tilbyr en 3-årsplan bare for $ 2,25, spesielt for sine amerikanske brukere.

3-trinns guide til å se på Hulu

  1. Kjøp en topp VPN-tjeneste
  2. Velg en server som ligger i USA fra appen
  3. Gå til Hulus nettsted og nyt det

Mer om streaming av Hulu TV-show utenfor USA

4 beste VPN-er for Hulu - Se Hulu utenfor USA!

Det er flere streaming-nettsteder over hele verden, men Hulu inntar et av toppplassene for innbyggere i USA og Japan. På grunn av populariteten, foretrekker flere brukere å se TV-show gjennom Hulu i stedet for mindre kjente nettsteder som er strødd med irriterende reklame.

Tidligere tillot Hulu gratis streaming for begrenset innhold, men nå må du abonnere på deres betalte tjeneste for å glede deg over innholdet som er tilgjengelig. Først må du registrere deg for en konto på Hulu og deretter velge abonnementspakke. Betaling må skje via de innenlandske kredittkortene de aksepterer eller PayPal. Hvis du vil benytte deg av Hulus tjenester, men ikke bor i USA eller Japan, kan du ha problemer med å utføre betalingen. Så se på de valgmulighetene for rundkjøringen du har før du registrerer deg på Hulu.

La oss si at du drar på en ferie utenfor USA eller Japan, men ikke ønsker å gå glipp av noen utvikling i TV-showet du for tiden er besatt av. Siden du allerede har en konto på Hulu, kan du anta at du ikke har noen problemer med å strømme den. Det ville være galt! Plassering betyr mye, siden mange streaming-nettsteder har geobegrensninger på innholdet.

For eksempel har forskjellige nettsteder som utelukkende tilbyr streaming av koreanske dramaer og filmer, tjenester begrenset til Korea. Det handler ikke bare om underholdning, men også politikk ettersom land som Kina har flere forbud på nettsteder for utenlandsk nyhetsbyrå. I tillegg til myndighetene, er det opp til selskapet som eier nettstedet å bestemme regionene de ønsker å utvide tjenestene sine også. Dessverre tillater ikke Hulu streaming utover USA og Japan, så du må komme med en strategi for å se på Hulu utenfor USA. Overraskende vil du heller ikke ha tilgang til Hulu i Canada og Storbritannia.

Kan jeg få tilgang til Hulu ved hjelp av en VPN-tjeneste?

Det enkle svaret på å overgå geo-restriksjoner er et virtuelt privat nettverk (VPN). En VPN lar deg få tilgang til innhold med regionale begrensninger ved å skjule din virkelige IP-adresse. Du kan til og med lære hvordan du ser Hulu på Kodi når du har satt opp en VPN-konto. Heldigvis fungerer VPN på flere enheter inkludert MAC slik at du kan sjekke ut hvordan du ser Hulu på MAC også.

Du kan koble deg til en av de mange serverne som eies av den VPN-tjenesten på stedet du vil vises i nettstedets poster som din. La oss si at du bor i Portugal og vil streame TV-serier på Hulu. Registrer deg for en Hulu-konto etter at du har slått på VPN-en og valgt en protokollserverkombinasjon som gir best resultat. Serveren du velger kan være et sted i USA, slik at din nåværende IP-adresse er den amerikanske serveren når det gjelder Hulu.

Dette betyr at Hulu ikke vil kunne fortelle at du faktisk meldte deg på fra Portugal, slik at du fritt kan strømme TV-serier. En VPN gjør mer enn bare skjul IP-adressen din. Det øker forbindelsens sikkerhet mye og forhindrer deg fra å bli sporet av offentlige etater. Det beskytter deg også mot hackere hvis du bruker offentlig Wi-Fi. En VPN fungerer ved å kryptere alle dataene som utveksles mellom systemet ditt og internett. Det er mange protokoller som VPN tilbyr, som du kan bruke til å fjerne blokkering av Hulu utenfor USA.

Høres enkelt ut, ikke sant? Feil! Hulu ligger foran deg og har et sofistikert system som forbyr bruk av proxy-servere for å skjule din virkelige beliggenhet fra den. Den har svartelistet flere populære VPN-er som ellers ville tillatt deg å se Hulu utenfor USA. De kjenner igjen serverne som er eid av disse VPN-selskapene, slik at du ikke kan fjerne blokkeringen av Hulu utenfor USA gjennom dem.

Det vises en melding som sier at Hulu har oppdaget din anonyme proxy-server, og at du må deaktivere den for å strømme på Hulu hvis du bor i USA. Ikke bekymre deg fordi du fortsatt kan lære å se Hulu på MAC og hvordan du kan se Hulu på Kodi selv om din nåværende bolig ikke er i USA eller Japan. Lurer du på trikset for å få tilgang til Hulu i Canada og Storbritannia? Slapp av fordi ikke alle VPN-er har blitt utestengt av Hulu, så det er måter å løse denne begrensningen på. Problemet er at Hulu kan oppdage proxy-serverne som eies av noen VPN-selskaper, men det er fremdeles noen servere som forblir under radaren. For å oppheve blokkeringen av Hulu utenfor USA, kan du kontakte en kundebehandlingsrepresentant for VPN-selskapet ditt og spørre om disse serverne.

NordVPN er viden kjent som det beste alternativet når du vil se Hulu utenfor USA. Det anbefales på det sterkeste av VPN-brukere, spesielt når det gjelder hastighet. De som ønsker tilgang til Hulu i Canada og Storbritannia garanterer ofte NordVPN siden det har flere servere i USA som gir en sterk forbindelse hver eneste gang. Du kan bla gjennom deres offisielle nettsted før du tar den endelige avgjørelsen.

Konklusjon

Husk å sjekke om disse VPN-ene opererer i ditt land og gi alle funksjonene du krever. Test ut de anbefalte serverne for Hulu med forskjellige protokoller for optimale resultater. Hulu er en flott kilde til underholdning for snorer og strømning-elskere, og hvis du er tilhenger av Gotham og Arrow, er Hulu det beste valget å se på favoritt-TV-seriene og -kanalene dine fra hvor som helst i verden..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments