Hur man tittar på Jones mot Santos & Nunes mot Holm Online – UFC

[ware_item id=33][/ware_item]

Om du är ett kickboxning-fan måste du ha hört talas om Ultimate Fighting Championship (UFC). Ja, det är den bästa kampanjplattformen Mixed Martial Arts (MMA) som är oemotståndlig för alla kämpande sportälskare. Alla kontroverser om att vara en våldsam idrott och sportens förbud för att vara hänsynslösa på grund av vilka UFC kämpade tidigare, men kunde ändå inte sätta sina älskare att glömma sin hardcore-handling.


Det började som en unik stridshow där olika krigare med expertis i olika stridstilar som används för att tävla, i hand-till-hand strid. I början föddes MMA. Ja, en kämpe med flera kunskaper i kampstilar som brasiliansk Jiu-Jitsu, boxning, Muay Thai, Karate, Judo, Wrestling, Sambo och andra.

Varje UFC-anfall är en fullfjädrad, skicklig MMA-åtgärd där varje slag mot motståndaren räknas och beräknas väl. De stora defensiva färdigheterna lockar också folkmassan när en stans undviks med en skarp mindre huvudrörelse. Föreställ dig dessa orm-snabba rörelser om de bästa av de bästa kämparna som tävlar med varandra i Ultimate Fighting Championship, UFC.

Hur man tittar på UFC 216 online

Följ detta steg-steg - stegguide för att se UFC live online:

 • Prenumerera på en av rekommenderade VPN tjänster, vi föredrar NordVPN och  ExpressVPN
 • Ladda ner VPN-appen på din enhet
 • Anslut till VPN, gå till serverlistan och anslut till landet där UFC tillåter strömning.
 • Stream UFC 216 live gratis.

Fler kanaler för att fånga UFC 238 Live

UFC sänds på olika anmärkningsvärda kanaler i olika regioner, tillsammans med dess fantastiska och originella, UFC FIGHT PASS, förutom betal-per-view-händelserna. UFC har sitt eget nätverk som också sänder live-action i olika länder. De mest anmärkningsvärda kanalerna som luftar UFC-åtgärder inkluderar:

 • FOX Sports 1 (USA)
 • FOX Deportes (USA)
 • Sportsnet 360 (Kanada)
 • Globo (Brasilien)
 • Sky Sports (Nya Zeeland)
 • BT Sport 1 (Storbritannien & Irland)
 • Abu Dhabi Sports 6 (flera regioner)
 • FOX (flera regioner)
 • UFC-nätverk (flera regioner)
 • Wowow (Japan)

Men dessa kanaler visar bara UFC-slagsmål online som inte inkluderar att fylla din aptit för den största MMA-åtgärden. Så vi föreslår att du väljer UFC-slagsmål live streaming, dvs titta på UFC online för att få hela skärmen och utanför skärmen, förutom andra UFC Originals som inkluderar intervjuer, TV-program (The Ultimate Fighter & andra), tidigare anfall och livliga slagsmål.

UFC kommande slagsmål - Fullt schema

Se hela schemat på den officiella webbplatsen här>>

Byt till Digital - Titta på alla åtgärder från UFC Online

Många av oss vill följa varje bit av UFC och vi vet att det bara är möjligt online. Men frågan är hur man kan se UFC-strider live online? Så, kolleger, vi berättar de bästa webbplatserna och kanalerna där du kan strömma live UFC-action tillsammans med andra UFC-relaterade show och intervjuer, utan geo-restriktioner eller begränsningar.

Läs också: Se UEFA-mästare liga live

UFC TV och UFC Fight Pass

UFC TV och UFC Fight Pass är de bästa sätten att hålla jämna steg med varje evenemang, slåss, visa och uppdatera UFC online. UFC Fight Pass blockeras dock i vissa regioner på grund av begränsningarna i lagliga inställningar mellan kabel-TV som sänder UFC-slagsmål och UFC.

Hur man tittar på Jones mot Santos & Nunes mot Holm Online - UFC

Men nu vet du den bästa lösningen för det eftersom du har ett VPN. Med en VPN-tjänst, du kommer aldrig bli hemsökt av UFC Fight Pass Blackouts oavsett din region. Med ett VPN kan du enkelt komma åt UFC.TV utan regionala begränsningar och du kan njuta av UFCs live-action tillsammans med andra show.

Så titta nu på alla UFC: s handlingar från pre-fight, sedan fight, till post-fight. Du behöver inte oroa dig för de regionala begränsningarna för UFC.tv eftersom alla VPN som vi listar kommer att ta hand om det så att du kan njuta av de bästa MMA-slagsmål runt om i världen. Det är därför vi föreslår att du tittar på UFC-slagsmål, förberedelser, intervjuer och TV-program online!

Ge bort!

Här är de bästa nyheterna för er. Registrera dig för vårt nyhetsbrev i sidfoten och gör dig redo att njuta av det kommande VPN-erbjudanden med början från kvinnodagen 2019. Dela den här sidan på sociala medier och få chansen att vinna ett prenumeration på UFC Fight Pass. Det kan bara inte bli bättre, så vad väntar du på? Registrera dig nu för Jones mot Santos och Nunes mot Holm matcher från Las Vegas, Nevada, USA och håll dig stämd på lördagen den 6 juli kl 15.

Om du har några frågor, åsikter och feedback, uppskattar vi att du skriver dina idéer till oss på vår [email protected] eller besöker vår facebooksida https://www.facebook.com/bestvpndeals/.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments