Voorspelling 2018 FIFA Wereldbeker Rusland Grand Finale

[ware_item id=33][/ware_item]

De enige vraag die in elke FIFA-fan blijft tijdens het kijken naar spannende FIFA-wereldbekerwedstrijden 2018 is of de spelende teams de finale zullen bereiken of niet. Sinds de mode van het voorspellen van FIFA wereldbeker grand finale teams door dieren in 2010 begon, hebben mensen over de hele wereld hun huisdierprofetiers gebruikt om voorspellingen over de wedstrijden te doen. De onschuldigen deze keer zoals Achilles de CAT kloppen meestal met hun voorspellingen, net zoals Paul, de Octopus, de pionier was. Toen dit voorspellingsspel begon, was het echter veel knapperiger voor debatten over de hele wereld, terwijl het nu alleen is gereserveerd voor late nachtverhalen en hoogtepunten over de voetbalshow van die dag.


Lees ook: Hoe FIFA Worldcup Semi te bekijken-Final en Final Live Online overal

Wat tegenwoordig vaker voorkomt, is het voorspellen van FIFA World Cup Grand Finalists in sociale bijeenkomsten, forums en tête-à-têtes. Bloggers houden ook de Joneses bij. Om echt en duidelijk te zijn, kan niemand echt de spijker op de kop slaan, tenzij het te gemakkelijk is om te voorspellen wanneer de finales dichterbij komen. Voorlopig kennen experts in dit onderwerp die voetbal al lang volgen van binnenuit en kunnen enigszins voorspellen de uitkomst van de meeste wedstrijden voordat ze zelfs zijn begonnen. Zulke voetbalgoeroes kunnen ook de tactiek en formatie van het team analyseren en voorspellen wat de uitkomst kan zijn. BestVPNdeals.com heeft enkele van deze voetbalgoeroes die de FIFA nu al jarenlang terecht voorspellen.

Dus als je een hardcore voetbalfan bent, blijf dan bij ons om te controleren wat onze voetbalgoeroes moeten voorspellen voor de grote finale van de FIFA World Cup Rusland 2018.

fifa halve finale analyse en voorspellingen voorspellingen

Tot nu toe FIFA World Cup Rusland Show 2018

De opwinding van de FIFA is tot nu toe niet minder geweest, ongeacht of de nationale teams van fans, het gastland of een ander land, ongeacht persoonlijke gehechtheid aan het team, al dan niet zijn. Evenzo, net zoals menigten juichen terwijl ze FIFA live bekijken, voelen mensen die in huis zitten dezelfde dopamine-rush. De eerste en tweede ronde waren vol spanning omdat het het begin van de show was. De tweede ronde was een beetje saai voor de niet-zo FIFA-fans zodra de derde ronde in de pit kwam voor kwartfinale was ingesteld kon niemand de uitstekende shows negeren.

De teams die zich kwalificeerden voor de kwartfinale waren Argentinië, Frankrijk, Brazilië, België, Rusland, Kroatië, Zweden en Engeland. Een van de favoriete teams van fans, waaronder Rusland, Frankrijk, Brazilië, Argentinië en Kroatië. Sommigen moesten echter de FIFA-reis verlaten en afscheid nemen van FIFA-fans.

De fantastische vier tot de halve finale

Het debat gaat dus over de vier teams die de halve finales hebben doorstaan ​​in FIFA World Cup Rusland 2018. Dit zijn Kroatië, Engeland, België en Frankrijk. Wetende dat de meeste teams behoorlijk sterk waren in de halve finale en dat het moeilijk te geloven is als ze worden uitgeschakeld, is het echt een gokspel om te voorspellen wie de finale gaat halen. dus laten we kijken wat experts over dit gokken te zeggen hebben. Kijkend naar de geschiedenis van deze teams, inclusief hun prestaties, geeft deze FIFA u misschien ook een idee over de teams die mogelijk in de finale eindigen. Laten we dus elk overwinnend team afzonderlijk bekijken.

België

België in halve finale WK

Hoofdrolspelers

België heeft enkele van de topspelers die spelen voor grote clubs zoals Eden Hazard die voor Chelsea speelt, Romelu Lukaku die voor Manchester United speelt en Kevin De Bruyne, een middenvelder, die voor Manchester City speelt. Met deze spelers zal België op zijn minst een opwindende show geven in de Belgische halve finale tegen Frankrijk op 10 juli om 14.00 uur (VS, Newyork Time)

Sterkte

België heeft met name een sterke verdediging en aanval vanwege bovengenoemde spelers. Ze hebben een van de hoogste spelers die hun sterke punten toevoegt, vooral als je een kopbal nodig hebt.

Zwakheid

Onze voetbalgoeroes zijn een beetje simpel om de zwakheid van België te noemen, een van hun spelers, Vincent Kompany, die deze keer een slechte verdediger was met veel fysieke zwakheden over hem. We weten echter nooit hoe verrassend het kan zijn in de halve finale voor Kompany om zichzelf beter te bewijzen.

Frankrijk

kan Frankrijk naar de finale

Hoofdrolspelers

Een van de beste Franse spelers in hun team is hun keeper, Hugo Lloris, die zijn houdvaardigheden in Tottenham verbetert. Andere belangrijke spelers die de meeste doelpunten hebben gescoord in FIFA 2018 zijn Antoine Griezmann, een aanvaller die speelt voor Atletico Madrid en Kylian Mbappe, een andere aanvaller die speelt voor Paris Saint Germain. Deze 2 belangrijkste spelers alleen hebben tot nu toe een dozijn doelpunten gescoord in FIFA 2018 Rusland.

Sterkte

Het kan niet genoeg zijn om te zeggen dat Lloris uitstekend houdt. Met alert houden verdubbelt de Franse verdediging zichzelf. Afgezien daarvan zien we redelijk goed teamwerk.

Zwakheid

In de laatste paar wedstrijden hebben we meer Cartes Jeunes (gele kaarten) aan de Franse kant zien stromen. Met enkele van de koortsachtige spelers zoals Paul Pogba en Kylian Mbappe, die ook proberen blessures te faken om de gunsten van de scheidsrechter te krijgen, wordt het een beetje moeilijk voor het team naarmate er meer gele vierletterkaarten binnenkomen.

Kroatië

Kroatië voetbalteam

Hoofdrolspelers

De beste om hier te vermelden zijn kapitein fantastisch, Luka Modric, die voor Real Madrid speelt, Ivan Rakitic die voor Barcelona speelt en Mario Mandzukic die voor Juventus speelt.

Sterkte

De kracht van Kroatië ligt in hun middenveld dat creatiever en wendbaarder is met langere passen. Ze vermaken het publiek met hun freestyle moves; het bedrog te majestueus, zelfs op het scherm.

Zwakheid

Om hun zwakke kant te benadrukken, moeten we het hebben over hun verdediging, die een beetje zwakker is dan de rest van de aspecten van hun spel. Wanneer hun middenveld, vooruit en behouden te goed is, kan hun verdediging een maas in de uitvoering zijn als we het gemiddelde berekenen.

Kroatië vs Engeland - Match Kick-Off Time volgens VS: 2:00

Engeland

kan Engeland naar Finale gaan en winnen

Hoofdrolspelers

We zien het beste van de shows van Harry Kane, een aanvaller die speelt voor Tottenham, Dele Alli, een middenvelder en Rahim Sterling, een middenvelder, die speelt voor Manchester City.

Sterkte

De grootste kracht van Engeland is hun aanval. Ze hebben spelers die spelen in de Premier League, de meest competitieve competitie ter wereld. Het beste is dat ze meer gemotiveerd zijn en meer gericht zijn op winnen. In de halve finale van Engeland tegen Kroatië hebben ze een voorsprong op hun tegenstander. Ze zijn ook heel goed in het manoeuvreren van hoeken met headers.

Zwakheid

Zeg, een gebrek aan hun verdediging. Net als hun halve finale tegenstander, Kroatië.

Onze voorspelling voor de FIFA World Cup Rusland Grand Finale 2018

Laten we eerst voorspellen wat het resultaat kan zijn van de komende FIFA World Cup 2018 halve finale wedstrijden van 2018 en laten we dan een gordijnoproep doen met de definitieve voorspelling voor een grote finale.

De uitkomst van Engeland versus Kroatië Halve Finale

Het was in het begin een beetje verbijsterend toen we van onze experts hoorden dat beide teams dezelfde zwakte en verdediging hebben. De volgende vraag die klikte was toen wie de wedstrijd ging winnen?

Nou, eerder zeiden we dat Engeland een klein voordeel heeft ten opzichte van Kroatië, waarmee we bedoelden dat Engeland een kracht heeft die sterker is dan wat dan ook, en dat is hun motivatieniveau. Ook ging Kroatië in de laatste twee wedstrijden in penalty's, terwijl Engeland maar één keer ging. Bovendien kreeg Kroatië een voorsprong van vier dagen voor de finale, terwijl Engeland een voorsprong van vijf dagen kreeg. Dit maakt Engeland iets energieker, hoopvoller en gemotiveerder. We weten echter nooit met welke niveaus van adrenaline spelers op de grote dag komen.

Desalniettemin zullen we duidelijk en bot zijn over de uitkomst om een ​​voorspelling te doen. Onze voetbalgoeroes voorspellen dat Engeland de halve finale tegen Kroatië zal winnen.

De uitkomst van België versus Frankrijk Halve Finale

België is in veel opzichten sterker dan Frankrijk, maar er is één ding dat hen nog steeds superieur maakt, dat is hun constante energiestroom tijdens de wedstrijden.

Laten we een voorbeeld nemen uit de vorige wedstrijden toen België op het punt stond geëlimineerd te worden door de Wereldbeker door Japan, hoewel ze later hun energieniveau inhaalden, waren ze niet grondig gemotiveerd. Daarom was het uiteindelijk geluk plus energie dat het verschil maakte. Terwijl, als ze vanaf het begin energiek waren geweest, ze niet even afhankelijk van geluk zouden zijn. Hier zeggen we niet dat één wedstrijd de hele prestatie van België in het WK definieerde, we analyseren alleen de dynamiek van hun energieniveaus die meer geconcentreerd is in de tweede helft van het spel.

Aan de andere kant is Frankrijk vanaf het begin van de wedstrijden behoorlijk opgepompt. Laten we een voorbeeld nemen van Frankrijk versus Uruguay toen het bezit meer dan 60% was met teamwerk en energieniveaus in de eerste 30 minuten van de show.

Daarom voorspellen we dat Frankrijk de halve finale tegen België wint.

De laatste voorspelling

Volgens onze eerder genoemde voorspellingen, zal Engeland het opnemen tegen Frankrijk in de grote finale. Dit wordt ongetwijfeld een spannende show als deze voorspelling uitkomt. Ze zijn vrij schouder aan schouder in hun uitvoeringen. We kunnen echter niet zeggen dat elk team zou kunnen winnen.

Nogmaals, en duizend keer later, gaan we Hugo Lloris accrediteren voor zijn tactvolle bewaring. Didier Deschamps heeft samen met zijn Franse manager bewezen veel tactvoller en geschikter te zijn dan die van de Engelsen.

Dus we geven de eerste oproep door te voorspellen dat Frankrijk in de FIFA 2018 Finale van Engeland en Frankrijk zal overwinnen en de FIFA-trofee mee naar huis zal nemen. Duimen!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments