Жреб за светски куп: Анализа и предвиђање по група

[ware_item id=33][/ware_item]

Ако желите да прочитате ФИФА групу по групној анализи, наставите читати ово, али ако желите полуфиналну и завршну анализу ФИФА-е, него прочитајте Нови блог:


Полуфинална и финална анализа ФИФА Ворлдцуп са предвиђањима

Жреб је завршен и највећа фудбалска фаза је спремна да дочека најбоље играче који учествују у ФИФА Светском купу 2018. Свака група је такмичарска, а нереде могу да изврше подстанари, јер фудбал се односи на оне који се предају на данашњи дан. Погледајмо групе ФИФА ВорлдЦуп 2018:

32 тимова и 8 група

Група А: Русија, Уругвај, Египат, Саудијска Арабија

Група Б: Португал, Шпанија, Иран, Мароко

Група Ц: Француска, Перу, Данска, Аустралија

Група Д: Аргентина, Хрватска, Исланд, Нигерија

Група Е: Бразил, Швајцарска, Костарика, Србија

Група Ф: Немачка, Мексико, Шведска, Јужна Кореја

Група Г: Белгија, Енглеска, Тунис, Панама

Група Х: Пољска, Колумбија, Сенегал, Јапан

Заиста је тешко одлучити која је група "Група смрти", али ми ћемо је сажети да ви одлучите.!

Русија, Француска и Енглеска су имале повољне ремије. Шпанија ће преузети групу Португала у групи Б, док је Аргентина извукла једну од чвршћих група из првог круга која је била са Хрватском, Нигеријом и Исландом. Мексиканци, прваци Цонцацафа, играће браниоци, Немачка. У групи „Ф“ биће то добра утакмица између екипе Шведска и Јужне Кореје. Јапан такође може да се изнервира и крене у 16. колу, сачекајмо и видећемо како ће се ствари на крају испасти.

Анализа групе „А“:

Тимови: Русија, Уругвај, Египат, Саудијска Арабија

Саудијска Арабија се напокон квалификовала за ФИФА Ворлдцуп након два узастопна неуспеха, и они ће се суочити са домаћином, Русијом, и сви чекају тренутак да гледајте ФИФА Ворлд Цуп уживо на мрежи. Оба тима су слаба на папиру, али Русија ће и даље имати незнатан предност због домаће стране. Група је добро избалансирана и једини тим који је сигуран да ће прећи у следећу фазу је нико други до Уругваја.

Предвиђања: Русија и Уругвај вероватно

Анализа групе „Б“:

Тимови: Португал, Шпанија, Иран, Мароко

Португал и Шпанија су врући кандидати за ФИФА Ворлдцуп, једини меч у групи који ће бити трилер који гризу нокте. Такође, нећемо потценити Мароко, добили су добру комбинацију и одлично су се пласирали у квалификацијама, па би било боље да пазите. Група такође има Иран који је доста добро играо под португалским тренером Карлосом Куеирозом, једва чекају да Иран и Португал дођу 25. јуна.

Прогнозе: Португал и Шпанија без сумње!

Погледајте водич: Како гледати ФИФА Ворлдцуп на Коди-ју

Анализа групе „Ц“:

Тимови: Француска, Перу, Данска, Аустралија

Да је Француска имала избора, не би могла боље да напише сценариј од овога. Будући да сте у групи са Перуом, Аустралијом и Данском, то ће бити лагана шетња, али они не могу олако да прихвате ниједан тим; то је светски куп, наравно. Што се тиче ФИФА-ине ранг листе, Перу је најслабији, док Аустралија и Данска не би требале много проблематизирати француски тим, надајући се да ће пребацити групу.

Предвиђања: Француска и Данска обезбедиле су место у 16. колу.

Анализа групе „Д“:

Тимови: Аргентина, Хрватска, Исланд, Нигерија

Аргентина је најдражи фаворит из групе Д, међутим, то им неће бити шоља чаја. Сваки тим је добро уравнотежен и може вам дати тешко време. Иако је четврти носилац, ниједан тим Нигерију не може сматрати слабим ремијем!

Нигеријски везни играч Вилфред каже да је кључ квалификација за 16. коло дати 200% против Исланда и Хрватске, прве две уводне утакмице за Нигерију.

Али још увек не можемо да одлучимо да ли је група Д буквално група смрти.

Предвиђања: Аргентина и Нигерија ће наставити

Такође прочитајте: Најбољи тимови који гледају овај ФИФА Ворлдцуп 2018

Анализа групе „Е“:

Тимови: Бразил, Швајцарска, Костарика, Србија

Бразил неће Француској завидети, јер ће се у групним мечевима суочити са Костариком, Швајцарском и Србијом. Али да ли се заиста ради о борби за друго место? Не, не мислимо тако, било ко може надмашити ову групу; овог пута то би могла бити Швајцарска, квалификовали су се за четврти узастопни светски куп и екипа изгледа прилично добро под капитеном Стефана Лицхтстеинер-а.

Предвиђања: Бразил и Швајцарска ће наставити

Анализа групе „Ф“:

Тимови: Немачка, Мексико, Шведска, Јужна Кореја

Попут Француске и Бразила, и Немачка неће сигурно имати приговора. Још једна група која се бори за друго место! Шведска је марљива, али није баш импресивна, а ни Јужна Кореја ни Мексико немају квалитет да искоре бране шампиона. У осталим вестима, морамо ценити Јужнокорејску Званична мајица дреса Јерсеи, надамо се да ће нас импресионирати и игром.

Предвиђања: Немачка и Шведска ће наставити.

Анализа групе „Г“:

Тимови: Белгија, Енглеска, Тунис, Панама

Тим Белгија се може сматрати једним од фаворита за пласман у полуфинале, њихова страна је једна од најбољих у међународном фудбалу тренутно, барем на папиру. Млади састав се може похвалити, двојицом, добрих играча из Премијер лиге; Еден Хазард и Кевин де Бруине, док је име Аднана Јанузаза у саставу мало вероватно због нескладног наступа са својим клубом и он можда неће добити позив за турнир. Тунис и Панама нас можда баш не импресионирају, па ће Енглеска и Белгија очигледно имати веће шансе за 16. коло.

Предвиђања: Енглеска и Белгија (ако се Енглеска не угуши)!

Анализа групе „Х“:

Тимови: Пољска, Колумбија, Сенегал, Јапан

Ова група је веома отворена, пољски тим био је међу најслабијим врхунским семенима, а Тим Колумбија ће имати амбиције да се пласира на прво место. Тешко је предвидети како ће се Јапан и Сенегал појавити на највећем догађају.

Предвиђања: Па кажемо Пољска и Јапан (ово је без калкулације)

Нема Сједињених Држава, па нема забаве на Светском купу? Не!

Можете искористити максимум из овог светског купа кладећи се на прави тим за ову титулу Светског купа. Испод су наше анализе које ће вам помоћи да донесете прави избор;

Одбрана првака Немаца и Бразила тренутно је фаворит 5-1, према британском кладионици Падди Повер, која такође оцењује Франце Теам (6-1), Спаин (13-2) и Аргентина (8-1) као озбиљне конкуренте за Светско првенство. Домаћин, Русија, је 33-1.

Осећати се срећно? тражите ливе лонгсхот? Кладите се на комшије: Мексико је 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments