13 Netflix-tips och tricks – Bli en Netflix Pro!

[ware_item id=33][/ware_item]

Med den ökande typen av digitala tjänster vill vi inte bara använda dessa tjänster online utan också känna till hackarna som kan förbättra upplevelsen. Trodde du att Netflix är så enkelt och okomplicerat att det inte finns några hacks med det? Då kan du vara en av de människor som aldrig har provat de chockerande knepen och hackarna för att göra Netflix-upplevelsen mycket mer efter deras smak. Vi föreslår att du går igenom dessa fantastiska tips och tricks som kommer att göra dig till en netflix pro för gott.


Är du redo för dessa fantastiska Netflix-tips och tricks? Låt oss komma igång då!

Få mjukare strömning

Ingenting är mer smärtsamt än den irriterande buffertikonen mitt i din favoritfilm, särskilt när du tittar på en film med dina vänner. I sådana besvärliga stunder kan du äventyra lite kvaliteten på ljud och video eftersom det är bättre än att inte strömma någonting alls!

Bara för att uppnå det, tryck och håll ner Ctrl + Shift + Alt och tryck på 'S' medan du strömmar. Det öppnar bithastighetsmenyn, där du kan välja en lägre bithastighet för din video och ljud. Det påverkar din video- och ljudkvalitet något, men den fruktansvärda buffertikonen stör dig inte längre. Du kan alltid "återställa" till de tidigare inställningarna genom att gå på samma meny när som helst.

Dina undertexter kan bli bättre!

Titta på utländska flickor eller bara vara villiga att läsa dialogerna för skojs skull. Netflix har undertexterna redo för dig. Men är de läsbara för dig? Varför går du inte till Undertexts Utseende menyn i Ditt konto. Här kan du ändra teckenstorlek, färg och stil för en bättre och mer personlig upplevelse.

Dessutom föreslår Netflix bara textningsspråk som är vanligare i din region. Därför, om du är tvåspråkig eller flerspråkig och du inte kan hitta det språket i undertexterna, kan du ansluta till ett VPN och ändra din plats. Du blir förvånad över att se hur många fler språkalternativ du kan få efter att din IP har ändrats!

Extra tips: Att ändra din plats ger dig inte bara flerspråkiga undertextsalternativ utan också ljudalternativen vanligtvis på samma språk som anges i undertextsalternativen. Så du kan njuta av din favoritfilm på det nya språket du just har lärt dig. Netflix kan också vara ditt språkinlärningsverktyg, Yo!

Här är textning och ljudalternativ utan VPN

Netflix-utan-VPN

Kolla in dem nu med ExpressVPN

Netflix-VPN

Det finns genvägar

Inga ordspel, dessa kortkommandon kan hjälpa dig att få en bättre Netflix-upplevelse.

 •         Mellanslag - Växla uppspelning / paus
 •         Enter - Växla uppspelning / paus
 •         PgUp - Spela
 •         PgDn - Paus
 •         F - Helskärm
 •         Esc - Avsluta helskärm
 •         Skift + vänsterpil - spola tillbaka
 •         Skift + högerpil - snabb framåt
 •         Pil upp - Volym upp
 •         Pil ned - Volym ned
 •         M - Mute toggle

Dessa genvägar kommer att göra dig till en proffs av bingwatching-filmer, särskilt om du gör det framför dina vänner, kommer de först hoot på dig sedan på deras favoritscen!

Du bör göra flera profiler - det är gratis

Ger Netflix dig läskiga eller bisarra rekommendationer ibland? Du vet att du bör mata Netflix med dina gillar så det kommer att rekommendera dig allt du vill ha av det. För det, gå till Redigera profiler och se till att din familj eller vänner har sina egna profiler.

Gå nu till ditt konto på Taste Preferences och berätta Netflix om vad du älskar. Du måste gå till Netflix webbplats. Vi rekommenderar att du betygsätter filmer och shower som du har sett, eftersom det också hjälper Netflix att förstå vad du älskar.

Netflix lär känna dina gillar på två sätt, först av dina nämnda smakpreferenser och sedan av vad du vanligtvis tittar på. Om du vill ha rekommendationer om filmer på andra språk måste du skriva en anpassad sökning för alla språk i sökfältet, till exempel "franska filmer" eller "spanska filmer" och trycka på enter. Den visar sedan resultat från många filmer på det språket. Efter att ha vanligt letat efter dessa utländska filmer och sett dem också, kommer Netflix att börja ge dig förslag på sådana filmer på egen hand. Återigen kommer att ansluta till ett VPN ge dig fler förslag eftersom din IP också matchar regionen där språket oftare talas.

Ställ in din egen strömning och buffertid

Den irriterande buffertikonen kan också visas om uppspelningstid och buffertid har större skillnad. Men det är något du kan göra åt det. Den magiska stavningen är Shift + Alt + Vänsterklick (Shift + Alternativ + Klicka på en Mac) och det leder dig till en hemlig meny. Gå till Stream Manager och ställ in uppspelningsfrekvens som liknar buffringråttan. Och poof! Den buffrande ikonen försvinner.

Resa utomlands? Du kan låsa upp Netflix där!

Nu behöver du inte lämna ditt Netflix-konto medan du reser utomlands. ExpressVPN ger dig lätt att titta på alla dina favoritfilmer och show från var som helst i världen med den bästa hastighets- och streamingupplevelsen som kommer med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

Håll koll på ditt konto

Det finns alltid moochers och tjuvar som bara sätter dig i smärtan för ditt Netflix-konto. Så här är vad du kan göra. Du kan hålla reda på ditt kontoåtkomst genom att gå till Ditt konto > Visningsaktivitet > Se åtkomst till senaste konton.

Här kan du ta reda på om det finns några misstänkta eller ovanliga aktiviteter. Om det finns, gå tillbaka till dina kontoinställningar och klicka på alternativet för Logga ut från alla enheter. Det kommer att ta upp till tre dagar, men dessa moochers kommer att plågas av elände att inte ha sina egna Netflix-konton.

Du borde veta vad som är nytt på Netflix

Du måste ha tyckt om Facebook-sidan på Netflix. De uppdaterar dig om allt nytt de tar med, men det finns några andra sätt också. Du kan också kontrollera WhatsNewOnNetflix.com och whats-on-netflix.com för att bli uppdaterad om nya Netflix-titlar.

Du kan också följa BestVPNDeals på Twitter och gilla vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad om onlineunderhållning & online välbefinnande.

Praktiska Netflix-hackar

Oroa dig inte! Din visningshistorik kan raderas

Det är okej om du tittade på något riktigt pinsamt eftersom du inte mår bra och det inte var någon där för dig. Gå bara till Ditt konto och se sedan din Visar historik. Klicka bara på X (korset) för att ta bort alla rubriker från din historik.

Läs också: Netflix Proxy Error Fix

Lita på Reddit för bra Netflix-innehåll

Det finns många Redditors som har mycket att rekommendera om Netflix och det är alltid bättre att veta vad andra tycker om filmen du planerar att se på Netflix. Det är en helt ny värld för Netflix-älskare på Reddit. Lita på oss, du blir inte besviken!

reddit.com/r/Netflix

Auto-Play-kontrollen

Auto-Play är en välsignelse för binge-watchers och det finns många skäl att backa upp det. Men det finns tillfällen då du inte vill att Netflix ska spela nästa avsnitt av sig själv. Så gå till Ditt konto och välj Uppspelningsinställningar och avmarkera rutan med alternativet Spela nästa avsnitt automatiskt.

Få information om alla Netflix-titlar utan att söka på Internet

RottenNetflix är en kromförlängning som ger dig all information du behöver veta om alla Netflix-titlar, riktiga användarrecensioner så att du vet vilken film du ska spendera tid på och var inte.

https://chrome.google.com/webstore/detail/rotten-netflix/bididflonamappcfophnbijljnfagepj/details

Välj klokt mellan HD-kvalitet och dataanvändning

Ingenting är bättre än att titta på dina favoritfilmer och show i HD-kvalitet. Varje Netflix-abonnemang har tillgång till HD-videokvalitet för Netflix-titlar. Följ bara dessa steg och njut av Netflix-innehåll i HD.

 •         Gå till Ditt konto
 •         Klicka på Uppspelning inställningar
 •         Under fliken för Dataanvändning, Välj Hög
 •         Träffa Spara

Vänta!

HD-kvaliteten är rolig och upplevelsen är fantastisk, men den förbrukar mycket data. Se till att du tycker om HD-kvalitet när du är ansluten till Wi-Fi, annars kommer ditt datapaket inte att leva längre. Om du använder din dataplan kommer en lägre kvalitet att passa dig bättre.

Så det här är de fantastiska Netflix-tips som alla Netflix-älskare borde känna till. Har du kommentarer, feedback eller förslag? Tweet nu med #BestVPNDeals. Vi vill gärna höra från dig.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments