3 beste Chrome VPN-er fra 2019, du ikke vil gå glipp av

[ware_item id=33][/ware_item]

Det har vært lenge de fleste av oss kysset farvel til Internet Explorer, Opera, Firefox og alle de andre nettleserne helt siden Google Chrome slo dem død av sin enestående ytelse. Nå er Google Chrome så populært at en ‘nettleser’ er synonymt med denne favoritten til enhver tid. Det skjedde etter hvert, ikke bare fordi Chrome arvet pappas navn og skrøt med det fulle navnet 'Google Chrome', eller det ga oss et enkelt vindu til alle søsknene Youtube, Google Maps, Google Docs osv. Ett sted, men også fordi det ga oss alternativer å tilpasse nettleseren etter vår smak. Et så flott alternativ var en enorm samling av Chrome-utvidelser. Visstnok er Chrome sine gratis utvidelser for gode til å spille rundt og forbedre brukeropplevelsen mens du surfer, men som om alt har en betalt versjon, har utvidelser dem også; bare for å gjøre den bedre opplevelsen best.


Chrome VPN vs Chrome VPN-utvidelse - er de forskjellige?

Sikkert! Chrome VPN-er og Chrome VPN-utvidelser varierer mye. Den største forskjellen er at utvidelser vanligvis er gratis, men Chrome VPN-er ikke. Ulempen med Chrome VPN-utvidelser er imidlertid at utvidelser bare er begrenset til krom, funksjonene deres er begrenset, hastigheten er tregere og de er også effektive. Alt dette er fordi Chrome VPN-utvidelser bruker en proxy-server / mellommann og ikke er en faktisk VPN.

På den annen side har Chrome VPN-er tusenvis av servere som dekker bedre sikkerhetsfunksjoner og flere steder å koble til fra. Videre fungerer VPN på operativsystemnivå og sikrer all trafikk som passerer over internett på PC, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett eller overhodet. Dessuten er hastigheten bedre, og derfor er opplevelsen ingen svette. Den eneste ulempen med å bruke en Chrome VPN er at du må kjøpe den. Du kan imidlertid også bruke denne Chrome VPN-en på skrivebordet eller mobiltelefonen, og også dele denne forbindelsen med flere enheter samtidig.

Slik fungerer en Chrome VPN

VPN-er brukes generelt av mennesker over hele verden vanligvis for sikkerhet og anonymitet over internett. De har tusenvis av servere lokalisert i forskjellige regioner som etterligner et bestemt sted for en bruker som om de bruker Internett derfra. Dette frigjør brukeren til å utføre flere oppgaver over internett fritt, for eksempel å få tilgang til nettsteder som er blokkert i hjemlandet, benytte kampanjer og rabatter i andre regioner eller bare blokkere myndighets-, organisasjons- eller spionovervåking.

Mens de fleste VPN-er tilbyr disse grunnleggende tjenestene, har ikke alle av dem den beste hastigheten og høynivåkryptering å tilby. Chrome VPN-er har derimot ofte bedre sikkerhetsfunksjoner og -hastighet for å øke opplevelsen din over internett uten bekymringer for tyveri, misbruk eller overvåkning. Det er viktig å forstå forskjellen mellom en Chrome VPN og en Chrome-utvidelse at førstnevnte er HD-opplevelsen til sistnevnte, enten det gjelder sikkerhet eller hastighet.

Beste “3” Chrome VPN-er

Mens vi lager listen over Chrome VPN-er, kuttet vi den til 3 topp VPN-er som definitivt, absolutt er tro mot det vi tidligere priset Chrome VPN-er som. Så la oss hoppe inn i disse beste Chrome VPN-ene:

NordVPN

3 beste Chrome VPN-er fra 2019, du ikke vil gå glipp av

NordVPN topper listen over Chrome VPN-er for sin upåklagelige tilkoblingsstabilitet.

Pros:

 • Det gir brukerne tilgang til mer enn 3000 servere over hele verden
 • Den tilbyr høyhastighets VPN-tilkobling
 • Utvidelsen er lett og brukervennlig

Ulemper:

 • Månedens plan er litt på høyresiden
 • Den tilbyr ikke en gratis versjon av Chrome-utvidelsen

ExpressVPN

3 beste Chrome VPN-er fra 2019, du ikke vil gå glipp av

Pros:

 • Den tilbyr en app som er enkel å installere og enkel å bruke
 • Det er en superrask VPN
 • Den har mange avanserte funksjoner som Kill Switch
 • Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper:

 • Det er dyrere enn konkurrentene
 • Man kan ikke bruke utvidelsen uten applikasjonen

CyberGhost

3 beste Chrome VPN-er fra 2019, du ikke vil gå glipp av

Pros:

 • Det er klart det er en rask VPN-tilkobling, men ikke så rask som de to som er nevnt over
 • Det faller i kategorien rimelige VPN-tjenester
 • Det gir en svimlende 45-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper:

 • Det har svak kundestøtte
 • Det tilbyr litt for komplisert Chrome-utvidelse

Slik konfigurerer du en Chrome VPN

Vel, det er ganske enkelt og problemfritt å sette opp en Chrome VPN. Trinn-for-trinn-guide for et raskt oppsett er som under:

 1. Velg en av de topp 3 Chrome VPN-ene anbefalt nedenfor.
 2. Abonner på Chrome VPN-tjenesten du synes best passer dine krav.
 3. Klikk på Last ned og installer deretter VPN.
 4. Lag din ID og logg inn på den med legitimasjonsbeskrivelsen.
 5. Velg server for ønsket plassering.
 6. Start VPN, og det er det, surfe fritt på internett.
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments