VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

[ware_item id=33][/ware_item]

Nagyon sok csatorna kompatibilis a Roku-val, ezért a Roku az egyik legnépszerűbb streaming eszköz. Számos Roku streaming szolgáltatás-alkalmazás és -hálózat azonban csak az Egyesült Államok nézőinek érhető el. Ez sok Roku rajongót csal az egész világon. Nos, már nem, mert a Roku feloldásának kódja a világ minden tájáról végre megtört.


Ebben a blogban megmutatjuk, hogyan oldhatja fel Roku összes csatornájának feloldását VPN használatával. Nagyon fontos, hogy nagy sebességű és jó minőségű VPN-t válasszon. A nagyszerű VPN biztosítja, hogy a Roku-eszköz védett legyen.

Az amerikai csatornák nézése az Roku-n az Egyesült Államokon kívül intelligens DNS használatával

A földrajzi korlátozások miatt nem nézhet amerikai csatornákat a Roku-n az Egyesült Államokon kívül, de erre biztosan használhat intelligens DNS-t. Az intelligens DNS lehetővé teszi az amerikai csatornák feloldását a Roku-nál az Egyesült Államokon kívül. Valójában megcsalja a csatornák streamingjét azzal a gondolattal, hogy Ön az USA-ban található. Annak érdekében, hogy megnézhesse az amerikai csatornákat a Roku-n, be kell állítania az intelligens DNS-t az útválasztón. Ezután olyan amerikai csatornákat nézhet, mint a HBO GO, a Hulu, a Crackle és a Showtime.

Az intelligens DNS azonban nem rejti el a valódi IP-címét. Ha meg akarja nézni az American Netflix fájlt a Roku készüléken, akkor blokkolnia kell a Google Public DNS-t az útválasztón. Ezt könnyen megteheti, ha statikus útvonalakat állít fel az útválasztón. Utolsó, de nem utolsósorban nagyszerű dolog az, hogy az intelligens DNS nem fogja lelassítani az internet sebességét.

Hogyan lehet létrehozni egy amerikai Roku fiókot

Az összes amerikai csatorna megtekintéséhez a Roku-nál létre kell hoznia egy amerikai Roku számlát. A fiók létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés

Kérjen VPN-előfizetést.

2. lépés

Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.

3. lépés

Lépjen a http://my.roku.com/index webhelyre.

4. lépés

Válassza a „Fiók létrehozása” lehetőséget a webhelyen.

5. lépés

Töltse ki a szükséges adatokat. Ezután kattintson a „folytatás”.

6. lépés

Válasszon ki egy tűt és kattintson a „folytatás” gombra..

7. lépés

Válasszon fizetési lehetőséget.

8. lépés

Adjon meg egy érvényes irányítószámot.

9. lépés

Fiókod sikeresen létrejön.

10. lépés

Végül állítsa vissza a Roku készüléket a gyári beállításokra. Akkor minden kész!

Hogyan lehet létrehozni az Egyesült Királyság Roku fiókját

Ha az Egyesült Királyság csatornáit szeretné megnézni a Roku-n, akkor szüksége lesz egy brit Roku-fiókra. Ha rendelkezik brit Roku-fiókkal, csatornákat telepíthet, mint például a BBC iPlayer, iTV és a Channel 4. Az Egyesült Királyság Roku-fiókjának létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés

Kérjen VPN-előfizetést.

2. lépés

Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Királyságban.

3. lépés

Lépjen a http://my.roku.com/index webhelyre.

4. lépés

Válassza a „Fiók létrehozása” lehetőséget a webhelyen.

5. lépés

Töltse ki a szükséges adatokat. Ezután kattintson a „folytatás” gombra. Használhat egy hamis UK címet.

6. lépés

Válasszon ki egy tűt és kattintson a „folytatás” gombra..

7. lépés

Válasszon fizetési lehetőséget.

8. lépés

Adjon meg egy érvényes irányítószámot.

9. lépés

Az Egyesült Királyságbeli Roku-fiókod sikeresen létrejön.

10. lépés

Végül állítsa vissza a Roku készüléket a gyári beállításokra. Akkor minden kész!

VPN telepítése egy Roku eszközre

Nem lehet közvetlenül telepíteni a VPN alkalmazást a Roku eszközre. Választhat azonban egy szolgáltatást, amely telepíthető az útválasztóra. Az alábbiakban bemutatjuk a telepítési útmutatónkat, amely megmutatja, hogyan lehet ezt megtenni.

Először válassza ki azt a VPN-t, amely lehetővé teszi több eszköz egyidejű csatlakozását. Ez megvédi az internetes kapcsolatot használó eszközöket. Az alábbiakban bemutatjuk a VPN Roku eszközre történő telepítésének módjait:

1. módszer

Állítsa be a VPN-t egy útválasztón.

2. módszer

Állítsa be a VPN-t Mac vagy PC-n, és használja ezt WiFi Hotspotként.

3. módszer

Állítson be egy intelligens DNS-proxyt egy útválasztón. Válasszon olyan útválasztót, amely VPN-kompatibilis, például Asus, Netgear, TP-Link, D-Link, Cisco, Buffalo és Belkin.

A VPN használatának előnyei egy Roku eszközön és az összes többi eszközön

A VPN használatának számos előnye van, és ezek a következők:

Online névtelenség

Az összes legfontosabb VPN csúcskategóriás biztonsági funkciókat használ, mint például a DNS szivárgás elleni védelem és az automatikus kikapcsolás. Ezek a funkciók az online személyazonosságát teljesen névtelenné teszik. Ha a VPN meghibásodása esetén ezek a funkciók megakadályozzák az adatok elhagyását az eszközétől, és ez az egyik fő oka annak, hogy egy szigorú bejelentkezési házirendet alkalmazó VPN-t válasszon..

Online adatvédelem

A VPN megvédi adatait a kormánytól, a hackerektől és az internetszolgáltatótól. A VPN-ek titkosítást használnak, így még ha a kormány vagy a számítógépes bűnözők is hozzáférnek az Ön adataihoz, a titkosítás olvashatatlanná teszi őket. Ha VPN-t használ, senki sem fogja követni a böngészési előzményeket.

Távoli hozzáférés

Cég esetén a A VPN nagy előnye mert az információk távolról, otthonról vagy a világ bármely pontjáról elérhetők. Ez növeli a termelékenységet a vállalaton belül.

Nyissa fel a webhelyek blokkolását és a földrajzi korlátozások megkerülését

A VPN-k képesek megkerülni a földrajzi korlátozásokat. A VPN lehetővé teszi a blokkolt webhelyek elérését és korlátozott játékok lejátszását.

Más IP-cím

A VPN megváltoztatja a valódi IP-címét. Az adott ország IP-címét megadhatja.

Olcsó jegyek

A titok, amelyet sokan nem tudnak, az, hogy a VPN felhasználható olcsó repülőjegyek vásárlására, amelyek kizárólag meghatározott helyszíneken érhetők el. Olcsó repülőjegy vásárlásához keressen olyan helyet, ahol alacsony a megélhetési költsége, mint a lakóhelyén. Ez a trükk számos egyéb bérleti szolgáltatás esetében is működik..

A legjobb VPN-k a Roku feloldásához

A Roku feloldásához a legjobb VPN-k egyike;

NordVPN - A győztes

VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

A NordVPN minden idők egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb VPN-je. Nagysebességű szerverekkel rendelkezik, amelyek zökkenőmentes Roku adatfolyam-élményt nyújtanak. A telepítési folyamata szintén nagyon egyszerű. A felület felhasználóbarát is.

Kiváló funkciókat kínál, mint például; Erős adattitkosítás, DNS-szivárgás-védelem, CyberSec (a hirdetések blokkolására), dupla VPN (kétszer titkosítja az adatokat, hogy biztonságosabbá váljon), és egy automatikus megszakító kapcsoló.

Ezenkívül nincs naplózási politikája és stabil VPN-kapcsolata. Több mint 5000 szerverrel rendelkezik 60 országban. Kompatibilis az Android, a Windows, a MacOS, az iOS iPhone és iPad, a Linux, a Chrome stb. Funkcióval. 24 órás ügyfélszolgálatot is nyújt. A VPN protokollokat testreszabta különböző célokra.

Jelenleg 75% -os árengedményt kínálnak a 3 éves tervükre, amely éppen ez a cseresznye a tetejére, havonta 2,99 dollárba kerül, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

ExpressVPN

VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

Az ExpressVPN nagyszerű stabilitással és felhasználóbarát alkalmazásokkal rendelkezik. Az ExpressVPN szintén az egyik legnépszerűbb VPN. Középpontjában az online biztonság és adatvédelem biztosítása a felhasználók számára. Van néhány nagyszerű tulajdonsága, mint például; nincs napló, korlátlan szerverkapcsoló, az osztály legjobb titkosítása, nulla ismeretű DNS, kill kapcsoló, split alagút és korlátlan sávszélesség.

Szervereik 160 országban vannak, 94 országban. Kompatibilis a Windows, Mac, Android, Linux, iOS rendszerekkel & Routerek.

Jelenleg az ExpressVPN 49% -os árengedményt és 3 hónapos extra kedvezményt kínál az 1 éves ExpressVPN előfizetéshez. Ez azt jelenti, hogy 15 hónapot kaphat, ha csak 12 hónapot fizet!

CyberGhost

VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

A CyberGhost is nagy név a VPN piacon. A világon sok ember bíz meg benne. Olyan funkciókat kínál, mint: IP-cím elrejtése, naplózás nélkül, hirdetés-blokkolás, biztonságos tranzakciók és beszélgetések, valamint rosszindulatú programok blokkolása. Ezenkívül többplatformos védelmet is nyújt. Globális szerverekkel is rendelkezik.

Jelenleg 77% -ot kínálnak a 3 éves tervre. Az ár kedvezménnyel 2,99 USD / hónap, 45 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Surf-Shark

VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

A Surf-Shark szintén széles körben ismert. Alapvetően nagyszerű VPN bármilyen célra, és nagyon megbízható. Különböző funkciókkal rendelkezik, mint például: nincs IP-szivárgás, nincs napló, gyors élő chat-támogatás, automatikus kill kapcsoló (csak natív alkalmazások esetén) és a DNS szivárgás elleni védelem.

Az egyik legnagyobb gond, hogy fel tudja oldani a Netflix blokkolását. Csatlakozási ideje gyorsabb az átlagnál. A torrenting számára ideális VPN. Nincs csatlakozási hiba. Van alkalmazásai Mac, Windows, iOS, Android és Linux rendszerekhez. Ezenkívül kiterjesztéseket kínál a Chrome és a Firefox számára.

A csodálatos hír az, hogy 7 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik Mac, iOS és Android számára. A 24 hónapos csomag manapság 1,99 dollárba kerül (83% kedvezmény). A 12 hónapos terv ára 5,99 USD / hónap (50% kedvezmény).

IPVanish

VPN beállítása és a csatornák feloldása a Roku-n

Az IPVanish szintén közismert VPN. Nagyon felhasználóbarát és megbízható. Nulla forgalomnaplót tart fenn, és ismert, hogy a jelenleg elérhető leggyorsabb VPN-ek. Nagyszerű 24 órás ügyfélszolgálatot is nyújt. Szerverek vannak több mint 60 országban. Számos VPN-protokollal rendelkezik, például OpenVPN, IKEv2 és L2TP / IPSec.

Nagyszerű funkciókat kínál, mint például; Korlátlan sávszélesség, 10 egyidejű kapcsolat, korlátlan P2P-forgalom, névtelen torrent, multi-platform védelem és korlátlan szerverváltás. Jelenleg egyéves tervet kínálnak 20% kedvezménnyel. Az ár kedvezménnyel 3,33 USD havonta 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

További útmutatók a sport- és szórakoztató csatornák feloldásáról>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments