Bästa alternativ för att spåra – som samma gamla Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Det har gått mer än ett år sedan Kickass Torrents har stängts av. Ägaren, Artem Vaulin, arresterades enligt uppgift för att ha brutit mot upphovsrätten till otaliga ägare under åren. Det fanns också anklagelser om penningtvätt som flyger runt. Skadorna har uppskattats till miljarder, så det var inte alls ett litet fall.


Hur spännande kan vara olagligt

Du undrar kanske varför torrentwebbplatser fungerar så öppet när sådana allvarliga juridiska följder kan komma att möta senare. Svaret ligger i det gråa området som torrentwebbplatser arbetar i. Torrentering är inte olagligt. Torrenting innebär att begära bitar och delar av en fil från olika källor för att sammanställa hela. Det finns gott om gratis material tillgängligt online enligt de ursprungliga ägarnas vilja. Att ladda upp och ladda ner sådant innehåll är inte något problem. Men experter rekommenderar starkt att man laddar ner gratis innehåll från officiella källor för att undvika risken för virus. Om upphovsrättsskyddat material hittades på Kickass Torrents, kunde ägaren begära att det tas bort och webbplatsen uppfyllde deras önskemål. Men det fanns fall där intrång i upphovsrätten inträffade och fortfarande sker på torrentwebbplatser. Detta är olagligt.

Torrentvärlden förlorade en jätte

Kickass var en av favoritwebbplatserna för att hitta högkvalitativa torrenter för praktiskt taget vad som helst. Användare kan enkelt söka efter torrenter av böcker, filmer, TV-program, spel, applikationer, programvara etc. Användare rekommenderade ofta Kickass Torrents till andra eftersom det fanns tillförlitliga recensioner under de flesta tillgängliga torrenter. Det hade ett användarvänligt gränssnitt och åtnjöt en stadig mängd trafik dagligen.

Skaffa den bästa VPN för Torrenting nu

Förlorat mer än det

Som om det inte var tillräckligt med att förlora Kickass Torrents, fanns det andra skadade under samma tidsperiod. Pirate Bay, Torrentz.eu och Extra Torrents stängde också företag som lämnar ofta användare i panik.

Vad är alternativet?

Kloner har dykt upp här och där som alternativ till Kickass Torrents för att hantera det enorma klyftan som dessa älskade webbplatser har lämnat efter sig. Du kanske blir förvånad över hur likna de är och hur bra de fungerar. Så slå inte det förrän du provar det.

Kolla in följande fantastiska alternativ till Kickass Torrents som kommer att återuppliva ditt hopp i torrentens framtid.

Läs också: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Om du litar på torrenting för att titta på dina favorit-TV-program skulle detta vara ett av de perfekta alternativen till Kickass Torrents för dig. Som du kan säga från dess namn, handlar EZTV.AG om de hetaste TV-programmen. Du kan komma åt de senaste avsnitten av populära program från deras hemsida eller göra en sökning där. Det finns en "Status" -kolumn bredvid titlarna så att du förblir medveten om den. Du kan också kolla in betyg för varje titel eller logga in för att rösta själv.

Limetorrents

Det fantastiska med Limetorrents är det filtreringssystem som ingår i deras sökning. Om du har bråttom att hitta ett anime som just började sändas på TV, kan du slå på vippknappen till 'Anime'. Om du gör det kommer du att begränsa din sökning till torrenter som endast är markerade som anime. Detta sparar mycket tid genom att begränsa dina alternativ så att du kan hitta den perfekta torrenten. Limetorrents handlar om community och personalisering så det finns snabba länkar till "Mina vänner", "Meddelanden", "Feedback", "Min profil" och "Bokmärken".

Läs också: Hur man säkert kan Torrent

1337X

Även om detta kan verka som ett konstigt namn på Kickass Torrents-alternativet, är det verkligen inte ett dåligt alternativ. Det verkar som om 1337X lägger tonvikt på trender. Du kan snabbt komma åt "TOP100" i det övre vänstra hörnet på deras hemsida precis bredvid "TRENDING". Det fungerar förmodligen bra för dem som är nyfiken på vad som är hett i torrentvärlden just nu. Det underlättar uppladdare genom att ha "REGISTER", "LOGIN" och "UPLOAD" högst upp på sin hemsida. Det gör det också lättare att ange sökfrågor när sökfältet stirrar dig i ansiktet.

Torrentdownloads

Torrentdownloads är ett av de bästa alternativen till Kickass Torrents, speciellt när det gäller utformningen och designen av Kickass Torrents. Det är en mycket "aktuell" torrentwebbplats som visar nya torrenter från den dagen och dagen innan. Detta gör det mycket bekvämt att hitta avsnitt av TV-program, senaste blockbuster, applikationer, programvara, spel osv. Om du letar efter något som är lite äldre eller något ganska populärt, kanske du vill gå in i kategorierna som presenteras i huvudsak meny. Sökfältet finns längst upp till höger på deras hemsida. Ange bara din specifika fråga med rätt stavning och välj ut högkvalitativa torrenter.

RARBG

Det har gått ungefär tio år sedan RARBG först blev, men det var inte förrän användare välkomnade de mest berömda torrentwebbplatserna att de verkligen fick uppmärksamhet. Det är tillräckligt bra för att få och hög rang bland Kickass Torrents-alternativ. Du kanske märker att RARBG har mer personlighet och karaktär än de flesta grundläggande torrentwebbplatser. Användardata ger dem troligtvis värdefull inblick i vad som är varmt och vad användarna vill se mer av. RARBG håller sina besökare uppdaterade genom ett "Nyheter" -område. Inte bara är de senaste posterna på sin hemsida, utan du kan också bläddra i deras kategorier för fler val.

Läs också: Bästa Torrentwebbplatser 2018

Torrentz2.eu

Som förväntat började klonwebbplatser dyka upp efter att Torrentz.eu stängde. När det gäller detta alternativ har utvecklare bokstavligen utformat det för att ersätta Torrentz.eu. Det ser exakt lika ut. Den minimalistiska webbdesignen av Torrentz.eu var en stor attraktion för särskilt nybörjare. Dess fantastiska funktionalitet gjorde det till en av favoriterna tillsammans med Kickass Torrents. Deras hemsida har tre grundläggande avsnitt: "Sök", "myTorrentz" och "Hjälp". Nybörjare kan snabbt gå igenom de regler och regler som anges i ”Hjälp”. Det kommer att visa upphovsrättsprinciperna för Torrentz2.eu så att du kan vara säker på om du vill fortsätta med din sökning.

Torrent kan riskera att övervakas av brottsbekämpning. Dessa byråer har påbörjat en allvarlig nedbrytning av olaglig aktivitet i samband med torrent tillsammans med närstående organ. En bra VPN kan ge dig det skydd du önskar genom att dölja din IP-adress. Du kan skydda dig själv tvåfaldigt med ett VPN. Det tillåter också dina data att passera genom en säker kanal vilket gör det otillgängligt för hackare.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments