Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts är en årlig dartävling. Det är mer populärt känt som bwin Grand Slam Of Darts. Det är organiserat av Professional Darts Corporation (PDC). British Darts Organization är deras rival. Professional Darts Corporation (PDC) inbjuder de bästa spelarna i British Darts Organization till deras evenemang. Det har varit några tävlingar mellan dessa två organisationer tidigare.


Spelets format är 4 ben. Denna turnering spelas i november varje år i Wolverhampton Civil Hall. Den första turneringen spelades 2007. Mästaren i de första 3 finalen 2007 var Phil Taylor.

Det blir den trettonde säsongen av Grand Slam Of Darts i år. Det kommer att organiseras av Professional Darts Corporation. Evenemanget börjar den 9 november och avslutas den 17 november 2019 i Wolverhampton, England. Det kommer att äga rum i Aldersley Leisure Village som 2018. Prispengarna för vinnaren är £ 125 000.

Årets mästare

2007: Phill Taylor vann mot Andy Hamilton

2008: Phill Taylor vann mot Terry Jenkins

2009: Phill Taylor vann mot Scott Waites

2010: Scott Waites vann mot James Wade

2011: Phill Taylor vann mot Gary Anderson

2012: Raymond Van Barneveld vann mot Michael van Gerwen

2013: Phill Taylor vann mot Robert Thornton

2014: Phill Taylor vann mot Dave Chisnall

2015: Michael Van Gerwen vann mot Phil Taylor

2016: Michael Van Gerwen vann mot James Wade

2017: Michael Van Gerwen vann mot Peter Wright

2018: Gerwyn Price vann mot Gary Anderson

Spelare med höga medelvärden

Gruppscen

Phill Taylor's medelvärde: 114,65 (2014)

Geert De Vos genomsnitt: 113,86 (2015)

Michael Van Gerwens genomsnitt: 112,66 (2018)

Gary Andersons genomsnitt: 112,54 (2018)

Topp 6 spelare

1: a ranking: Phil Taylor

2: a placering: Michael Van Gerwen

3: e rang: Scott Waites

4: e placering: Raymond Van Barneveld

5: e rang: Gerwyn Price

6: e rang: Gary Anderson

7: e rang: James Wade

TV-sändare (detalj)

Sändaren av hela turneringen är Sky Sports. Täckningen kommer att delas upp mellan Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix och Sky Sports Main Event-kanaler.

Eftermiddagstäckningen börjar klockan 1 och kvällssessionerna kommer att sändas från kl. framåt.

Du kan följa alla åtgärder på din stationära eller bärbara dator via Sky Go-appen, som, om du är en befintlig kund, också finns på iOS- och Android-smarttelefon- och surfplattaenheter.

Sky Go finns också på flera plattformar inklusive Amazon Fire-enheter, iPad, Mac-datorer och bärbara datorer, Playstation 3, PS4 och Xbox One.

Lista över TV-sändare

  1. Sky Sports i Storbritannien
  2. RTLZ i Nederländerna
  3. Kwesse i Afrika
  4. Fox Sports i Australien
  5. OSN i Mellanöstern och Nordafrika
  6. Sky i Nya Zeeland
  7. Nova i Slovakien och Tjeckien
  8. Viasat i Danmark och Norge
  9. Pragosport i Ungern

Hur man använder en VPN för att titta på Grand Slam Of Darts

Följ bara stegen nedan så kan du enkelt titta på Grand Slam Of Darts med en VPN:

Steg 1

Välj en snabb VPN-leverantör.

Steg 2

Registrera dig eller registrera dig.

Steg 3

Anslut till en VPN-server i Storbritannien.

Steg 4

Logga in när spelet börjar.

Steg 5

Njut av!

Bästa VPN-skivor för att titta på Grand Slam Of Darts Live online var som helst i världen

Det är ett spel som har många fans över hela världen, men inte alla kan se det live. Du bör dock inte ha några bekymmer eftersom ett VPN är allt du behöver. Nedan följer några av de bästa VPN: erna:

ExpressVPN - Vinnaren

Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

ExpressVPN är också en av de bästa rankarna bland VPN: er. ExpressVPN behöver inget beröm för att göra anspråk på sin plats i VPN-branschen, alla är ganska medvetna om det. Det bästa av alla funktioner är att det är mycket säkert och säkert. Den har en utmärkt hastighet. Det fungerar också med Netflix. Det är också mycket användarvänligt. Den är ganska mångsidig och stöder alla enheter. Det erbjuder kundservice dygnet runt också. Förutom detta är det utmärkt för streaming, särskilt på grund av dess fantastiska hastighet. Det ger dess användare en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Det låter dig besöka allt begränsat innehåll genom att kringgå geobegränsningarna. Det erbjuder några fantastiska funktioner som: inga loggar, obegränsad serveromkopplare, bäst i klassen kryptering, nollkännedom DNS, kill switch, split tunneling och obegränsad bandbredd.

För närvarande erbjuder de en fantastisk affär för deras 1-årsplan. Det kostar $ 6,67 / månad tillsammans med 3 månaders gratis service.

NordVPN

Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

NordVPN är en berömd VPN. Den har en loggfri policy. den

levereras med en kill-switch, hög hastighet, obegränsad bandbredd, användarvänlig

gränssnitt och dubbelkryptering, DNS-läcksskydd, anpassade VPN-protokoll för olika ändamål och CyberSec (används för att blockera annonser), så du är dubbelt så säker!

NordVPN är kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome och Firefox. De accepterar också betalning via Bitcoin.

Om sina priser låter $ 11,95 per månad verkligen dyrt. Men för närvarande kan du utnyttja 70% rabatt på deras 3-åriga plan till bara $ 3,49 / månad med en 30-dagars pengarna tillbaka

Garanti, vilket är ärligt en stor sak!

Dessutom kostar deras tvååriga plan $ 4,99 / månad i dessa dagar vilket blir 58% på rabatt. 1-årsplanen kostar 6,99 USD / månad just nu med en rabatt på 41%.

IPVanish

Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

IPVanish är också en betrodd och allmänt känd VPN. Det är en av de första VPN-tjänsterna på marknaden och är fortfarande allmänt betrodd. Det ger hög säkerhet och är mycket pålitligt.

Några av deras fantastiska funktioner inkluderar: anonym torrenting, flera plattformsskydd, inga loggar, obegränsad P2P-trafik, obegränsad serverväxling och obegränsad bandbredd.

Det är alltid bra att ha en anständig 7-dagars återbetalningsgaranti som den IPVanish erbjuder. De har mer än 1000 servrar i över 60 länder, så det finns goda chanser att du enkelt kan hitta en lämplig BitTorrenting VPN-server genom dem.

Du kan njuta av säkerheten i OpenVPN och L2TP / IPsec VPN-protokoll över fem enheter samtidigt med IPVanish.

Deras 1-årsplan kostar 4,87 $ / månad för närvarande med en svindlande 60% rabatt.

Cyberghost

Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

CyberGhost är också en populär VPN. Det är också känt som en multi-plattform VPN-lösning. Det är allmänt pålitligt eftersom det erbjuder funktioner som: IP-adress döljer, inga loggar, annonsblockering, Wi-Fi-skydd, robust kryptering, säkra transaktioner och konversationer, blockering av skadlig programvara och ett multi-plattformsskydd.

Den har globala servrar. Denna applikation fungerar för Android, iOS, Windows, Mac och Linux. Den har också en snabb hastighet, så du behöver inte vänta länge för att strömma videor eller spela spel.

Den bästa nyheten är att det finns en gratis testversion tillgänglig. Förutom detta erbjuder de för närvarande 77% rabatt på sin 3-åriga plan. Det rabatterade priset är $ 2,99 / månad med en 45-dagars återbetalningsgaranti.

Privat internetuppkoppling

Hur man tittar på Grand Slam Of Darts Live online med en VPN

PIA VPN rekommenderas också av användare över hela världen. Private Internet Access (PIA) erbjuder funktioner som: kryptering på hög nivå, anpassade VPN-protokoll, stabil VPN-anslutning, lättanvända applikationer och ett bra supportcenter.

Den har 3307 servrar i 32 länder. Det är kompatibelt med Windows, Linux, Mac, Android, iOS osv. Det finns inga trafikloggar. Den har också P2P-stöd som är perfekt för Torrenting. Du kan också ansluta 5 enheter samtidigt till ett enda PIA-konto.

Tre kraft VPN-protokoll, nämligen PPTP, OpenVPN och L2TP / IPSec, upprätthåller säkerheten. Det blockerar också annonser, trackers och malware.

PIA kostar $ 6,95 per månad. För närvarande kostar deras bästa affär, som är deras 1-årsplan, $ 3,33 / månad med 67% rabatt och tillsammans med en 7-dagars återbetalningsgaranti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments