Waarom je kleine geeks ouderlijke begeleiding op internet nodig hebben

[ware_item id=33][/ware_item]

Het wordt een trots moment wanneer je kleintje je helpt bij technische taken via internet. Hoe opwindend het ook lijkt, het heeft echter ook onderliggende gevaren, vooral op een plaats waar aanvallers zichzelf in een hinderlaag lokken en wachten op de juiste naïeve gebruiker om aan te vallen.


In feite hebben we de neiging om onze kinderen in elk aspect te onderwijzen, of het nu gaat om de puberteit van onze adolescenten, seksuele voorlichting voor hun bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, zelfverdediging bij hun tegenhangers of aarzeling om iets van een vreemde te accepteren. Maar de meesten van ons missen het opleiden van onze kinderen om zichzelf te beschermen op internet. Helaas gebeurt dit niet door onzorgvuldigheid, maar omdat de meeste ouders de ernst van ouderlijke begeleiding op internet niet kennen.

Als u dit blogbericht leest, moet u waarschijnlijk een voorzichtige en zorgzame ouder zijn. Laten we dus eerst kijken wat (god verbied) kinderen op internet kan overkomen en dan zullen we kijken naar de ouderlijke maatregelen die moeten worden genomen om deze gevaren voor kinderen te voorkomen.

ouders gids voor internetveiligheid voor hun kinderen


Het aas van phishingfraude

Het internet staat vol met mensen die inbreuk willen maken op belangrijke informatie van internetgebruikers voor frauduleuze praktijken. De beste prooi voor dergelijke mensen kunnen kinderen zijn die geen toegang hebben tot de intentie van de overtreder. In feite kijken ze naar kleinere gebruikers op de beste websites voor kinderen om een ​​onervaren slachtoffer te vangen. Dus, hier kunnen we onze kinderen begeleiden om niet met vreemden te praten, net als geen snoepjes van onbekende mensen accepteren. Helaas, zoals er nog steeds gevallen van ontvoering zijn, zelfs na herhaalde instructies aan kinderen, kunnen er ook gevallen van phishing-fraude zijn.

Phishingfraude kan via e-mail, instant messaging of gewoon door aantrekkelijke informatie aan de gebruiker te tonen in advertenties. Om de kansen te minimaliseren, kunnen ouders echter het beste cookies in de browser uitschakelen die minder advertenties weergeven. Over e-mails worden dergelijke e-mails meestal naar veel mensen tegelijk verzonden. Daarom worden ze als spam gemarkeerd. We kunnen onze kinderen leren om geen spam-e-mails te beantwoorden of op koppelingen te klikken. Met betrekking tot berichten kunnen we dat krijg een VPN om onze locatie te vervalsen, waardoor het voor phishers moeilijk is om onze kinderen te bereiken. Het gebruik van een VPN om phishingfraude te voorkomen, is gunstig omdat veel VPN's een ingebouwde functie hebben om malware te blokkeren en alle verzonden en ontvangen gegevens te coderen, waardoor het een veilige omgeving wordt.

De Trojaanse paarden en virussen van de onderwereld

Ongeacht de leeftijd vormen virussen een grote bedreiging voor elke internetgebruiker. Daarom zijn er verschillende handleidingen over hoe u kunt voorkomen dat u online wordt aangevallen door een virus. Vooral kinderen bekommeren zich niet om virussen, vooral omdat ze niet voorzichtig genoeg zijn. Of misschien hebben ze geen geld verzameld om het apparaat te kopen, waardoor ze minder op hun hoede zijn.

Wat ze niet weten, is dat sommige virussen het apparaat niet eens vernietigen, maar alle persoonlijke gegevens van de computer verkrijgen. Erger nog, sommige Trojaanse paarden zijn spionage virussen die zich verbergen en zich voeden met persoonlijke gegevens zonder de minste kennis van het slachtoffer. Het wordt dus een groot deel van de verantwoordelijkheid van ouders om kinderen bewust te maken van de ernst van de zaak.

De beste manier om virussen te voorkomen, is door juiste antivirussen en firewalls te installeren. Vergeet niet om de algemene misvatting van mensen ongeldig te maken om een ​​VPN te krijgen voor het beschermen van het apparaat tegen virussen, wat een verkeerd concept is dat uw apparaat kwetsbaar maakt. Ja, het heeft veel voordelen via internet, maar zeker niet om te beschermen tegen virussen. Het gebruik van een VPN helpt om bewaking en hacking op afstand te houden om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Virussen kunnen echter alleen worden geblokkeerd door antivirussen. Leer uw kinderen over het gebruik van antivirussen en firewalls.

Het privé-toch openbare cyberpesten

Zoals wij oudjes vroeger op zoek waren naar nieuwe objecten en nieuwe ontdekkingen in de fysieke wereld, doen kinderen tegenwoordig hetzelfde in de digitale wereld. Ze hebben computers om ontdekkingen te doen en zichzelf te onderwijzen door er omheen te spelen, wat ongetwijfeld ook erg belangrijk is voor leren. Hoewel leren met computers slimmere kinderen maakt, zijn er ook ernstige nadelen aan verbonden. Het ouderwetse pesten leidde tot fysieke marteling, maar de nieuwe generatie pesten aka cyberpesten komt voort uit mentale marteling die kan leiden tot ernstige overtredingen, helaas door lawtoo.

bescherm uw kinderen online

Jeugddelinquentie wordt steeds gebruikelijker waartegen verschillende landen verschillende jeugdrecht- en delinquentiewetten hebben gedaan. De strengste wetten tegen jeugddelinquenten zijn in de Verenigde Staten (6 jaar oud); India (7); Pakistan (7); Srilanka (8); Zuid-Afrika (10); Saoedi-Arabië (7); Singapore (7); Verenigde Arabische Emiraten (7); Malediven (10); Australië (10); Maleisië (10) en enkele andere regio's waar de leeftijd voor bestraffing tussen 6-10 jaar ligt. In andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk (10); Nieuw Zeeland (13); Chili (14); Brazilië (12); Israël (12); Japan (14); China (14); Duitsland (14); Italië (14); Frankrijk (13); en Canada (12) is er een beetje ontspanning in de lagere leeftijdsgrens. Aan de andere kant, landen als Egypte (15); Zweden (15); Filippijnen (15); en Argentinië (16) zijn milder. In Nederland worden mensen van 18-20 jaar oud beschouwd als jeugddelinquenten en er is geen straf voor minder dan 18 minderjarigen, tenzij een zeer ernstig misdrijf wordt gepleegd.

In de Verenigde Staten was de lagere leeftijdsgrens in 2002 zo laag als 6 jaar na het zien van veel gevallen van jeugddelinquentie. En niet alleen de leeftijdsgrens is laag, maar er zijn ook enkele arrestaties gemeld van kinderen van 6 en 7 jaar oud, wat rechtvaardigt waarom de wet in de eerste plaats is opgelegd en waarom ouders internet zeer serieus moeten nemen voor kinderen. Ongeacht sommige landen hebben een iets lagere leeftijdsgrens en anderen een beetje hoger, het is iets om op te merken dat alle landen een aantal wetten hebben tegen jeugdcriminaliteit of op zijn minst wetten aanpassen.

Lees ook: Beste VPN voor de VS.

Omdat je op internet allerlei mensen van over de hele wereld vindt of onbekende vrienden maakt op digitale media, is er een groot risico op cyberpesten, vooral bij kinderen. De reden is dat kinderen dingen snel leren en aannemen zonder veel oordeel of dat kinderen van nature grilliger en impulsiever zijn. Kinderen nemen dus cybermisdaden van vrienden aan of ze houden zich bezig met agressieve gesprekken over kleine meningsverschillen waardoor ze kwetsbaar worden voor straf door de wet. Sommige kinderen zijn niet eens op de hoogte van cyberpesten en verwennen zich gewoon nonchalant met agressieve gesprekken op sociale media die aanstootgevende dingen tegen elkaar zeggen waardoor ze in de problemen kunnen komen. Wat is daar de oplossing voor??

Omdat scholen niet onderwijzen over zaken als cyberpesten, moeten ouders hun kleine, naïeve nerds opleiden om op hun woorden te letten op internet. Omdat kinderen na hun opleiding vaak fouten maken, kunnen ouders eenvoudige richtlijnen volgen om dit probleem op afstand te houden.

 • Maak ze gewend aan persoonlijke gesprekken via een gesprek op internet
 • Adviseer hen bij het denken hoger dan de andere persoon die schade veroorzaakt en laat ze meditatie en zelfkalmerende activiteiten beoefenen om agressief te beteugelen in de vroege puberjaren
 • Leer ze over de gevolgen van cyberpesten
 • Geef gehoor aan hun kleine problemen
 • Krijg een VPN voor kinderen om gevolgen te voorkomen als ze desondanks in een periode van woede cyberpesten (het is geen onethische oplossing omdat we onze kinderen verstrengelen en redden, zelfs als ze een vuistgevecht hebben)

Een ding voor schadelijke inhoud

Waarom je kleine geeks ouderlijke begeleiding op internet nodig hebben

Jonge mensen laten geen stenen ongemoeid om hun voorliefde voor seks te ontdekken. Daarom denken ze niet aan wettelijke grenzen. De wet zegt dat elke minderjarige jonger dan achttien jaar geen pornografie kan bekijken, gebruiken of eraan kan deelnemen. De meeste kinderen voelen zich echter aangetrokken tot wat hun vriend doet en een mond-tot-mondreclame wordt te serieus genomen.

Het probleem is dat er geen grote criminaliteit of kleine criminaliteit op internet is. Er gaat niets boven jouw borgtocht of boete en je bent vrij om te gaan. Met cybersurveillance kan elke vallende vacht worden geregistreerd en gerechtelijke stappen worden ondernomen. Als een minderjarige zelf niet betrokken is, worden ze soms lastig gevallen door hun 'vijanden' door de privéfoto's die ze gemeenschappelijk met vrienden hebben gedeeld, te plaatsen. Maar de gevolgen verschillen van land tot land.

Lees ook: Controleer uw IP-adres met onze IP-controletool

Dus wat zijn de gevolgen van dergelijke misdaden die bijna elk kind begaat zonder het gevoel te hebben dat ze zelfs een misdrijf begaan? Laten we heel eerlijk praten. Hoewel het illegaal is, hebben de gevolgen meestal niets met de wet te maken. De reden waarom landen dergelijke handelingen voor adolescenten en kinderen verbieden, is dat ze zich niet bewust zijn van wat goed voor hen is en wat er mis is en ook dat ze impulsief zijn en op dit moment vallen. Ze zijn ook agressief in het nemen van harde wraakacties. En als ze wraak nemen, wordt het een vicieuze cirkel waar ze niet echt een einde aan kunnen maken. Om meer schade aan te richten dan hun vijand hen heeft aangedaan, doen ze iets meer dan wat ze deden en dus bereikt het een hoogte. Zodra ze ontdekken dat het te laat is, is het eigenlijk te laat. Wat allemaal begon met een scheldwoord op de DP gaat naar een onvoorstelbare hoogte. Hieronder staan ​​de gevolgen die kinderen in dergelijke omstandigheden kunnen overkomen:

 • Laag zelfbeeld vanwege vernederd raken in bijeenkomsten
 • Een aanzienlijke toename van agressie voor zelfverdediging
 • Isolatie en gebrek aan productiviteit vanwege angst voor openbaarmaking van de akte
 • Het beëindigen van het hebben van een virus op het apparaat vanwege malcontent op pornografische websites
 • Zich overgeven aan pornografische activiteiten vanwege onredelijkheid tot bescheidenheid na belediging en vernedering

Dus, is het onvermijdelijk? Absoluut nee. Ouders kunnen bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen om dergelijke problemen op afstand te houden. Hier volgen de oplossingen die ouders kunnen volgen:

Lees ook: ExpressVPN Review.

 • Wees in de eerste plaats vriendelijk met kinderen zodat ze elk probleem klein of klein vanaf het begin delen
 • Kindveilige webbrowsers zoals Zoodles, Maxthon etc. gebruiken of het bewaakte profiel gebruiken op apparaten die ze thuis kunnen gebruiken
 • Maak een andere login voor hen met ouderlijk toezicht

Dit zijn de maatregelen die u thuis kunt nemen om problemen voor hen te voorkomen. Omdat we ze echter niet 24/7 in de gaten kunnen houden, kunnen we ze ook na dergelijke maatregelen thuis kwetsbaar maken. De beste oplossing is dit alles doen naast het sluiten van vrienden met hen. Met vrienden bedoelen we letterlijk vrienden; luisteren naar alles van hen zonder oordeel of striktheid. Met bepaalde dingen moeten we echter serieus zijn, zo niet streng bij het bespreken van iets dat ze voor hun eigen veiligheid zouden moeten doen, dus ze beschouwen het niet als een grap.

Waarom je kleine geeks ouderlijke begeleiding op internet nodig hebben

Game of Threats

Nogmaals, sprekend over de monsters van het internet, virussen, hebben kinderen de neiging om ze over het hoofd te zien wanneer ze meeslepen door games. Ze downloaden elke soort game die later een onvermijdelijk virus wordt. En nogmaals, we komen te weten hoe dodelijk het is voor uw computer als u die oproepen van updates door uw antivirus negeert, vooral wanneer kinderen thuis zijn. Houd de antivirus en firewall van uw computer altijd actief.

Een ander ding dat heel belangrijk is voor ouders om te weten, is digitale piraterij. Helaas onderwijzen niet veel ouders zichzelf over alle cybercriminaliteit die hun kinderen en zichzelf onbewust achterlaat. Digitale piraterij is het downloaden van inhoud zoals muziek, games of films zonder toestemming van de auteursrechthouder. Wat hier jammer is, is dat wanneer veel ouders hun kinderen vertellen nooit iets te shoppen of te stelen, ze negeren dat ze overal van toepassing zijn, zelfs op internet. Afgezien van de moraal is de reden waarom het een misdaad is geworden, dat de digitaal geplagieerde inhoud meestal wordt gemaakt als lokaas om gebruikers aan te vallen. De juiste manier is de veilige manier.

Lees ook: Bekijk FIFA World Cup live wedstrijden online

Voor sommige gelovigen van sprookjes zoals roodkapje, lijkt het misschien een goed idee om te stelen van de plaats van een dief. Aan het einde van de dag is een dief echter een dief, zelfs als hij steelt van de zwarte, grijze of witte markt. Maar toch, als er een absolute behoefte is en er geen juiste manier is om de juiste dingen op internet te vinden, kies dan voor een VPN, wat het een stuk eenvoudiger en veiliger maakt.

Cybervandalisme is nog een andere misdaad die veel mensen doen als een grap of gewoon omdat ze zich niet bewust zijn van wat het werkelijk is. Cybervandalisme beschadigt iemands (meestal een bedrijfsentiteit) gegevens die schade toebrengen aan hun bedrijf. Het is leuk om een ​​bedrijf of een ondernemer die in de lelijke nieuwe jaren van hun bedrijfsidee zit, te ontmaskeren, vooral als je een persoonlijke wrok voor hen hebt of harde gevoelens vanwege een slechte service. Hoe verleidelijk het ook lijkt, het heeft even ernstige consequenties als het aanklagen van de eigenaar van de inhoud.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments