Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Är du redo för en rolig sommar? Värmen kan bli outhärdlig ibland men det finns alltid glass, läsk och naturligtvis underhållning för att du ska glömma allt om den intensiva värmen. Den här sommaren kommer garanterat att bli otrolig eftersom högt förväntade filmer släpps med dina favorit Hollywood-skådespelare. Musikjunkies hade massor att se fram emot eftersom de största namnen i musikbranschen har meddelat samarbeten i år. Det finns flera album och singlar som kommer att släppas den här säsongen, så du kommer att bli bortskämd när du skapar en festmix eller en cool spellista för vägen.


Letar du efter ett fantastiskt nytt TV-program för att komma över baksmälla från den sista som lämnade dig ett komplett vrak? Kolla in de högst rankade TV-programmen i genrer som drama, action, thriller, paranormal, romantisk komedi, sitcoms, dystopian och mycket mer på Amazon. Du kanske blir positivt överraskad av den ursprungliga TV-serien som listas i Amazon Prime. Du kanske inte är med i filmer, musik eller TV-program lika mycket som böcker. I så fall kanske du är intresserad av de exklusiva erbjudanden på Amazon Kindle genom Amazon Prime-prenumeration. Det finns också andra fördelar som du kan få när du kommer till Amazon Prime utanför USA, om du inte för närvarande bor där.

Vad erbjuder Amazon Prime?

Den här tjänsten kommer att vara praktiskt om du ofta handlar från Amazon eftersom det finns specialrabatter och överväganden i flera kategorier för Amazon Prime-abonnenter. De flesta köpare på nätet klagar ofta över höga fraktpriser så det är perfekt om du vill utnyttja gratis frakt inom USA. Dessutom finns det billiga platta fraktkostnader du kan få för allt från elektronik till viktiga hushållsartiklar också. Du kan spara pengar på andra artiklar som finns tillgängliga på Amazon och få en gratis bok varje månad via Kindle First.

Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USA

Den mest populära fördelen med Amazon Prime är naturligtvis underhållningssektionen. Amazon Prime Video låter dig strömma de hetaste filmerna och TV-programmen online i HD-kvalitet till rimliga priser. Du kan prenumerera på kanallista också om du undrar hur du kan se Amazon Instant Video utanför USA, men för det måste du först genomföra ett extra steg. Du kan ladda upp miljoner fotografier som stänger din bärbara dator och telefonlagring till Amazon Prime Photos. Inte bara kan du lyssna på oavbrutna musikspelningslistor utan att annonser gör din användarupplevelse besvärlig. Amazon Prime låter dig också se NFL-spel på Saturday Night live så att du kan heja på ditt favoritlag.

Om du inte är säker på om Amazon Prime är värt dina pengar, mät det med dina förväntningar under 30-dagars gratisversion. När du är nöjd kan du registrera dig hos Amazon Prime för en årlig prenumerationsavgift på $ 99 som har mer värde på lång sikt. Om du inte vill göra ett så långt åtagande kan du också njuta av det för $ 10.99 / månad.

Varför kan jag inte komma åt Amazon Prime utanför USA?

Amazon Prime är ganska oemotståndlig men du måste lära dig att titta på Amazon Prime utomlands innan du beslutar om ett årligt eller månatligt prenumerationspaket. Tyvärr finns det inget sätt du direkt kan strömma filmer eller TV-program på Amazon Prime om du inte bor i USA. Strömmande webbplatser sätter ofta geografiska begränsningar för deras innehåll på grund av affärsskäl. Det finns flera, vanliga nyhets- och underhållningswebbplatser som är förbjudna i olika länder av regeringen så att sådana frågor inte är begränsade till bara strömmande webbplatser. Om du försöker få åtkomst till Amazon Prime utanför USA visas ett felmeddelande som förklarar att specifikt innehåll inte är tillgängligt i ditt land.

Hur kan jag titta på nedladdningar från Amazon Prime utomlands?

Ge inte upp redan eftersom det finns miljoner användare över hela världen som vet hur man kan se Amazon Instant Video utanför USA. Du kan vara en av dem också! Den fiffiga lilla programvaran som kallas ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan sätta stopp för din "kan jag se Amazon Prime-nedladdningar utomlands?" bekymmer. En VPN döljer din IP-adress så att Amazon inte kan upptäcka din riktiga plats. Du kan inte bara dölja din faktiska plats genom ett VPN utan också välja ett område för att ersätta den. På ett sådant sätt kan du välja USA som din önskade plats så att du kan lära dig att titta på Amazon Instant Video utanför USA via en VPN. Detta gör att du kan avblockera Amazon Prime Video som din förändrade plats nu i USA.

Hur kan en VPN avblockera Amazon Prime-video?

Det finns många guider för att titta på Amazon Prime utomlands på VPN-webbplatser. Så du kan konsultera dem för djupgående handledning om hur du kan se Amazon Instant Video utanför USA när du har registrerat dig för deras tjänst.

Om denna fråga, "Kan jag titta på nedladdningar från Amazon Prime utomlands?" besvärar dig när du bor i Storbritannien, Kanada, Sydafrika, Asien eller Australien. Du behöver inte bara en VPN för att avblockera Amazon Prime Video om du inte är i USA utan du måste också ta reda på en indirekt betalningsmetod för att betala prenumerationsavgiften.

Anta att du bor i Kanada och vill registrera dig för Amazon Prime. Inte varje VPN kan hjälpa dig att göra det eftersom Amazon Prime redan har identifierat de flesta VPN: er och deras servrar som vanligtvis används för att komma åt Amazon Prime utanför USA. Lyckligtvis är det dock för dessa VPN-enheter bara de servrar som Amazon Prime känner igen så att du kan hoppa på en server som inte har listats av Amazon Prime. Mindre eller mindre populära VPN-leverantörer är mer benägna att hjälpa dig att svara på hur du ser Amazon Prime utomlands eftersom deras servrar förblir oupptäckta för det mesta. Du kan välja ett protokoll och en server i USA för att generera en falsk plats för dig själv så din IP-adress är den för en USA-baserad VPN-server. Detta är den IP-adress som Amazon Prime har fått, vilket gör att du kan komma åt Amazon Prime utanför USA.

Dessutom skyddar en VPN dig genom att transportera dina data i krypterad form genom en kanal. Förutom att komma åt Amazon Prime finns det fler fördelar med att använda ett VPN. Till exempel kan hackare, brottsbekämpande myndigheter och annonsörer inte spåra dig online för deras syften så att du kan surfa på ett säkert sätt.

Bästa VPN: er för att komma åt Amazon Prime utanför USA

NordVPN - Vinnaren

Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USA

Du kanske delar din internetanslutning med vänner, familj eller rumskamrater så det är vettigt att du vill att ditt VPN ska köras på mer än tre enheter tillsammans. NordVPN kommer att göra dig väldigt glad eftersom du bara kan använda ett konto för att ansluta 6 enheter med olika operativsystem samtidigt. Du kan komma åt Amazon Prime utanför USA via NordVPN så lågt som $ 3.99 / månad (2-årsplan) eller välj ett av de större abonnemangen (3-årsavtal) för att spara mer pengar.

Det råder ingen tvekan om att NordVPN har framträtt som den finaste VPN under år 2018 och 2019. Stark VPN, enkla att använda appar och fantastiska funktioner, verkligen vad som behövs mer?

Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USANordVPN-paket

ExpressVPN

expressvpn webbplats

Denna berömda VPN-leverantör är för bra för att titta på Amazon Instant Video utanför USA eftersom många globala användare har gett den recensioner full av beröm. Det enda som kan få dig att tveka är den relativt dyra prislappen. ExpressVPN körs i över 90 länder så det har en imponerande bas av lojala användare som intygar dess överlägsna prestanda. Du kan låsa upp Amazon Prime Video på 3 enheter samtidigt med ExpressVPN.

VyprVPN

Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USA

Ett annat fantastiskt alternativ som berättar hur du tittar på Amazon Prime utomlands är VyprVPN. Om du tror att ExpressVPN överskrider din budget kan du prova VyprVPN med bara $ 6,67 / månad som nybörjare. Det finns dyrare paket som har mer värde om du vill prenumerera på längre tid. Den har också specifika mobilapplikationer för iOS och Android som förbättrar användarupplevelsen mycket, så att du snabbt kan avblockera Amazon Prime Video på din smartphone. VyprVPN fungerar över flera operativsystem, vilket gör det till ett utmärkt val om du äger flera enheter med olika operativsystem. Njut av höghastighets HD-strömning på 3 enheter samtidigt med VyprVPN.

IPVanish

Hur man tittar på Amazon Prime Instant Video utanför USA

Om ditt huvudsakliga problem är budget tillsammans med bra tjänster kan IPVanish vara den perfekta VPN-leverantören för dig. Det är verkligen praktiskt för studenter som kan använda Amazon Prime Student-erbjudanden tillsammans med deras vanliga Amazon Prime-abonnemang för att få ut så mycket som möjligt av deras upplevelse. IPVanish ger dig en säker höghastighetsanslutning till endast $ 10 / månad på fem olika enheter samtidigt. Dessutom kan du avbryta ditt konto inom sju dagar om deras resultat var under pari för dig. Du kan säkra din anslutning med 3 kraftfulla protokoll och välja mellan dussintals servrar i USA för att få åtkomst till Amazon Prime utanför USA.

Tänk på hastighet, protokoll, antal samtidiga enhetsanslutningar, operativsystem, prenumerationspaketets överkomliga priser, antal servrar, kundvård och naturligtvis användarrecensioner när du väljer ett VPN för att avblockera Amazon Prime.

Tweets av AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments