Bästa VPN-leverantörer med pengarna tillbaka-garanti

[ware_item id=33][/ware_item]

Cyberbrott är för stort för att du ska kunna njuta av gratis, osäkra nätverk via internet. Men denna rädsla kan inte hindra oss från att använda internet som nästan är oundvikligt i denna ålder. Problemet är att det finns alla typer av användare som använder internet och många nybörjare har ingen aning om de allvarliga hot de utsätts för varje dag. Vissa äldre användare har aldrig studerat datavetenskap för att veta mycket om hur Internet fungerar. Andra är för unga för att förstå hur farligt internet kan vara och tar inte försiktighetsåtgärder för att skydda sig.


I så fall presenteras inkognitosurfing som ett bra alternativ men det skyddar dig inte mot DNS-spårning eller påverkan från administratörer. Förutom brottsbekämpande myndigheter, applikationer och marknadsförare finns det hackare överallt som kan få tillgång till din privata information om den inte är krypterad. Det bästa sättet att hålla ditt system säkert är att prenumerera på en pålitlig VPN (Virtual Private Network) som krypterar all din data och döljer din IP-adress.

Faktorer som ska checka in en VPN-tjänst

Här är några krav som hjälper dig att välja ett bra VPN som passar dig.

  • En VPN-baserad i ett land som måste lämna in användardata till myndigheter enligt lag är kanske inte det bästa valet eftersom de måste hålla viss datalagring
  • Att ha flera serverprotokollkombinationer är bättre eftersom VPN: er tenderar att bromsa din internetanslutningshastighet under kryptering
  • Det är viktigt att servrar finns i din närhet liksom den plats du vill att din IP-adress ska indikera för en stark signal
  • Sök efter policyer för att hålla användaraktivitetsposter så att du kan vara säker på att reglerna för VPN-företaget är acceptabla för dig
  • Skanna prispaketen och välj VPN som passar din budget på lång sikt, inte bara specialerbjudanden som varar under en begränsad tid
  • Användarrecensioner ska inte ignoreras eftersom du kommer att lära dig mycket av andras erfarenheter, särskilt när det gäller kundvård

NordVPN

Du får massor av specialfunktioner när du registrerar dig för NordVPN. Detta VPN-företag är baserat i USA, känt för sina högkvalitativa anslutningar och bra kundservice. De genererar en stor användarupplevelse och introducerar ofta rabatter som du kan dra nytta av. Deras mest prisvärda plan är deras affär, som är 2,99 USD per månad och är väl värt pengarna. Du kan ansluta 6 enheter till bara ett NordVPN-konto samtidigt. Det betyder att du kan spara pengar genom att dela med dem som bor med dig. Du kan få dina pengar tillbaka inom 30 dagar om deras tjänst inte uppfyllde dina förväntningar.

Ett VPN-företags återbetalningspolicy visar hur säkra de är i sina tjänster så att veta att NordVPN erbjuder en utan frågor ställd pengarna tillbaka-garanti ger alla goda vibbar om denna leverantör.

ExpressVPN

Detta är verkligen en av de mest populära VPN-tjänsterna i världen och hypen är helt motiverad. Om du upptäcker att tjänsten till ExpressVPN inte passar dig av någon anledning kan du avbryta ditt konto inom 30 dagar av skapandet och få tillbaka dina pengar. Dessutom har det ett mycket bekvämt betalningssystem för användare eftersom du kan betala för ditt ExpressVPN-konto med 23 olika betalningsmetoder.

De äger servrar på 160 platser så att du definitivt kan hitta en server som ger dig den starkaste signalen och de bästa fördelarna. Deras 15-månadersavtal kostar 6,67 USD / månad.

Privat internetåtkomst (PIA)

Baserat i USA, privat internetuppkoppling rekommenderas starkt av både experter och vanliga användare. Deras mest prisvärda månatliga paket kostar endast $ 6,95 per månad och ditt prenumeration kan avbokas inom 7 dagar om du inte är nöjd med deras service. Du kan ansluta till över 3000 serverplatser och testa deras utmärkta protokoll för att upptäcka den perfekta kombinationen.

Förutom de vanligaste betalningsmetoderna kan du också betala för ditt konto genom presentkort från märken som Best Buy, Costco och Starbucks. Med privat internetåtkomst kan du ansluta upp till 5 enheter samtidigt inklusive bärbara datorer, surfplattor och smartphones för en högsäkerhetsinternetanslutning.

VyprVPN

Om du har en stram budget ,, men du kan inte riskera att dina privata uppgifter läcker ut, finns det inget bättre alternativ än VyprVPN. Det levereras med flera förmåner som att ha speciella applikationer för Android- och Apple-enheter. Du kan ansluta din PC, smartphone, surfplattor etc. även om de körs på Windows, Linux och Mac. Så dina alternativ utvidgas eftersom du kan hålla tre enheter säkra tillsammans samtidigt med samma VyprVPN-konto. Du kan välja 3-dagars gratisversion eller få din pengar tillbaka inom 30 dagar om du inte gillar det. Den första planen börjar på endast 6,67 USD per månad.

Cyberghost

Du kan dra fördel av över 3700 servrar som erbjuds av TorGuard. Deras fantastiska 3-årsavtal kostar 2,75 USD / månad med en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du kan njuta av höghastighetsanslutningar och komplett säkerhet med CyberGhost. Det bästa med deras VPN-tjänst är att de inte har några loggar för användaranslutningar, vilket innebär att det inte finns någon datalagring från ditt slut som kan användas mot dig av brottsbekämpande myndigheter eller myndigheter.

Vi testade över 20 VPN-leverantörer och i slutet av dagen var vi nöjda med dessa 5 VPN-tjänster. Så här gjorde vi:

  • Vi köpte deras VPN-konton
  • Vi använde dem i några dagar och sedan
  • Vi låtsades att vi inte var nöjda med deras tjänster även om vi helt och hållet var och
  • Vi bad om pengarna tillbaka

Vi är inte stolta över vad vi gjorde men det utbildade oss mycket. Vi fick veta att många av VPN-leverantörerna försökte motstå att ge oss våra pengar tillbaka och få av dem gjorde det inte. Dessa fem VPN: n ovan gav oss dock våra pengar tillbaka utan problem. NordVPN gav oss återbetalning utan att ställa en enda fråga och vi blev bara förvånade. Det är därför vi har lagt NordVPN-affären på topp.

Bortsett från detta utvärderade vi dessa 5 VPN-enheter utifrån deras servicekvalitet.

Det är allt! Tveka inte att dela din VPN-upplevelse med oss ​​på [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments