Bästa Torrentwebbplatser 2019 – Låt torrentningen börja!

[ware_item id=33][/ware_item]

Sommaren 2016 bevittnade avstängningen av en av de mest populära torrentplatserna, Kickass Torrents. Det var ett stort slag för torrentwebbplatser och deras ofta användare. Den amerikanska regeringen genomförde en operation i samarbete med Motion Picture Association of America (MPAA). De viktigaste blev mer bevakade när myndigheterna blev beslutsamma i deras nedbrytning av piratkopiering. Samtidigt uppstod ett gap på torrentmarknaden. Flera torrentplatser rusade för att fylla i de tomma platserna som de mest framgångsrika hade kvar.


I själva verket är torrentwebbplatsen med mest trafik inte nödvändigtvis bäst. Så du måste se vilken som passar dina behov bäst. De har alla olika funktioner och policyer, så du kan läsa om det lite mer innan du blint hoppar in och möter besvikelse. Ta en titt på de bästa torrentwebbplatserna 2019 som ofta rekommenderas av användare.

The Pirate Bay

Många hävdar att den lämpligt namngivna torrentwebbplatsen The Pirate Bay var den största och inte Kickass Torrents. Det är en go-to-torrent-webbplats för miljontals användare över hela världen. Det grundades omkring 2003. Det första intrycket av The Pirate Bay är att det är väldigt enkelt. Det är definitivt användarvänligt, så det är perfekt för nybörjare och de som inte är entusiastiska surfare. Pirate Bay har en stor uppsättning snabba länkar. Du kan bläddra bland nyligen laddade torrenter där. Kolla in TV-program, musik, topp 100 torrenter, ljud, video och appar. De erbjuder också en blogg för vägledning och ett diskussionsforum.

Kolla in: Bästa VPN för anonym Torrenting

RARBG

Den här är inte lika gammal som The Pirate Bay, men den är fortfarande en av de mest populära torrentplatserna idag. Det visade sig först på scenen 2008 och har nått en högre rang nu än många av de stora konkurrenterna som fortfarande ligger långt efter det. RARBG tillhandahåller en komplett katalog för dig att bläddra bland och välja torrenter från. Du kan kolla in "Nyheter" för uppdateringar och se om deras Topp 10 kan intressera dig. En lista över nya torrenter finns på deras hemsida. Klicka på "Box Office" för de senaste och mest populära filmerna. Du kan logga in från hemsidan vilket är ganska bekvämt. Deras lista över kategorier inkluderar musik, filmer, spel, programvara och TV-program.

YTS.AG

Nästa alternativ är unikt och riktar sig specifikt till användare som söker efter YTS aka YIFY-torrenter. Detta påstår sig vara den enda torrentplatsen för denna speciella variation av torrenter, även om det inte finns någon officiell koppling mellan de två. Ändå är YTS.AG ett bra ställe att få YIFY-torrenter av dina favoritfilmer. Ett plus är att de erbjuder dem i 720p, 1080p och 3D-upplösning så att du kan välja som du vill. En annan påstående som de gör är att din torrent kommer att laddas ner snabbt på grund av deras relativt mindre storlek på filen. Tyvärr är deras användarupplevelse inte så imponerande i detta avseende.

Läs också: Hur du kontrollerar din Torrent IP-adress

Torrentz2

Precis som Kickass Torrents var Torrentz.eu favoriten bland användare innan det frivilligt stängdes i augusti 2016. Ja, 2016 var ett sorgligt år för torrentvärlden. Lyckligtvis, för fans av Torrentz.eu, kom en klon upp strax efter. Torrentz2.eu är exakt samma sak som Torrentz.eu. Det är i huvudsak en copycat skapad för att endast ersätta torrentjätten. Det är så bra att du kan arbeta med en bekant layout och njuta av kvalitetsströmmar. De påstår sig vara ett ”meta-search engine and multi-search” -system. Du kan snabbt hitta deras lista över indexerade webbplatser i avsnittet "Hjälp" om du är nyfiken.

1337X

Layout och design är mycket viktigt för en torrentwebbplats eftersom användare vill ha problemfri sökning och nedladdning. 1337X sticker ut för sin användarvänliga design som erbjuder massor av tydlighet för en ny besökare; de uppenbarligen uppmärksamma detaljer. Du kommer direkt att märka små förändringar på deras webbplats beroende på den aktuella säsongen. De har ett jultema och en snabblänk till semesterfilmer på sin hemsida i december. De tillhandahåller alternativa domäner om någon av filmerna blockeras. 1337X visar också ”Veckans bästa”. De har inte bara julfavoriter utan också utländska filmfavoriter för en förbättrad sökning. Du kan också söka efter torrenter för TV-program, spel, applikationer och andra. Det finns också snabblänkar för fler kategorier till höger inklusive musik och dokumentärer.

Läs också: Skillnaden mellan Proxy, VPN och Tor

EZTV.AG

Den här är helt annorlunda än det sista valet, men vi gjorde det fortfarande bland de bästa torrentwebbplatserna 2018. Webbplatslayouten verkar lite rörig men de viktiga aspekterna är fortfarande enkla att hitta. Du kan logga in från hemsidan högst upp. Sökfältet ligger bredvid det så att det sparar din tid. TV-programlistan, forumet, "Hjälp" och vanliga frågor är exakt ovanför den. Som namnet antyder fokuserar EZTV.AG främst på TV-program. En unik sökfunktion här är att du kan bestämma om du vill ha videon med en upplösning på 480p eller 720p. Eftersom det har en kontroversiell historia beträffande äganderätt, väljer vissa användare att bojkotte det.

Torrentdownloads

Om det finns en blockering kommer du definitivt att kunna hitta alternativa länkar med en snabb Google-sökning eller genom att använda en pålitlig VPN. Designen och layouten påminner om Kickass-torrenter, så det är bra. Huvudmenyn till höger innehåller kategorier som musik, filmer, anime, böcker, spel och programvara. Det har till och med snabba länkar för torrenter från dagen innan och den specifika dagen. Du kan också se de mest populära torrenterna från varje kategori på hemsidan. Det finns en nonsens sökfält längst upp till höger.

Läs också: Hur man trycker på säkert och lagligt sätt

Limetorrents

Detta liknar Torrentdownloads i användarupplevelsen. Men sökfältet överst har filter baserat på kategorier som musik, filmer, bilder, mobil, vuxen osv. Det är fantastiskt att du enkelt kan hitta länkar till "Top Torrents" och "Senaste Torrenter". Du kan också bläddra i varje kategori separat från listan till höger.

Vilken torrentwebbplats är din personliga favorit? Dela med dig din personliga favoritwebbplats för 2019 och låt oss också veta om vi har missat något. Ha det bra med Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments