Világkupa döntetlen: Csoportonkénti elemzés és előrejelzés

[ware_item id=33][/ware_item]

Ha el szeretné olvasni a FIFA Csoportos elemzést, folytassa az olvasást, de ha a FIFA elődöntő és végső elemzését akarja, mint az Új Blog oldalt:


FIFA Worldcup elődöntő és végső elemzés előrejelzésekkel

A sorsolás megtörtént, és a legnagyobb labdarúgó-szakasz be van állítva a 2018. évi FIFA világbajnokságon részt vevő legjobb játékosok fogadására. Minden csoport versenyképes és felbukkanásokat végezhetnek az aluljárók, mivel a labdarúgás azokról szól, akik a mai nap folyik. Vessen egy pillantást a FIFA WorldCup 2018 csoportjaira:

32 csapat és 8 csoport

A csoport: Oroszország, Uruguay, Egyiptom, Szaúd-Arábia

B csoport: Portugália, Spanyolország, Irán, Marokkó

C csoport: Franciaország, Peru, Dánia, Ausztrália

D csoport: Argentína, Horvátország, Izland, Nigéria

E csoport: Brazília, Svájc, Costa Rica, Szerbia

F csoport: Németország, Mexikó, Svédország, Dél-Korea

G csoport: Belgium, Anglia, Tunézia, Panama

H csoport: Lengyelország, Kolumbia, Szenegál, Japán

Nagyon nehéz eldönteni, melyik csoport a „Halálcsoport”, de összefoglaljuk Önt, hogy eldöntse.!

Oroszország, Franciaország és Anglia részesült előnyben. Spanyolország a B csoportban fogja felvenni Portugáliát, míg Argentína az egyik legnehezebb első fordulóban Horvátországgal, Nigériával és Izlanddal állt össze. A mexikóiak, a Concacaf bajnokok a németországi Védő bajnokokat fogják játszani. Az „F” csoportban jó meccs lesz a Svédország és a Dél-Korea csapat között. Japán is felzaklathat, és továbbléphet a 16-os körbe, várjunk meg, és nézzük meg, hogyan alakulnak a dolgok.

„A” csoport elemzése:

csapatok: Oroszország, Uruguay, Egyiptom, Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia végül 2 egymást követő kudarc után kvalifikálódott a FIFA Worldcupba, és a fogadóval, Oroszországgal fognak szembenézni, és mindenki arra vár, hogy Nézze élőben a FIFA világkupáját. Mindkét csapat papíron gyenge, de Oroszországnak még mindig lesz némi előnye a hazai oldal számára. A csoport kiegyensúlyozott, és az egyetlen olyan csapat, aki biztosan továbbjut a következő szakaszba, nem más, mint az Uruguay-i csapat.

Jóslatok: Oroszország és Uruguay valószínű

„B” csoport elemzése:

csapatok: Portugália, Spanyolország, Irán, Marokkó

Portugália és Spanyolország válogatott a FIFA Worldcup versenyére, amely a csoport egyetlen szörgõs thrillere. Ezenkívül nem fogjuk alábecsülni Marokkót, jó kombinációval rendelkeznek, és kivételesen jól teljesítettek a selejtezőkben, így jobb, ha vigyázol. A csoportnak Irán is van, akik elég jól teljesítettek a portugál edző, Carlos Queiroz vezetésével, alig várom, hogy június 25-én találkozhassanak Irán és Portugália között..

Jóslatok: Portugália és Spanyolország kétség nélkül!

Lásd az útmutatót: Hogyan nézhetem a FIFA Worldcup-ot a Kodi-n

„C” csoport elemzése:

csapatok: Franciaország, Peru, Dánia, Ausztrália

Ha Franciaország választhatott volna, akkor nem tudták volna jobban megírni a forgatókönyvet. Ha Peruban, Ausztráliában és Dániában vagyunk a csoportban, ez könnyű séta lesz, ám egyik csapatot sem tudják könnyedén venni; ez természetesen a világkupája. A FIFA rangsorát illetően Peru a leggyengébb, míg Ausztrália és Dánia nem zavarhatja a francia csapatot, remélve, hogy a csoport tetején lesznek.

Jóslatok: Franciaország és Dánia biztosítja a helyet a 16. fordulóban.

„D” csoport elemzése:

csapatok: Argentína, Horvátország, Izland, Nigéria

Argentína a D csoport meleg kedvence, ám nekik ez nem lesz egy csésze tea. Minden csapat kiegyensúlyozott és nehéz időt adhat. Annak ellenére, hogy negyedik mag, egyetlen csapat sem tekintheti Nigériát gyenge döntetlennek!

A nigériai középpályás, Wilfred szerint a 16. fordulóra való kvalifikáció kulcsa az, hogy 200% -ot adjon Izland és Horvátország ellen, az első két nyitó játék Nigéria számára.

De még mindig nem tudjuk eldönteni, hogy a D csoport szó szerint a halál csoportja.

Jóslatok: Argentína és Nigéria folytatja

Olvassa el még: A FIFA Worldcup 2018 megtekintésének legjobb csapata

E csoport elemzése:

csapatok: Brazília, Svájc, Costa Rica, Szerbia

Brazília nem lesz nagyon irigy Franciaország számára, mivel Costa Rica, Svájc és Szerbia szembesülnek a csoportmérkőzések során. De valóban harc a második helyért? Nem, nem gondoljuk, hogy bárki felveheti ezt a csoportot; ezúttal lehet Svájc, már negyedik egymást követő világkupára kvalifikáltak, és a csapat nagyon jól néz ki Stephan Lichtsteiner kapitánya alatt.

Jóslatok: Brazília és Svájc folytassa

„F” csoport elemzése:

csapatok: Németország, Mexikó, Svédország, Dél-Korea

Franciaországhoz és Brazíliához hasonlóan, Németországnak sem lesz biztos panasza. Egy másik csoport harcol a második helyért! Svédország keményen dolgozik, de nem annyira lenyűgöző, és sem Dél-Korea, sem Mexikó nem rendelkezik olyan minőséggel, hogy kisikljon a védő bajnoktól. A többi hírben értékelnünk kell a dél-koreai nyelvet Hivatalos Team Jersey póló, remélhetőleg a játékkal minket is lenyűgöznek.

Jóslatok: Németország és Svédország folytassa.

„G” csoport elemzése:

csapatok: Belgium, Anglia, Tunézia, Panama

A Belgium csapatot az egyik kedvencnek lehet tekinteni, aki eléri az elődöntőt, az ő oldaluk jelenleg a nemzetközi labdarúgás egyik legjobbja, legalábbis papíron. A fiatal csapat vitathatatlanul a Premier League két jó játékosával büszkélkedhet; Eden Hazard és Kevin de Bruyne, míg Adnan Januzaz neve a csapatban valószínűtlen a klubjával való következetlen fellépése miatt, és előfordulhat, hogy nem kap felhívást a versenyre. Tunézia és Panama valószínűleg nem lenyűgöz bennünket, tehát Angliának és Belgiumnak jobb esélye van a 16. fordulóra.

Jóslatok: Anglia és Belgium (ha Anglia nem fojt)!

H csoport elemzése:

csapatok: Lengyelország, Kolumbia, Szenegál, Japán

Ez a csoport nagyon nyitott, a lengyel csapat a leggyengébb vetőmagok közé tartozott, és a Kolumbiai Teamnek az első befejezésének ambíciói vannak. Nehéz megjósolni, hogy Japán és Szenegál hogyan lép fel a legnagyobb rendezvényen.

Jóslatok: Tehát azt mondjuk, hogy Lengyelország és Japán (ez számítás nélkül)

Nincs Egyesült Államok, tehát nincs szórakozás a világkupáról? Nem!

A legtöbbet hozhatja ki a világbajnokságból, ha a megfelelő csapatot fogadja el erre a világkupára. Tehát az alábbiakban bemutatjuk elemzéseinket, amelyek segítenek a helyes döntés meghozatalában;

A brit bajnok, Paddy Power szerint a védő bajnok a németek és Brazília jelenlegi 5-1-es köz kedvencei, akik a France Team (6-1), Spanyolország (13-2) és Argentína (8-1) szintén súlyos versenyzőként értékelik a világkupára. A fogadó ország, Oroszország, 33-1.

Szerencsésnek érzi magát? élő hosszú képet keresel? Fogadjon a szomszédokra: Mexikó 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments