Kan VPN skydda dig mot hackare online? Låt oss ta reda på.

[ware_item id=33][/ware_item]

Det är ingen överraskning om du har hackat några av dina personliga konton eller webbplatser, åtminstone under denna tekniska era. Hackning på ett sätt är acceptabelt om det görs för en god sak. Men vad händer om du plötsligt får reda på att ditt företags webbplats har hackats och alla dina uppgifter har avslöjats? Är det inte så skrämmande, bara tänker på det? Det är lika läskigt som att falla från en bergsklippa. Så vi måste hitta ett sätt att bekämpa detta hinder tillbaka. För om världens rådande enheter kan ha sina konton hackade, är du också på listan.


Cyberbrottslingar följer alltid möjligheter och du kanske aldrig vet hur illa de kan påverka dig. Men om de har avancerat sina hackfärdigheter, har vi också våra försvarande verktyg för att komma undan med denna katastrof. Det är inte konstigt att tekniken har tagit över, och varje dag stöter vi på lösningar för att jämna ut de olösliga problemen. Lyckligtvis finns det en åtgärd för att skydda din existens online. Ja, vi pratar om ett VPN. Det är ett enkelt och enkelt sätt att försvara dina online-aktiviteter och information.

Hackningstekniker

Hackare är otroligt bra med sina tekniker och statistik. Med hjälp av några tekniker kan hackare enkelt få åtkomst till dina konfidentiella och personliga uppgifter, t.ex. dina kreditkortsuppgifter, e-postmeddelanden, lösenord och annan information. För att nämna några, Keylogs, Eavesdropping, Cookie stöld, bete och Switch tekniker, det finns mycket mer hackningstekniker där ute. Den goda nyheten är dock att du alltid kan använda ett VPN för säker surfning.

slå tillbaka med en vpn mot hackare

Låt oss kort prata om exakt en VPN-tjänst, hur den kan skydda dig mot alla slags online-missöden och hur du kan undvika hackerattacker. Utan tvekan kan en VPN fungera som din räddare oavsett hur svårt problemet är.

Din nuvarande IP-adress är lätt spårbar - Kontrollera din IP med hjälp av ett verktyg

Virtuellt privat nätverk

VPN, Virtual Private Network, är ett namn som ropar ut för "Integritet". Det är den mest flexibla och säkra tjänsten för onlineanvändare. Ett VPN kan användas för säker surfning, säker anslutning och det ger avancerade sekretessverktyg också.

  • En VPN kan skydda dig mot hackare.
  • Det kan göra torrenting säkert.
  • Det kan dölja din identitet online, vilket gör den övergripande onlineupplevelsen säker.

Så vilken VPN ska du använda?

Om du pratar om ett VPN finns det en rad versioner och tjänster tillgängliga som varje VPN kommer med. Men alla är olika på sitt sätt och för att göra det enkelt för dig att välja en har vi skapat en lista över våra toppval som du kan använda och göra din online-upplevelse säkrare än någonsin. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Om du tror att du inte har någon eller liten integritet när du surfar på internet och du letar efter en lösning på det, leta inte längre. NordVPN är VPN skapat bara för säkerhets- / integritetsmedvetna människor som du.

Det är en strikt VPN som inte loggar, företaget loggar sig inte in i användarens data eller aktivitet, det är deras policy. Dessutom erbjuder det en Kill Switch-funktion. Med alla dessa lyxar med högteknologisk säkerhet kommer det till ett överkomligt pris. Så vi tror att det är rätt val du kan göra direkt för ultimat online-säkerhet.

Kill Switch är en funktion som stänger av appar och aktiviteter när dina data avbryts av någon annan part, det bryter automatiskt upp aktiviteten bara så att du kan surfa på och förhindra att hacka. Således kommer NordVPN med en solid uppsättning funktioner till ett rimligt pris.

ExpressVPN

Med ExpressVPN kan du bläddra igenom alla webbplatser utan att frukta att dina uppgifter kommer att avslöjas. ExpressVPN krypterar och skyddar dina data från nyfikna ögon. Det spårar inte och spårar dina IP-adresser, plats och andra online-aktiviteter.

ExpressVPN ser också till att dina uppgifter inte delas ens med VPN själv, så det finns ingen möjlighet att din personliga information lämnas ut till någon. Med den här praktiska tjänsten skulle hackare inte heller kunna spåra din onlineaktivitet och som ett resultat kan du ha alla dina data skyddade med denna pålitliga VPN-tjänst.

IPVanish

Inte konstigt att antalet cyberattacker har ökat och det är anledningen till att många onlineanvändare nu söker tjänster som kan hålla sin onlineaktivitet anonym. Eftersom vi vet hur mycket integritet är viktigt för dig, fokuserar vi på att hjälpa dig att lära dig om de mest pålitliga och användbara VPN: erna.

IPVanish är ett annat bra VPN-verktyg som gör alla dina onlineaktiviteter osynliga och utom räckhåll från hackarna. Det krypterar snyggt all din onlinetrafik vilket säkert innebär att ingen har fräckheten att spåra dig. Din krypterade anslutning kan också skydda dig från hackare medan du använder en gratis Wi-Fi i ditt favoritkafé utan några bekymmer.

SaferVPN

Ingenting i livet är gratis, även gratis internet. Du kan sitta på en allmän plats, använda gratis Wi-Fi, men ändå känna dig säker. Men det händer bara när du använder ett VPN. Det är ett idealiskt sätt för dig att surfa på onlinetjänster utan att ha några hinder. SaferVPN kan kryptera din internetanslutning och du kan skydda alla dina personuppgifter och undvika hackerattacker.

När du surfar på webben anonymt kan du skydda dina kreditkortsuppgifter och transaktioner, bankuppgifter och dina personliga växlingstransaktioner. Hackare skulle inte ha ett sätt att komma in på dina personliga onlineaktiviteter eftersom IP-adresserna du kommer att bli anonym och dolda av VPN.

Det finns flera andra VPN-tjänster som erbjuder olika funktioner. Men det finns så många av dem att vi inte kan lista dem alla här. Det är därför vi bara har nämnt de bästa för dig. Så för att avsluta samtalet här vill vi säga igen hur viktigt det är att använda ett VPN när du surfar online. Det håller dina data säkra och gör din onlineupplevelse bättre. Därför, om du vill ha sinnesfrid när du använder internet, kommer ovannämnda VPN-förslag att tjäna dig bäst i detta avseende.

Referens för kunskap

Nichols, R. K. (2000). Försvara dina digitala tillgångar mot hackare, hackare, spioner och tjuvar. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Nätverkssäkerhet, brandväggar och VPN: er. Jones & Bartlett förlag.

Hole, K. J., Dyrnes, E., & Thorsheim, P. (2005). Säkra wi-fi-nätverk. Dator38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Säkra trådlösa nätverk mot inkräktare. CPA Journal75(4), 68.

Bildkrediter: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments