Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

[ware_item id=33][/ware_item]

Ένας τεράστιος αριθμός καναλιών είναι συμβατός με το Roku και γι 'αυτό το Roku είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές ροής. Ωστόσο, πολλές εφαρμογές και δίκτυα υπηρεσιών ροής του Roku είναι διαθέσιμες μόνο για τους θεατές στις Η.Π.Α. Αυτό απογοητεύει πολλούς οπαδούς του Roku σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, όχι πια, επειδή ο κώδικας για την απελευθέρωση Roku από οπουδήποτε στον κόσμο έχει τελικά ραγίσει.


Σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε όλα τα κανάλια του Roku χρησιμοποιώντας ένα VPN. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα VPN υψηλής ταχύτητας και καλής ποιότητας. Έχοντας ένα μεγάλο VPN θα σας εξασφαλίσει ότι η συσκευή Roku σας προστατεύεται.

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε αμερικανικά κανάλια στο Roku έξω από τις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε αμερικανικά κανάλια στο Roku εκτός των ΗΠΑ λόγω γεωγραφικών περιορισμών, αλλά σίγουρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο DNS για αυτό. Ένα έξυπνο DNS σάς επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια των ΗΠΑ στο Roku εκτός των ΗΠΑ. Πραγματικά κόλπα κανάλια streaming να σκέφτονται ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Για να παρακολουθήσετε τα αμερικανικά κανάλια στο Roku, πρέπει να ρυθμίσετε το Smart DNS στο δρομολογητή σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε αμερικανικά κανάλια όπως το HBO GO, το Hulu, το Crackle και το Showtime.

Ωστόσο, ένα έξυπνο DNS δεν θα αποκρύψει την πραγματική διεύθυνση IP σας. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στο Roku σας, τότε θα πρέπει να αποκλείσετε το Google Public DNS στο δρομολογητή σας. Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό ρυθμίζοντας στατικές διαδρομές στο δρομολογητή σας. Το τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ότι το Smart DNS δεν θα επιβραδύνει την ταχύτητα του Internet σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό American Roku

Για να παρακολουθήσετε όλα τα αμερικανικά κανάλια στο Roku, πρέπει να κάνετε έναν λογαριασμό American Roku. Για να κάνετε αυτόν τον λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1

Αποκτήστε μια συνδρομή VPN.

Βήμα 2

Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α..

Βήμα 3

Μεταβείτε στη διεύθυνση http://my.roku.com/index.

Βήμα 4

Επιλέξτε "δημιουργία λογαριασμού" στον ιστότοπο.

Βήμα 5

Συμπληρώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "συνέχεια".

Βήμα 6

Επιλέξτε μια καρφίτσα και κάντε κλικ στο κουμπί "συνέχεια".

Βήμα 7

Επιλέξτε μια επιλογή πληρωμής.

Βήμα 8

Εισαγάγετε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα.

Βήμα 9

Ο λογαριασμός σας θα γίνει με επιτυχία.

Βήμα 10

Τέλος, επαναφέρετε τη συσκευή Roku στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τότε τελειώνετε όλοι!

Πώς να δημιουργήσετε τον λογαριασμό Roku του Ηνωμένου Βασιλείου

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου στο Roku, θα χρειαστείτε λογαριασμό UK Roku. Αν έχετε λογαριασμό UK Roku, μπορείτε να εγκαταστήσετε κανάλια όπως BBC iPlayer, iTV και Channel 4. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Roku UK:

Βήμα 1

Αποκτήστε μια συνδρομή VPN.

Βήμα 2

Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βήμα 3

Μεταβείτε στη διεύθυνση http://my.roku.com/index.

Βήμα 4

Επιλέξτε "δημιουργία λογαριασμού" στον ιστότοπο.

Βήμα 5

Συμπληρώστε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "συνέχεια". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βήμα 6

Επιλέξτε μια καρφίτσα και κάντε κλικ στο κουμπί "συνέχεια".

Βήμα 7

Επιλέξτε μια επιλογή πληρωμής.

Βήμα 8

Εισαγάγετε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα.

Βήμα 9

Ο λογαριασμός σας UK Roku θα γίνει με επιτυχία.

Βήμα 10

Τέλος, επαναφέρετε τη συσκευή Roku στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τότε τελειώνετε όλοι!

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε μια συσκευή Roku

Δεν είναι δυνατή η άμεση εγκατάσταση μιας εφαρμογής VPN σε μια συσκευή Roku. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία που μπορεί να εγκατασταθεί στο δρομολογητή σας. Ακολουθεί ο οδηγός εγκατάστασης που θα σας δείξει πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Πρώτα απ 'όλα, επιλέξτε ένα VPN που επιτρέπει πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών. Θα προστατεύσει οποιαδήποτε συσκευή που θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN σε μια συσκευή Roku:

Μέθοδος 1

Ρυθμίστε το VPN σε ένα δρομολογητή.

Μέθοδος 2

Ρυθμίστε το VPN σε υπολογιστή Mac ή σε υπολογιστή και χρησιμοποιήστε το ως WiFi Hotspot.

Μέθοδος 3

Ρυθμίστε έναν διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS σε δρομολογητή. Επιλέξτε έναν δρομολογητή που είναι συμβατός με VPN όπως Asus, Netgear, TP-Link, D-Link, Cisco, Buffalo και Belkin.

Οφέλη από τη χρήση ενός VPN σε μια συσκευή Roku και σε όλες τις άλλες συσκευές σας

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός VPN και είναι:

Online ανωνυμία

Όλα τα κορυφαία δίκτυα VPN χρησιμοποιούν λειτουργίες ασφαλείας υψηλού επιπέδου, όπως προστασία από διαρροές DNS και αυτόματους διακόπτες θανάτου. Αυτά τα χαρακτηριστικά διατηρούν την ταυτότητά σας εντελώς ανώνυμα στο διαδίκτυο. Εάν σε περίπτωση αποτυχίας του VPN σας, αυτά τα χαρακτηριστικά εμποδίζουν τα δεδομένα να εγκαταλείψουν τη συσκευή σας και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ένα VPN προστατεύει τα δεδομένα σας από την κυβέρνηση, τους χάκερς και την επιτήρηση ISP. Τα VPN χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση, έτσι ώστε ακόμα και αν η κυβέρνηση ή οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, η κρυπτογράφηση το καθιστά δυσανάγνωστο. Εάν χρησιμοποιείτε VPN, κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό περιήγησής σας.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Σε περίπτωση εταιρείας, α Το VPN έχει μεγάλο πλεονέκτημα επειδή οι πληροφορίες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση εξ αποστάσεως από το σπίτι ή από οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα στην εταιρεία.

Αποκλεισμός ιστοτόπων και παράκαμψη γεωπεριβάλλοντων

Τα VPN είναι σε θέση να παρακάμπτουν γεωγραφικούς περιορισμούς. Ένα VPN σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και να παίξετε περιορισμένα παιχνίδια.

Μια διαφορετική διεύθυνση IP

Ένα VPN αλλάζει την πραγματική σας διεύθυνση IP. Μπορεί να σας παρέχει μια διεύθυνση IP οποιασδήποτε χώρας θέλετε.

Φτηνά εισιτήρια

Ένα μυστικό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά φτηνών εισιτηρίων που διατίθενται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Για να πάρετε ένα φθηνό εισιτήριο, βρείτε μια τοποθεσία που έχει χαμηλό κόστος ζωής από τον τόπο κατοικίας σας. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί επίσης για μια σειρά άλλων ενοικιαζόμενων υπηρεσιών.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απεμπλοκή Roku

Μερικά από τα καλύτερα δίκτυα VPN για την απελευθέρωση του Roku είναι.

NordVPN - Ο νικητής

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

Το NordVPN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εξαιρετικά αξιόπιστα VPN όλων των εποχών. Έχει διακομιστές υψηλής ταχύτητας που θα σας εξασφαλίσουν μια ομαλή ροή εμπειρία Roku. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι επίσης πολύ εύκολη. Η διεπαφή είναι επίσης φιλική προς το χρήστη.

Προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών όπως, Ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων, προστασία από διαρροές DNS, CyberSec (για αποκλεισμό διαφημίσεων), Double VPN (κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας δύο φορές για να γίνει ασφαλέστερη).

Διαθέτει επίσης πολιτική μη σύνδεσης και σταθερή σύνδεση VPN. Έχει 5000+ διακομιστές σε 60 χώρες. Είναι συμβατή με τα Android, Windows, MacOS, iOS iPhone και iPad, Linux, Chrome, κλπ. Παρέχει επίσης υποστήριξη 24/7 για πελάτες. Έχει προσαρμόσει τα πρωτόκολλα VPN για διαφορετικούς σκοπούς.

Προς το παρόν, προσφέρουν έκπτωση 75% στο τριετές πρόγραμμα που είναι ακριβώς το κεράσι που σας κοστίζει $ 2,99 το μήνα με 30ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

ExpressVPN

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

Το ExpressVPN έχει μεγάλη σταθερότητα σύνδεσης και φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές. Το ExpressVPN είναι επίσης ένα από τα κορυφαία VPN. Επικεντρώνονται στην παροχή online ασφάλειας και ιδιωτικότητας στους χρήστες τους. Έχει μερικά μεγάλα χαρακτηριστικά όπως? δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής, απεριόριστα προγράμματα μεταγωγής διακομιστών, κρυπτογράφηση καλύτερης κατηγορίας, DNS μηδενικής γνώσης, διακόπτης kill, split tunneling και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Οι διακομιστές τους βρίσκονται σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες. Είναι συμβατό με Windows, Mac, Android, Linux, iOS & Δρομολογητές.

Επί του παρόντος, η ExpressVPN προσφέρει μια επίπεδη έκπτωση 49% και επιπλέον 3 μήνες για την 1ετή συνδρομή ExpressVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε 15 μήνες με την καταβολή μόνο για 12 μήνες!

CyberGhost

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

Το CyberGhost είναι επίσης ένα μεγάλο όνομα στην αγορά VPN. Είναι αξιόπιστη από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει χαρακτηριστικά όπως: κρυπτογράφηση διεύθυνσης IP, μη καταγραφή αρχείων, αποκλεισμός διαφημίσεων, ασφαλείς συναλλαγές και συνομιλίες και αποκλεισμός κακόβουλων προγραμμάτων. Παρέχει επίσης προστασία πολλαπλών πλατφορμών. Έχει επίσης παγκόσμιους διακομιστές.

Επί του παρόντος, προσφέρουν 77% έκπτωση στο τριετές πρόγραμμα. Η τιμή με έκπτωση είναι $ 2.99 / μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Surf-Shark

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

Το Surf-Shark είναι επίσης ευρέως γνωστό. Είναι βασικά ένα μεγάλο VPN για οποιοδήποτε σκοπό και είναι πολύ αξιόπιστο. Έχει διάφορα χαρακτηριστικά όπως: χωρίς διαρροές IP, χωρίς αρχεία καταγραφής, γρήγορη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, αυτόματο διακόπτη kill (μόνο εφαρμογές native) και προστασία από διαρροές DNS.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix. Ο χρόνος σύνδεσης είναι ταχύτερος από τον μέσο όρο. Για torrenting, είναι ένα ιδανικό VPN. Δεν έχει επίσης αποτυχίες σύνδεσης. Διαθέτει εφαρμογές για Mac, Windows, iOS, Android και Linux. Προσφέρει επίσης επεκτάσεις για το Chrome και τον Firefox.

Η εκπληκτική είδηση ​​είναι ότι έχει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για Mac, iOS και Android. Το πακέτο 24 μηνών κοστίζει $ 1.99 / μήνα αυτές τις μέρες (έκπτωση 83%). Το δωδεκάμηνο πρόγραμμα κοστίζει $ 5,99 / μήνα (50% έκπτωση).

IPVanish

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια στο Roku

Το IPVanish είναι επίσης ένα γνωστό VPN. Είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και αξιόπιστο. Διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής κίνησης και είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα ταχύτερα VPN που διατίθενται σήμερα. Παρέχει επίσης μεγάλη υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο. Έχει διακομιστές σε 60+ χώρες. Έχει επίσης πολλά πρωτόκολλα VPN όπως το OpenVPN, το IKEv2 και το L2TP / IPSec.

Προσφέρει μερικές εξαιρετικές λειτουργίες όπως: Απεριόριστο εύρος ζώνης, 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, απεριόριστη κυκλοφορία P2P, ανώνυμο torrenting, προστασία πολλαπλών πλατφορμών και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών. Επί του παρόντος, προσφέρουν ένα 1ετές σχέδιο με έκπτωση 20%. Η τιμή με έκπτωση είναι 3,33 € ανά μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Διαβάστε περισσότερα Οδηγοί για την αφαίρεση αθλητικών και ψυχαγωγικών καναλιών>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments