Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN με TOR για απεριόριστη προστασία στο διαδίκτυο

[ware_item id=33][/ware_item]

Όταν κάνετε περιήγηση χωρίς ασφάλεια, όπως το TOR ή το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, είστε εκτεθειμένοι σε hackers και snoopers δεδομένων. Έτσι, θα πρέπει να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε, αν θέλετε να αποφύγετε κάτι τέτοιο. 


Για τους πολύ άπιστους ανθρώπους, σκεφτείτε πότε συνδέεστε με ένα εστιατόριο με το δρόμο ή με ένα διεθνές αεροδρόμιο και λάβετε όλες αυτές τις προειδοποιήσεις ότι το αίτημά σας που στάλθηκε μέσω του δικτύου τους μπορεί να είναι ευάλωτο. Όλα τα δίκτυα, αλλά τα δημόσια δίκτυα είναι ακριβή, είναι ευάλωτα στην ανάλυση κυκλοφορίας.

Αυτά τα εργαλεία ασφαλείας είναι απαραίτητα για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και άλλα προσωπικά δεδομένα που εισάγετε στο διαδίκτυο. Αυτό είναι πιο επιρρεπές στην κλοπή όταν χρησιμοποιείτε δημόσια Wi-Fi. 

Προκειμένου να προστατευθείτε από όλες αυτές τις πειρατείας και ελέγχους υψηλού επιπέδου, συνιστάται ιδιαίτερα το Virtual Private Network ή το TOR. 

Για όσους δεν έχουν ιδέα για το τι είναι το Virtual Private Network και το TOR, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω δίνοντας μια σύντομη ανασκόπηση αυτών των δύο πράξεων. 

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένας τύπος δικτύου που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται με ασφάλεια στον ιστό και ανώνυμα.

Το TOR αποσκοπεί κυρίως να αποκρύψει την ταυτότητα του χρήστη και την ηλεκτρονική του δραστηριότητα από την επιτήρηση, διαχωρίζοντας την ταυτότητα και τη δρομολόγηση. Και τα δύο δίκτυα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που είναι το απόρρητο.

Χρήση του Tor και του VPN - Λεπτομερής ανάλυση

Η χρήση τόσο του Tor όσο και του VPN μπορεί να είναι δύσκολη και ακόμη και επικίνδυνη εάν γίνει σωστά. Η δρομολόγηση της διαδρομής VPN μέσω του Tor ή το αντίστροφο έχει ορισμένα σημαντικά οφέλη καθώς και μειονεκτήματα, ανάλογα με το μοντέλο απειλής σας. 

Και οι δύο αυτές υπηρεσίες παρέχουν ένα στοιχείο απορρήτου, αλλά αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι όταν συνδυάζετε και τα δύο αυτά δίκτυα, τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Αυτή η σύνδεση μπορεί να γίνει είτε μέσω Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου είτε μέσω TOR ή TOR μέσω του Virtual Private Network. Και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όταν χρησιμοποιείτε το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο μέσω του TOR, θα χρειαστεί να συνδεθείτε πρώτα με το Tor και στη συνέχεια με ένα διακομιστή Virtual Private Network.

Ο υπολογιστής σας θα

 -> Κρυπτογράφηση με VPN-> Βραχώδης κορυφή -> VPN -> Διαδίκτυο.

Ένας μεγάλος διακομιστής εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι ExpressVPN, αφού ξεκίνησε το site του κρεμμυδιού. Επειδή σε αυτό συνδέεστε πρώτα με το TOR και ο διακομιστής Virtual Private Network δεν έχει καμία ένδειξη για την πραγματική σας διεύθυνση IP. Σας επιτρέπει να επιλέξετε τοποθεσίες διακομιστών που είναι εξαιρετικές για γεωγραφική πλαστογράφηση. Επίσης, κατευθύνει την κυκλοφορία μέσω του Διαδικτύου μέσω του Tor ακόμα και από εκείνα τα προγράμματα τα οποία συνήθως δεν το υποστηρίζουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο πάροχος VPN μπορεί να κάνει μια σύνδεση με εσάς. 

Στο "Tor μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου", θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με ένα διακομιστή εικονικού ιδιωτικού δικτύου, στη συνέχεια, πριν να χρησιμοποιήσετε τελικά το διαδίκτυο. Σε αυτό, ο πάροχος διαδικτύου σας δεν θα έχει καμιά ένδειξη ότι χρησιμοποιείτε το Tor αλλά γνωρίζει τη σύνδεση εικονικού ιδιωτικού δικτύου. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις κρυφές υπηρεσίες της Tor.Ωστόσο, το σημαντικό μειονέκτημα αυτής της σύνδεσης είναι ότι η πραγματική σας IP είναι έξω και ανοικτή στον παροχέα υπηρεσιών Internet.

Ανάγνωση: Πώς να κρύψει τη διεύθυνση IP

Κάποιος μπορεί να ανησυχεί γιατί υπάρχει λόγος να συνδυαστούν και τα δύο αυτά δίκτυα.

Αυτό δεν είναι για κάποιον που κυριολεκτικά δεν έχει να κρύψει τίποτα σαν τον μέσο χρήστη του Διαδικτύου. Η χρήση είτε του Ιδιωτικού Ιδιωτικού Δικτύου είτε του TOR μόνο θα πρέπει να επαρκεί για έναν τέτοιο χρήστη. 

Αλλά και πάλι, σε έναν κόσμο όπου δεν γνωρίζετε ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας χάρη στους λογαριασμούς σας ή στον εντοπισμό ιστορικού ιστορικού, είναι σίγουρα σημαντικό να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα για να αυξήσετε την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια συνδυάζοντας και τις δύο αυτές υπηρεσίες. Θα είναι σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε σε απευθείας σύνδεση να σας εντοπίσει ή να σας βλάψει.

Είναι ο Τόρ & VPN Combo Ισχυρή αρκετά?

-> Ούτε ένα VPN ούτε ένα TOR είναι απολύτως αποτελεσματικά από μόνα τους και αυτό εγείρει το ζήτημα της εκτέλεσης τους ταυτόχρονα ή όχι. Με τον τρόπο αυτό, θα δώσει στον χρήστη ένα διπλό επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μια ερώτηση που τίθεται συχνά είναι αν ο συνδυασμός αυτός είναι αρκετά ισχυρός για απεριόριστη προστασία στο διαδίκτυο; Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που χρησιμοποιεί κάποια μορφή κρυπτογράφησης όπως το NordVPN όταν κάνετε περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς TOR. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατέψετε τα προσωπικά σας στοιχεία. 

Και οι δύο προφανώς παρέχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτόνομοι, είναι αρκετά ισχυροί για να σας ασφαλίσουν, αλλά ο συνδυασμός υπάρχει μόνο για να γεμίσει τυχόν κενά και μπαλώματα που έχουν απομείνει από ένα από αυτά. 

Για να είναι πιο ρεαλιστική, εάν εμπιστεύεστε τον παροχέα του Virtual Private Network, η χρήση του Tor μέσω του Virtual Private Network θα είναι ένας προτιμώμενος τρόπος για να ρυθμίσετε τους χρήστες για προφανείς λόγους. το ένα είναι ότι παρέχει καλύτερη ανωνυμία.

VPN over Tor

Το VPN over Tor σημαίνει ότι ο υπολογιστής συνδέεται πρώτα με ένα VPN και δημιουργείται η κρυπτογραφημένη σήραγγα. Μετά από αυτό, η κίνηση περνά μέσω του προγράμματος περιήγησης Tor. Με αυτόν τον τρόπο το VPN δεν βλέπει τη διεύθυνση IP του χρήστη και παρέχει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής στον χρήστη.

Η μέθοδος "VPN over Tor" θεωρείται γενικά πιο ανώνυμη. Το NordVPN ενθαρρύνει πραγματικά τους χρήστες του να χρησιμοποιούν το Tor με το VPN τους για μέγιστο ιδιωτικό απόρρητο και ασφάλεια στο διαδίκτυο. 

Tor πάνω στο VPN / κρεμμύδι πάνω από τον Tor

Συνδεθείτε πρώτα με ένα VPN και, στη συνέχεια, το Tor είναι γνωστό ως "Tor over VPN" ή "κρεμμύδι μέσω VPN". Παρέχει πρόσθετη προστασία που προστατεύει τη διεύθυνση IP σας από οποιαδήποτε θύρα Tor. Το "Tor over VPN" παρέχει επίσης πρόσβαση στο δίκτυο Tor ακόμα και όταν έχει αποκλειστεί, όπως ορισμένες χώρες ή σχολικά δίκτυα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του "κρεμμυδιού μέσω VPN" είναι ότι ο παροχέας υπηρεσιών VPN δεν θα μπορεί να δει τι κάνετε online. Εάν υπάρχει ένα σφάλμα στο δίκτυο tor, το VPN θα βάλει ένα πρόσθετο στρώμα μεταξύ σας και εκείνου του σφάλματος.

Πώς λειτουργεί το Tor χωρίς VPN

Το Tor έχει σχεδιαστεί για να κάνει τον χρήστη ανώνυμο σε απευθείας σύνδεση, και λειτουργεί καλά ακόμη και χωρίς ένα VPN. Ωστόσο, χωρίς ένα VPN δεν κρυπτογραφεί δεδομένα. Είναι επίσης γνωστή ως "The Router", που είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που στέλνει τα δεδομένα του χρήστη μέσω διαφόρων ανώνυμων διακομιστών, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο τον εντοπισμό του χρήστη που κάνει online, αλλά δεν σας κάνει εντελώς ανώνυμο. 

Δεδομένου παρακάτω είναι οι 3 λυκίσκοι που ταξιδεύουν τα δεδομένα σας κατά τη χρήση του Tor:

 1. Κόμβος εισόδου (γνωρίζει τη διεύθυνση IP σας)
 2. Μέσος κόμβος (εμποδίζει τον κόμβο εξόδου να βρει ποιος είσαι)
 3. Έξοδος κόμβος (γνωρίζει σε ποιο ιστότοπο συνδέεστε, αλλά δεν γνωρίζετε ποιοι είστε)

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Tor

Όταν επιλέγετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Εδώ είναι τα καλύτερα VPN και τα χαρακτηριστικά τους:

NordVPN

Η καλύτερη επιλογή είναι το NordVPN. Ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του που προσελκύουν όλους όσους αναζητούν ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο είναι:

 • Υψηλή ταχύτητα.
 • Πολιτική μη καταγραφής
 • Εύκολα παρακάμπτει περιορισμούς σε σημαντικούς ιστότοπους ροής που έχουν αποκλειστεί με γεωμετρία
 • Υψηλή ασφάλεια και ιδιωτικότητα.
 • 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat
 • Αυτόματος διακόπτης θανάτου
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Κρυπτογραφημένες επεκτάσεις μεσολάβησης για προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox
 • Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία σε έως και 6 συσκευές την ίδια στιγμή

ExpressVPN

 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Γρήγορα και αξιόπιστα
 • Έχει ένα site
 • Υψηλή ασφάλεια
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής ταυτότητας
 • Αποδέχεται bitcoin
 • Διαθέσιμες εφαρμογές για τις περισσότερες συσκευές
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων

IPVanish

 • 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Ασφαλής
 • Γρήγορη ταχύτητα
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Ανεπιθύμητη κρυπτογράφηση

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN με Tor?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN με tor, αλλά θα σας προκαλέσει περισσότερη βλάβη από καλή. Να είστε προσεκτικοί για τα ελεύθερα δίκτυα VPN. Φαίνονται πολύ ωραία και εντυπωσιακά σε απευθείας σύνδεση, αλλά στην πραγματικότητα, προκαλούν συχνά πολύ κακό. 

Επιπλέον, δεν υπάρχει εγγύηση ότι ένα δωρεάν VPN θα κρατήσει πραγματικά τις προσωπικές σας ευαίσθητες πληροφορίες. Επίσης, υπάρχουν κακές πολιτικές καταγραφής σε δωρεάν δίκτυα VPN που αναγκάζουν τους χρήστες να περιμένουν σε ουρές για να συνδέσουν και να επιβάλουν δεδομένα ή ανώτατα όρια εύρους ζώνης στους χρήστες. Έτσι, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN με το Tor δεν είναι καλή ιδέα.

Τα κορυφαία VPN επιλογές μας και γιατί

Τώρα υπάρχει ένας αριθμός παρόχων εικονικού ιδιωτικού δικτύου στην αγορά, αλλά δυστυχώς, μόνο λίγοι προσφέρουν καλές υπηρεσίες, το NordVPN είναι μία από αυτές τις καλύτερες επιλογές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν χρησιμοποιείτε μη προστατευμένα hotspots Wi-Fi. Αυτό το δίκτυο παρέχει άμεση πρόσβαση σε κρυπτογραφημένο τρόπο που θα σας προστατεύσει από την κλοπή δεδομένων, τις παραβιάσεις απορρήτου και τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο μέσω ασύρματου Wi-Fi. 

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε VyprVPN η οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους εικονικού ιδιωτικού δικτύου με γρήγορη απόδοση και υποστήριξη πελατών. Είναι δημοφιλής επειδή παίρνει πολύ σοβαρά την ιδιωτική ζωή των χρηστών και την ηλεκτρονική προστασία. 

Παρέχει σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλα τα είδη λειτουργικών συστημάτων, όπως Windows, Mac και Android. Άλλοι είναι το PrivateInternetAccess και το SurfShark VPN, οι οποίες είναι επίσης πολύ αποτελεσματικές όταν πρόκειται για την κρυπτογράφηση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Πιστωτική εικόνα: NordVPN

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments