Φυλή για τις πιο γρήγορες υπηρεσίες VPN 2019; – Να κερδίσετε το καλύτερο VPN!

[ware_item id=33][/ware_item]

Πρώτα τις Περιορισμοί και Τώρα ταχύτητα VPN!

Ο παλιός σχολικός μύθος του Λαγού και της Χελώνας είναι μια απορριπτική ιδέα του σημερινού γρήγορου κόσμου όπου οι αλλαγές είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Σε περίπτωση χρήσης του διαδικτύου, προτιμάται μια γρήγορη επιλογή, ακόμη και όταν είναι έξυπνη. Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι όταν πρέπει να περιμένετε για πάντα για να παρακολουθήσετε βίντεο, να κάνετε λήψη ενημερώσεων λογισμικού και torrents ή δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες αρκετά γρήγορα. Για να μπορέσετε να καταργήσετε αυτές τις online κατάρες, χρειάζεστε σίγουρα ένα VPN.


Ωστόσο, το πρόβλημα δεν τελειώνει εδώ, και όταν δεν γνωρίζετε κάποια πράγματα σχετικά με τον κόσμο VPN, ίσως καταλήξετε να είστε παγιδευμένοι σε έναν φαύλο κύκλο. Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με ένα VPN, ακριβώς όταν δεν έχετε αρκετή πιθανότητα να χαίρεστε ακόμα περισσότερο από την ελευθερία σας στο διαδίκτυο, είναι η ταχύτητα του. Όταν αυτό παίρνει ένα καθημερινό πρόβλημα, παίρνει πραγματικά πιο ενοχλητικό από τους περιορισμούς στην πρώτη θέση. Σε αυτό το σημείο επιθυμείτε να έχετε ένα VPN με τορπίλη. Ας δούμε πρώτα τι προκαλεί την επιβράδυνση ενός VPN.

Η ταχύτητα του VPN επηρεάζεται σημαντικά από μια ποικιλία κλώνων που περιλαμβάνουν γενικά τη σύνδεσή σας στο Internet, τα πρωτόκολλα VPN που επιλέγετε και τη συσκευή στην οποία είστε συνδεδεμένοι. Όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία έχουν ως αποτέλεσμα τη διακύμανση της ταχύτητας καθώς συνδέετε ένα VPN στη συσκευή σας. Ωστόσο, όπου υπάρχουν εκατομμύρια hacks, υπάρχει σίγουρα μια λύση σε αυτό το πρόβλημα πάρα πολύ, και αυτό είναι αρκετά απλό. Με ένα κορυφαίο, καλά επιλεγμένο, ταχύτερο VPN, μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με σφαίρα σε ένα εισιτήριο για την ελευθερία του Διαδικτύου.

Κατανοήστε πρώτα το VPN σας

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τον μηχανισμό του VPN σας, ώστε να γνωρίζετε τι μπορεί να καθορίσει την ταχύτητά του. Θα σας εξηγήσουμε το VPN τόσο σε τεχνικούς όσο και σε απλούς όρους. Από τεχνική άποψη, ένα VPN είναι προσαρμοσμένο ώστε να παρέχει ασφαλή σήραγγα στην οποία τα δεδομένα αποστέλλονται από το τέλος του χρήστη (ISP-Internet Service Provider) στον εξυπηρετητή VPN και κατόπιν στον επιθυμητό προορισμό του χρήστη. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ των άκρων μέσω του κρυπτογραφημένου mineshaft δεν μπορούν να διαβαστούν από κανέναν άλλον επειδή το σύστημα περιέχει πολλά στοιχεία για να εξασφαλίσει το ιδιωτικό δίκτυο από το εξωτερικό δίκτυο.

Τώρα σε απλή γλώσσα, ένα VPN είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να σπάσετε όλο το geo-περιορισμένο περιεχόμενο στον Ιστό με τη βοήθεια κωδικοποιημένης γλώσσας που κανείς δεν μπορεί να σπάσει, ώστε να μπορείτε να είστε οπουδήποτε και να κάνετε ό, τι στον Κυβερνοχώρο χωρίς να είναι αισθητός σε κανέναν . Κατά κάποιο τρόπο, είστε ο κοίλος άνδρας στο διαδίκτυο και γνωρίζετε πραγματικά τι μπορεί να γίνει ένας σούπερ υπερασπιστής αν έχετε την ευκαιρία να γίνετε αόρατοι.

Έτσι, είναι μόνο για διασκέδαση ότι πηγαίνουμε για ένα VPN ή υπάρχει περισσότερη συμφωνία σε αυτό; Λοιπόν, επειδή ζούμε σε έναν συνδεδεμένο κόσμο, η διαδικτυακή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί η προσωπική μας ασφάλεια από άδικες αδράνειες. Από την ηλεκτρονική τραπεζική στην επικοινωνία με τους συναδέλφους καθημερινά για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, τώρα μεταφέρουμε συχνά δεδομένα στους υπολογιστές και τα smartphones μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρούμε τρόπους για να εξασφαλίσουμε την ψηφιακή μας ζωή όσο είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε τα σπίτια μας μόνο επειδή μισούμε τις εισβολές. Ως εκ τούτου, η προστασία δεδομένων μέσω του Διαδικτύου είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο τα VPNs έχουν γίνει όλο και πιο κοινά. Έχοντας ένα ταχύτερο ασφαλή VPN εγκατεστημένο στις συσκευές σας σας δίνει την πλήρη ανακούφιση ότι δεν αφήνετε πίσω σας ένα ίχνος για να έχετε εύκολα τα δεδομένα σας άρπαξαν.

ταχύτερες υπηρεσίες vpn

Η ομπρέλα VPN προσφέρει προστασία σε πολλές δραστηριότητες από την πλοήγηση στο διαδίκτυο έως την παροχή δωρεάν και απεριόριστης πρόσβασης στο Internet. Το ταχύτερο VPN είναι πράγματι μια ανάγκη για τον καθένα που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, καθώς δεν είναι μόνο η διασκέδαση που αναζητάμε, αλλά και η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια. Με την ταχύτερη σύνδεση VPN που είναι εγκατεστημένη στους υπολογιστές και τις κινητές συσκευές σας, μπορείτε να απολαύσετε το μεγαλύτερο καλό του Διαδικτύου και να επωφεληθείτε απλά από τη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς.

Πετώντας βαθιά μέσα στο πρόβλημα αργού VPN

Ειλικρινά, γενικά, όταν ένα VPN είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να περιμένετε μια σύνδεση χαμηλής ταχύτητας από την πραγματική σύνδεση του ISP σας. Ωστόσο, ορισμένα από τα VPN εκεί έξω προκαλούν περισσότερα από άλλα, και αυτά τα αποκαλούμε τα ταχύτερα δίκτυα VPN. Έτσι, πρώτα, πρέπει να καταλάβετε ότι όλα τα VPN έχουν μεταβλητή ταχύτητα και χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ακριβώς όπως οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, VPNs επίσης.

Ταχύτητα ασφαλείας Vs

Εάν ο κύριος λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε διακομιστές συνεχούς ροής όπως Netflix, HBO, BBC iPLayer, Hulu κ.λπ., τότε η ταχύτητα VPN θα είναι το κύριο μέλημά σας. Ωστόσο, αν είστε λάτρης torrent και θέλετε να κρατήσετε την ταυτότητά σας ανώνυμη από τις υπηρεσίες επιτήρησης, τότε η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια είναι όλα όσα χρειάζεστε. Η υπερβολική ασφάλεια σε ένα VPN έχει επίσης ως αποτέλεσμα μια χαμηλή ταχύτητα VPN, ειδικά όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα διακομιστή VPN που απέχει πολύ από την τοποθεσία σας, οι πιθανότητες είναι ότι η ταχύτητα VPN θα παραμείνει καθυστερημένη. Αυτό οφείλεται στο ότι όσο πιο ασφαλή είναι ένα VPN, τόσο περισσότερα στρώματα ασφαλείας ταξιδεύουν τα δεδομένα σας, καθιστώντας έτσι το λαγό που χάνει τον αγώνα. Η ιδέα του απομακρυσμένου εξυπηρετητή είναι επίσης αυτονόητη καθώς ο περισσότερος χώρος ταξιδεύετε, οπότε αργότερα διασχίζετε τη γραμμή τερματισμού. Λοιπόν, ας κάνουμε τη χορωδία πάλι για τη λύση. Ένας ιδανικός τρόπος για να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας VPN σε μια ταχύτερη σύνδεση VPN είναι να επιλέξετε τους προμηθευτές VPN με σύνεση.

Οι πραγματικοί παίκτες στο παιχνίδι είναι Πρωτόκολλα

Ας δούμε τώρα τα πρωτόκολλα VPN, που είναι λίγο προς την τεχνική πλευρά, αλλά είναι σημαντικό να το καταλάβουμε γιατί αυτό μπορεί σίγουρα να είναι η πτέρνα του Αχιλλέα πίσω από το αργό πρόβλημα του VPN. Μη γνωρίζοντας τα πρωτόκολλα μπορεί να σας αφήσει να αναρωτιέστε γιατί η ταχύτητα είναι αργή χωρίς να μπορείτε να βρείτε το σημείο προσφοράς.

Πρώτα απ 'όλα τα γεγονότα, γνωρίζατε ότι δεν λειτουργούν όλα τα πρωτόκολλα για ένα σκοπό αλλά ότι κάθε πρωτόκολλο έχει διαμορφωθεί για να ικανοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις των χρηστών και αυτό είναι πολύ διαφορετικό! Για παράδειγμα, τα πρωτόκολλα SSTP και OpenVPN μπορούν να είναι αποτελεσματικά ενάντια στα τείχη προστασίας όπως το "The Great Firewall of China" για να είναι σαρκαστικά.

Ωστόσο, εάν η ροή, ο χτύπημα ή η παράκαμψη των γεωγραφικών περιοχών είναι οι κύριες ανησυχίες σας, τότε το περίφημο πρωτόκολλο είναι το PPTP. Ωστόσο, το PPTP είναι επίσης διάσημο στα κακά βιβλία, καθώς σας δίνει την ταχύτητα VPN με ταχύτατους ρυθμούς, με λίγο συμβιβασμό στην ασφάλεια, στην πραγματικότητα λίγο περισσότερο από λίγο. Ταυτόχρονα, το PPTP δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "μη ασφαλές", καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για λόγους ασφάλειας και δεν είναι καθόλου εύκολο να διασκεδαστεί, επομένως μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια ότι έχει μάλλον στρώματα χαμηλής ασφάλειας για να αποφύγει εμπόδια στην ταχεία ροή. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό από ένα «λαβύρινθο». Το PPTP αποτελεί ένα λαβύρινθο που σας κάνει να κρυφτείτε χωρίς να εντοπίζετε εύκολα, ωστόσο, όσο πιο σύνθετος είναι ο λαβύρινθος (τα περισσότερα επίπεδα ασφαλείας) τόσο πιο αργά μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας. Ως εκ τούτου, το PPTP κάνει έναν λαβύρινθο που δεν είναι πολύ περίπλοκος για να βγάλει από εσάς ένα «λαβύρινθο» και σας δίνει καλύτερη ταχύτητα.

Μεγιστοποίηση πιο γρήγορων VPN

Η ταχύτερη δοκιμή ταχύτητας VPN μπορεί να διαχωριστεί σε δύο μέρη, χωρίς σύνδεση VPN και με VPN. Με το VPN, έχουμε επιλέξει μια τοποθεσία που είναι αρκετά απομακρυσμένη. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η ταχύτητα VPN σχετίζεται άμεσα με την απόσταση της σύνδεσης. Καθώς η απόσταση αυξάνεται, υπάρχουν πιθανότητες να αναφερθείτε πιο αργή ταχύτητα σύνδεσης VPN.

Το VPN είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη εφεύρεση, αλλά όταν πρόκειται για την παράδοση υψηλής ταχύτητας, πολλά VPN αποτυγχάνουν συμπεριλαμβανομένου του εύρους ζώνης που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του γρήγορου VPN και να του δώσει ένα headshot απαιτεί ένα γρήγορο ασφαλές VPN εγκατεστημένο στον υπολογιστή και τη συσκευή σας. Τα VPN σχεδόν πάντα επιβραδύνουν τη συνήθη ταχύτητα του Διαδικτύου. Ωστόσο, το πολύ τα καλύτερα δίκτυα VPN έχουν διακομιστές παγκόσμιας κλάσης που διατηρούν αυτήν την απώλεια ταχύτητας στο απόλυτο ελάχιστο.

NordVPN - Επιλογή εκδότη

Φυλή για τις πιο γρήγορες υπηρεσίες VPN 2019; - Να κερδίσετε το καλύτερο VPN!

Με NordVPN μπορείτε να σφραγίσετε τη συμφωνία δεδομένου ότι αυτό το γρήγορο VPN έσπευσε επίσης ExpressVPN από την άποψη της ταχύτητας, με μερικές κόκκινες σημαίες. Οι περισσότερες εφαρμογές VPN επιλέγουν μια τοποθεσία και, στη συνέχεια, η εφαρμογή επιλέγει αυτόματα τον καλύτερο διακομιστή στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ευτυχώς, η ίδια η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε χειροκίνητα έναν συγκεκριμένο διακομιστή και να δείτε την ικανότητα φόρτωσης σε όλους τους διακομιστές, όπου είχαμε πολύ καλύτερη τύχη. Οι διακομιστές βελτιστοποιούνται για συγκεκριμένα κανάλια ροής, torrent shopping, ή μέτρα ασφαλείας.

Φυλή για τις πιο γρήγορες υπηρεσίες VPN 2019; - Να κερδίσετε το καλύτερο VPN!

Τιμολόγηση NordVPN

Κοιτώντας μέσα από απαγορευμένους θησαυρούς?

Η χρήση ενός VPN για το Netflix και άλλων απαγορευμένων θησαυρών για ξένους χρήστες είναι μια ταλαιπωρία. Οι υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Netflix και το Hulu, δυσκολεύουν τους ξένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους σε άλλες χώρες. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να περιορίσουν περιορισμούς στην περιοχή χρησιμοποιώντας ένα VPN για να κατευθύνουν την επισκεψιμότητά σας μέσω μιας άλλης χώρας.

ExpressVPN

Η γρήγορη και ασφαλής ExpressVPN που εξυπηρετεί σε 94 χώρες, δίνοντας στον κόσμο μια ποικιλία επιλογών και περιθώριο ελιγμών όταν πρόκειται για την απεμπλοκή ιστοσελίδων θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Το δίκτυο είναι μια επιτομή απίστευτης αξιοπιστίας και ταχύτερων ταχυτήτων. Το ExpressVPN διαθέτει εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε: ένα διακόπτη kill, προστασία από διαρροές DNS (Domain Name System), λειτουργία stealth (για την παράκαμψη τείχους προστασίας) και αυτόματη σύνδεση. Η υποστήριξη πελατών είναι φανταστική και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο μέσω της υποστήριξης live chat. Επιπλέον, το VPN πωλεί ένα δροσερό δρομολογητή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προστατέψετε κάθε συσκευή στο σπίτι ή στο γραφείο σας με αυτό το υπέροχο, γρήγορο VPN.

expressvpn ιστοσελίδα

ExpressVPΝ παρέχει την καλύτερη κρυπτογράφηση στην αγορά: OpenVPN - υλοποιείται σε ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο, με άριστη εμπιστοσύνη (PFS) στα χέρια! Παρέχει επίσης πρωτόκολλο σήμανσης Layer 2 (L2TP) / Ασφάλεια πρωτοκόλλου Internet (IPsec), πρωτόκολλο σήραγγας Secure Socket (SSTP) και πρωτόκολλο σημειακής σήρασης (PPTP). Το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και θα προστατεύσει τους χρήστες όταν είναι σε δημόσιο WiFi. Με κάθε δυνατότητα VPN που χρειάζονται οι καταναλωτές, διακομιστές παντού για ροή τηλεόρασης από όλο τον κόσμο και P2P που επιτρέπεται (για λήψη σε ιστότοπους BitTorrent), αυτό το VPN είναι εξαιρετικό. Τέλος, παρέχει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων ότι πάντα τιμά.

Torrent shopping?

Για τους λάτρεις τουρνουά, η ταχύτητα είναι η συμφωνία, έτσι ώστε αντί να χτυπηθεί με αργή σύνδεση στο διαδίκτυο και να καταλήξει να βρει εναλλακτικές λύσεις χρησιμοποιεί ταχύτερη υπηρεσία VPN απολαμβάνοντας την αστρική εμπειρία λήψης χωρίς περιορισμούς. Τα VPN υψηλής ταχύτητας όχι μόνο σας δίνουν την καλύτερη εμπειρία torrent αλλά διατηρούν και την ανωνυμία σας. Για να είστε σε μια win-win κατάσταση, χρησιμοποιήστε γρήγορη υπηρεσία VPN σήμερα και όχι μόνο να αυξήσετε τις ταχύτητες του torrent αλλά να κρυπτογραφήσετε όλα τα δεδομένα σας και να απαλλαγείτε από τον περιορισμό ISP.

VyprVPN

vyprvpn ιστοσελίδα

VyprVPN παρέχει πρόσβαση στο λογισμικό VyprDNS που είναι το SmartDNS, το οποίο είναι παρόμοιο με ένα εξαίσιο κάλυμμα σε ένα επιδόρπιο, αλλάζοντας το DNS (Domain Name System), ώστε οι χώροι να πιστεύουν ότι έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο περιεχόμενό τους δημιουργώντας ένα φανταστικό περιβάλλον για όσους θέλουν να μεταδώσουν Netflix, και άλλες υπηρεσίες βίντεο. VyprVPN, η οποία είναι μια συγχώνευση της Golden Frog, η οποία κατέχει το δικό της δίκτυο εξυπηρετητών. Αυτοί οι ιδιόκτητοι εξυπηρετητές παρέχουν στη VyprVPN τις γρήγορες ταχύτητες. Έχει τους διακομιστές της που βρίσκονται σε περισσότερες από 70 χώρες, γεγονός που καθιστά το VyprVPN ιδανικό για την απεμπλοκή περιεχομένου. Το λογισμικό VPN είναι εύκολο στη χρήση και είναι διαθέσιμο για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Η κρυπτογράφηση είναι ισχυρή και αυτό το VPN θα διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή από το κοινό WiFi που προσφέρει στους καταναλωτές τριήμερη δωρεάν δοκιμή.

Παζάρι ή μια καλύτερη συμφωνία?

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN αποφύγετε γεωπεριπτώσεις. Ωστόσο, παρά τα απαγορευμένα οφέλη για τους χρήστες, ένα VPN είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας προστατεύσει και να βελτιώσει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο μέσω του Διαδικτύου. Όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου VPN, έχετε πολλές επιλογές. Υπάρχουν πολλές οικονομικά αποδοτικές επιλογές VPN και όλες θα ποικίλουν σε μηνιαίες προσφορές.

Εφόσον οι δωρεάν διακομιστές είναι συχνά πιο αργός και συνήθως υποστηρίζονται από διαφημίσεις, τοποθετούν διαφημίσεις στις ηλεκτρονικές σελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση. Άλλοι μπορούν να περιορίσουν ακόμα και την ταχύτητα της σύνδεσής σας, καθώς και τον online χρόνο ή την ποσότητα των δεδομένων που έχετε μεταφέρει. Με όλα τα μέσα, δοκιμάστε ένα δωρεάν διακομιστή, αλλά έχουν μερικά μειονεκτήματα δεδομένου ότι προσελκύουν πολλούς χρήστες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κορυφαίοι πάροχοι VPN, όπως το NordVPN και το IPVanish, προσφέρουν ισχυρότερες δυνατότητες ασφάλειας για να διασφαλίσετε ότι είστε ψηφιακά ασφαλείς. Κατά την επιλογή μιας πληρωμένης υπηρεσίας VPN, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τις χώρες στις οποίες λειτουργεί διακομιστές.

IPVanish

ipvanish ιστοσελίδα

Αυτό IPVanish VPN είναι ένα γρήγορο αμερικανικό VPN που διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής. Είναι ένα γρήγορο VPN που συχνά συνιστάται από τους χρήστες του για την ικανότητά του να επιτρέπει στους ανθρώπους να ρεύσουν σε HD. Το λογισμικό είναι απλό και εύκολο στη χρήση και διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κρατά τα δεδομένα σας ασφαλή τόσο στο σπίτι όσο και στο δημόσιο WiFi. Η κρυπτογράφηση είναι συμβατή με το OpenVPN που εφαρμόζεται σε υψηλό επίπεδο (αν και όχι τόσο ισχυρά όπως το ExpressVPN - ο τρόπος με τον οποίο η IPVanish διατηρεί τις ταχύτητές της. Συνολικά, είναι πραγματικά ασφαλής και σίγουρα μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες VPN γύρω στο 2017. Οι όροι της αρκετά συμφέρουσα με επταήμερη επιστρεπτέα διαθήκη. Μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα γρήγορο VPN.

Για να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα VPN που δεν αποθηκεύει ηλεκτρονικά αρχεία καταγραφής. Μερικοί διακομιστές παρέχουν προστασία από ιούς και λογισμικό υποκλοπής spyware και χαρακτηριστικά όπως αυτά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Η χρήση υπηρεσίας VPN χωρίς σύνδεση θα σας παρέχει υψηλότερο βαθμό ασφάλειας. Μπορεί να σας προστατεύσει από τη γενική επιτήρηση της κυβέρνησης και να εμποδίσει τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας να γνωρίζει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Φυλή για τις πιο γρήγορες υπηρεσίες VPN 2019; - Να κερδίσετε το καλύτερο VPN!

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών VPN από το 2010, ειδικευμένος σε ασφαλείς, κρυπτογραφημένες σήραγγες VPN που παρέχουν ασφάλεια στο διαδίκτυο. Αυτή η υπηρεσία VPN υποστηρίζεται από πολλαπλές πύλες σε όλο τον κόσμο με πρόσβαση σήραγγας VPN παγκοσμίως. Η PIA είναι 100% αφοσιωμένη στο ιδιωτικό απόρρητο, δεν καταγράφει και παρέχει την πιο καινοτόμο τεχνολογία για να εγγυάται την ανωνυμία των πελατών της επιτρέποντας έως και πέντε συσκευές με ένα λογαριασμό.

Με την παραπάνω διάταξη VPN βλέποντας το Netflix και άλλα περιορισμένα καλούδια μπορεί να είναι αρκετά εφικτό καθώς χρησιμοποιεί αυτό το πολύ VPN που σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια μοναδική διεύθυνση IP. Dedicated IP Address "," dedicated IP "ή" static IP "που αποδίδει η PIA προσθέτει πρόσθετα χαρακτηριστικά και πάντα θα επιτρέψει πρόσβαση σε περιεχόμενο από το Netflix μέσω μιας υπηρεσίας VPN που είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης στις απαγορευμένες εφαρμογές σας, για να αποκλείσετε την επισκεψιμότητα VPN.

Παράγοντες που αφορούν συγκεκριμένο "Speedy VPN"

Ορισμένα προβλήματα που συμβαίνουν με συνδέσεις VPN είναι η απόρριψη της σύνδεσης VPN, η αποδοχή μιας μη εξουσιοδοτημένης σύνδεσης, η αδυναμία πρόσβασης σε τοποθεσίες που βρίσκονται εκτός του διακομιστή VPN και η αδυναμία δημιουργίας σήραγγας. Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

Το αλάθητο είναι απαραίτητο. Επιλέξτε με το χέρι ένα VPN που είναι αξιόπιστο και βεβαιωθείτε ότι είναι σε θέση να σας προστατεύσει παρέχοντας επαρκή προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο.

Η υψηλή ευρωστία είναι το κύριο στοιχείο καθώς και το αποτελεσματικό VPN θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ασφαλείας: κρυπτογράφηση 128 bit, ανώνυμους διακομιστές DNS και απουσία αρχείων καταγραφής σύνδεσης.

Ο περιορισμός του εύρους ζώνης μπορεί συχνά να συνδέεται με την τιμή. η πληρωμή περισσότερων θα παρέχει γενικά μεγαλύτερο εύρος ζώνης με ταχύτερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η καλύτερη ένδειξη για έναν ιδανικό πάροχο υπηρεσιών VPN είναι ότι έχουν τη σωστή ασφάλεια και σωστή υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να κοσκινίσετε τον κυβερνοχώρο και να καυχηθείτε για την αυτονομία, χωρίς να υποπτευθείτε.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments