Μπορούν τα VPNs να σας προστατεύσουν από τους διαδικτυακούς χάκερς; Ας ανακαλύψουμε.

[ware_item id=33][/ware_item]

Δεν αποτελεί έκπληξη αν είχατε κάποιον από τους προσωπικούς λογαριασμούς ή τους ιστότοπούς σας, τουλάχιστον σε αυτήν την τεχνολογική εποχή. Hacking, με έναν τρόπο, είναι αποδεκτή αν γίνεται για μια καλή αιτία. Αλλά τι γίνεται αν ξαφνικά διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπος της εταιρείας σας έχει παραβιαστεί και έχουν δημοσιευτεί όλα τα δεδομένα σας; Δεν είναι αυτό τρομακτικό, απλά να το σκεφτόμαστε; Είναι τόσο τρομακτικό όσο πέφτει από ένα βουνό. Πρέπει λοιπόν να βρούμε έναν τρόπο να πολεμήσουμε αυτό το εμπόδιο πίσω. Επειδή, αν οι κυρίαρχες οντότητες του κόσμου μπορούν να έχουν τους λογαριασμούς τους να χάσουν, τότε είστε επίσης στη λίστα.


Οι κυβερνοεγκληματίες είναι πάντα μετά από ευκαιρίες και ίσως να μην γνωρίζετε ποτέ πόσο άσχημα μπορούν να σας επηρεάσουν. Ωστόσο, αν έχουν προωθήσει τις δεξιότητές τους στον τομέα της πειρατείας, έχουμε επίσης τα εργαλεία άμυνάς μας για να ξεφύγουμε από αυτή την καταστροφή. Δεν είναι περίεργο ότι η τεχνολογία έχει αναλάβει, και κάθε μέρα, συναντάμε λύσεις για να εξισορροπήσουμε τα ανεπίλυτα προβλήματα. Ευτυχώς, υπάρχει ένα μέτρο για την προστασία της διαδικτυακής ύπαρξής σας. Ναι, μιλάμε για VPN. Είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος για να υπερασπιστείτε τις ηλεκτρονικές σας δραστηριότητες και πληροφορίες.

Τεχνικές πειρατείας

Οι χάκερ είναι απίστευτα καλοί με τις τεχνικές και τα στατιστικά τους. Χρησιμοποιώντας μερικές τεχνικές, οι χάκερ μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα εμπιστευτικά και προσωπικά σας δεδομένα, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους κωδικούς πρόσβασης και άλλες πληροφορίες. Για να αναφέρουμε κάποιες τεχνικές, Keylogs, Κοστούμια, Κλοπή Cookie, Δοκιμή και Διακόπτες, υπάρχουν περισσότερες τεχνικές hacking εκεί έξω. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ασφαλή περιήγηση.

αντισταθείτε με ένα VPN εναντίον των χάκερ

Τώρα, ας μιλήσουμε σύντομα για το τι ακριβώς είναι μια υπηρεσία VPN, πώς μπορεί να σας προστατεύσει από κάθε είδους online ατυχίες και πώς μπορείτε να αποφύγετε τις επιθέσεις χάκερ. Αναμφίβολα, ένα VPN μπορεί να λειτουργήσει ως σωτήρας σας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι το πρόβλημα.

Η τρέχουσα διεύθυνση IP σας είναι εύκολα ανιχνευτή - Ελέγξτε την IP σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο

Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο

VPN, Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, ένα όνομα που φωνάζει για το "Απόρρητο". Είναι η πιο ευέλικτη και ασφαλής υπηρεσία για τους χρήστες στο διαδίκτυο. Ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασφαλή περιήγηση, ασφαλή σύνδεση και παρέχει επίσης προηγμένα εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  • Ένα VPN μπορεί να σας προστατεύσει από τους χάκερ.
  • Μπορεί να κάνει το torrenting ασφαλές.
  • Μπορεί να κρύψει την ταυτότητά σας σε απευθείας σύνδεση, γεγονός που καθιστά ασφαλή τη συνολική εμπειρία στο διαδίκτυο.

Έτσι, ποιο VPN πρέπει να χρησιμοποιήσετε?

Αν μιλάτε για ένα VPN, υπάρχει μια σειρά από εκδόσεις και υπηρεσίες που διατίθενται με κάθε VPN. Ωστόσο, όλοι τους είναι διαφορετικοί στο δρόμο τους και για να σας διευκολύνουν να διαλέξετε ένα, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε την online εμπειρία σας πιο ασφαλή από ποτέ. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Εάν νομίζετε ότι δεν έχετε καθόλου ή λίγο ιδιωτικό απόρρητο κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο διαδίκτυο και αναζητάτε μια λύση σε αυτό, τότε μην κοιτάξετε περαιτέρω. Το NordVPN είναι το VPN που έχει κατασκευαστεί μόνο για άτομα που έχουν συνείδηση ​​ασφαλείας / ιδιωτικότητας όπως εσείς.

Πρόκειται για ένα αυστηρό VPN που δεν καταγράφει, η ίδια η εταιρεία δεν συνδέεται με τα δεδομένα ή τις δραστηριότητες του χρήστη, είναι η πολιτική τους. Επιπλέον, προσφέρει μια λειτουργία Kill Switch. Με όλες αυτές τις πολυτέλειες ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας, έρχεται σε προσιτή τιμή. Έτσι, πιστεύουμε ότι είναι η σωστή επιλογή που μπορείτε να κάνετε αμέσως για την τελική ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Το Kill Switch είναι μια λειτουργία που διακόπτει τις εφαρμογές και τις δραστηριότητες όταν τα δεδομένα σας διακόπτονται από κάποιο άλλο μέρος, καταργεί αυτόματα τη δραστηριότητα μόνο για να μπορείτε να περιηγηθείτε και να αποφύγετε την πειρατεία με ασφάλεια. Έτσι, το NordVPN έρχεται με ένα συμπαγές σύνολο χαρακτηριστικών σε λογική τιμή.

ExpressVPN

Με το ExpressVPN, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλους τους ιστοτόπους χωρίς να φοβάστε ότι τα δεδομένα σας θα αποκαλυφθούν. Το ExpressVPN κρυπτογραφεί και προστατεύει τα δεδομένα σας από αδιάκριτα μάτια. Δεν εντοπίζει και παρακολουθεί τις διευθύνσεις IP, τη θέση και άλλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

Το ExpressVPN διασφαλίζει επίσης ότι τα δεδομένα σας δεν μοιράζονται ούτε με το ίδιο το VPN, επομένως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκαλυφθούν τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν. Με αυτήν την εύχρηστη υπηρεσία, οι χάκερ δεν θα μπορούν επίσης να εντοπίσουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και ως εκ τούτου μπορείτε να έχετε όλα τα δεδομένα σας προστατευμένα, με αυτή την αξιόπιστη υπηρεσία VPN.

IPVanish

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αριθμός των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο έχει αυξηθεί και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο αναζητούν τώρα υπηρεσίες που μπορούν να διατηρήσουν τις ηλεκτρονικές τους δραστηριότητες ανώνυμες. Εφόσον γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς το ιδιωτικό απόρρητο, εστιάζουμε στο να σας βοηθήσουμε να μάθετε για τα πιο αξιόπιστα και χρήσιμα VPN.

IPVanish είναι ένα άλλο μεγάλο εργαλείο VPN το οποίο καθιστά όλες τις online δραστηριότητες σας αόρατες και μακριά από τους χάκερς. Κρυπτογραφεί όμορφα όλη την διαδικτυακή σας κίνηση, γεγονός που ασφαλώς σημαίνει ότι κανείς δεν έχει την τόλμη να σας εντοπίσει. Η κρυπτογραφημένη σύνδεσή σας μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από τους χάκερς ενώ χρησιμοποιείτε δωρεάν Wi-Fi στο αγαπημένο σας κατάστημα καφέ χωρίς καμία ανησυχία.

SaferVPN

Τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν, ακόμη και δωρεάν internet. Μπορείτε να καθίσετε σε δημόσιο χώρο, να χρησιμοποιήσετε δωρεάν Wi-Fi, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε ασφαλείς. Αλλά, αυτό συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να σερφάρετε σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες χωρίς να έχετε εμπόδια. Το SaferVPN μπορεί να κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και μπορείτε να προστατέψετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και να αποφύγετε τις επιθέσεις χάκερ.

Όταν περιηγείστε στον ιστό ανώνυμα, μπορείτε να προστατέψετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τις συναλλαγές σας, τα τραπεζικά σας στοιχεία και τις προσωπικές σας συναλλαγές ανταλλαγής. Οι χάκερς δεν θα είχαν τρόπο να μπουν στις προσωπικές σας δραστηριότητες στο διαδίκτυο, επειδή οι διευθύνσεις IP που θα χρησιμοποιήσετε θα είναι ανώνυμες και κρυμμένες από το VPN.

Υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες VPN που προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες. Αλλά, υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς που δεν μπορούμε να απαριθμήσουμε όλους τους εδώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναφέραμε μόνο εσείς τις καλύτερες. Έτσι, ολοκληρώνοντας την ομιλία εδώ, θα θέλαμε να πούμε πάλι πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και βελτιώνει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Επομένως, αν θέλετε να είστε ειλικρινείς όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο, οι προαναφερθείσες προτάσεις VPN θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα από αυτή την άποψη.

Αναφορά για τη γνώση

Nichols, Κ. Κ. (2000). Προστατεύστε τα ψηφιακά σας στοιχεία από τους χάκερ, τους κροτίστες, τους κατασκόπους και τους κλέφτες. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. Μ. (2013). Ασφάλεια δικτύου, τείχη προστασίας και VPN. Jones & Εκδότες Bartlett.

Hole, Κ. J., Dyrnes, Ε., & Thorsheim, Ρ. (2005). Ασφάλεια δικτύων wi-fi. Υπολογιστή38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Ασφάλεια ασύρματων δικτύων από εισβολείς. Το περιοδικό CPA75(4), 68.

Πιστωτικές κάρτες εικόνας: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments