VPN-urile vă pot proteja de hackerii online? Să aflăm.

[ware_item id=33][/ware_item]

Nu este de mirare dacă ați hacked vreun cont personal sau site-uri personale, cel puțin în această perioadă tehnologică. Hackingul, într-un fel, este acceptabil dacă este făcut pentru o cauză bună. Dar ce se întâmplă dacă afli brusc că site-ul companiei tale a fost hacked și toate datele tale au fost dezvăluite? Nu este îngrozitor, ci doar să ne gândim la asta? Este la fel de înfricoșător ca și căderea de pe o stâncă de munte. Deci, trebuie să găsim o modalitate de a combate acest obstacol înapoi. Deoarece, dacă entitățile predominante din lume își pot pirata conturile, atunci sunteți și pe listă.


Ciberneticii sunt întotdeauna după oportunități și este posibil să nu știți niciodată cât de rău vă pot afecta. Cu toate acestea, dacă și-au avansat abilitățile de hacking, avem și instrumentele noastre de apărare pentru a scăpa de acest dezastru. Nu este de mirare că tehnologia a preluat și, în fiecare zi, găsim soluții pentru a rezolva chiar și problemele nesolvabile. Din fericire, există o singură măsură pentru a vă proteja existența online. Da, vorbim despre un VPN. Este un mod simplu și simplu de a vă apăra activitățile și informațiile online.

Tehnici de hacking

Hackerii sunt incredibil de buni cu tehnicile și statisticile lor. Folosind câteva tehnici, hackerii pot accesa cu ușurință datele dvs. confidențiale și personale, cum ar fi datele cardului dvs. de credit, e-mailurile, parolele și alte informații. Pentru a numi unele, tehnicile Keylogs, Evesdropping, furtul cookie-urilor, momeli și Switch, există multe alte tehnici de hacking. Cu toate acestea, vestea bună este că puteți utiliza întotdeauna un VPN pentru navigare sigură.

luptă-te înapoi cu un vpn împotriva hackerilor

Acum, să vorbim pe scurt despre ce este exact un serviciu VPN, cum te poate proteja de tot felul de greșeli online și cum poți evita atacurile hackerilor. Fără îndoială, un VPN poate acționa ca salvator, indiferent cât de dificilă este problema.

Adresa IP curentă este ușor de urmărit - Verificați-vă IP-ul folosind un instrument

Rețea virtuală privată

VPN, rețeaua virtuală virtuală, este un nume care strigă „Confidențialitate”. Este cel mai flexibil și mai sigur serviciu pentru utilizatorii online. Un VPN poate fi utilizat pentru navigare sigură, conexiune sigură și oferă și instrumente de confidențialitate avansate.

  • Un VPN vă poate proteja împotriva hackerilor.
  • Poate face torentul în siguranță.
  • Acesta vă poate ascunde identitatea online, ceea ce face ca experiența online generală să fie sigură.

Deci, ce VPN ar trebui să folosești?

Dacă vorbești despre un VPN, există o serie de versiuni și servicii disponibile cu fiecare VPN. Cu toate acestea, toate sunt diferite în felul lor și pentru a vă ușura să alegeți una, am creat o listă cu cele mai bune opțiuni pe care le puteți utiliza și pentru a vă face experiența online mai sigură ca niciodată. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Dacă credeți că nu aveți prea puțin confidențialitate în timp ce navigați pe internet și căutați o soluție pentru asta, atunci nu căutați mai departe. NordVPN este VPN-ul creat doar pentru oameni conștienți de securitate / confidențialitate ca tine.

Este o VPN strictă care nu se loghează, compania în sine nu se conectează la datele sau activitățile utilizatorului, ci politica lor. Mai mult, oferă o caracteristică Kill Switch. Cu toate aceste luxuri de securitate de înaltă tehnologie, acesta vine la un preț accesibil. Deci, credem că este alegerea potrivită pe care o puteți face imediat pentru securitate online finală.

Kill Switch este o caracteristică care întrerupe aplicațiile și activitățile atunci când datele dvs. sunt întrerupte de o altă parte, acesta descompun automat activitatea doar pentru a putea naviga în siguranță și pentru a preveni hackingul. Astfel, NordVPN vine cu un set solid de caracteristici la un preț rezonabil.

ExpressVPN

Cu ExpressVPN, puteți naviga pe toate site-urile web fără să vă temeți că datele dvs. vor fi dezvăluite. ExpressVPN criptează și protejează datele de ochii indurerați. Nu urmărește și urmărește adresele IP, locația și alte activități online.

ExpressVPN se asigură, de asemenea, că datele dvs. nu sunt partajate chiar și cu VPN-ul în sine, astfel încât nu există posibilitatea ca informațiile dvs. personale să fie dezvăluite către nimeni. Cu acest serviciu util, hackerii nu vor fi în măsură să-ți urmărească activitatea online și, prin urmare, puteți proteja toate datele, cu acest serviciu VPN de încredere..

IPVanish

Nu este de mirare că numărul atacurilor cibernetice a crescut și acesta este motivul pentru care mulți utilizatori online caută acum servicii care să-și poată păstra anonim activitățile online. Întrucât știm cât de importantă este confidențialitatea pentru dvs., ne concentrăm să vă ajutăm să aflați despre cele mai de încredere și utile VPN-uri.

IPVanish este un alt instrument VPN excelent care face ca toate activitățile tale online să fie invizibile și la îndemâna hackerilor. Criptează frumos tot traficul online, ceea ce înseamnă că nimeni nu are îndrăzneala să te urmărească. Conexiunea dvs. criptată vă poate proteja de hackeri în timp ce utilizați un Wi-Fi gratuit în magazinul dvs. preferat de cafea, fără griji.

SaferVPN

Nimic din viață nu este gratuit, chiar și internet gratuit. Puteți sta într-un loc public, puteți utiliza Wi-Fi gratuit, dar totuși să vă simțiți în siguranță. Dar, asta se întâmplă doar atunci când utilizați un VPN. Este un mod ideal de a naviga pe serviciile online fără a avea obstacole. SaferVPN vă poate cripta conexiunea la internet și vă puteți proteja toate datele personale și evita atacurile hackerilor.

Când navigați pe web în mod anonim, vă puteți proteja detaliile și tranzacțiile, cardurile bancare și tranzacțiile personale de schimb. Hackerii nu ar avea o modalitate de a intra în activitățile dvs. personale online, deoarece adresele IP pe care le veți folosi vor fi anonime și ascunse de VPN.

Există mai multe alte servicii VPN care oferă funcții diferite. Dar, sunt atât de multe, încât nu le putem enumera pe toate chiar aici. Acesta este motivul pentru care v-am menționat doar pe cei mai buni pentru voi. Așadar, încheind discuția aici, am dori să spunem din nou cât de important este să utilizați un VPN în timp ce navigați online. Îți păstrează datele în siguranță și îmbunătățește experiența online. Prin urmare, dacă doriți liniște sufletească în timp ce utilizați internetul, sugestiile VPN menționate mai sus vă vor servi cel mai bine în această privință.

Referință pentru cunoaștere

Nichols, R. K. (2000). Apararea activelor tale digitale impotriva hackerilor, crackers, spionilor si hotilor. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Securitatea rețelei, firewall-urile și VPN-urile. Jones & Edituri Bartlett.

Hole, K. J., Dyrnes, E., & Thorsheim, P. (2005). Securizarea rețelelor wi-fi. Calculator38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Securizarea rețelelor wireless împotriva intrusilor. Jurnalul CPA75(4), 68.

Credite imagine: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments