13 Netflix tips og triks – Bli en Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Med den økende hypen med digitale tjenester, ønsker vi ikke bare å bruke disse tjenestene på nettet, men også kjenne til hacks som kan forbedre opplevelsen. Trodde du at Netflix er så enkelt og greit at det ikke er noen hacks med det? Da kan du være en av de menneskene som aldri har prøvd de sjokkerende triksene og hackene for å gjøre Netflix-opplevelsen mye mer etter deres smak. Vi anbefaler deg å gå gjennom disse fantastiske tipsene og triksene som vil gjøre deg til en netflix pro for godt.


Er du klar for disse fantastiske Netflix tipsene og triksene? La oss komme i gang da!

Få jevnere streaming

Ingenting er mer smertefullt enn det irriterende bufferikonet midt i favorittfilmen din, spesielt når du ser på en film sammen med vennene dine. I slike vanskelige øyeblikk kan du gå på akkord med kvaliteten på lyd og video fordi det er bedre enn å ikke streame noe i det hele tatt!

Bare for å oppnå det, trykk og hold Ctrl + Shift + Alt og trykk 'S' mens du strømmer. Det åpner bithastighetsmenyen, der du kan velge en lavere bithastighet for videoen og lyden din. Det vil påvirke video- og lydkvaliteten din litt, men det fryktelige bufferikonet plager deg ikke lenger. Du kan alltid ‘tilbakestille’ til de forrige innstillingene ved å gå på den samme menyen når som helst.

Tekstene dine kan bli bedre!

Ser på utenlandske flicks, eller bare er villig til å lese dialogene for moro skyld, har Netflix undertittlene klare for deg. Men er de lesbare for deg? Hvorfor går du ikke til det Undertittens utseende meny i Kontoen din. Her kan du endre skriftstørrelse, farge og stil for en bedre og mer personlig opplevelse.

Dessuten antyder Netflix bare undertekstspråk som er mer vanlig i din region. Derfor, hvis du er tospråklig eller flerspråklig og ikke finner det språket i underteksten, kan du koble deg til et VPN og endre posisjonen din. Du vil bli overrasket over å se hvor mange flere språkvalg du kan få etter at IP-en din ble endret!

Ekstra tips: Endring av beliggenhet gir deg ikke bare flerspråklige undertittelalternativer, men også lydalternativene vanligvis på de samme språkene som gitt i undertittalternativene. Så du kan glede deg over favorittfilmen din på det nye språket du nettopp har lært. Netflix kan også være språklæringsverktøyet ditt, Yo!

Her er undertittel- og lydalternativene uten VPN

Netflix-uten-VPN

Nå kan du sjekke dem ut med ExpressVPN

Netflix-VPN

Det er snarveier

Ingen ordspill. Disse hurtigtastene kan hjelpe deg med å få en bedre Netflix-opplevelse.

 •         Mellomrom - Veksle avspilling / pause
 •         Enter - Veksle avspilling / pause
 •         PgUp - Spill
 •         PgDn - Pause
 •         F - Fullskjerm
 •         Esc - Avslutt fullskjerm
 •         Skift + venstre pil - spole tilbake
 •         Skift + pil høyre - hurtig fremover
 •         Pil opp - Volum opp
 •         Pil ned - Volum ned
 •         M - Mute toggle

Disse snarveiene vil gjøre deg til en proff av filmer med bingewatching, spesielt hvis du gjør det foran vennene dine, vil de først hive på deg og deretter på deres favorittscene!

Du bør lage flere profiler - det er gratis

Gir Netflix deg skumle eller bisarre anbefalinger noen ganger? Du vet at du bør mate Netflix med likes, så den vil anbefale deg alt du vil ha av det. For det, gå til Rediger profiler og sørg for at familien eller vennene dine har sine egne profiler.

Nå på kontoen din, gå til smakspreferanser og fortell Netflix om det du elsker. Du må gå til Netflix 'nettsted. Vi anbefaler deg å rangere filmer og show som du har sett, fordi det også hjelper Netflix å forstå hva du elsker.

Netflix blir kjent med dine liker på to måter, først av smakspreferansene dine som er nevnt, og deretter av det du vanligvis ser på. Hvis du vil ha anbefalinger om filmer på andre språk, må du skrive inn et tilpasset søk for hvert språk i søkefeltet, for eksempel "franske filmer" eller "spanske filmer" og trykke enter. Den vil da vise deg resultater fra mange filmer på det språket. Etter å ha søkt på disse utenlandske filmene og sett dem også, vil Netflix begynne å gi deg forslag til slike filmer på egen hånd. Igjen, ved å koble til en VPN vil gi deg flere forslag, ettersom IP-en din også samsvarer med regionen der språket er vanligere.

Angi din egen streaming- og buffertid

Det irriterende bufferikonet kan også vises hvis avspillingstid og buffertid har større forskjell. Men det er noe du kan gjøre med det. Den magiske trylleformatet er Shift + Alt + Venstreklikk (Shift + Alternativ + Klikk på en Mac), og det vil føre deg til en hemmelig meny. Gå til Stream Manager og angi avspillingsfrekvens som ligner Buffering-rotta. Og poff! Det bufferikonet forsvinner.

Reise utenlands? Du kan låse opp Netflix der!

Nå trenger du ikke å forlate Netflix-kontoen mens du reiser til utlandet. ExpressVPN gir deg muligheten til å se alle dine favorittfilmer og show fra hvor som helst i verden med den beste hastighets- og streamingopplevelsen som følger med en 30 dagers pengene tilbake-garanti. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Hold oversikt over kontoen din

Det er alltid moochere og tyver som bare setter deg i kvalen for din Netflix-konto. Så her kan du gjøre. Du kan følge med på kontotilgangen ved å gå til Kontoen din > Visningsaktivitet > Se Nylig kontotilgang.

Her kan du finne ut om det er mistenkelige eller uvanlige aktiviteter. Hvis det er det, gå tilbake til kontoinnstillingene og klikk på alternativet Logg av alle enheter. Det vil ta opptil tre dager, men disse moocherne vil bli plaget av elendigheten ved å ikke ha egne Netflix-kontoer.

Du bør vite hva som er nytt på Netflix

Du må ha likt Facebook-siden til Netflix. De oppdaterer deg om alt nytt de har med seg, men det er noen andre måter også. Du kan også sjekke WhatsNewOnNetflix.com og whats-on-netflix.com for å bli oppdatert om nye Netflix-titler.

Du kan også følge BestVPNDeals på Twitter og like vår Facebook-side for å holde deg oppdatert om online underholdning & online velvære.

Praktiske Netflix-hacks

Ikke bekymre deg! Visningshistorikken din kan slettes

Det er greit hvis du så på noe veldig pinlig fordi du ikke hadde det bra og det ikke var noen der for deg. Bare gå til Kontoen din og se deretter din Viser historie. Bare klikk på X (kryss) for å fjerne en tittel fra historikken din.

Les også: Netflix Proxy Error Fix

Stol på Reddit for godt Netflix-innhold

Det er mange Redditors som har mye å anbefale om Netflix, og det er alltid bedre å vite hva andre mennesker synes om filmen du planlegger å se på Netflix. Det er en helt ny verden for Netflix-elskere på Reddit. Stol på oss, du vil ikke bli skuffet!

reddit.com/r/Netflix

Auto-Play-kontrollen

Auto-Play er en velsignelse for binge-watchers, og det er mange grunner til å sikkerhetskopiere det. Men det er tider hvor du ikke vil at Netflix skal spille de neste episodene av seg selv. Så, gå til Kontoen din og velg Avspillingsinnstillinger og fjern merket i boksen med alternativet Spill av neste episode automatisk.

Få detaljer om en Netflix-tittel uten å søke på Internett

RottenNetflix er en kromutvidelse som gir deg all informasjonen du trenger å vite om hvilken som helst Netflix-tittel, ekte brukeranmeldelser, slik at du vet hvilken film du skal bruke tid på og hvor ikke.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Velg med omhu mellom HD-kvalitet og databruk

Ingenting er bedre enn å se på favorittfilmene og -programmene i HD-kvalitet. Hvert Netflix-abonnement har tilgjengeligheten av HD-videokvalitet for Netflix-titler. Bare følg disse trinnene og nyt Netflix-innhold i HD.

 •         Gå til Kontoen din
 •         Klikk på avspilling innstillinger
 •         Under fanen til Databruk, plukke ut Høy
 •         Truffet Lagre

Vente!

HD-kvaliteten er morsom, og opplevelsen er fantastisk, men den bruker mye data. Forsikre deg om at du liker HD-kvaliteten når du er koblet til Wi-Fi, ellers vil datapakken ikke være i live lenger. Hvis du bruker dataplanen din, vil en lavere kvalitet passe deg bedre.

Så dette er de fantastiske Netflix-tipsene som alle Netflix-elskere bør kjenne til. Har du kommentarer, tilbakemeldinger eller forslag? Tweet akkurat nå med #BestVPNDeals. Vi vil gjerne høre fra deg.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments