Bästa billiga VPN-erbjudanden för BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

När myndigheterna började havererat på Torrenting-webbplatser för några år sedan resulterade det i att flera favoritflödeswebbplatser stängdes frivilligt eller med kraft. Användare har sedan dess riskerat att anklagas för att kränka upphovsrätten. Vad är den möjliga lösningen? Hur kan du fortfarande använda BitTorrent och inte bli stämd eller fångad? Vi kommer att prata om hur du kan skydda dig medan BitTorrenting är lite mer än bara genom att använda ett VPN.


Några viktiga frågor besvarade

Du kan faktiskt rädda dig från de flesta problem medan BitTorrenting genom att välja rätt VPN som kan hjälpa dig i detta avseende. Vi vet emellertid att det inte bara är rättvist att inte svara på några frågor relaterade till att använda ett VPN för BitTorrenting som kan vara störande för dig. Därför vill vi först ta upp dessa frågor för att hålla huvudet klart om ämnet innan vi går in i de bästa billiga VPN-valen för BitTorrenting.

Vad exakt är BitTorrent?

BitTorrent är i princip ett kommunikationsprotokoll för delning av peer-to-peer (P2P). Det används för att distribuera data och elektroniska filer över internet. På detta sätt överförs varje del av en fil som laddas ned av en användare till andra användare.

Det är ett av de mest använda protokollen för överföring av stora filer som digitala videofiler som innehåller TV-program och videoklipp, etc. Det kan också användas för att minska servern och nätverkets inverkan på att distribuera stora filer.

Varför behöver du ett VPN för BitTorrenting?

En VPN används för online-säkerhet och integritet. Det används också för att kringgå geo-restriktioner.

Det bästa sättet att skydda dig själv är att registrera dig för en billig VPN för BitTorrenting, men det är inte bara det. När du bestämmer dig för en VPN-leverantör, be deras kundvårdsrepresentant att identifiera sina VPN-servrar som är reserverade för BitTorrenting.

Det finns gott om VPN-leverantörer där ute och du kan också hitta några underbara kampanjerbjudanden för att spara dina pengar. Så gör ett val som är bäst för BitTorrenting och är ett ekonomiskt alternativ också.

Maskerar en VPN ditt liv från din internetleverantör ? 

För att minska det, ja, en VPN maskerar din Torrenting från din ISP. En VPN skyddar din integritet online i allmänhet, inte bara din torrenting. Inget säkerhetsverktyg är dock felfritt.

En VPN är tänkt att dölja dina torrenting och online-aktiviteter från din ISP, regeringen och polisen. Ärligt talat är det inte alltid fallet! Ibland kommer fel i vägen och ibland misslyckas plötsligt en VPN-anslutning.

Det har också skett timingattacker. Ibland finns det ett fel i VPN själv. Men allt detta händer vanligtvis med gratis VPN som inte vittnar om kvaliteten på deras tjänster. Så välj alltid en pålitlig, betald VPN. För att göra ett val som experter har gjort, se listan över billiga VPN: er för BitTorrenting senare i den här guiden.

Vad man ska leta efter i en VPN för BitTorrenting? 

Innan du väljer ett lämpligt VPN för det här jobbet måste du vara medveten om kraven för ett bra VPN. Tänk på följande faktorer för en ideal VPN-leverantör:

Pålitlig säkerhet

Det finns flera starka VPN-protokoll som skyddar ditt system. Gå igenom protokollen som erbjuds av varje VPN-företag på din lista. Ibland beror tillgängligheten på protokoll på den prisplan du väljer.

Anonymitet

VPN eller proxy som du väljer för ditt system ska kunna dölja din riktiga IP-adress helt. Så här spåras du online så att en VPN-serveradress ska visas i stället för din riktiga IP-adress.

Användarloggpolicy

Lagstiftning utarbetar användarprofiler baserat på frekvensen och tidpunkten för dina VPN-loggar. Om en VPN är baserad i USA, kan företaget vara skyldigt att föra loggar enligt lagen.

Försök leta efter en anonym VPN för BitTorrenting som ligger utanför USA. VPN som har en loggfri policy är alltid det bästa valet. Du måste läsa VPN-leverantörens integritetspolicy innan du köper VPN.

Hastighet

Det är inte en hemlighet att använda en VPN saktar ner din internetanslutningshastighet och försenar dina vanliga online-aktiviteter. Kolla in användarrecensioner för VPN så att du kan förstå vilka som behåller god hastighet efter VPN-länkningen. Ju närmare din VPN-server, desto snabbare hastighet.

överkomliga

Som nämnts tidigare beror antalet och komplexiteten på de funktioner du får beroende på prislappen. Vissa billiga VPN-företag har dock också fina funktioner. Prisplaner som sträcker sig ett år eller längre har ofta stora rabatter på dem.

Läs också: Hur du kontrollerar din Torrent IP-adress

Support för OpenVPN

Det ideala VPN är det som erbjuder flera VPN-protokollalternativ. Ju fler val av protokoll en VPN erbjuder, desto bättre är online-säkerheten. En VPN är särskilt bra om den har ett OpenVPN-alternativ. Det är det modernaste VPN-protokollet. Det anses vara mycket säkrat. Alla de bästa VPN-leverantörerna stöder OpenVPN.

Kill Switch

Mycket få VPN-tjänster är 100% pålitliga. Vissa av dem kan bli hackade eller de kan läcka din IP-adress, särskilt om de saknar den här funktionen. En kill switch är lösningen på detta problem eftersom den kan övervaka VPN-anslutningen misslyckas. Det stänger av överföringen av data om din VPN-anslutning plötsligt tappar. Det förhindrar också att din IP-adress läcker.

Serverplatser

Det VPN-företag du gillar måste ha servrar i ditt land. Läs den officiella listan över platser på deras webbplats för att hitta ditt land. Ju fler servrar de har i ditt område, desto bättre är det för dig. Den viktiga punkten här är att en bra VPN alltid kommer att ha ett stort antal servrar spridda över hela världen.

Anonyma DNS-servrar

DNS står för Domain Name System. Det är processen som gör webbläsarens adress till en IP-adress. Den IP-adressen används av webben över hela världen för att rikta trafik till användaren. Det är bäst att använda ett VPN som har sin egen DNS. Det kommer att skydda din integritet mycket bättre.

Router Support

Att välja ett VPN som har routerstöd är alltid bra. På så sätt kan du direkt installera VPN på din router istället för att installera den separat på alla dina enheter. Alla dina enheter kommer att anslutas till VPN när du installerar VPN på din hemnätverksrouter.

Bästa billiga VPN-erbjudanden för BitTorrenting

Det är faktiskt omöjligt att leta efter alla funktioner ovan i ett VPN för att se till att det är bäst för BitTorrenting. Därför har vi redan gjort alla utredningar åt dig (tack vare granskningen, det är vårt jobb!) Och valt ut några av de bästa VPN: erna som inte bara är bra för BitTorrenting utan också är ekonomiska alternativ. Om du söker efter en pålitlig billig VPN för BitTorrenting kan du prova dessa alternativ som rekommenderas av andra användare och våra experter.

NordVPN

En annan berömd anonym VPN för BitTorrenting är NordVPN. Den har en loggfri policy. Det kommer med en kill switch, hög hastighet, obegränsad bandbredd, användarvänligt gränssnitt och dubbel kryptering. Så du är dubbelt så säker.

NordVPN är kompatibel med iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome och Firefox. De accepterar också betalning via Bitcoin för närvarande.

11,95 $ / månad låter verkligen dyrt men just nu kan du få 70% rabatt på deras 3-åriga + 3-månaders gratisplan till bara $ 3,49 / månad med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Deras tvååriga plan kostar $ 4,99 / månad i dag (58% rabatt). 1-årsplanen kostar 6,99 USD / månad just nu (41% rabatt).

ExpressVPN

ExpressVPN är också en av de bästa rankarna bland VPN: er. Det är väldigt säkert och säkert. Det låter dig besöka allt begränsat innehåll genom att kringgå geobegränsningarna. Det erbjuder några fantastiska funktioner som: inga loggar, obegränsad serveromkopplare, bäst i klassen kryptering, nollkännedom DNS, kill switch, split tunneling och obegränsad bandbredd. 

Den har utmärkt hastighet. Det fungerar också med Netflix. Det är också mycket användarvänligt. Den stöder alla enheter, den erbjuder också kundservice dygnet runt. Andra än så är det utmärkt för streaming. Det ger dess användare en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

För närvarande erbjuder de en fantastisk affär för deras 1-årsplan. Det kostar 6,67 USD / månad med 3 månaders gratis service.

Privat internetuppkoppling

PIA VPN rekommenderas starkt av användare över hela världen. Det har några fantastiska funktioner som: Kryptering på hög nivå, anpassade VPN-protokoll, lättanvända applikationer, stabil VPN-anslutning och ett bra supportcenter.

Private Internet Access (PIA) erbjuder P2P-stöd som är perfekt för att strömma. Du kan också ansluta 5 enheter samtidigt till ett enda PIA-konto. 

Tre kraft VPN-protokoll, nämligen PPTP, OpenVPN och L2TP / IPSec, upprätthåller säkerheten. Det blockerar också annonser, trackers och malware.

PIA kostar $ 6,95 per månad. För närvarande kostar deras bästa erbjudande $ 3,33 / månad för en årsplan (67% rabatt). Inga trafikloggar sparas och de har mer än 3059 servrar i 28 länder.

IPVanish

Det är alltid bra att ha en 7-dagars återbetalningsgaranti som den IPVanish erbjuder. De har mer än 1000 servrar i över 60 länder, så det finns goda chanser att du enkelt kan hitta en lämplig BitTorrenting VPN-server genom dem. 

Du kan njuta av säkerheten i OpenVPN och L2TP / IPsec VPN-protokoll över fem enheter samtidigt med IPVanish. Några av deras fantastiska funktioner inkluderar: anonym torrenting, flera plattformsskydd, inga loggar, obegränsad serverväxling och obegränsad bandbredd. 

10 $ / månad kan verka kostsamt, men i dag erbjuder de sitt 1-åriga paket för $ 3,25 / månad (73% rabatt).

SurfShark

Surf-Shark är också allmänt känd. Den har olika funktioner som: inga IP-läckor, inga loggar, snabbt live-chat-stöd, automatisk kill switch (endast inbyggda appar) och DNS-läckskydd.

Det kan avblockera Netflix. Dess anslutningstid är snabbare än genomsnittet. Det är i grunden en bra VPN för alla ändamål och det är mycket pålitligt. För torrenting är det en idealisk VPN.

Det har inte heller några anslutningsfel. Den har appar för Mac, Windows, iOS, Android och Linux. Det erbjuder också tillägg för Chrome och Firefox.

Den fantastiska nyheten är att den har en kostnadsfri testperiod på 7 dagar för Mac, iOS och Android. Deras 24-månaders + 3 månaders gratispaket kostar $ 1,99 / månad i dag (80% rabatt).

ProtonVPN

Proton VPN är en höghastighets VPN som skyddar din integritet online. De har sitt huvudkontor i Schweiz. De spårar inte eller behåller loggar över din internetaktivitet. Utöver det har den några starka funktioner som: 10GBIT-servrar, P2P-stöd, ingen loggpolicy och obegränsad bandbredd.

Du kan ansluta upp till 10 enheter samtidigt. Det erbjuder också professionellt stöd. Det fantastiska är att de har en gratisversion. Andra än så erbjuder de 3 paket:

  • 1-årsavtal - $ 6.5 per månad
  • 2-årsavtal - $ 6 per månad
  • ProtonVPN och Mail Bundle - $ 7.5 per månad

besök hemsida

Cyberghost

CyberGhost är också ett bra alternativ. Det kompromissar inte med hastigheten. Den har servrar över hela världen. Det låter dig strömma och bläddra utan begränsningar.

Det går förbi geo-restriktioner, nedläggningar och digital censur. Du kan också spela regionlåsta spel och strömma sportevenemang.

Några av dess bästa funktioner är: inga loggar, ad-blocking funktion, IP-adress döljer och malware blockering. Det ger också flera plattformsskydd.

Deras 3-års + 2-månaders gratiserbjudande kostar $ 2,75 per månad och det kommer med en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments