Saker att veta innan du köper ett VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Onlineaktivitet och säkerhet måste gå sida vid sida, du bör inte ignorera det, eftersom data är allt idag och VPN skyddar dessa data. Allt du gör online idag måste vara säkert. Du skulle inte vilja lämna ut din personliga information till någon annan part, och vi vet att detta inte är en omöjlig uppgift.


Det finns hundratals sätt att rädda dig från katastrofer online, men inte alla alternativ är så effektiva som det verkar. Det finns dock några livräddande anslutningar som kan ge dig svar på alla dina frågor. Faktum är att virtuella privata nätverk alias VPN är det bästa verktyget för din online säkerhet och en säker anslutning.

När det handlar om dolda IPS-adresser, anonyma onlineaktiviteter, säkra lösenord och information, serverar VPN dig ett komplett paket med fördelar via Internet. Men inget bra kommer utan kostnad. Om du inte vill ha några nackdelar i VPN som du ska köpa kan du spara några dollar för bättre tjänster, eller hur? Men du skulle samtidigt se till att om du betalar för något borde det tjäna ditt syfte bättre.

För att vara riskfri måste du bekräfta några saker om tjänsten. VPN-anslutningar har olika funktioner och specifikationer, och därför kan det vara lite knepigt att välja ett bättre VPN. För att rädda dig från förvirring har vi en guide till vad VPN du ska köpa och vilka funktioner du måste ha för att du ska leta efter i ett VPN.

För att investera i en VPN-anslutning måste du först känna till grunderna för hur VPN fungerar och varför det är det viktigaste i den digitala världen idag. Med enkla ord är ett VPN ett verktyg för att bli anonym och skyddad när du utför dina online-aktiviteter.

Men frågan uppstår här, vad ska du leta efter i ett VPN? Vad är den viktigaste funktionen att tänka på när du köper ett VPN? 

För att svara på det låter vi undersöka varför VPN: er är så populära i dag. Det främsta skälet är att alla söker online-integritet som sitt grundläggande behov i dagens fullsatta digitala värld. Och en VPN: s huvudfunktion är just det och skyddar dig online! Om du använder ett VPN, bläddrar du privat, ingen kommer att kunna spåra dig, du kan se begränsat innehåll / webbplatser i ditt land och spela spel som inte är tillgängliga i ditt land.

Således är en VPN användbar för många saker, men det finns några fler saker du bör veta innan du köper ett VPN. Vi skapade den här guiden så att du kan välja det VPN som fungerar bäst för dig och du kommer inte ångra att du har köpt den!

Här är guiden som hjälper dig att få ut maximalt av dina investerade dollar i alla VPN.

protokoll

Din prioritering är säkerhet. Det är en av de mest grundläggande funktionerna i en VPN, dvs. att skydda dig online från hackare och övervakning. Säkerhetsprotokoll håller dig säker och du kan bläddra utan att oroa dig för några missöden. Säkerheten som du önskar och letar efter i en VPN-anslutning är beroende av protokollet som VPN erbjuder dig och det finns olika typer av protokoll som PPTP, L2TP och OpenVPN.

PPTP är ett gammalt VPN-protokoll och det är det mest använda. Det erbjuder minimal säkerhet, men det ställer in riktigt snabbt och är förmodligen det enklaste att använda bland resten av alla protokolltyper.

L2TP har en säker krypteringsfunktion för sina användare. Det är lätt att använda, särskilt när det gäller OS-enheter eftersom de har inbyggda gränssnitt för protokollet.

OpenVPN är en annan typ av protokoll. Det är det mest populära webbläsarbaserade protokollet. Om du letar efter ett VPN-protokoll som fungerar bäst för att ladda ner, kringgå geo-restriktioner och ge fjärråtkomst, är detta protokollet du bör leta efter i ett VPN du ska köpa.

Mångsidighet

En annan viktig faktor som du bör tänka på är att se till att om VPN-enheten du ska köpa stöder ett brett utbud av plattformar och operativsystem. Kort sagt, det bör vara mångsidigt. Vårt råd till dig kommer att vara att inte begränsa dig till en plattform eller operativsystem. Välj ett VPN som erbjuder en samtidig anslutning till din bärbara dator, din PC och din smartphone, med extra plats kvar för andra enheter.

Teknisk support

Lättillgänglig och användbar kundservice är verkligen svårt att hitta, men du måste leta efter den. Välj ett VPN med bra kundservice, speciellt om du inte är väl insatt inom detta område. Ett uttömmande FAQ-avsnitt och dedikerade expertrepresentanter är tecken på att ett VPN inte bara erbjuder stjärnprodukter utan också värderar sina kunder.

Pålitlig inskrivning

Din integritet är värdefull. Så du bör köpa VPN som har tillförlitlig kryptering eftersom krypteringsteknologi kan skapa eller bryta ett VPN. En enastående VPN-tjänst kommer att erbjuda en mängd olika krypteringslägen som skickar din internettrafik via flera servrar, och det är så att en hög nivå av anonymitet upprätthålls.

accessibilty

Vad är det för en VPN-tjänst vars räckvidd är begränsad? Om du vill använda ett VPN för att få åtkomst till innehåll som är blockerat i ditt land, rekommenderar vi att du ägnar dig noga åt tillgången till ett VPN i olika länder. Välj ett VPN som har servrar i många länder.

logg

Du behöver säkerhetsskydd utan att avslöja någon av dina sökhistorikinformation, och för det behöver du nollloggpolicyn. Om du är seriös och medveten om din onlineaktivitet och integritet är ett VPN verkligen ditt måste. Men du behöver ett VPN som inte har några loggar över dina aktiviteter. VPN-er som är säkra och inte har registrerat vad du har gjort online är både fördelaktiga för användarna och VPN-leverantörerna. Eftersom detaljerade loggningsförteckningar förbrukar diskutrymme, vågar några av VPN: erna att behålla alla loggposter. Och det är allt du behöver, ett VPN som inte håller koll på din aktivitet.

Kill Switch-funktionen

VPN skapades för att hålla alla dina onlineaktiviteter anonym och det måste tjäna syftet. Du måste veta att VPN som du planerar att investera i måste ha detta Kill Switch-system i sig. Den bör inte koppla bort sig själv och få dig till den vanliga internetuppkopplingen. Istället, med ett VPN, måste du alltid hålla dig borta från alla ögon oavsett vad. Bra och upp till märket VPN: er har denna Kill Switch-funktion i sitt system som skyddar din VPN-anslutning från att plötsligt gå offline och sparar dig från att bli exponerad på Internet. Anta att du är mitt i en onlinebanktransaktion och din VPN-anslutning misslyckas just där. Men med kill switch-systemet kommer VPN automatiskt att stänga av anslutningen så att du inte kommer att släppas in i internettrafiken med din osäkra, vanliga internetuppkoppling.

Serverplats

Ett stort antal serverplatser är den viktigaste punkten du inte bör missa. ”Hur många servrar har VPN? Var finns dessa servrar? ” är de frågor som måste funderas över innan du fattar något beslut. Du måste kontrollera var VPN-leverantören eller företaget finns. Om serverplatsen är anpassad till dina behov, är det VPN du bör få. Om du använder ett VPN så att du kan undvika regeringsbegränsningar bör du gå till ett VPN-företag som ligger i ett land som är minst relaterat till ditt land, det är nyckeln!

Pris

Gör din forskning innan du köper ett VPN. Det finns många underbara VPN-tjänster tillgängliga, och ett VPN behöver inte vara dyrt för att det ska vara bra. Det finns många tillgängliga VPN-budgetar som kan tävla med de dyra och också erbjuda fantastiska funktioner. Om du funderar på att använda ett gratis VPN, låt oss vara ärliga och berätta att den enda fördelen med ett gratis VPN är att du inte betalar pengar för det. Vi vet alla mycket väl att ingenting är riktigt gratis i den här världen. I ett gratis VPN finns det inga garantier för vad som händer med din integritet, säkerhet och totala prestanda. I många fall säljs din information faktiskt för marknadsföringssyften online, och det är så att dessa gratis VPN-företag tjänar pengar medan de inte tar ut dig ett öre, vilket gör att du tycker att de bara var generösa.

Hur man köper ett VPN anonymt?

Detta var de funktioner du borde tänka på innan du köper en VPN-tjänst. Låt oss nu kolla hur man köper ett VPN på ett smart sätt. För att spara tid och förvirring, här är en lista med tricks från våra experter för hur man kan köpa en VPN-tjänst smart.

Genom att använda presentkort

Hur du betalar för en VPN-tjänst är lika viktigt som hur du vill vara anonym bakom din online-aktivitet. Att betala för ett VPN är viktigt, men inte en lätt uppgift att gå. Ett verktyg som vi har räknat ut som din VPN-betalningsmetod är presentkort. Du kanske har dem att ruttna i din plånbok sedan förra julen, och nu är det dags att använda dem. Några av VPN-leverantörer acceptera presentkort som betalning. Du kan enkelt betala för en VPN-tjänst genom att konvertera dina presentkort till betalning för ditt VPN. Hur gör du det? Några av VPN-leverantörerna har det på sina webbplatser, du kan välja ett presentkort du vill och du kan enkelt byta ut ditt presentkort mot ett VPN-abonnemang.

Använda Bitcoin

Bitcoin är ett annat sätt för dig att köpa ett VPN. Det är som en helt ny valuta på marknaden och ett nytt betalningsnätverk. Du kan skicka och ta emot Bitcoins utan att behöva ge bort din personliga information. Du kan enkelt dölja din användaridentitet och få ditt önskade VPN-abonnemang.

Det finns mer hur du kan köpa ett VPN anonymt och vilket VPN du ska köpa. Och så stannar vi här för att vi vet att tiden är pengar och att du nu har räknat in och outs för att köpa ett VPN. I ett nötskal, investera i en kvalitets VPN-tjänst och betala med anonyma medier för säkerhet.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments