Waarom het gebruik van een VPN met Instagram voordeliger is dan u dacht

[ware_item id=33][/ware_item]

Instagram is tegenwoordig een van de beste platforms voor het delen van afbeeldingen op de markt. Afgezien van het delen van persoonlijke foto's en het krijgen van 'likes' of 'reshares', kan Instagram meer zijn dan sociale media. Het is ook een goed platform om al uw afbeeldingen op te slaan en op te slaan. Het is ook een goed hulpmiddel om uw foto's te bewerken en creatiever te maken. Bovendien kun je Instagram gebruiken om verkooppraatjes te maken door afbeeldingen als onderdeel van je presentatie te tonen.


Net als alle andere sociale media is Instagram echter ook kwetsbaar als het gaat om inhoudsbeperkingen, geforceerde advertenties of erger, toegankelijkheid op andere locaties. Er zijn nog steeds landen of locaties die geen toegang tot sociale media zoals Instagram in hun land toestaan. Dit is waar geoblocking om draait. Er zijn landen of bedrijven die het gebruik van een specifiek hulpmiddel van een bepaald IP-adres blokkeren. Een voorbeeld van een land dat het gebruik van sociale media blokkeert, is China.

Dus als je van reizen houdt en Instagram krijgt
foto's op uw reis, maar het land staat u niet toe om de app te gebruiken, het
zou een frustrerende situatie zijn. Maar u kunt hier iets aan doen. Hoe?
Dat is met behulp van een VPN.

VPN staat voor virtueel particulier netwerk. VPN wordt gebruikt om gebruikers online veiligheid en privacy te bieden. Als u op internet surft, gaat uw webverkeer naar openbare servers. En deze openbare servers zijn kwetsbaar voor aanvallen. Hackers kunnen dit verkeer onderscheppen om al uw activiteiten te volgen en hebben zelfs toegang tot uw informatie of locatie.

Maar wanneer u een VPN gebruikt, is uw webverkeer dat
doorgestuurd naar een gecodeerde tunnel. Deze gecodeerde tunnel verbergt je web
verkeer. Dit betekent dat uw online activiteiten en de locatie verborgen zijn en niemand
kan het controleren of onderscheppen terwijl u zich in de gecodeerde tunnel bevindt. Jij kan
surf veilig op internet zonder de angst dat iemand op je snuffelt.

Dus hoe beïnvloedt dit uw Instagram-gebruik? En is het echt nodig om een ​​VPN te gebruiken voor een app voor het delen van afbeeldingen zoals Instagram?

Het gebruik van een VPN met Instagram heeft voordelen. Je denkt misschien dat het niet nodig is, maar de voordelen zijn groot zodra je de juiste VPN hebt gevonden om te gebruiken, zodat je vrij toegang hebt tot Instagram. Dit is waarom:

Verbergen voor adverteerders

Instagram gebruikt geolocatie om de locatie van zijn gebruikers te kennen en gebruikt deze informatie om geschikte advertenties weer te geven. Nou, niet alleen geolocatie, in het algemeen, of Instagram geotags of geolocatie gebruikt, het feit blijft nog steeds waar dat Instagram de macht heeft om advertenties in je feed en profiel te injecteren. Dus als u een VPN heeft, zullen adverteerders uw activiteit niet kennen en kunnen ze u geen advertenties dwingen. U bent vrij om de app te gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een ongevraagde advertentie van iemand.

U kunt Instagram in andere landen gebruiken

Onthoud China? Ze blokkeren allerlei sociale mediakanalen in hun land. En als je eenmaal in hun land bent, kun je geen toegang krijgen tot Instagram, zelfs niet Facebook, Twitter of LinkedIn. Maar als u een VPN gebruikt, is uw IP-adres verborgen en weet China niet eens of u zich in hun land bevindt. Hiermee kun je de app vrij gebruiken en Instagrambare foto's maken terwijl je door hun land reist.

Vermijd censuur en tracking

Een ander voordeel van het gebruik van een VPN is dat het altijd veilig is om uw IP-adres te verbergen wanneer u naar andere landen reist. Dit is om censuur of tracking te voorkomen. U kunt veilig reizen en uw telefoon vrij gebruiken zonder de angst dat iemand al uw online activiteiten controleert of censureert.

Dit zijn slechts enkele voordelen van het gebruik van een VPN op uw telefoon, niet alleen voor toegang tot Instagram, maar ook voor het surfen op internet op uw mobiele telefoon tijdens het reizen.

Als je nog steeds een probleem hebt met het verbergen van je locatie terwijl je op reis bent, zijn er nog andere manieren die je kunt doen. Hoewel het gebruik van een VPN de meest effectieve manier is die je kunt gebruiken, zijn hier enkele manieren waarop je het nog steeds kunt proberen:

  • Vraag uw thuisaanbieder of internetprovider of deze online toegang biedt tot landen als China. Normaal gesproken geven providers toegang tot landen zoals China. Maar het nadeel is dat het langzaam, goedkoop en soms ook onbetrouwbaar is.
  • U kunt proxy-services gebruiken. Proxy-services zijn echter soms ook onbetrouwbaar en zijn vrij duur, in tegenstelling tot het gebruik van VPN's.

Tips voor het vinden van de juiste VPN

Er zijn veel VPN's op de markt. Met honderden van hen, kunt u gestrest raken door het kiezen van de juiste voor u. Dus, om u te helpen de juiste VPN te vinden, zijn hier enkele dingen waarmee u rekening moet houden:

Tip # 1 - VPN's met veel servers

Als je naar China reist, zou je dat moeten zijn
herinnerde eraan dat het al honderden of duizenden IP-adressen heeft geblokkeerd
stop de toegang tot bepaalde websites of apps. Zorg dus dat je op zoek bent naar een VPN
provider die uw echte IP-adres verbergt en u een IP-adres geeft
niet op de blokkeerlijst van China.

Tip # 2 - Mobiele functies

Een ander ding dat u moet overwegen bij het zoeken naar een VPN voor Instagram of gebruik van sociale media zijn de mobiele functies. Soms zijn VPN's alleen beschikbaar op desktop. Je zou een provider moeten vinden die ook een VPN-verbinding via mobiel toestaat, zodat je ook andere apparaten kunt verbinden. Zorg er ook voor dat uw VPN beter werkt op mobiel, aangezien u meestal mobiel zult gebruiken. Ze moeten ook een brede VPN-ondersteuning voor mobiel hebben waarmee u contact kunt opnemen als u een probleem ondervindt.

Tip # 3 - VPN-privacybeleid

Lees ook het privacybeleid van de VPN-serviceprovider. Er zijn veel providers die het privacybeleid heel licht opvatten. Ga met providers die een streng beveiligings- en privacybeleid hebben. Zorg ervoor dat ze geen logboeken bijhouden van uw activiteiten en andere online gegevens of informatie.

In een notendop

Dit zijn slechts enkele dingen waarmee u rekening moet houden als u op zoek bent naar een VPN, zodat u uw Instagram-app vrij en veilig kunt gebruiken. Met een VPN kunt u niet alleen genieten van het gebruik van Instagram, maar krijgt u ook online beveiliging. Hiermee kun je Instagram gebruiken zonder de angst dat iemand op je snuffelt of iemand je advertenties geeft die je niet wilt zien. Je bent ook veilig dat niemand elke beweging censureert of volgt.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments