Världscupdrag: Grupp för gruppanalys och förutsägelse

[ware_item id=33][/ware_item]

Om du vill läsa FIFA-grupp efter gruppanalys, fortsätt att läsa detta men om du vill ha FIFA semifinal och slutanalys än läs ny blogg:


FIFA Worldcup Semifinal och Final Analys med förutsägelser

Dragningen är klar och den största fotbollsstadiet är klar för att välkomna de bästa spelarna som deltar i FIFA World Cup 2018. Varje grupp är konkurrenskraftig och upprörelser kan göras av underhundarna eftersom fotboll handlar om dem som levererar i dag. Låt oss ta en titt på grupperna i FIFA WorldCup 2018:

32 lag och 8 grupper

Grupp A: Ryssland, Uruguay, Egypten, Saudiarabien

Grupp B: Portugal, Spanien, Iran, Marocko

Grupp C: Frankrike, Peru, Danmark, Australien

Grupp D: Argentina, Kroatien, Island, Nigeria

Grupp E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

Grupp F: Tyskland, Mexiko, Sverige, Sydkorea

Grupp G: Belgien, England, Tunisien, Panama

Grupp H: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Det är verkligen svårt att bestämma vilken grupp som är "dödsgruppen" men vi kommer att sammanfatta det för dig att bestämma.!

Ryssland, Frankrike och England fick fördelaktiga dragningar. Spanien kommer att ta Portugal i grupp B, medan Argentina drog en av de tuffare gruppens första tävling med Kroatien, Nigeria och Island. Mexikaner, Concacaf-mästarna, kommer att spela de försvarande mästarna, Tyskland. I grupp "F" kommer det att bli en bra match mellan lag Sverige och Sydkorea. Japan kan också göra en upprörelse och gå vidare till omgången av 16, låt oss vänta och se hur saker och ting blir så småningom.

Grupp "A" -analys:

lag: Ryssland, Uruguay, Egypten, Saudiarabien

Saudiarabien har äntligen kvalificerat sig för FIFA Worldcup efter två misslyckanden i följd, och de kommer att stå inför värden, Ryssland, och alla väntar på att titta på FIFA World Cup live online. Båda lagen är svaga på papper men Ryssland kommer fortfarande att ha en liten fördel för att vara hemmalaget. Gruppen är välbalanserad och det enda laget som är säker på att gå vidare till nästa etapp är ingen annan än Team Uruguay.

Förutsägelser: Ryssland och Uruguay troligt

Grupp "B" -analys:

lag: Portugal, Spanien, Iran, Marocko

Portugal och Spanien till heta utmanare för FIFA Worldcup, den enda matchen i gruppen som kommer att bli en spikbitande thriller. Vi underskattar inte heller Marocko, de har fått en bra kombination och har presterat ovanligt bra i kvalet, så du borde se upp. Gruppen har också Iran som har presterat ganska bra under den portugisiska tränaren Carlos Queiroz, kan inte vänta med att se Iran mot Portugal den 25 juni.

Förutsägelser: Portugal och Spanien utan tvekan!

Se guide: Hur man tittar på FIFA Worldcup på Kodi

Grupp "C" -analys:

lag: Frankrike, Peru, Danmark, Australien

Om Frankrike hade ett val, kunde de inte ha skrivit manuset bättre än detta. Att vara i gruppen med Peru, Australien och Danmark kommer att bli en lätt promenad men de kan inte ta något team lätt; det är naturligtvis världscupen. När det gäller FIFA-rankningen är Peru det svagaste medan Australien och Danmark inte borde svåra det franska laget så mycket hoppas att de skulle toppa gruppen.

Förutsägelser: Frankrike och Danmark säkerställer en plats i omgången av 16.

Grupp "D" -analys:

lag: Argentina, Kroatien, Island, Nigeria

Argentina är den heta favoriten från grupp D, men det kommer inte att vara en kopp te för dem. Varje lag är välbalanserat och kan ge en tuff tid. Trots att det är det fjärde fröet kan inget lag betrakta Nigeria som ett svagt drag!

Den nigerianska mittfältaren Wilfred säger att nyckeln till att kvalificera sig till omgången av 16 är att ge 200% mot Island och Kroatien, de två första öppningslekarna för Nigeria.

Men vi kan fortfarande inte bestämma om grupp D bokstavligen är dödsgruppen.

Förutsägelser: Argentina och Nigeria fortsätter

Läs också: Bästa lagen att titta på denna FIFA Worldcup 2018

Grupp "E" -analys:

lag: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

Brasilien kommer inte att vara avundsjuk på Frankrike, eftersom de möter Costa Rica, Schweiz och Serbien i gruppmatcherna. Men är det verkligen en kamp om andra platsen? Nej, vi tror inte det, vem som helst kan toppa denna grupp; den här gången kan det vara Schweiz, de har kvalificerat sig för fjärde världscupen i rad och laget ser ganska bra ut under Stephan Lichtsteiner's kaptenskap.

Förutsägelser: Brasilien och Schweiz fortsätter

Grupp "F" -analys:

lag: Tyskland, Mexiko, Sverige, Sydkorea

Liksom Frankrike och Brasilien kommer Tyskland inte att ha några klagomål med säkerhet. En annan grupp kämpar om den andra platsen! Sverige är hårt arbetande men inte så imponerande, och varken Sydkorea eller Mexiko har kvaliteten att spåra den försvarande mästaren. I de andra nyheterna måste vi uppskatta sydkoreanska Officiell Team Jersey-tröja, förhoppningsvis kommer de att imponera på oss också med spelet.

Förutsägelser: Tyskland och Sverige fortsätter.

Grupp "G" -analys:

lag: Belgien, England, Tunisien, Panama

Team Belgien kan räknas som en av favoriterna för att nå Semifinal, deras sida är en av de bästa i internationell fotboll just nu, åtminstone på papper. Den unga truppen har troligen två av Premier League-spelarna; Eden Hazard och Kevin de Bruyne medan Adnan Januzaz namn i truppen är osannolikt på grund av hans inkonsekventa prestationer med sin klubb och han kanske inte får en call-up till turneringen. Tunisien och Panama kanske inte imponerar oss mycket, så England och Belgien har uppenbarligen en bättre chans för 16-omgången.

Förutsägelser: England och Belgien (om England inte kvävs)!

Grupp "H" -analys:

lag: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Denna grupp är mycket öppen, det polska laget var bland de svagaste toppfrönna, och Team Colombia kommer att ha ambitioner om att avsluta först. Det är svårt att förutsäga hur Japan och Senegal kommer att dyka upp vid det största evenemanget.

Förutsägelser: Så vi säger Polen och Japan (den här är utan beräkning)

Inga Förenta staterna, så inget VM-kul? Nej!

Du kan få ut mesta möjliga av denna världscup genom att satsa på rätt lag för denna VM-titel. Så nedan är vår analys som hjälper dig att göra rätt val;

Försvarande mästare tyskar och Brasilien är de nuvarande 5-1 co-favoriter, enligt den brittiska bookmaker Paddy Power, som också bedömer Frankrike Team (6-1), Spanien (13-2) och Argentina (8-1) som allvarliga utmanare för VM. Värdnationen Ryssland är 33-1.

Känner du dig lycklig? letar du efter en live longshot? Satsa på grannarna: Mexiko är 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments