Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

[ware_item id=33][/ware_item]

Vi kommer att dela några intressanta men ändå väldigt enkla reshackar som kan spara lite pengar. Varför inte spara pengarna effektivt och investera dem i ganska viktigare saker? Ja, eftersom du nu är intresserad av att spara dina pengar, utan vidare kommer vi att se till att du planerar din semester ekonomiskt och surfar på hotellbokningssidor på ett säkert sätt med hjälp av ett VPN.


Om du inte är en teknik, oroa dig inte, eftersom vår detaljerade guide till Vad är ett VPN?  är där för att vägleda dig igenom. Tvärtom, även om du redan är medveten om vad en VPN är och vad som är några vanligaste orsakerna till att använda ett VPN, kommer den här guiden att vara till hjälp för att ge dig några tips som du inte visste förut för säker.

Låt oss för det första diskutera varför det är viktigt att du vet om hotellbokningar den här gången. Semesterperioden är runt hörnet och du är trött på arbetet och din vanliga rutin; du behöver en paus från jobbet och besöka dina favoritplatser för att koppla av dig själv. Det första du gör för att få dina planer att hända är att öppna en sökmotor och starta din sökning med ett informativt nyckelord, till exempel "Bästa platser att besöka i Sydafrika, Turkiet, Kanada, Tyskland, etc. ..." och efter att du har slutfört din sök, fortsätter du med transaktionsnyckelord som "boka hotell online". Men innan du gör det måste jag veta hur du kan ansluta dig till ett VPN och spara lite pengar direkt i den här processen. Så här måste du förstå hur du sparar pengar med ett VPN?

Så här kan du spara pengar när du bokar hotell online!

Här är borren. Om du är en statsborger i USA och du planerar semestrar till ett främmande land, behöver du bara öppna en webbplats för hotellbokning och ange förväntade resdatum och respektive priser. Bara när du gör det kommer listan att vara något så här:

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

Ser priser för de valda datumen mellan 5 oktober och 9 oktober och anslut sedan till en Brasiliansk server med hjälp av VPN > Kontrollera din IP-adress och se om du har anslutit dig till Brasilien.

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

>Öppna nu en nytt inkognitofönster och sök efter hotell som använder din nya IP-adress enligt din VPN-leverantör.

Sök efter hotell i Sydafrika, välj liknande datummönster och här ser du priser i Brazilian Currency (Brazilian Real)

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

Se till att prova fler servrar och utforska fler regioner innan du bokar hotell, du kan också spara extra pengar med Storbritanniens, australiensiska och kanadensiska IP, bara för att priserna på hotellbokningar varierar i olika regioner.

Bästa VPN för att spara på hotellbokningar

Med hjälp av en VPN-teknik kan du lura resehemsidor att tänka på att du loggar in på webben från någon annan sida av planeten, även när du verkligen trivs hemma, smart använder en VPN och förfalskar din plats. Det känns allvarligt som om du reser i ett rymdskepp rör dig vart du vill inom några sekunder!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Privat internetuppkoppling
  • NordVPN

VyprVPN

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

Obegränsad serveromkopplare
200 000+ IP: er & 700+ servrar
Enkel installation / app
3-dagars försök erbjuds
6,67 US $ / månad för ett 12-månaders konto

ExpressVPN

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

Stark kryptering
24/7 Utmärkt Live Support
160 städer i 94 länder
Enkel att installera appar / programvara
30-dagars pengarna tillbaka-garanti
6,67 US $ / månad för ett 15-månaders konto

Privat internetuppkoppling

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

Fenomenal strömningshastighet
Enkel att använda appar / programvara
Enkel installation & brett utbud av server
24/7 live kundtjänst
30-dagars pengarna tillbaka-garanti
3,49 USD / månad för ett tvåårskonto

NordVPN

Hur man sparar pengar på hotell denna semestersäsong

5000+ servrar i 60 länder
Fantastisk strömningshastighet
24/7 kundtjänst
Multi-inloggning för 6 användare
2,99 US $ / månad för ett 3-årigt konto

NordVPN, är VPN: s nummer ett när du döljer din IP, styr priserna till det lägsta och hjälper dig spara pengar på hotell, flygpriser och biluthyrningsavtal. Om du är tekniskt kunnig kommer du att inse att vissa webbplatser tillåter dig att ändra webbplatsens plats som kulminerar med att få skräddarsydda resultat i din valuta.

Ytterligare bästa VPN-tjänster du kan använda för att ändra din IP-adress och spara på hotellbokningar & flygpriser är ExpressVPN, PIA (privat internetuppkoppling) och VyprVPN. Var och en av dessa VPN-leverantörer har servrar som finns i många länder runt om i världen, vilket gör att du kan ändra din plats till valfri destination och få de bästa erbjudandena.

VPN-verktyg

Förutom de fördelar som nämns ovan för att boka hotell etc. är en VPN ett modernt verktyg för massor av andra aktiviteter som tillhandahållande av integritet medan du surfar på internet, skyddar dig från hackare när du använder Wi-Fi-hotspots, vilket gör att du att titta på utländsk version av Netflix och mycket mer.

Resedagböcker via VPN

Backpackers upplever att priserna på hotell, biluthyrning, flygpriser och andra tjänster visas online baserat på olika geografiska platser. Baserat på denna uppfattning har vi utarbetat den här guiden som kan hjälpa dig att spara pengar på hotellerbjudanden och andra digitala aktiviteter. IP-cloaking-förmågan hos en VPN-tjänst och med flera tillgängliga servrar kan du växla till vilken geografisk plats som helst med ett VPN.

Steg för steg installationsguide

För att få den bästa byteshandeln på flyg och hotell är det du bör göra steg för steg följande:

  1. Få ett betalt konto hos en VPN-tjänsteleverantör
  2. Ladda ner mjukvaran
  3. Logga in på en VPN-server som finns i ett annat land
  4. Sök i den utländska versionen av resesidan och se om du kan hitta ett bättre erbjudande.

Dricks: Ibland kan användare som loggar in på resesidor via Windows-datorer hitta de billigaste reseavgifterna medan Mac-användare ofta visas högre priser. Därefter är den enhet du använder och landet du bor i också delar av ekvationen.

Anomalies While Jakt

Att ändra plats från webbplatsen garanterar inte billigare erbjudanden eftersom webbplatsen fortfarande känner igen din riktiga plats genom att identifiera din IP-adress. Så den bästa metoden att spara på hotellbokningar, billiga erbjudanden för flygpriser och andra tjänster som biluthyrning, är att maskera din verkliga plats (IP-adress) genom en VPN-tjänst och inget annat sätt.

Ofta tenderar webbplatser att visa olika priser på hotellrum och andra olika onlinetjänster osv. Priset som visas beror på en rad faktorer, till exempel dina cookiefiler som rapporterar hur många gånger du har besökt resursen, vad och varifrån du har letat efter den tidigare, och hur ofta du uppdaterar sidan osv. Också var du befinner dig exakt i världen (IP, GPS på din mobila enhet, Wi-Fi-inställningar etc.) och om det är ditt första besök eller inte från den enhet du använder osv.

Läs också: Mest säkert resande VPN

NordVPN, som en pålitlig webbsäkerhetsleverantör, erbjuder Secured VPN med aktiverade IPSec- och L2TP-protokoll och ger dig komplett trafikkryptering.

Med PIA (Private Internet Access) VPN är det också möjligt att få billigare hotell- och flygbokningar. Genom att använda PIA VPN du kan skämma bort din geolokalisering och boka reservationer inom landet för de tjänster du vill använda. Rationaliseringen för detta är att företag förväntar sig att utländska besökare är mer villiga att spendera pengar än "lokalbefolkningen" och därför höjer priserna för sökningar gjorda från utländska IP-adresser.

Med hjälp av VPN-tjänster kan frågespecifika semesterfirare upptäcka hur man inte betalar för mycket för flygbiljetter och hotellrum när de bokar dem online.

Varning

De mest populära resesidorna använder så kallad ”prisstyrning” -teknologi för att vägleda några av sina webbbesökare mot högre flygbiljettpriser.

För att säkerställa att webbplatser inte tar sig upp på vårt spår och ändrar deras resultat i enlighet med detta, är det viktigt att använda inkognito / privat läge (för att helt avaktivera cookies) när du besöker dem med helt separata webbläsare för brittiska och amerikanska sökningar.

Det bör noteras att de visade hotellbokningspriserna av någon anledning inte är identiska, men ännu viktigare är det helt enkelt att byta från till exempel .co.uk-versionen av webbplatsen till den amerikanska com-versionen, vilket gör rollen som en VPN här tydligare.

Att shoppa runt på olika versioner av en webbplats kan ge fynd eftersom olika information ibland visas, beroende på vilken landsspecifik webbplats som används, "men" de bästa erbjudandena visas inte alltid i den version du kan förvänta dig.

slutstycke

Att prenumerera på ett VPN är inte exakt gratis, men du kan ändå få en hel del av dina pengar genom att spara dem på hotellbokningar, flygpriser och bilbokningar.

VPN, som är ninja och topphund inom området "camouflage master", skyddar en från hackare när du använder WI-FI hotspots, så att du kan titta på utländsk version av Netflix samtidigt som du skyddar din integritet kan spara pengar på hotellbokningar och flygningar , etc..

Så den bästa metoden att använda för att rädda från sky-rocket priser på hotell & flygpriser som bokar erbjudanden och andra tjänster sker genom att dölja din riktiga plats (IP-adress) genom en VPN-tjänst. Vi önskar dig säker surfing, ekonomiska bokningar med VPN och en underbar resa!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments