Bästa Kodi-tillägg (januari 2019 uppdaterad)

[ware_item id=33][/ware_item]

Att strömma innehåll när du vill är en lyx som de flesta har råd med idag, men Kodi är öppen källkod vilket innebär att du sparar pengar på att titta på vad du älskar. Det är idealiskt för strömmande TV-program, filmer, live-tv, live-sport och onlinespel. Det är populärt eftersom det stöder en lång lista med format så att innehållet kan strömmas på olika spelare. Det bästa med Kodi är att det erbjuder många tillägg för att skapa en spännande anpassad upplevelse.


Var kan du hitta Kodi-tillägg som du frågar? Tja, du måste gräva in Kodi-lagringarna för att extrahera dem. Medan ett par av dessa förvar bara ger tillgång till ett enda tillägg, finns det andra som ger dig flera tillägg samtidigt. När du installerar ett Kodi-arkiv får du uppdaterade versioner av alla tillägg som den innehåller.

Varför är VPN nödvändigt för Kodi-tillägg?

Som med alla onlineaktiviteter kommer säkerheten först. Du måste ha hört talas om att myndigheterna vidtar åtgärder mot dem som bryter mot upphovsrätten. De blir allt mer vaksamma så du måste skydda dig själv. En Kodi VPN döljer din riktiga IP-adress vilket gör det omöjligt för dem att spåra din exakta plats. Det kommer också att hålla alla dina inkommande och utgående data säkra från hackare i offentliga nätverk. Dessutom har många Kodi-tillägg geografiska begränsningar för dem. En pålitlig VPN hjälper dig att kringgå dem.

Rekommenderade Kodi-tillägg

Olika tillägg för Kodi finns tillgängliga i olika förvar som utför mångsidiga funktioner. Vissa tillgodoser en specifik publik så att du säkert hittar det du behöver bland dem.

Exodus

Detta Kodi-tillägg behöver ingen introduktion. Det har inspirerat flera andra tillägg och satt en hög standard. Det utvecklades av Lambda och är känt för sitt fantastiska användargränssnitt. Många har jämfört det med Netflix. Förutom konventionell sökning kan du också hitta innehåll som en viss kändis har spelat i.

Förbund

Detta kända tillägg är Exodus nya ansikte. Det kommer med samma fantastiska funktioner som gjorde Exodus till ett hushållsnamn. Du kan installera Convenant från Kodil-arkivet och upptäcka det senaste innehållet som tittarna har klistrat på sina skärmar.

Läs också: Bästa juridiska tillägg för Kodi

Exodus / Covenant Forks

 1. Gurzil

Det blev svårt att komma åt Exodus så det fanns ett gap på marknaden för något precis som det. Detta gav utvecklare möjlighet att göra Exodus-gafflar som Gurzil. De såg till att deras Kodi-tillägg inte bara var en Exodus-gaffel i namn. När du testat det kommer du att märka att dess prestanda på ett okänt sätt är som det tillägg det inspirerades av.

 1. Fantastisk

Exodus var inte det enda tillägget för Kodi som fungerade som standard. Fantastiskt utvecklades för att fungera precis som Covenant. Faktum är att det fungerar så bra för majoriteten av användarna att de använder det lika ofta som Covenant. Det är enkelt att hitta dina favoritgenrer via Fantastic. Om du letar efter det som är hett just nu har Fantastic det alternativet också.

 1. okodad

Hastighet är avgörande medan streaming och okodad gör det till en prioritet. Det är därför detta tillägg för Kodi har ett så stort efterföljande. Det tar säkerhet ett steg längre genom att utföra en loggpolicy. Du kan installera det från ett dedikerat arkiv, okodat arkiv.

 1. Poseidon

Precis som den grekiska guden styrde över haven, här Kodi tillägget reglerar Amazon Firestick världen. Det klättrade i toppklass i denna kategori enligt preferenser för lojala Firestick-användare. En annan fördel är att den har ett modernt användargränssnitt som påminner om Covenant. Välj bland det stora urvalet av uppdaterat innehåll för att döda tristess på vardagar och helger.

 1. Neptune Rising

XBox-användare har inte glömts av utvecklare av tillägg för Kodi. Neptune Rising har fått bra recensioner sedan det landade på scenen. Det är lätt att se varför den är mycket älskad. Huvudidén för design har tagits från Poseidon vilket innebär att det kommer att blomstra på samma sätt som Exodus och Covenant gjorde. Neptune Rises beroendekälla är NaNScrapers. Det har ett stort bibliotek som tillhandahåller innehåll som du kanske inte hittar genom andra Kodi-tillägg.

Oculus

Den här är perfekt för dem med en omättlig hunger efter underhållning. Installera det från varumärkesförvaret för att få tillgång till alla de senaste blockbuster och TV-serier som för närvarande får rubriker i underhållningsnyheter. Det har bekväma kategorier för att göra dina binge-tittande sessioner mer avkopplande.

Genesis Reborn

Det var en sorglig dag då Kodi tappade tillägget till Genesis men användarna var extatiska när det återkom igen som Genesis Reborn. Du kan nu njuta av samma fantastiska upplevelse som Genesis erbjöd i ett nytt paket. Samma utvecklare har arbetat med Genesis Reborn så det råder ingen tvekan om kvalitet eller tillförlitlighet.

Uranus

Buffring är det sista som en användare vill ha vid strömning via Kodi. Uranus är lysande i detta avseende. Om du registrerar dig för deras premium Trakt-konto kommer du inte bara att få HD-videor utan också säga adjö till buffring. Det är en ganska söt affär. Kolla in det på Blamo-förvaret.

Live TV-tillägg

 • Broderskap

Denna lilla pärla från Intercomp Media-förvaret kommer säkert att uppfylla alla dina live-TV-behov. Du kan strömma utmärkelseshower, högprofilerade evenemang och mycket mer.

 • Dr Doom

Detta tillägg för Kodi är starkt rekommenderat för sin fantastiska användarupplevelse som ger tillfredsställande direktuppspelning av TV.

Specialtillägg

Notera några coola Kodi-tillägg som är inriktade på specifika användare beroende på deras unika preferenser.

 • FSOCIETY har också dokumentärer, kortfilmer och musik
 • WatchNixtoons från Incursion repository.is perfekt för fans av tecknad film och anime
 • Mad House Classics är ett måste för älskare av gamla TV-program och filmer
 • Kids Corner V2 staplar barnens innehåll snyggt efter spännande kategorier
 • Strikt HD vänder sig till användare som inte kan äventyra kvaliteten och insisterar på HD varje gång

Det förväntas bli förvirrat bland alla dessa fantastiska alternativ, men det blir lättare om du fokuserar på dina individuella krav för ett Kodi-tillägg under din sökning.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments