Διαφορά μεταξύ VPN και Seedbox – Τι να επιλέξετε και γιατί;

[ware_item id=33][/ware_item]

Η ηλεκτρονική ασφάλεια είναι εξίσου σημαντική σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, όπως και η ασφάλεια στο σπίτι. Κάποιος δεν μπορεί σοβαρά να παραμελήσει για να εξασφαλίσει τα δεδομένα κάποιου ή ακόμα και την ταυτότητα κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Δεδομένου ότι τα εκατομμύρια χρησιμοποιούν τα διαπιστευτήρια πιστωτικών καρτών τους και αποστέλλουν ή λαμβάνουν προσωπικά δεδομένα σε μια στιγμή, υπάρχουν εκατομμύρια που προσπαθούν να χάσουν λογαριασμούς ή απλώς να κατασκοπεύσουν προσωπικά δεδομένα εκείνη τη στιγμή.


Επομένως, τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνουμε σε αυτή την προχωρημένη, δυαδική εποχή που κυριαρχείται - όπου όλοι είναι τεχνολογικά καταλαβαίνω; Σίγουρα, μιλήστε για εργαλεία ασφάλειας που είναι τόσο προχωρημένα για να μας προστατεύσουν στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, ποιο εργαλείο ασφαλείας θα ταιριάζει καλύτερα; Αν βρίσκεστε εδώ ψάχνοντας για μια απάντηση σε αυτή την ερώτηση, τότε μην κοιτάξετε ξανά. Δεδομένου ότι κάθε άλλος ιστότοπος ανιχνεύει και σαρώνει τις προσωπικές σας πληροφορίες στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο για σας να προστατευθείτε ηλεκτρονικά, ειδικά χωρίς τεχνική βοήθεια.

Χωρίς αναμονή, το VPN και το Seedbox είναι τα δύο τα καλύτερα εργαλεία ασφάλειας που έχουν όλες τις απαντήσεις στις ανησυχίες σας στο διαδίκτυο. Συνεπώς, η σωστή μετάβαση σε αυτούς τους σωτήρες θα είναι καλύτερη μέχρι τώρα.

Θα σας καθοδηγήσουμε για το πότε, για ποιο λόγο και ποιο εργαλείο ασφαλείας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε μπροστά από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και πώς μπορείτε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να προστατεύσετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

VPN - Ο βασιλιάς της διαδικτυακής ανωνυμίας

Τι είναι το VPN? Εάν είστε νέοι σε αυτό το μέσο, ​​θα σας δώσουμε μια γρήγορη ανασκόπηση του τι είναι ένα VPN. Είναι μια σύντμηση για το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Μπορείτε να μαντέψετε με το όνομα; Ναι, ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο ασφαλείας. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για έναν λαϊκό να καταλάβει πώς λειτουργεί ακριβώς. Με απλά λόγια, ένα VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα περνούν μέσω μιας σήραγγας και συνδέονται με έναν άλλο διακομιστή, ο οποίος με τη σειρά του αλλάζει τη διεύθυνση IP σας.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αν βρίσκεστε στην Κίνα και συνδέεστε με ένα VPN που βασίζεται στις Η.Π.Α. τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο που είναι αποκλεισμένος στην υπάρχουσα περιοχή σας. Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN, καθιστά αδύνατο για οποιονδήποτε να εντοπίσει την πραγματική διεύθυνση IP σας. Για να το θέσετε απλά, ένα VPN σας βοηθά να μείνετε ανώνυμοι κατά την περιήγηση ή το torrenting, σας προστατεύει από τις δημόσιες ατυχίες Wi-Fi και τις διαρροές προσωπικών πληροφοριών και σας επιτρέπει να παρακάμψετε γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός VPN

Η επιλογή ενός VPN δεν είναι ένα απίστευτα δύσκολο έργο, αλλά δεν είναι εύκολο ούτε επειδή υπάρχουν τόνοι και τόνοι παρόχων εκεί έξω. Σε ποιον θα εμπιστευτείς για μια καλύτερη υπηρεσία και αξίζει να πληρώσεις; Δεν θέλετε να χάνετε τα χρήματά σας, είτε πρόκειται για ένα VPN είτε για τη γεύση της πίτσας σας. Έτσι, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ έχετε ένα VPN.

 • Ελέγξτε αν επιτρέπει τη ροή
 • Αναζητήστε ένα VPN που δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας
 • Ελέγξτε τον αριθμό των τοποθεσιών διακομιστή που προσφέρει το VPN
 • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - η ταχύτητα, το kill-Switch χαρακτηριστικό και τα πρωτόκολλα κ.λπ. που κάνουν ένα VPN να εξυπηρετεί καλύτερα

Ας συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης ενός VPN

Πιστεύουμε στην εύρεση ενός VPN με καλές υπηρεσίες καθώς και το καλύτερο κόστος για να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα. Τούτου λεχθέντος, ορισμένα δίκτυα VPN είναι πραγματικά αρκετά φτηνά. Μπορείτε να αναζητήσετε πολλούς παρόχους VPN και να βρείτε εύκολα ένα προσιτό αλλά χρήσιμο VPN. Μπορείτε επίσης να έχετε αρκετές τοποθεσίες διακομιστών που προσφέρονται με το VPN που σας διευκολύνει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας σε πολλές τοποθεσίες. Ευτυχώς, ένα VPN είναι επίσης εύκολο στη ρύθμιση και δεν μπορεί να ελεγχθεί από οποιαδήποτε αρχή.

Ωστόσο, η χρήση ενός VPN απαιτεί κάποια πρόσθετη προσοχή. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με αυτήν, αν ξεχάσετε να το κάνετε, θα εντοπίσει την πραγματική σας διεύθυνση IP. Επιπλέον, πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που υποστηρίζει torrenting, οπότε δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ταχύτητας.

Έτσι, ποιο VPN να χρησιμοποιήσετε?

Τώρα, πολλοί πάροχοι VPN ισχυρίζονται ότι προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, έχουμε συντάξει μερικές για να σας διευκολύνει να επιλέξετε. Ωστόσο, η επιλογή μας είναι NordVPN από την παρτίδα.

 • Ρ.Α.Α.
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

Ρ.Α.Α.

Φαινομενική ταχύτητα ροής
Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικού
Εύκολη ρύθμιση & ευρεία γκάμα εξυπηρετητών
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
$ 3,11 / μήνα

VyprVPN

Απεριόριστοι διακόπτες διακομιστή
200.000+ IPs & 700+ διακομιστές
Εύκολη ρύθμιση εφαρμογής / λογισμικού
Προσφορά 3 ημερών
$ 5.00 / μήνα

NordVPN

5000+ διακομιστές σε 60 χώρες
Εξαιρετική ταχύτητα ροής
Υποστήριξη Πελατών 24/7
Σύνδεση πολλαπλών για 6 χρήστες ταυτόχρονα
2,99 δολάρια / μήνα

TorGuard

1 εβδομάδα δοκιμής & Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
1600+ διακομιστές σε χώρες 50+
Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικού
Εξαιρετική ομάδα υποστήριξης
9,99 δολάρια / μήνα

SeedBox

Τώρα, για να συγκρίνουμε καλύτερα ένα VPN με ένα SeedBox, πρέπει πρώτα να μάθουμε τι είναι ένα SeedBox. Είναι ένας απομακρυσμένος διακομιστής που φιλοξενείται σε ένα κέντρο δεδομένων. Όταν έχετε πρόσβαση σε ένα SeedBox, μπορείτε να κάνετε λήψη και φόρτωση ψηφιακών αρχείων και εγγράφων στον προσωπικό υπολογιστή σας ανώνυμα. Είναι ένας διακομιστής που συνδέεται με υψηλή ταχύτητα στο Internet που επιθυμείτε για ασφαλή λήψη τεράστιων αρχείων. Παίρνετε ένα μερίδιο από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή με ένα internet υψηλής ταχύτητας και το χρησιμοποιείτε για να κατεβάσετε αρχεία. Στέλνετε ένα αίτημα για να κατεβάσετε ό, τι επιθυμείτε και οι διακομιστές το κάνουν για εσάς. Είναι, για απλά λόγια, ένας ενδιάμεσος που σας επιτρέπει να κατεβάσετε το αρχείο από το διακομιστή μέσω των συνδέσεων HTTPS, και ούτω καθεξής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλα. Μερικοί από τους χρήστες των seedbox έχουν πρόσβαση σε διακομιστές VPN για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά τη λήψη ενός Seedbox

 • Θα πρέπει να επιτρέπει SFTP, HTTP, ή FTP
 • Ελέγξτε αν παρέχει VPN
 • Η τοποθεσία είναι σημαντική. Σε αντίθεση με τα VPN, το Seedbox λειτουργεί μόνο γύρω από υπάρχοντες διακομιστές, όχι σε διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών

Ρίξτε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Seedbox

Ακριβώς όπως VPN, ένα Seedbox προσφέρει επίσης γρήγορη ταχύτητα κατά τη στιγμή της λήψης και μεταφοράς αρχείων. Επίσης, δεν ελέγχεται από καμία αρχή, ώστε να μπορείτε να το επικαλεστείτε για την προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων. Το περιεχόμενό σας είναι ασφαλές και αποθηκευμένο σε διακομιστή Seedbox, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Ορισμένα από τα Seedboxes προσφέρουν δυνατότητες VPN που σας βοηθούν να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ανώνυμα.

τι είναι ο σπόρος

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους διακομιστές VPN, ένα Seedbox δεν παρέχει πολλαπλή πρόσβαση στην τοποθεσία και οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν VPN για μεγαλύτερη ασφάλεια.

VPN vs SeedBox

Η ζύγιση των πλεονεκτημάτων των VPN έναντι των Seedboxes εξαρτάται απόλυτα από τον σκοπό ασφαλείας σας. Επομένως, ένα Seedbox είναι χρήσιμο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικούς ιχνηλάτες torrent και να διατηρήσετε την επιθυμητή αναλογία λήψης. Από την άλλη πλευρά, ένα VPN είναι μια απλή λύση. Επειδή ακόμα και αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα SeedBox, πρέπει να συνδέσετε έναν διακομιστή VPN για προηγμένη ασφάλεια.

Μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα αρχεία torrent χρησιμοποιώντας ένα VPN απευθείας και το καλύτερο προσφέρει ανωνυμία, κρυπτογράφηση και διασφαλίζει τα προσωπικά σας στοιχεία. Ενώ ένα Seedbox έχει περιορισμένη πρόσβαση και λειτουργεί μόνο στις περιοχές στις οποίες βασίζεται.

Έτσι, όσον αφορά την πρόσβαση σε τοποθεσίες, ένα VPN είναι ιδανικό επειδή βασίζεται σε όλες σχεδόν τις χώρες σε όλο τον κόσμο. Ένα ακόμα μειονέκτημα του Seedbox είναι ότι αν γίνει κλειδωμένο ή εντοπισμένο, η διαδικασία λήψης θα διακοπεί και ίσως χάνετε τα δεδομένα σας.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments