Urmăriți Sky Go Online de oriunde – Ghid complet de streaming

[ware_item id=33][/ware_item]

Fluxul live Sky Go este unul dintre cele mai comune moduri de a te bucura de televiziune în Marea Britanie. Sky Go oferă mai mult de douăzeci și cinci de canale TV britanice uimitoare, inclusiv cele legate de știri, sport, dramă, desene animate, călătorii, mâncare și multe altele. Dacă domiciliați în Marea Britanie, ar trebui să vă înscrieți cu siguranță la un cont Sky Go pentru a avea acces la acest conținut fantastic. Marea veste este că nu ai nevoie de un cont Sky Plus pentru a te abona la Sky Go. Aceasta înseamnă că economisești bani și plătești doar pentru ceea ce dorești să urmărești.


Problema este că doar oamenii care locuiesc în Marea Britanie se pot înscrie la Sky Go. Dacă sunteți britanici, dar studiați în străinătate sau v-ați mutat în altă țară, nu veți putea accesa Sky Go în străinătate. Emisiile TV britanice au câștigat o popularitate considerabilă de-a lungul anilor. Cine nu iubește Mind Your Language și Sherlock Holmes? Fanii emisiunilor TV britanice doresc să se înscrie la Sky Go, dar nu pot face acest lucru pe ruta obișnuită. Din fericire, puteți exploata mecanismul regional de identificare pentru a urmări Sky Go online în străinătate.

Deblocați Sky Go prin VPN

Momentan, sunteți conectat la un server deținut de furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP), deci adresa dvs. IP este cea a serverului dvs. ISP. Când vizitați site-ul web al Sky Go, sistemul lor detectează locația dvs. prin adresa dvs. IP. Deci, ei pot spune clar că nu sunteți în prezent în teritoriul britanic. Prin urmare, nu aveți voie să accesați conținut Sky Go.

Când vă abonați la o rețea privată virtuală (VPN), o activați de fiecare dată când intrați online. VPN-ul dvs. este aplicabil conexiunii dvs. de internet și funcționează pe mai multe dispozitive simultan prin intermediul aceluiași cont VPN. Acesta este un avantaj extraordinar de a avea un VPN. Selectați un protocol VPN adecvat și îl combinați cu un server VPN prezent fizic în Marea Britanie. Ce se întâmplă? Adresa dvs. IP nu mai este cea a serverului dvs. ISP original. Adresa IP afișată este acum cea a serverului VPN pe care tocmai l-ai ales. Sky Go identifică adresa dvs. IP ca cea a unui server britanic care vă permite să urmăriți sky merge online în străinătate.

Urmăriți Sky Go Online de oriunde - Ghid complet de streaming

Rețineți că există mai multe tipuri de dispozitive Sky Go și nu toate acceptă VPN-urile. În cazul în care ați cumpărat unul care nu funcționează de obicei cu VPN-uri, va trebui să configurați un router pentru ca acesta să funcționeze.

Beneficiile de securitate ale unui VPN

Scopul unei VPN nu este deblocarea site-urilor și a aplicațiilor cu restricții regionale. Un VPN oferă securitate pe care nu o puteți obține prin alte mijloace. Protejează conexiunea la internet, menținând toate dispozitivele conectate la acesta în siguranță. De asemenea, vă protejează dispozitivul atunci când utilizați un Wi-Fi public sau sunteți conectat la o rețea publică. Ar trebui să vă dați seama de nivelul de pericol la care vă expuneți fără VPN. Datele dvs. de internet curg neprotejate în mod normal, ceea ce înseamnă că oricine din aceeași rețea vă poate hack sistemul.

Un VPN creează un canal special prin care toate datele dvs. trec într-o formă criptată. Prin urmare, nimeni nu este capabil să pună mâna pe informații despre conturile dvs. personale și rămâneți la îndemâna ciberneticii. După cum știți, guvernele și agențiile de aplicare a legii sunt de notorietate pentru faptul că ar fi intimidat în confidențialitatea utilizatorilor. Agenții de publicitate caută, de asemenea, tot ceea ce îi poate ajuta să optimizeze experiența utilizatorului pentru campaniile lor curente. Colectează date și le folosesc pentru a crea profiluri de utilizator în funcție de zonele în care vă interesați. Un VPN are capacitatea de a vă menține în afara oricărui fel de urmărire. Cel mai bine este dacă furnizorul dvs. VPN ales nu păstrează jurnalele utilizatorului. Deși VPN-urile îți reduc viteza de internet într-o oarecare măsură, poți fi cel puțin lipsit de griji dacă folosești un Wi-Fi privat sau public.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Sky Go

ExpressVPN

site-ul expresvpn

Acest VPN este foarte recomandat de utilizatorii din întreaga lume. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece ExpressVPN este disponibil în 94 de țări în acest moment și lucrează constant la extinderea serviciilor lor în noi locații. Există șanse mari să puteți viziona fluxul Sky Go în direct în regiuni îndepărtate cu ExpressVPN. Acestea oferă o lățime de bandă nelimitată și puteți schimba serverele ori de câte ori simțiți că unul nu funcționează bine așa cum doriți. Are una dintre cele mai impresionante viteze în rândul VPN-urilor, ca să nu mai vorbim de trei protocoale VPN grozave din care să alegi. Nu păstrează jurnalele de utilizator și nu au o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

NordVPN

site-ul nordvpn

Dacă securitatea este prioritatea dvs., NordVPN ar trebui să se afle în topul listei de VPN-uri. Acestea oferă dubla criptare, ceea ce înseamnă că obțineți de două ori nivelul de securitate al conexiunii dvs. de internet, fără a reduce prea mult viteza de internet. NordVPN operează în 59 de țări de pe glob și are peste o mie de servere VPN la care ai de ales. Îți respectă confidențialitatea și te protejează împotriva supravegherii și urmăririi în orice moment, cu politica lor de înregistrare zero. NordVPN are un comutator automat de oprire care închide rapid orice site web sau aplicație folosită înainte de conectare sau reconectare la VPN pentru un anumit motiv. Aceasta înseamnă că, în timpul oricărei defecțiuni de conectare, datele dvs. sunt încă în siguranță până când VPN-ul este conectat din nou și așa mai departe.

IPVanish

site web ipvanish

Aceștia susțin că este cel mai rapid VPN din lume și îți aduc securitate de înaltă calitate la tarife rezonabile. S-ar putea să vă gândiți că planul lor de o lună este prea scump. Ei bine, da, dar cele pe termen lung oferă reduceri uimitoare, tocmai de aceea recomandăm planurile mai lungi. IPVanish este disponibil în peste 60 de țări din diferite continente, astfel încât puteți accesa Sky Go peste hotare prin IPVanish oricând. Acestea vă permit să conectați cinci dispozitive diferite la un singur cont IPVanish în același timp. Politica lor de jurnal zero vă protejează de trackere și agenții. Este posibil să vă returnați depozitul în termen de șapte zile de la înregistrare, în cazul în care nu sunteți mulțumit de performanță.

Pe lângă aceste minunate opțiuni VPN, ați putea încerca, de asemenea, VyprVPN pentru a urmări transmisia live Sky Go în afara Marii Britanii. De asemenea, au un serviciu excelent pentru clienți și garantează caracteristici impresionante de securitate. Nu uitați să alegeți un VPN care se potrivește cerințelor dvs. specifice.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments