Titta på Sky Go Online var som helst – Komplett strömningshandbok

[ware_item id=33][/ware_item]

Sky Go live stream är ett av de vanligaste sätten att njuta av TV i Storbritannien. Sky Go erbjuder mer än tjugofem fantastiska brittiska TV-kanaler inklusive de som är relaterade till nyheter, sport, drama, tecknat, resor, mat och mycket mer. Om du bor i Storbritannien bör du definitivt registrera dig för ett Sky Go-konto för att få tillgång till detta fantastiska innehåll. Den goda nyheten är att du inte behöver ett Sky Plus-konto för att prenumerera på Sky Go. Detta innebär att du sparar pengar och bara betalar för det du vill se.


Problemet är att bara människor som bor i Storbritannien kan registrera sig för Sky Go. Om du är brittisk men studerar utomlands eller har flyttat till ett annat land kommer du inte att kunna komma åt Sky Go utomlands. Brittiska TV-program har vunnit betydande popularitet genom åren. Vem älskar inte Mind Your Language och Sherlock Holmes? Fans av brittiska TV-program vill också registrera sig för Sky Go men de kan inte göra det genom den vanliga rutten. Tack och lov kan du utnyttja den regionala identifieringsmekanismen för att se Sky Go online utomlands.

Avblockera Sky Go via VPN

Just nu är du ansluten till en server som ägs av din internetleverantör (ISP) så din IP-adress är din ISP-server. När du besöker Sky Gos webbplats upptäcker deras system din plats via din IP-adress. Så de kan tydligt säga att du för närvarande inte befinner dig inom det brittiska territoriet. Därför får du inte komma åt Sky Go-innehåll.

När du prenumererar på ett virtuellt privat nätverk (VPN) slår du på det varje gång du kommer online. Din VPN är tillämplig på din internetanslutning och fungerar på flera enheter samtidigt via samma VPN-konto. Det är en fantastisk fördel med att ha ett VPN. Du väljer ett lämpligt VPN-protokoll och kombinerar det med en VPN-server som fysiskt finns i Storbritannien. Vad händer nu? Din IP-adress är inte längre den för din ursprungliga ISP-server. IP-adressen som visas är nu den för VPN-servern du just har valt. Sky Go identifierar din IP-adress som en brittisk server som gör att du kan se sky gå online utomlands.

Titta på Sky Go Online var som helst - Komplett strömningshandbok

Tänk på att det finns flera typer av Sky Go-enheter och inte alla stöder VPN: er. Om du köpte en som vanligtvis inte fungerar med VPN måste du ställa in en router för att den ska fungera.

Säkerhetsförmåner för ett VPN

Syftet med en VPN är inte bara att blockera webbplatser och applikationer med regionala begränsningar. En VPN ger säkerhet du inte kan få på andra sätt. Det säkerställer din internetanslutning och håller alla enheter anslutna till den säkra. Det skyddar också din enhet när du använder en offentlig Wi-Fi eller är kopplad till ett offentligt nätverk. Du bör inse vilken risknivå du utsätts för utan VPN. Dina internetdata flödar oskyddade, vilket normalt betyder att vem som helst i samma nätverk kan hacka till ditt system.

En VPN skapar en speciell kanal genom vilken alla dina data passerar i krypterad form. Därför kan ingen ta hand om information om dina personliga konton och du förblir utom räckhåll för cyberbrottslingar. Som ni kanske vet är regeringar och brottsbekämpande myndigheter ökända för att bryta in användarnas integritet. Annonsörer letar också efter allt som kan hjälpa dem att optimera användarupplevelsen för sina nuvarande kampanjer. De samlar in data och använder dem för att skapa användarprofiler i enlighet med de områden du visar intresse för. En VPN har förmågan att hålla dig utom räckvidd för alla slags spårningar. Det är bäst om din valda VPN-leverantör inte har några användarloggar. Även om VPN: er minskar din internethastighet till viss del kan du åtminstone vara orolig oavsett om du använder en privat eller offentlig Wi-Fi.

Bästa VPN: er för att avblockera Sky Go

ExpressVPN

expressvpn webbplats

Denna VPN rekommenderas starkt av användare över hela världen. Det är inte förvånande eftersom ExpressVPN är tillgängligt i 94 länder just nu och de arbetar ständigt med att utöka sina tjänster till nya platser. Det finns en stor chans att du kan se Sky Go live stream i avlägsna regioner med ExpressVPN. De erbjuder obegränsad bandbredd och du kan byta servrar när du känner att man inte fungerar bra som du vill. Det har en av de mest imponerande hastigheterna bland VPN: er, för att inte nämna tre fantastiska VPN-protokoll att välja mellan. De behåller inte användarloggar och har också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN

nordvpn webbplats

Om säkerhet är din prioritering bör NordVPN vara högst upp på din lista över VPN: er. De ger dubbelkryptering vilket innebär att du får två gånger säkerhetsnivån på din internetanslutning utan att minska internethastigheten för mycket. NordVPN verkar i 59 länder runt om i världen och har över tusen VPN-servrar du har val att ansluta till. De respekterar din integritet och skyddar dig mot övervakning och spårning hela tiden med sin nollloggpolicy. NordVPN har en automatisk kill switch som snabbt stänger av webbplatser eller applikationer som du använde innan du ansluter eller ansluter till ditt VPN av någon anledning. Detta innebär att under alla anslutningsfel är dina data fortfarande säkra tills VPN: n är ansluten igen och så vidare.

IPVanish

ipvanish webbplats

De påstår sig vara världens snabbaste VPN och ger dig säkerhet av hög kvalitet till rimliga priser. Du kanske tänker att deras plan för en månad är för dyr. Tja, ja, men de långsiktiga ger fantastiska rabatter, det är precis därför vi rekommenderar de längre planerna. IPVanish finns i över 60 länder i olika kontinenter så att du kan komma åt Sky Go utomlands genom IPVanish när som helst. De låter dig koppla fem olika enheter till ett enda IPVanish-konto samtidigt. Deras nollloggpolicy skyddar dig från spårare och byråer. Du kan få din insättning tillbaka inom sju dagar efter att du registrerat dig om du inte är nöjd med resultatet.

Förutom dessa underbara VPN-alternativ kan du också prova VyprVPN för att se Sky Go live stream utanför Storbritannien. De har också bra kundservice och garanterar imponerande säkerhetsfunktioner. Kom ihåg att välja ett VPN som passar dina specifika krav.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments