Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την αγορά ενός VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Η δραστηριότητα και η ασφάλεια στο διαδίκτυο πρέπει να περνούν δίπλα-δίπλα, δεν πρέπει να το αγνοήσετε, επειδή τα δεδομένα είναι τα πάντα σήμερα και τα VPN προστατεύουν αυτά τα δεδομένα. Όλα όσα κάνετε online αυτές τις μέρες πρέπει να είναι ασφαλή. Δεν θα θέλατε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε άλλο μέρος και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αδύνατο έργο.


Ενώ υπάρχουν εκατό τρόποι που μπορείτε να εξοικονομήσετε τον εαυτό σας από σε απευθείας σύνδεση καταστροφές, δεν είναι κάθε εναλλακτική λύση τόσο αποτελεσματική όσο φαίνεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες σωζόμενες συνδέσεις που μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Στην πραγματικότητα, τα Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα, γνωστά ως VPN, είναι το καλύτερο εργαλείο για την ασφαλή σύνδεσή σας σε απευθείας σύνδεση και μια ασφαλή σύνδεση.

Όταν πρόκειται για τις κρυφές διευθύνσεις IPS, τις ανώνυμες ηλεκτρονικές δραστηριότητες, την εξασφάλιση κωδικών πρόσβασης και λεπτομερειών, τα VPN σας εξυπηρετούν με ένα πλήρες πακέτο πλεονεκτημάτων μέσω του Διαδικτύου. Αλλά τίποτα καλό δεν έρχεται χωρίς κόστος. Αν δεν θέλετε τα μειονεκτήματα στο VPN που πρόκειται να αγοράσετε, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα δολάρια για καλύτερες υπηρεσίες, έτσι δεν θα μπορούσατε; Αλλά θα πρέπει να σιγουρευτείτε ταυτόχρονα ότι αν πληρώνετε για κάτι, θα πρέπει να εξυπηρετεί καλύτερα τον σκοπό σας.

Για να είστε άνευ κινδύνου, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ορισμένα πράγματα σχετικά με την υπηρεσία. Οι συνδέσεις VPN έχουν διάφορα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές και επομένως η επιλογή ενός καλύτερου VPN μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Για να σας εξοικονομήσουμε από τη σύγχυση, έχουμε έναν οδηγό για το τι VPN να αγοράσετε και ποιες είναι οι απαραίτητες λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN.

Για να επενδύσετε σε μια σύνδεση VPN, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία του τρόπου λειτουργίας των VPN και γιατί είναι σήμερα το σημαντικότερο πράγμα στον ψηφιακό κόσμο. Με απλά λόγια, ένα VPN είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα για την ανώνυμη και προστατευμένη κατά την εκτέλεση των online δραστηριοτήτων σας.

Αλλά, τίθεται το ερώτημα εδώ, τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN; Ποιο είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός VPN? 

Για να απαντήσουμε σε αυτό, ας διερευνήσουμε γιατί τα VPNs είναι τόσο δημοφιλή αυτές τις μέρες. Ο κύριος λόγος είναι ότι όλοι αναζητούν την ιδιωτική ζωή στο Διαδίκτυο ως βασική ανάγκη τους στον γεμάτο ζωντανό ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Και η κύρια λειτουργία ενός VPN είναι ακριβώς αυτό, προστατεύοντάς σας online! Εάν χρησιμοποιείτε VPN, περιηγηθείτε σε ιδιωτικό, κανείς δεν θα μπορεί να σας παρακολουθήσει, μπορείτε να δείτε περιορισμένο περιεχόμενο / ιστότοπους στη χώρα σας και να παίξετε παιχνίδια που δεν είναι διαθέσιμα στη χώρα σας.

Έτσι, ένα VPN είναι χρήσιμο για πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα VPN. Κάναμε αυτόν τον οδηγό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το VPN που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και δεν θα το μετανιώσετε για την αγορά του!

Εδώ είναι ο οδηγός που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δολάρια που επενδύσατε σε οποιοδήποτε VPN.

Πρωτόκολλα

Η προτεραιότητά σας είναι η ασφάλεια. Αυτή είναι μια από τις πιο βασικές λειτουργίες ενός VPN, δηλαδή να σας προστατεύει σε απευθείας σύνδεση από τους χάκερ και την επιτήρηση. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας σας κρατούν ασφαλή και μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ατυχήματα. Η ασφάλεια που επιθυμείτε και αναζητάτε σε μια σύνδεση VPN εξαρτάται από το πρωτόκολλο που σας προσφέρει το VPN και υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πρωτοκόλλων όπως PPTP, L2TP και OpenVPN.

Το PPTP είναι ένα παλιό πρωτόκολλο VPN και είναι το πιο συνηθισμένο. Προσφέρει ελάχιστη ασφάλεια, αλλά δημιουργεί πολύ γρήγορα και ίσως είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από όλους τους υπόλοιπους τύπους πρωτοκόλλων.

Το L2TP διαθέτει ένα ασφαλές επίπεδο κρυπτογράφησης για τους χρήστες του. Είναι εύκολο στη χρήση, ειδικά όταν πρόκειται για συσκευές OS καθώς έχουν ενσωματωμένες διεπαφές για το πρωτόκολλο.

Το OpenVPN είναι ένας άλλος τύπος πρωτοκόλλου. Είναι το πιο δημοφιλές πρωτόκολλο που βασίζεται στον browser. Αν ψάχνετε για ένα πρωτόκολλο VPN το οποίο λειτουργεί καλύτερα για λήψη, παρακάμπτοντας γεωπεριπτώσεις και για απομακρυσμένη πρόσβαση, τότε αυτό είναι το πρωτόκολλο που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN που πρόκειται να αγοράσετε.

Ευστροφία

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να εξετάσετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το VPN που πρόκειται να αγοράσετε υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών και λειτουργικών συστημάτων. Εν ολίγοις, θα πρέπει να είναι ευπροσάρμοστο. Η συμβουλή μας προς εσάς είναι να μην περιορίζεστε σε μια πλατφόρμα ή λειτουργικό σύστημα. Επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει ταυτόχρονη σύνδεση με το φορητό σας υπολογιστή, τον υπολογιστή σας και το smartphone σας, με επιπλέον χώρο για άλλες συσκευές.

Τεχνική βοήθεια

Η εύκολη και εξυπηρετική εξυπηρέτηση των πελατών είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί, ωστόσο πρέπει να το αναζητήσετε. Επιλέξτε ένα VPN με καλή εξυπηρέτηση πελατών, ειδικά αν δεν είστε πολύ έμπειροι σε αυτόν τον τομέα. Ένα εξαντλητικό τμήμα ερωτήσεων και ειδικοί εκπρόσωποι εμπειρογνωμόνων είναι ενδείξεις ότι ένα VPN όχι μόνο προσφέρει αστέρια προϊόντα, αλλά και αξίζει τους πελάτες του.

Αξιόπιστη Εγγράψιμο

Η ιδιωτική σας ζωή είναι πολύτιμη. Έτσι, θα πρέπει να αγοράσετε το VPN που έχει αξιόπιστη κρυπτογράφηση επειδή η τεχνολογία κρυπτογράφησης μπορεί να κάνει ή να σπάσει ένα VPN. Μια εξαιρετική υπηρεσία VPN θα προσφέρει μια ποικιλία τρόπων κρυπτογράφησης που θα σας στέλνουν την κυκλοφορία στο διαδίκτυο μέσω πολλών διακομιστών και έτσι διατηρείται υψηλό επίπεδο ανωνυμίας.

Πρόσβαση

Τι καλό είναι μια υπηρεσία VPN της οποίας η εμβέλεια είναι περιορισμένη; Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί στη χώρα σας, σας συνιστούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαθεσιμότητα ενός VPN σε διάφορες χώρες. Επιλέξτε ένα VPN που έχει διακομιστές σε πολλές χώρες.

Loggings

Σίγουρα χρειάζεστε προστασία απορρήτου χωρίς να αποκαλύψετε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες του ιστορικού αναζήτησης και, για αυτό, χρειάζεστε την πολιτική μηνυμάτων μητρώου. Εάν είστε σοβαροί και συνειδητοί σχετικά με την online δραστηριότητά σας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, τότε ένα VPN είναι αναμφίβολα απαραίτητο. Αλλά, χρειάζεστε ένα VPN που δεν κρατά κανένα αρχείο των δραστηριοτήτων σας. Τα δίκτυα VPN που είναι ασφαλή και δεν έχουν καταγραφές για ό, τι κάνατε ηλεκτρονικά, είναι ωφέλιμα τόσο για τους χρήστες όσο και για τους παρόχους VPN. Δεδομένου ότι τα λεπτομερή αρχεία καταγραφής καταναλώνουν χώρο στο δίσκο, μερικά από τα VPN τολμούν να διατηρούν οποιαδήποτε αρχεία καταγραφής. Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, ένα VPN που δεν κρατάει κανένα κομμάτι της δραστηριότητάς σας.

Kill Switch Feature

Το VPN δημιουργήθηκε για να μπορείτε να διατηρείτε όλες τις online δραστηριότητες σας ανώνυμες και πρέπει να εξυπηρετεί το σκοπό. Πρέπει να ξέρετε ότι το VPN που σχεδιάζετε να επενδύσετε πρέπει να έχει αυτό το σύστημα Kill Switch σε αυτό. Δεν πρέπει να αποσυνδεθείτε και να μπείτε στην κανονική σύνδεση στο διαδίκτυο. Αντ 'αυτού, με ένα VPN, πρέπει να μείνετε μακριά από όλα τα μάτια ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από το τι. Καλό και μέχρι το σημείο VPNs έχουν αυτό το χαρακτηριστικό Kill Switch στο σύστημά τους, το οποίο προστατεύει τη σύνδεση VPN σας από ξαφνικά να πάει εκτός σύνδεσης και σας εξοικονομεί από την έκθεση στο Διαδίκτυο. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στη μέση μιας ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής και ότι η σύνδεση VPN αποτυγχάνει εκεί. Αλλά, με το σύστημα διακόπτη kill, το VPN θα μειώσει αυτόματα τη σύνδεση έτσι ώστε να μην πετάξετε στην κυκλοφορία του Διαδικτύου με την απρόσκοπτη, τακτική σύνδεση στο internet.

Θέση διακομιστή

Ένας μεγάλος αριθμός θέσεων διακομιστών είναι το βασικό σημείο που δεν πρέπει να χάσετε. "Πόσα διακομιστές διαθέτει το VPN; Πού βρίσκονται εκείνοι οι διακομιστές; " είναι τα ερωτήματα που πρέπει να σκεφτούν πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση. Πρέπει να ελέγξετε πού βρίσκεται ο πάροχος VPN ή η εταιρεία. Εάν η τοποθεσία του διακομιστή είναι ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες σας, είναι το VPN που πρέπει να πάρετε. Εάν χρησιμοποιείτε VPN για να αποφύγετε κυβερνητικούς περιορισμούς, πρέπει να πάτε για μια εταιρεία VPN που βρίσκεται σε μια χώρα που σχετίζεται λιγότερο με τη χώρα σας, αυτό είναι το κλειδί!

Τιμή

Κάντε την έρευνά σας πριν αγοράσετε ένα VPN. Υπάρχουν πολλές υπέροχες υπηρεσίες VPN, και ένα VPN δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι υπέροχο. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα VPN προϋπολογισμού που μπορούν να ανταγωνιστούν με τα ακριβότερα και προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN, τότε ας είμαστε ειλικρινείς και σας λέμε ότι το μόνο πλεονέκτημα ενός δωρεάν VPN είναι ότι δεν πληρώνετε χρήματα γι 'αυτό. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά δωρεάν σε αυτόν τον κόσμο. Σε ένα δωρεάν VPN, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το τι συμβαίνει με το απόρρητο, την ασφάλεια και τη συνολική απόδοση. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες σας πωλούνται για σκοπούς μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, και έτσι οι ελεύθερες εταιρείες VPN κερδίζουν χρήματα χωρίς να σας χρεώνουν μια δεκάρα, καθιστώντας εσείς πιστεύετε ότι ήταν απλά γενναιόδωροι.

Πώς να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα?

Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε μια υπηρεσία VPN. Τώρα, ας ελέγξουμε πώς να αγοράσετε ένα VPN με έξυπνο τρόπο. Για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και σύγχυση, εδώ είναι μια λίστα με κόλπα από τους ειδικούς μας για το πώς να αγοράσετε έξυπνα μια υπηρεσία VPN.

Χρησιμοποιώντας κάρτες δώρων

Τώρα, το πώς πληρώνετε για μια υπηρεσία VPN είναι εξίσου σημαντικό με το πώς θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι πίσω από την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Η πληρωμή για ένα VPN είναι σημαντική, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ένα εργαλείο που έχουμε καταλάβει ως μέθοδος πληρωμής μέσω VPN είναι κάρτες δώρων. Μπορεί να τους έχετε σαπίσουν στο πορτοφόλι σας από τα τελευταία Χριστούγεννα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα χρησιμοποιήσετε. Κάποια από τα Παροχείς VPN δεχθεί κάρτες δώρων ως πληρωμή. Μπορείτε εύκολα να πληρώσετε για μια υπηρεσία VPN μετατρέποντας τις κάρτες δώρων σας σε πληρωμή για το VPN σας. Πως το κανεις? Μερικοί από τους παροχείς VPN το έχουν στην ιστοσελίδα τους, μπορείτε να επιλέξετε μια δωροκάρτα της προτίμησής σας και θα μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε την κάρτα δώρων σας για μια συνδρομή VPN.

Χρησιμοποιώντας το Bitcoin

Το Bitcoin είναι ένας άλλος τρόπος για να αγοράσετε ένα VPN. Είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο νόμισμα στην αγορά και ένα νέο δίκτυο πληρωμών. Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε Bitcoins χωρίς να χρειαστεί να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε την ταυτότητα χρήστη και να αποκτήσετε την επιθυμητή συνδρομή VPN.

Υπάρχουν περισσότερα για το πώς μπορείτε να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα και ποιο VPN να αγοράσετε. Και έτσι, σταματάμε εδώ επειδή γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα και τώρα έχετε καταλάβει τα μέσα και τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός VPN. Με λίγα λόγια, επενδύστε σε μια υπηρεσία VPN ποιότητας και πληρώστε με ανώνυμα μέσα για ασφάλεια.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments