Verschil tussen VPN en Seedbox – Wat te kiezen en waarom?

[ware_item id=33][/ware_item]

Online beveiliging is net zo belangrijk in dit digitale tijdperk als thuisbeveiliging. Men kan serieus niet nalaten om iemands gegevens of zelfs identiteit te beveiligen tijdens het gebruik van internet. Omdat miljoenen hun creditcardgegevens gebruiken en tegelijkertijd persoonlijke gegevens verzenden of ontvangen, zijn er miljoenen die op dat moment proberen accounts te hacken of gewoon persoonlijke gegevens in de gaten houden.


Wat denk je daarom dat we moeten doen in dit geavanceerde, binair gedomineerde tijdperk - waar iedereen technisch onderlegd is? Natuurlijk, praat over beveiligingshulpmiddelen die net zo geavanceerd zijn om ons online te beschermen.

Welk beveiligingsinstrument past het best? Als u hier op zoek bent naar een antwoord op deze vraag, zoek dan niet verder. Aangezien elke andere website uw persoonlijke informatie op internet detecteert en scant, kan het voor u bijna onmogelijk zijn om uzelf online te beschermen, vooral zonder technische hulp.

Zonder enige spanning zijn VPN en Seedbox de twee beste beveiligingshulpmiddelen die alle antwoorden op uw online zorgen hebben. Dus het is nu het beste om in deze redders te springen.

We zullen u begeleiden wanneer, waarom en welke beveiligingstool u moet gebruiken om cybercriminelen voor te blijven en hoe u deze tools het beste kunt gebruiken om uw online activiteiten te beschermen.

VPN - De koning van online anonimiteit

Wat is een VPN? Als je nieuw bent met dit medium, geven we je een kort overzicht van wat een VPN is. Het is een afkorting voor Virtual Private Network. Kun je de naam raden? Ja, een gebruiksvriendelijk beveiligingshulpmiddel. Het is echter niet gemakkelijk voor een leek om te begrijpen hoe het precies werkt. In eenvoudige woorden, een VPN versleutelt uw internetgegevens. De gegevens gaan door een tunnel en verbinden deze met een andere server, die op zijn beurt uw IP-adres verandert.

Laten we dus veronderstellen dat als u in China zit en verbinding maakt met een in de VS gevestigde VPN, u dan vrij bent om elke website te gebruiken die is geblokkeerd in uw bestaande gebied. Zodra u verbinding maakt met een VPN-server, maakt het het voor niemand onmogelijk om uw echte IP-adres te detecteren. Eenvoudig gezegd, een VPN helpt u blijf anoniem tijdens het browsen of torrenting, beschermt u tegen openbare wifi-ongelukken en persoonlijke informatielekken en laat u geografische beperkingen omzeilen.

bezoek website

Dingen die u moet overwegen bij het kopen van een VPN

Het kiezen van een VPN is geen ongelooflijk moeilijke taak, maar het is ook niet eenvoudig, want er zijn heel veel providers die er zijn. Welke te vertrouwen voor een betere service en de moeite waard om voor te betalen? U wilt uw geld niet verspillen, of het nu gaat om een ​​VPN of de smaak van uw pizza. Dus, hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het verkrijgen van een VPN.

 • Controleer of torrenting is toegestaan
 • Zoek naar een VPN die geen logboeken van uw activiteit bijhoudt
 • Controleer het aantal serverlocaties dat de VPN biedt
 • Last but not least - de snelheid, kill-Switch-functie en protocollen, enz. Die een VPN beter laten werken

Laten we de voor- en nadelen van het gebruik van een VPN bespreken

Wij geloven in het vinden van een VPN met goede services en de betere kosten om een ​​paar dollar te besparen. Dat gezegd hebbende, bepaalde VPN's zijn eigenlijk vrij goedkoop. U kunt door veel VPN-providers kijken en gemakkelijk een betaalbare maar handige VPN vinden. U kunt ook verschillende serverlocaties aangeboden krijgen met uw VPN, waardoor u uw IP-adres gemakkelijk op meerdere locaties kunt verbergen. Gelukkig is een VPN ook eenvoudig in te stellen en kan door geen enkele autoriteit worden beheerd.

Het gebruik van een VPN vereist echter wat extra zorg. Je moet ervoor zorgen dat je ermee verbonden bent, als je dit vergeet, detecteert het je echte IP-adres. Bovendien moet je een VPN kiezen die torrenting ondersteunt, zodat je geen snelheidsproblemen zou tegenkomen.

Dus, welke VPN te gebruiken?

Nu beweren veel VPN-providers de beste services te bieden. Daarom hebben we er een paar samengesteld om het u gemakkelijk te maken om te kiezen. Onze keuze is echter NordVPN uit de boel.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Fenomenale streaming snelheid
Makkelijk te gebruiken apps / software
Eenvoudige installatie & breed scala van servers
7 dagen geld-terug-garantie
$ 3.11 / maand

VyprVPN

Onbeperkte serverschakelaars
200.000 IP's & 700+ servers
Eenvoudig instellen app / software
3-daagse proef aangeboden
$ 5,00 / maand

NordVPN

5000+ servers in 60 landen
Geweldige streamingsnelheid
24/7 klantenondersteuning
Multi-login voor 6 gebruikers tegelijkertijd
$ 2,99 / maand

TorGuard

1 week op proef & Geldteruggarantie
1600+ servers in 50+ landen
Makkelijk te gebruiken apps / software
Uitstekend ondersteuningsteam
$ 9.99 / maand

seedbox

Om een ​​VPN beter te kunnen vergelijken met een SeedBox, moeten we eerst weten wat een SeedBox is. Het is een externe server die wordt gehost in een datacenter. Wanneer u toegang hebt tot een SeedBox, kunt u digitale bestanden en documenten anoniem naar uw pc downloaden en uploaden. Het is een server die is verbonden met een hoge internetsnelheid die u wenst voor het veilig downloaden van grote bestanden. Je krijgt een deel van een externe computer met een high speed internet en gebruikt het om bestanden te downloaden. U stuurt een verzoek om te downloaden wat u maar wilt en de servers doen het voor u. Het is, eenvoudig gezegd, een tussenpersoon waarmee u het bestand van de server kunt downloaden via HTTPS-verbindingen, en dergelijke. Dat is echter niet alles. Sommige seedbox-gebruikers hebben toegang tot VPN-servers voor verdere beveiliging.

Dingen waarmee u rekening moet houden bij het verkrijgen van een seedbox

 • Het moet SFTP, HTTP of FTP toestaan
 • Controleer of het een VPN biedt
 • De locatie is belangrijk. In tegenstelling tot VPN's werkt Seedbox alleen rond bestaande servers, niet op verschillende serverlocaties

Bekijk de voor- en nadelen van Seedbox

Net als VPN biedt een Seedbox ook hoge snelheid op het moment van downloaden en overbrengen van bestanden. Het wordt ook niet gecontroleerd door een autoriteit, dus u kunt erop vertrouwen voor het beschermen van uw online gegevens. Uw inhoud is veilig en opgeslagen op een Seedbox-server, zodat u deze op elk gewenst moment kunt openen. Sommige Seedboxes bieden VPN-functies waarmee u anoniem op internet kunt surfen.

wat is seedbox

In tegenstelling tot VPN-servers biedt een Seedbox echter geen toegang tot meerdere locaties en gebruiken de meeste gebruikers liever VPN's voor meer beveiliging.

VPN versus SeedBox

Het afwegen van de voordelen van VPN's tegen Seedboxes hangt volledig af van wat uw beveiligingsdoel is. Daarom is een Seedbox nuttig als je graag privé-torrent-trackers wilt gebruiken en de gewenste downloadverhouding wilt behouden. Aan de andere kant is een VPN een eenvoudige oplossing. Omdat zelfs als u liever een SeedBox gebruikt, u nog steeds een VPN-server moet verbinden voor geavanceerde beveiliging.

U kunt torrent-bestanden rechtstreeks downloaden met behulp van een VPN en deze biedt het beste anonimiteit, encryptie en beveiligt uw persoonlijke informatie. Terwijl een Seedbox beperkte toegang heeft en het alleen werkt in regio's waar het is gebaseerd.

Dus, in termen van toegang tot locaties, is een VPN ideaal omdat het in bijna alle landen over de hele wereld is gebaseerd. Nog een nadeel van Seedbox is dat als het wordt vergrendeld of bijgehouden, het downloadproces crasht en je net zo goed je gegevens kunt verliezen.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments