Hur man tittar på HBO GO Live Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Eftersom världen rör sig i en snabb takt i den tekniska världen, skulle det inte vara fel att säga att vi har tillgång till all information där ute; vi behöver bara rätt kanaler för att söka igenom. Att ha dina favoritfilmer, shower och nyheter bara ett klick bort har blivit en välsignelse för denna generation.


Varför behövs en VPN för att titta på HBO

Om du inte är i USA kan du inte se HBO på grund av geolokaliseringsteknologi som HBO använder för att blockera tittare utanför USA. Så det enda sättet att komma förbi begränsningen är att använda en VPN. VPN kommer att ansluta din enhet till en server i USA, och den kommer att fråga din IP-adress. På så sätt kommer din plats att visas som om du är i USA och du kan titta på HBO utan några begränsningar. En sak du måste se till är att du ska välja ett VPN som har hög hastighet och erbjuder obegränsad bandbredd. Och inte bara HBO, utan en VPN låser upp geo-blockerat innehåll från hela världen.

Hur man ser HBO Gå utanför USA

En av de bästa TV-upplevelserna tillhandahålls av HBO. Det är därför den har fått den näst största premiumkabelkanalen i USA. HBO har berömt producerat några av de största hitsna under detta decennium inklusive; The Game of Thrones, nyhetssalen, entouragen, tillsammans med några populära komedihits som förra veckan i kväll med John Oliver. HBO Go är emellertid inte tillgängligt för Tv-seriens älskare utanför USA, eftersom företaget har lagt geo-restriktioner för publiken utanför USA, även om detta hinder kan undvikas. Den grundläggande lösningen är att avblockera amerikanska HBO GO. Den censur som placerats på webbplatsen spårar IP-adressen för tittaren mot svartlista eller vitlista och identifierar sedan ytterligare deras geografiska plats genom den. Det är på denna grund, webbplatsen nekar eller tillåter åtkomst till publiken. Medan det finns sätt att blockera USA: s HBO GO genom att identifiera dig själv som en tittare i USA utan att vara där i verkligheten och oavsett vilket land du befinner dig i.

HBO GO-begränsningar för amerikaner

Denna regel gäller inte bara människor som bor i andra länder än Amerika utan gäller även amerikaner som går ut ur USA: s gräns. När de amerikanska invånarna ändrar sin plats och loggar in med en IP-adress som anger ett annat land, förlorar de sitt privilegium att få tillgång till HBO GO.

Streaming VPN

Det första och främsta sättet att avblockera amerikanska HBO GO är att prenumerera på en streaming-VPN-tjänst (virtuellt privat nätverk) som gör den önskade videon tillgänglig för tittaren i vilket land de bor i. VPN-tjänsten kan öppna upp allt innehåll som är begränsat till tittarna och ge den bästa liveupplevelsen. Den strömmande VPN har sina servrar belägna i många länder runt om i världen som gör det möjligt för publiken att se någon show utanför USA. Dessutom måste två element beaktas när man bedömer den mest effektiva VPN-strömningstjänsten, och de är:

 • Strömningshastighet:

När du tittar på din favorit-tv-program letar du alltid efter en buffertfri upplevelse. Så det är bara klokt att du letar efter streaming VPN som har den högsta strömningshastigheten utan att flera drop-ins hindrar hastigheten.

 • Lätt att hantera VPN-appar:

En VPN-app är praktiskt när tittarna tittar på programmen på mer än en enhet efter eget val. I sådana fall föredrar tittarna en applikation som är enkel att hantera, lätt att använda och kan hanteras inom alla enheter. Interaktionen mellan användaren och applikationen måste vara ostörd och utan förseningar.

Få åtkomst till HBO GO Live var som helst i världen

De tittare som är villiga att komma åt HBO GO utanför USA kan gå igenom följande steg:

 1. Ladda ner en VPN-app på deras enhet (CyberGhost är det bästa alternativet för HBO)
 2. Köp ett VPN-abonnemang för att se HBO GO live
 3. Ange ditt användarnamn och lösenord på den nedladdade appen / programvaran
 4. För att se HBO GO live rekommenderas ett "PPTP" -protokoll
 5. Välj USA VPN-server i USA för att komma åt HBO Go utanför USA
 6. När en anslutning upprättas kan du nu se HBO GO live

Se HBO GO I Storbritannien

Tittare som bor i Storbritannien kan ha försökt se HBO GO i Storbritannien och skulle ha varit besvikna eftersom det är begränsat av företaget att se HBO Go lever utanför USA. För detta enda syfte är det viktigt att avblockera USA: s HBO GO. Det första steget är att bli en HBO-abonnent. Gå sedan till nästa steg som är att lura HBO-webbplatsen att tro att du är inom USA: s gräns medan du är i Storbritannien. Betraktaren måste ansluta sig till ett VPN som så småningom kommer att ansluta dig till en serverbaserad i USA. När HBO identifierar IP-adressen som amerikansk tillgång tillåts för tittaren och de kan komma åt HBO Go live i Storbritannien. NordVPN fungerar bäst i det här fallet och ger användarna en smidig streamingupplevelse.

Läs också Best UK VPN Service

Se HBO GO i Kanada

Innehållet på HBO är geobegränsat i Kanada, liksom alla andra länder än USA. Det betyder att du behöver ett VPN för att komma åt det. Nedan visas de bästa VPN: erna för att titta på HBO i Kanada:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (privat internetåtkomst)

Alla ovanstående VPN: er avblockerar HBO Go och är tillräckligt snabba och pålitliga med starka säkerhetsprotokoll.

Titta på HBO med hjälp av en VPN medan du reser

Några av de bästa showerna sänds på HBO. Tack vare HBO och HBO Go kan du njuta av dessa program på din dator, telefon eller surfplatta, men så länge du är i USA. Så om du vill titta på dina favoritprogram när du inte är i USA eller när du reser utomlands har vi täckt dig! Du kan titta på programmen, och här är det mest idiotsäkra sättet att göra just det !:

-> Skaffa ett VPN:

Det bästa och mest troliga arbetet är att använda ett VPN i detta fall. En VPN hjälper dig att välja en server belägen i USA, oavsett var du är i världen. På så sätt kommer du att se ut som om du är i USA och du kan titta på HBO Go. Allt du behöver göra är bara att logga in på den streaming-VPN som du har valt från förslagen i den här guiden. Använd nu en server i USA och logga in på HBO. Den kommer sedan att behandla din enhet i USA och inget innehåll kommer att blockeras, voila!

De bästa VPN-leverantörerna

NordVPN

NordVPN är en långvarig mästare för att blockera videostreamingtjänster online. Det blockerar nästan allting. Det är en av de bästa VPN-leverantörerna ute och orsaken är deras avancerade funktioner, som inkluderar:

 1. Hög hastighet
 2. Ingen loggpolicy
 3. Genomgå enkelt begränsningar för stora geo-blockerade strömningswebbplatser
 4. Hög säkerhet och integritet
 5. Kundsupport dygnet runt via livechatt
 6. Automatisk dödsbrytare
 7. DNS-läckskydd
 8. Obegränsad bandbredd
 9. Krypterade proxy-tillägg för webbläsare Chrome och Firefox
 10. Erbjuder upp till 6 enhetsanslutning samtidigt

ExpressVPN

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Det är också en av de bästa rankarna bland VPN: er. Några av de bästa funktionerna är:

 1. Utmärkt hastighet
 2. Inga loggar
 3. Fungerar med Netflix
 4. Användarvänlig
 5. Stöder alla enheter
 6. Kundservice dygnet runt
 7. Utmärkt för streaming

IPVanish VPN

IPVanish har några intressanta funktioner, och de är:

 1. End-to-end nätverkskryptering
 2. Säker anonym surfning
 3. Lätt att använda
 4. Omkoppling censur
 5. Obegränsad bandbredd
 6. IPv6 läckageskydd
 7. Snabb kundservice

Slutord

Vanligtvis möter publiken i Australien och Kanada de ovannämnda hindren medan de får tillgång till HBO GO live. Det blockerade innehållet frustrerar fansen från de mest populära programmen och de försöker leta efter olika sätt att spärra HBO GO utanför USA. Efter grundlig forskning tror de att den enda lösningen på detta problem ligger i den bästa VPN-enheten. När en server från Amerika har åtkomst genom att använda ett VPN, ändras IP-adressen och webbplatsen tillåter åtkomst att tro att en tittare är belägen i Amerika snarare än Australien, Kanada eller något annat land i världen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments