4 bästa VPN: er för Hulu – Se Hulu utanför USA!

[ware_item id=33][/ware_item]

Hulu är ett joint venture för amerikanska TV-jättar Fox, NBC och ABC så att du kan njuta av alla TV-program som har sänts tidigare eller som för närvarande är på luften på dessa TV-nätverk. Hulu är praktiskt när ditt barn kastar raseri och måste lugnas av sin favoritkaraktärkaraktär. Visningar från kanaler som Cartoon Network och Nickelodeon kan också strömmas via Hulu.


Ett bakslag för de flesta strömmande webbplatser är att programmen inte är tillgängliga så snart efter att de sänds på grund av nätverkets begränsningar. Hulu ägs av dessa nätverk så du kan fritt se de senaste avsnitten dagen efter att de officiellt sänds på den kanalen. Dessutom är Hulu endast tillgänglig för amerikanska målgrupper och om du bor utanför USA skulle du inte kunna se Hulu online.

Vad är lösningen om man vill titta på Hulu online utanför USA?

Du kan enkelt kringgå geobegränsningar och titta på Hulu utanför USA genom att välja en VPN-tjänst. Genom att använda ett VPN kan du enkelt ansluta till vilken amerikansk server som helst och komma åt Hulu var som helst i världen genom en amerikansk IP-adress. Nedan nämnda VPN är ett säkert sätt att komma åt Hulu utanför USA, så välj vilket VPN som nämns nedan och senare i den här artikeln kommer vi att diskutera mer om Hulu:

NordVPN

Du kan låsa upp Hulu utanför USA med hjälp av NordVPNs utbredda servrar som erbjuder dubbelt skydd mot hackare och döljer din IP-adress från Hulu också. Njut av strömmande HD-videor med hög hastighet på upp till sex enheter samtidigt med NordVPN. Du kan för närvarande spara stort från deras 3-åriga plan som kostar endast $ 2,99 / månad.

ExpressVPN

Alla har hört talas om ExpressVPN eftersom VPN-pengar av högsta kvalitet kan köpa och hype är helt motiverad. Det kan verka lite dyrt för 6,67 dollar / månad men det är värt pengarna. Konsultera deras 24/7 kundtjänst för att få servrar som låter dig se Hulu utanför USA. Du kan strömma HD-videor på några sekunder och njuta av obegränsad bandbredd. Dessutom erbjuder de en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

besök hemsida

VyprVPN

Det här alternativet sticker ut för att vara budgetvänlig och snabb kundservice medan du hittar servrar för att titta på Hulu utanför USA. De erbjuder tre kraftfulla protokoll i 48 länder och du kan registrera dig för en tre-dagars rättegång innan du lär dig att titta på Hulu på MAC eller andra enheter. Få snabb åtkomst till Hulu på bara $ 5 / månad och utnyttja 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om du är missnöjd.

SaferVPN

Detta är ett av de mindre globala VPN-företagen med massor av förmåner så att de inte underskattar sin tjänst. En av de bästa sakerna med dem är deras kundtjänst dygnet runt som garanterar att du kan identifiera servern som fungerar med Hulu snabbt och börja binge titta. De är enkla att använda appar / programvara på flera klienter som windows, mac, apple, android, ios och en krom-förlängning. Deras 30-dagars återbetalningsgaranti sötar affären. SaferVPN erbjuder en 3-årsplan bara för $ 2,25, särskilt för sina amerikanska användare.

3-stegs guide för att titta på Hulu

  1. Köp en topp VPN-tjänst
  2. Välj en server i USA från appen
  3. Gå till Hulus webbplats och njut av den

Mer om strömning av Hulu TV-program utanför USA

4 bästa VPN: er för Hulu - Se Hulu utanför USA!

Det finns flera streamingwebbplatser över hela världen men Hulu upptar en av de bästa platserna för invånare i USA och Japan. På grund av dess popularitet föredrar flera användare att titta på TV-program genom Hulu istället för mindre kända webbplatser som är full av irriterande reklam.

Tidigare tillät Hulu gratis streaming för begränsat innehåll men nu måste du prenumerera på deras betalda tjänst för att njuta av tillgängligt innehåll. Först måste du registrera dig för ett konto på Hulu och sedan välja ditt prenumerationspaket. Betalning måste göras via de inhemska kreditkort som de accepterar eller PayPal. Om du vill utnyttja Hulus tjänster men inte bor i USA eller Japan kan du ha svårt att göra betalningen. Så titta in i de rondellbetalningsval du har innan du registrerar dig på Hulu.

Låt oss säga att du åker på en semester utanför USA eller Japan men inte vill missa någon utveckling i TV-serien du för närvarande är besatt av. Eftersom du redan har ett konto på Hulu kan du anta att du inte har några problem med att strömma det. Det skulle vara fel! Plats betyder mycket eftersom många strömmande webbplatser har geobegränsningar för deras innehåll.

Till exempel har olika webbplatser som exklusivt erbjuder strömmande koreanska dramaer och filmer tjänster begränsade till Korea. Det handlar inte bara om underhållning utan också politik eftersom länder som Kina har flera förbud på utländska nyhetsbyråers webbplatser. Förutom statliga bestämmelser är det upp till företaget som äger webbplatsen att bestämma de regioner de vill utöka sina tjänster också. Tyvärr tillåter inte Hulu strömning bortom USA och Japan så du måste komma med en strategi för att titta på Hulu utanför USA. Överraskande kommer du inte heller kunna komma åt Hulu i Kanada och Storbritannien.

Kan jag komma åt Hulu med hjälp av en VPN-tjänst?

Det enkla svaret på att överträffa geobegränsningar är ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN ger dig tillgång till innehåll med regionala begränsningar genom att dölja din riktiga IP-adress. Du kan till och med lära dig att titta på Hulu på Kodi när du har skapat ett VPN-konto. Lyckligtvis fungerar VPN på flera enheter inklusive MAC så att du kan kolla hur du kan titta på Hulu på MAC också.

Du kan ansluta till en av de många servrar som ägs av den VPN-tjänsten på den plats du vill visas i webbplatsens register som din. Låt oss säga att du bor i Portugal och vill strömma TV-program på Hulu. Registrera dig för ett Hulu-konto efter att ha aktiverat ditt VPN och valt en protokollserverkombination som ger bästa resultat. Servern du väljer kan vara placerad någonstans i USA så din nuvarande IP-adress är den amerikanska servern när det gäller Hulu.

Det betyder att Hulu inte kan berätta att du faktiskt registrerade dig från Portugal så att du fritt kan strömma TV-program. En VPN gör mer än bara dölj din IP-adress. Det ökar säkerheten för din anslutning mycket och hindrar dig från att spåras av myndigheter. Det skyddar dig också mot hackare om du använder allmän Wi-Fi. En VPN fungerar genom att kryptera all data som utbyts mellan ditt system och internet. Det finns många protokoll som erbjuds av VPN som du kan använda för att avblockera Hulu utanför USA.

Låter enkelt, eller hur? Fel! Hulu ligger framför dig och har ett sofistikerat system som förbjuder användning av proxyservrar för att dölja din verkliga plats från den. Det har svartlistat flera populära VPN som annars skulle ha gjort att du kan titta på Hulu utanför USA. De känner igen servrar som ägs av dessa VPN-företag så att du inte kan blockera Hulu utanför USA genom dem.

Ett meddelande visas som säger att Hulu har upptäckt din anonyma proxyserver och du måste inaktivera den för att strömma på Hulu om du bor i USA. Oroa dig inte för du kan fortfarande lära dig att titta på Hulu på MAC och hur du kan titta på Hulu på Kodi även om din nuvarande vistelse inte är i USA eller Japan. Undrar du om tricket för att få tillgång till Hulu i Kanada och Storbritannien? Koppla av eftersom inte alla VPN har förbjudits av Hulu så det finns sätt att lösa denna begränsning. Problemet är att Hulu kan upptäcka proxyservrar som ägs av vissa VPN-företag men det finns fortfarande vissa servrar som finns kvar under radaren. För att avblockera Hulu utanför USA kan du kontakta en kundrepresentant för ditt VPN-företag och fråga om dessa servrar.

NordVPN är allmänt känt som det bästa alternativet när du vill titta på Hulu utanför USA. Det rekommenderas starkt av VPN-användare särskilt när det gäller hastighet. De som vill ha åtkomst till Hulu i Kanada och Storbritannien garanterar ofta NordVPN eftersom det har flera servrar i USA som ger en stark anslutning varje gång. Du kan bläddra igenom deras officiella webbplats innan du fattar det slutliga beslutet.

Slutsats

Kom ihåg att kontrollera om dessa VPN-enheter fungerar i ditt land och tillhandahåller alla funktioner du behöver. Testa de rekommenderade servrarna för Hulu med olika protokoll för bästa resultat. Hulu är en bra källa till underhållning för sladdar och strömmande älskare och om du är ett fan av Gotham och Arrow, så är Hulu ditt bästa val att titta på dina favorit-TV-program och kanaler från var som helst i världen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments