Vrhunski ponudniki VPN z garancijo vračila denarja

[ware_item id=33][/ware_item]

Kibernetska kriminaliteta je prevelika nevarnost, da bi lahko uživali v brezplačnih, negotovih omrežjih prek interneta. Vendar nas ta strah ne more preprečiti uporabe interneta, kar je v tej dobi skoraj neizogibno. Težava je v tem, da obstajajo različne vrste uporabnikov, ki uporabljajo internet, in mnogi začetniki nimajo pojma o resnih grožnjah, ki so jim vsakodnevno izpostavljeni. Nekateri starejši uporabniki nikoli niso študirali računalništva, da bi vedeli veliko o delovanju interneta. Drugi so premladi, da bi razumeli, kako nevaren je lahko internet, in ne sprejmejo previdnosti, da bi se zaščitili.


V tem primeru je brskanje brez beleženja zgodovine predstavljeno kot dobra možnost, vendar vas ne ščiti pred sledenjem DNS ali vplivom skrbnikov. Poleg organov pregona, aplikacij in trgovcev so povsod hekerji, ki lahko dobijo dostop do vaših zasebnih podatkov, če niso šifrirani. Najboljši način za zaščito vašega sistema je naročanje na zanesljivo VPN (virtualno zasebno omrežje), ki šifrira vse vaše podatke in skrije vaš IP naslov.

Dejavniki, ki jih želite preveriti v storitvi VPN

Tu je nekaj zahtev, ki vam bodo pomagale izbrati dober VPN, ki vam ustreza.

  • VPN s sedežem v državi, ki mora po zakonu predložiti podatke o uporabnikih vladnim agencijam, ni najboljša izbira, saj morajo ohraniti nekaj shranjevanja podatkov
  • Imeti več kombinacij strežnika in protokola je bolje, ker VPN ponavadi upočasnijo vašo hitrost internetne povezave med šifriranjem
  • Pomembno je, da v vaši bližini obstajajo strežniki, pa tudi lokacija, za katero želite, da je vaš IP naslov naveden za močan signal
  • Preverite pravilnike o vodenju evidenc o dejavnostih uporabnikov, da boste lahko prepričani, da so predpisi družbe VPN za vas sprejemljivi
  • Preglejte cenovne pakete in izberite VPN, ki dolgoročno ustreza vašemu proračunu, ne le posebnih ponudb, ki trajajo za določen čas
  • Ocene uporabnikov ne smemo zanemariti, ker se boste veliko naučili iz izkušenj drugih, zlasti glede skrbi za stranke

NordVPN

Ko se prijavite na NordVPN, dobite na tone posebnih lastnosti. To podjetje VPN ima sedež v ZDA, znano po kakovostnih povezavah in odlični storitvi strank. Ustvarjajo odlično uporabniško izkušnjo in pogosto uvajajo popuste, ki jih lahko izkoristite. Njihov najbolj dostopen načrt je dogovor, ki znaša 2,99 USD na mesec in je dobro vreden denarja. Na samo en račun NordVPN lahko hkrati povežete 6 naprav. To pomeni, da boste prihranili denar, če ga delite s tistimi, ki živijo z vami. Lahko dobiš denar vrnite v roku 30 dni če njihova storitev ni izpolnila vaših pričakovanj.

Politika vračila VPN podjetju kaže, kako samozavestni so v svojih storitvah, tako da vedo, da NordVPN ponuja garancija za vračilo denarja brez vprašanj daje vse dobre vibracije o tem ponudniku.

ExpressVPN

To je res ena najbolj priljubljenih VPN storitev na svetu in hype je popolnoma upravičen. Če ugotovite, da vam storitev ExpressVPN iz nekega razloga ne ustreza, lahko svoj račun prekličete v roku 30 dni njegovega ustvarjanja in vrnite svoj denar nazaj. Poleg tega ima za uporabnike zelo priročen plačilni sistem, saj lahko za svoj račun ExpressVPN plačujete s 23 različnimi načini plačila.

Imajo strežnike na 160 lokacijah, tako da zagotovo lahko najdete strežnik, ki vam daje najmočnejši signal in najboljše koristi. Njihov 15-mesečni posel stane 6,67 USD na mesec.

Zasebni dostop do interneta (PIA)

Zasebni dostop do interneta s sedežem v ZDA priporočajo tako strokovnjaki kot redni uporabniki. Njihov najcenejši mesečni paket stane samo 6,95 USD / mesec, naročnino pa lahko prekličete v roku 7 dni če niste zadovoljni z njihovo storitvijo. Lahko se povežete z več kot 3000 lokacijami strežnika in preizkusite njihove odlične protokole, da odkrijete popolno kombinacijo.

Poleg najpogostejših načinov plačila lahko svoj račun plačujete tudi z darilnimi boni blagovnih znamk, kot so Best Buy, Costco in Starbucks. Zasebni dostop do interneta vam omogoča, da hkrati pritrdite do 5 naprav, vključno z prenosnimi računalniki, tablicami in pametnimi telefoni za visoko varnostno internetno povezavo.

VyprVPN

Če imate strog proračun, vendar ne morete tvegati, da se bodo vaši zasebni podatki iztekli, ni boljše možnosti kot VyprVPN. Na voljo je z več perksami, na primer s posebnimi aplikacijami za naprave Android in Apple. Lahko povežete računalnik, pametni telefon, tablične računalnike itd., Tudi če delujejo v operacijskem sistemu Windows, Linux in Mac. Tako so vaše možnosti razširjene, saj lahko hkrati varno uporabljate tri naprave skupaj z istim računom VyprVPN. Izberete lahko 3-dnevna brezplačna preizkusna različica ali dobite svojega denar vrniti v roku 30 dni če ti ni všeč. Prvi načrt se začne že pri 6,67 USD na mesec.

CyberGhost

Izkoristite lahko več kot 3700 strežnikov, ki jih ponuja TorGuard. Njihov neverjetni triletni dogovor stane 2,75 USD na mesec z 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. S CyberGhost lahko uživate v hitrih povezavah in popolni varnosti. Najboljša stvar v njihovi storitvi VPN je, da ne vodijo nobenih dnevnikov o povezavah uporabnikov, kar pomeni, da z vašega konca ni shranjevanja podatkov, ki bi ga lahko uporabili organi pregona ali vladne agencije.

Preizkusili smo več kot 20 ponudnikov VPN in na koncu dneva smo bili zadovoljni s temi 5 storitvami VPN. Takole smo naredili:

  • Kupili smo njihove VPN račune
  • Uporabljali smo jih nekaj dni in potem
  • Pretvarjali smo se, da nismo bili zadovoljni z njihovimi storitvami, čeprav smo bili v celoti in
  • Prosili smo za denar nazaj

Nismo ponosni na to, kar smo storili, vendar nas je to veliko izobraževalo. Izvedeli smo, da se mnogi ponudniki VPN poskušajo upreti, da nam vrnejo denar, malo pa jih ni. Vendar pa nam je teh pet VPN vrnilo denar brez težav. NordVPN nam je povrnil denar, ne da bi zastavili niti eno vprašanje in bili smo samo presenečeni. Zato smo dogovor NordVPN postavili na vrh.

Poleg tega smo teh 5 VPN ovrednotili glede na njihovo kakovost storitev.

No, to je vse! Ne oklevajte, če želite z nami deliti svojo izkušnjo VPN na [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments