Wereldbekerwedstrijd: analyse en voorspelling van groep tot groep

[ware_item id=33][/ware_item]

Als je FIFA Group by Group Analysis wilt lezen, lees dan verder, maar als je FIFA Semi-Final en Final Analysis wilt, lees dan Nieuwe blog:


FIFA Worldcup Semi-finale en eindanalyse met voorspellingen

De trekking is gedaan en het grootste voetbalstadium is helemaal klaar om de beste spelers te verwelkomen die deelnemen aan FIFA World Cup 2018. Elke groep is competitief en kan worden verstoord door de underdogs, omdat voetbal draait om degenen die vandaag de dag presteren. Laten we de groepen van FIFA WorldCup 2018 bekijken:

32 teams en 8 groepen

Groep A: Rusland, Uruguay, Egypte, Saoedi-Arabië

Groep B: Portugal, Spanje, Iran, Marokko

Groep C: Frankrijk, Peru, Denemarken, Australië

Groep D: Argentinië, Kroatië, IJsland, Nigeria

Groep E: Brazilië, Zwitserland, Costa Rica, Servië

Groep F: Duitsland, Mexico, Zweden, Zuid-Korea

Groep G: België, Engeland, Tunesië, Panama

Groep H: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Het is echt moeilijk om te beslissen welke groep de "Group of Death" is, maar we zullen het voor u samenvatten.!

Rusland, Frankrijk en Engeland kregen voordelige remises. Spanje neemt Portugal over in groep B, terwijl Argentinië een van de moeilijkere eerste-ronde-groepen trok met Kroatië, Nigeria en IJsland. Mexicanen, de Concacaf-kampioenen, spelen de titelverdediger, Duitsland. In groep "F" wordt het een goede wedstrijd tussen team Zweden en Zuid-Korea. Japan kan ook overstuur zijn en doorgaan naar de ronde van 16, laten we afwachten hoe het uiteindelijk afloopt.

Groep "A" analyse:

Teams: Rusland, Uruguay, Egypte, Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië heeft zich na 2 opeenvolgende mislukkingen eindelijk gekwalificeerd voor de FIFA Wereldbeker, en zij worden geconfronteerd met de gastheer, Rusland, en iedereen wacht op het moment om bekijk FIFA World cup live online. Beide teams zijn zwak op papier, maar Rusland zal nog steeds een klein voordeel hebben als thuisbasis. De groep is evenwichtig en het enige team dat zeker door zal gaan naar de volgende fase is niemand minder dan Team Uruguay.

Voorspellingen: Rusland en Uruguay waarschijnlijk

Groep B analyse:

Teams: Portugal, Spanje, Iran, Marokko

Portugal en Spanje maken kanshebbers op de FIFA Worldcup, de enige wedstrijd in de groep die een spannende thriller wordt. We zullen Marokko ook niet onderschatten, ze hebben een goede combinatie en hebben uitzonderlijk goed gepresteerd in de kwalificaties, dus je kunt maar beter uitkijken. De groep heeft ook Iran die behoorlijk goed heeft gepresteerd onder de Portugese coach Carlos Queiroz, kan niet wachten om Iran te zien op 25 juni tegen Portugal.

Voorspellingen: Portugal en Spanje zonder twijfel!

Zie gids: Hoe FIFA Worldcup op Kodi te bekijken

Groep "C" -analyse:

Teams: Frankrijk, Peru, Denemarken, Australië

Als Frankrijk een keuze had, hadden ze het script niet beter kunnen schrijven dan dit. Als je in de groep zit met Peru, Australië en Denemarken, wordt het een gemakkelijke wandeling, maar ze kunnen geen enkel team licht opnemen; het is natuurlijk de wereldbeker. Wat de FIFA-ranglijst betreft, is Peru het zwakst, terwijl Australië en Denemarken het Franse team niet zo lastig moeten zijn, in de hoop dat ze de groep zouden overtreffen.

Voorspellingen: Frankrijk en Denemarken zorgen voor een plaats in ronde van 16.

Groep "D" -analyse:

Teams: Argentinië, Kroatië, IJsland, Nigeria

Argentinië is de favoriet van groep D, maar het zal geen kop thee voor hen zijn. Elk team is evenwichtig en kan een moeilijke tijd bezorgen. Ondanks dat het het vierde zaad is, kan geen enkel team Nigeria beschouwen als een zwakke remise!

Nigeriaanse middenvelder Wilfred zegt dat de sleutel tot kwalificatie voor de ronde van 16 is om 200% te geven tegen IJsland en Kroatië, de eerste twee openingswedstrijden voor Nigeria.

Maar we kunnen nog steeds niet beslissen of Groep D letterlijk de Groep van Dood is.

Voorspellingen: Argentinië en Nigeria doorgaan

Lees ook: Beste teams om deze FIFA Worldcup 2018 te bekijken

Groep "E" -analyse:

Teams: Brazilië, Zwitserland, Costa Rica, Servië

Brazilië zal niet erg jaloers zijn op Frankrijk, omdat het in de groepswedstrijden te maken krijgt met Costa Rica, Zwitserland en Servië. Maar is het echt een strijd om de tweede plaats? Nee, wij denken van niet, iedereen kan deze groep overtreffen; dit keer zou het Zwitserland kunnen zijn, ze hebben zich gekwalificeerd voor de vierde opeenvolgende Wereldbeker en het team ziet er redelijk goed uit onder de aanvoerder van Stephan Lichtsteiner.

Voorspellingen: Brazilië en Zwitserland gaan door

Groep "F" -analyse:

Teams: Duitsland, Mexico, Zweden, Zuid-Korea

Duitsland heeft net als Frankrijk en Brazilië geen enkele klacht. Nog een groep die vecht voor de tweede plek! Zweden is hardwerkend maar niet zo indrukwekkend en noch Zuid-Korea noch Mexico heeft de kwaliteit om de titelverdediger te laten ontsporen. In het andere nieuws moeten we Zuid-Korea waarderen Officieel shirt van Team Jersey, hopelijk zullen ze ook indruk op ons maken met de game.

Voorspellingen: Duitsland en Zweden doorgaan.

Groep "G" -analyse:

Teams: België, Engeland, Tunesië, Panama

Team België kan worden gerekend tot een van de favorieten om de halve finale te bereiken, hun kant is momenteel een van de beste in het internationale voetbal, althans op papier. De jonge ploeg heeft aantoonbaar twee van de goede spelers in de Premier League; Eden Hazard en Kevin de Bruyne, terwijl de naam van Adnan Januzaz in de ploeg onwaarschijnlijk is vanwege zijn inconsistente optreden met zijn club en hij krijgt misschien geen call-up voor het toernooi. Tunesië en Panama zullen misschien niet veel indruk op ons maken, dus Engeland en België hebben duidelijk een betere kans voor de ronde van 16.

Voorspellingen: Engeland en België (als Engeland niet stikt)!

Groep "H" analyse:

Teams: Polen, Colombia, Senegal, Japan

Deze groep is zeer open, het Poolse team behoorde tot de zwakste topzaden en Team Colombia zal ambities hebben om als eerste te eindigen. Het is moeilijk te voorspellen hoe Japan en Senegal op het grootste evenement zullen verschijnen.

Voorspellingen: Dus we zeggen Polen en Japan (deze is zonder berekening)

Geen Verenigde Staten, dus geen wereldbekerplezier? neen!

Je kunt het beste uit deze wereldbeker halen door op het juiste team te wedden voor deze Wereldbeker Titel. Hieronder vindt u onze analyse die u zal helpen de juiste keuze te maken;

Titelverdediger Duitsers en Brazilië zijn de huidige 5-1 co-favorieten, volgens de Britse bookmaker Paddy Power, die ook France Team (6-1), Spanje (13-2) en Argentinië (8-1) beoordeelt als serieuze kanshebbers voor het WK. Het gastland, Rusland, is 33-1.

Gelukkig voelen? op zoek naar een live longshot? Wedden op de buren: Mexico is 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments