Allt om SmartDNS – Vad är några bästa leverantörer och varför?

[ware_item id=33][/ware_item]

Tidigare har vi diskuterat mycket om Tor, Proxies, VPN och VPN-protokoll. Nu är det dags att upplysa vår publik om SmartDNS. Vad är SmartDNS exakt och hur smart gör det att du enkelt kan kringgå Geo-Restriction utan att påverka hastigheten? Så bära med oss ​​och läs med fullt fokus, detta kommer att vara till hjälp och informativt om du älskar att läsa om teknik.


SmartDNS för en lekman - förklarat!

Det geo-begränsade webbplatsinnehållet är irriterande. Det är mycket nedslående att underhållningen som skapas för människor är begränsad till färre publik, när dess fans är över hela världen, som "Game of Thrones". Då kommer myten om internetfrihet att dansa framför dig, medan du i bakgrunden ser meddelanden som "blockerat innehåll" eller "innehåll begränsat i ditt område / region". 

Ja, jag vet att du har mött detta scenario tidigare och har använt en stilig mängd på VPN: er som i verkligheten gör streaming långsam! Så du måste veta om rätt teknik för rätt saker. För den delen är vi på väg att informera dig om en teknik som du kan använda för att troll geo-begränsning och strömma sömlöst utan krångel. 

Användningen av denna teknik beror på ditt syfte. Om du är angelägen om att kringgå geobegränsningar och njuta av direktuppspelning och titta på dina favoritfilmer, TV-program (Narkos, Dräkter, Game Of Thrones), Sport (Champions League, Premier League, La Liga), Musik (Spotify / Pandora) eller något annat video- eller ljudinnehåll, då behöver du en smart DNS för det. Men vad är ett smart DNS?

Läs också: Bästa VPN för onlinespel

Allt om SmartDNS

SmartDNS är en tjänst som du kan använda för att få åtkomst till geobegränsat innehåll. Anledningen till att Smart DNS blev extremt populärt beror på den ökade användningen av geo-blockeringsteknologi från innehållsleverantörer som Netflix. Smart DNS döljer din geo-placering, och på det här sättet kan du titta på geo-blockerat innehåll från var som helst i världen.

Det är en ganska bra teknik att trollla Geo-Restriction. Smart DNS är en teknik som hjälper dig att kringgå geobegränsningar och strömma innehållet från hela världen. Du kan faktiskt göra det var som helst i världen.

Här är den bästa delen! Smart DNS påverkar inte hastigheten som någon användare får från sin Internetleverantör (ISP). Smart DNS hjälper dig att ändra din DNS och låter dig använda deras dedikerade DNS-servrar där de blockerade webbplatserna är tillgängliga. Så när du ändrar dina DNS-inställningar får din enhet kraften att kringgå alla geobegränsningar. Det bromsar inte din internethastighet, eftersom den inte krypterar dina data. Så du kan få full hastighet som du vanligtvis får från din internetleverantör. 

Det är det bästa valet för alla underhållningsälskare som älskar att strömma filmer, TV-program, sport, musik eller något annat innehåll som är blockerat i deras regioner. Nåväl, de flesta av SmartDNS-apparna och programvaran finns tillgängliga för flera enheter, så vi ser till att listan bara innehåller de tjänster som har appar tillgängliga på iO: er, Android och programvara tillgänglig på Windows. 

Vi förstår din smärta och vi är här för att ge dig rätt lösningar som hjälper dig att få full tillgång till underhållning i din föredragna enhet så att du kan få ut det mesta av det.

Fördelar med SmartDNS-tjänster

 1. De fungerar på nästan alla enheter
 2. Smart DNS bromsar inte din internetanslutningshastighet
 3. Dessa tjänster är ganska överkomliga
 4. De låter dig komma åt blockerade webbplatser från olika regioner
 5. Snabb service
 6. Lätt att använda
 7. Rättslig
 8. Säkrare än slumpmässiga proxyservrar
 9. Perfekt för affärsresenärer
 10. Tillgång till sociala medier på platser där det är blockerat, som Kina.

Påverkar en SmartDNS din Internetanslutningshastighet?

Nej inte alls. Till skillnad från ett VPN använder Smart DNS inte någon typ av kryptering, det är därför du kan använda din ursprungliga ISP-hastighet och njuta av allt internetinnehåll som du gillar.

Hur fungerar en SmartDNS Proxy?

DNS är den korta formen för domännamnsystemet. Det är som en telefonbok. Det ändrar det språkbaserade namnet till en IP-adress som datorn kan känna igen.

En smart DNS använder dedikerade proxyservrar för att ändra din enhets DNS, men den ändrar inte eller döljer inte din IP-adress. Det ändrar bara hur en webbplats läser din IP-adress.

Kan en SmartDNS bypass brandväggar?

Smart DNS döljer inte din riktiga IP-adress, det är därför du inte kan gå förbi brandväggar. Brandväggsbegränsningar tas inte bort även om du använder en smart DNS.

Hur man förbikopplar det transparenta DNS-proxy-problemet

Den transparenta DNS-proxy som din Internetleverantör använder kan vara mycket besvärande och irriterande, eftersom det gör att du använder sin egen DNS istället för den som du har tilldelats av din DNS-leverantör. Den goda nyheten är att du kan kringgå detta problem, men lösningen fungerar bara om du har en DD-WRT-router som har stöd för IP-surfplattor. Om du har DD-WRT-routern, följ sedan kommandot nedan när du konfigurerar routerns brandvägg:

iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp -port 23 -j DNAT -to 8.8.8.8:54

Sedan kommer de att se till att de DNS-förfrågningar som din enhet skickar, använder port 54 istället för port 53, och det kommer att kringgå problemet.

SmartDNS För Torrenting

Smart DNS kommer inte att göra någonting åt dig om du använder det för att ladda ner torrenter. Anledningen är att Smart DNS inte maskerar din riktiga IP-adress och inte krypterar din trafik. Din Internetleverantör kan lätt se att du laddar ner torrenter även om du använder Smart DNS, vilket kan vara ett problem om det är en känslig juridisk fråga i ditt land.

8 tecken på en fantastisk SmartDNS-tjänst

 1. Användarvänlig
 2. Korsplattformiga appar
 3. Stort antal förblockerade webbplatser
 4. Anständigt antal oblockerade regioner
 5. Kraftfulla DNS-funktioner
 6. Extra tjänster
 7. Gratis prov
 8. Återbetalningspolicy
DRICKS: 

Det är bäst att välja en Smart DNS-leverantör som erbjuder tillgång till en Smart DNS tillsammans med andra alternativ som VPN och proxy. Det bör också ge åtkomst till klienter som är kompatibla med plattformar och har en lång lista med webbplatser som inte har blockerats.

Vad är skillnaden mellan SmartDNS och en VPN?

VPN och smart DNS har många likheter, men de fungerar på grundläggande sätt. Låt oss se vad som är skillnaderna mellan en VPN och smart DNS.

 1. En VPN använder kryptering, Smart DNS gör det inte.
 2. En VPN-tjänst lägger all information som kommer från din enhet. Smart DNS översätter bara en webbplatsadress till den specifika IP-adressen på servern du behöver för att ansluta till.
 3. En VPN maskerar din IP helt, Smart DNS maskerar inte din IP helt.
 4. VPN erbjuder extra säkerhet, Smart DNS gör det inte.

Här är de bästa SmartDNS + VPN-tjänsterna som du måste prova!

 1. NordVPN
 2. Getflix
 3. Unlocator

NordVPN

NordVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna tillgängliga just nu. Med sina utmärkta funktioner och intressanta paket har NordVPN fått världsberömmelse. Tillsammans med att vara en högst rankad VPN har NordVPN sin egen DNS för att förbättra deras redan stora onlinesäkerhet ännu mer. Deras DNS förhindrar IP-adressläckor som kanske inte kan förhindras enbart med en aktiv VPN-anslutning, och kan leda till att tredje parter kan samla VPN-användarens data över osäkra WiFi-hotspots.

Funktioner 
 1. Hög nivå säkerhet och integritet
 2. Automatisk dödsbrytare
 3. DNS-läckskydd
 4. Ingen loggpolicy
 5. Dubbel VPN (den använder två servrar för maximal säkerhet)
 6. Kryptering av militär kvalitet
 7. CyberSec (blockeringslösning för skadlig kod)

besök hemsida

Getflix

Getflix används för att få åtkomst till geobegränsat innehåll. Det låter användare från hela världen få åtkomst till globala videor och strömma musik, och den använder smart DNS- och VPN-teknik för att kringgå dessa geo-restriktioner. 

Getflix SmartDNS-funktioner:
 1. Stöder över 200 kanaler
 2. Fungerar på alla enheter
 3. Snabb
 4. Användarvänlig
 5. 24/7 kundsupport
 6. Låga månatliga priser
 7. Du kan avbryta när som helst
 8. Gratis inskrivning
 9. 14-dagars rättegång
 10. Inget kreditkort krävs
Getflix VPN-funktioner:
 1. Säkerhet och integritet
 2. Snabb
 3. Stort nätverk av globala servrar
 4. Användarvänlig
 5. Låga månatliga priser
 6. Snabba och säkra servrar

besök hemsida

Unlocator

Unlocator är ett komplett paket med sekretess, säkerhet och avblockering. 

Funktioner:
 1. Unlocator hybrid (njut av säkerhetsfunktionerna i ett VPN tillsammans med att använda smart DNS-strömning)
 2. Obegränsad åtkomst till dina favoritwebbplatser
 3. 50 virtuella platser
 4. 58 plattformar och enheter som stöds
 5. Lätt att använda
 6. Lätt att installera
 7. Snabb hastighet
 8. Enkel registrering
 9. Inget kreditkort krävs
 10. 7-dagars gratisversion
 11. Live chat
 12. Tillåter spännande
 13. Avblockerar Netflix
 14. 5 samtidiga anslutningar
 15. 24-timmars kundsupport
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments