Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Ce este Kodi?

În zilele anterioare, existau televizoare prin satelit care au avansat în televizoare prin cablu și apoi au venit epoca televizoarelor digitale cu ceva timp în urmă. Când vorbim despre televiziunea digitală din secolul 21, știm că o singură tehnologie este sinonimă cu ea și asta este Kodi. Cu toate acestea, televiziunea digitală este una dintre numeroasele caracteristici ale acestui software gratuit, open-source, de care se mândrește noua generație.


Un kit de divertisment pentru acasă

Toată lumea are propriul set de hobby-uri și activități de petrecere a timpului în care se dedă. În timp ce unii membri ai gospodăriei sunt fixați la televizor, alții joacă jocuri video X-box, iar restul sunt fanatici ai filmelor. Să nu uităm de bătrânii cărora le place să privească sau să asculte emisiuni de știri și prognoze meteo, eh! Dar cât mai mult cheltuim separat pentru aceste lux pentru a face plăcere fiecărui membru al gospodăriei? Un ban de bani? Dacă înregistrăm, da! Așadar, visează toată lumea să aibă fiecare activitate de distracție într-o singură marfă. Cu Kodi, devine o realitate. Puteți viziona orice fel de media pe consola Kodi doar având câteva complement-uri de preferință dintr-un hub al acestora.

Poreclele lui Kodi

La Kodi se numește mai des multe pseudonime care explică mai bine versatilitatea sa precum „media center”, „hub multimedia” sau aplicație multi-platform PC home theater (HTPC). Indiferent de numele pe care îl numiți, numeroasele sale plugin-uri pot permite utilizatorilor să aibă acces la streamingul de conținut media prin servicii online precum Crackle, Amazon Prime Instant Video, Rhapsody, Pandora Internet Radio, Spotify și YouTube etc. înregistrator (PVR) pentru a primi televiziune în direct împreună cu un ghid electronic de programe și un înregistrator video digital HD pentru a înregistra orice vedeți pe Kodi.

De neimaginat compatibil

O altă caracteristică atractivă a Kodi este că rulează pe aproape orice dispozitiv. Este compatibil cu Windows, Linux, iOS, Android și OSX pentru a susține interfața de utilizator de 10 metri. Pe scurt, este o sursă minunată pentru a viziona videoclipuri, a reda muzică, a asculta podcast-uri și a vizualiza orice alt fișier media digital prin internet și medii de stocare locale și de rețea.

Breaking News - FIFA Hits 2018!

Una dintre cele mai populare obsesii din lume, FIFA, a revenit cu 32 de echipe de prim rang în acțiune live în data de 14 iunie 2018. Fanii sunt dornici să vadă dacă predicția lui Paul Octopus despre cine este câștigătorul FIFA 2018 este adevărat sau nu și dacă Anglia se va încununa de data aceasta sau Germania, Brazilia sau Argentina vor ridica trofeul Cupei Mondiale FIFA pe terenul rusesc.

Citește și: Extragerea Cupei Mondiale FIFA și analiza grupelor pe grupe

Prognozele se vor înmulți pe măsură ce timpul se va închide. Când anticipările sunt mari, nu vrem să ratăm niciun pic din spectacol. Acesta este motivul pentru care multe persoane urmăresc FIFA pe Kodi Live. Pentru a vă ajuta să deveniți un expert în modul de vizionare FIFA pe Kodi online, am făcut un pas cu pas, un mod ușor de a face același.

Ce aveți nevoie pentru o experiență FIFA 2018 mai bună

Pentru a vă face experiența FIFA 2018 de la bine la cel mai bun, aveți nevoie de unele dintre cele mai bune suplimente Kodi și VPN Kodi. Complementele te vor asigura că urmărești FIFA în calea ta, în timp ce un VPN îți va oferi acces la show de oriunde și îți va ascunde locul în care, din greșeală, folosești suplimente neoficiale care încalcă regulile Kodi.

Hei, tocmai am folosit termenul de completări neoficiale, vorbind despre acestea, există un set de suplimente oficiale și neoficiale care vă vor oferi tot ce este mai bun din Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi. Menționând câteva, celebrele suplimente oficiale Kodi pentru a transmite în direct meciurile FIFA 2018 sunt:

  1. Fox Sports Go (Abonament necesar)
  2. WWW iPlayer (Fără abonament)
  3. NBCSN (Abonament necesar)

Există câteva suplimente neoficiale ale unei terțe părți care nu necesită abonament, după cum urmează:

  1. cCloud TV
  2. StreamHub Kodi (Mobdro)
  3. SportsDevil Kodi

Pentru a citi un ghid de configurare pentru Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi, citiți această postare pentru mai multe informații.

Înțelegerea suplimentelor Kodi

În momentul de față, trebuie să fie un mashup în capul dvs. care sunt aceste suplimente oficiale și neoficiale Kodi. Dar nu conteaza. Este destul de ușor cu câțiva pași pentru a înțelege și a utiliza în totalitate suplimentele Kodi. Amintiți-vă un lucru pentru moment, că suplimentele Kodi, indiferent dacă sunt oficiale sau neoficiale se găsesc în depozitul Kodi, care este o bază de date a tuturor suplimentelor. Cu toate acestea, având în vedere că Kodi este o lume întreagă în sine, există depozite separate pentru fiecare opțiune de divertisment, cum ar fi diferite depozite pentru suplimentele Kodi Sports și diferite pentru suplimentele Kodi Movie, iar unele dintre ele sunt tot-în-unul (Atenție : „Încărcați pe riscul dvs.). În cuvinte simple pentru a înțelege toate acestea, Kodi este calea lăptoasă, depozitele sunt galaxiile, suplimentele sunt planete, iar divertismentul este acasă!

Vezi și: Cei mai buni jucători să fiți atenți la acest FIFA WorldCup

Haideți acum, unul câte unul, să analizăm depozitele și suplimentele lor oficiale și neoficiale.

Repozitoarele Kodi World Cup 2018 FIFA

Din moment ce FIFA 2018 este la colț, există foarte mulți dezvoltatori de acolo care oferă suplimente terțe care sunt biletul dvs. pentru a transmite evenimente sportive live gratuite cu costuri gratuite. Cu toate acestea, există o serie de astfel de depozite care vă pot confunda. Depozitele Kodi World Cup FIFA pe care trebuie să le urmăriți în direct la Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi sunt Kodi Israel (pentru suplimentele neoficiale ale Cupei Mondiale FIFA Kodi) și Kodi-ul Add-on Repository (pentru Cupa Mondială oficială FIFA 2018).

FIFA World Cup 2018 Kodi Complemente

Așa cum am menționat anterior despre suplimentele Kodi oficiale și neoficiale, suplimentele pentru FIFA sunt destinate exclusiv FIFA care vă ajută să urmăriți FIFA 2018 fără griji. Un cuplu celebru sunt Halow Live TV și cCloud. În afară de acestea, cele mai preferate sunt Kick Off Kodi addon și iPLayer WWW Kodi addon. Kick Off este cel mai bun pentru vizionarea oricărui tip de eveniment sportiv, indiferent dacă este FIFA sau orice alt eveniment sportiv. Întrucât, iPlayer WWW este cel mai bine să vă ofere streaming în direct de BBC, care este radiodifuzorul direct al FIFA 2018.

Finala Cupei Mondiale FIFA 2018 - Radiodifuzorii oficiale

Țările în care meciurile Cupei Mondiale FIFA urmează să fie transmise în direct au emisiuni oficiale ca mai jos.

Complementele neoficiale ale Cupei Mondiale FIFA pe care le-am menționat în acest post vă vor ajuta să transmiteți meciurile live ale Cupei Mondiale FIFA de la emițătorii oficiali direct.

Țările care vor transmite în direct și emisiile lor sunt prezentate mai jos:

Țară
Televiziune
Albania RTSH
Algeria EuroparlTV
Argentina TyC, DirecTV
Armenia ARMTV
Australia SBS, Optus Sport
Austria ORF
Azerbaidjan iTV
Bahamas ZNS, DirecTV
Bangladesh Rețele Sony Pictures
Bielorusia BTRC
Belgia VRT, RTBF
Bolivia Unitel, Red Uno, DirecTV
Bosnia si Hertegovina BHRT
Brazilia Globo, SporTV
Brunei Astro
Bulgaria BNT
Canada CTV, RDS, TSN
Chile Canal 13, TVN, Mega, DirecTV, Fox Sports
China CCTV
Columbia Caracol TV, RCN TV, DirecTV
Costa Rica Teletica, Sky, Movistar
Cuba Tele Rebelde
Croaţia HRT
Cipru CyBC
Republica Cehă CT
Danemarca DR, TV 2
Ecuador RTS, DirecTV
El Salvador TCS, Sky
Estonia ERR
Insulele Feroe DR
Franţa TF1, beIN Sports
Germania ARD, ZDF
Grecia ERT1
Georgia GPB
Groenlanda DR, TV 2
Guatemala Radio Televisión Guatemala, Sky
Honduras Televicentro, Sky
Hong Kong LeSports
Ungaria MTVA
Islanda RUV
Iran IRIB
India Rețele Sony Pictures
Indonezia [Momentul Futbal Asia (FMA)]
Irlanda RTÉ
Israel KAN
Kosovo RTK
Letonia LTV
Liechtenstein SRG SSR
Lituania LRT
Macau TDM
Malaezia Astro, RTM
Malta PBS
Mexic Televisa, TV Azteca
Moldova TRM
Muntenegru RTCG
Myanmar Sky Net
Nepal Rețele Sony Pictures
Olanda NOS
Noua Zeelanda Sky Sport
Nicaragua Ratensa, Sky
Norvegia NRK, TV 2
Pakistan Rețele Sony Pictures
Panama Corporación Medcom, Televisora ​​Nacional, Sky
Paraguay Telefuturo, SNT, Red Guaraní, RPC, Tigo Sports, Torneos, DirecTV
Peru Latina Televisión, DirecTV
Filipine PTV
Polonia TVP
Portugalia RTP
România TVR
Rusia Potrivit TV
Serbia RTS
Singapur Singtel TV, Starhub TV
Slovenia RTVSLO
Africa de Sud SABC, SuperSport
Coreea de Sud SBS
Suedia SVT, TV4
Elveţia SRG SSR
Curcan TRT
Regatul Unit BBC, ITV
Statele Unite FOX, Telemundo
Uruguay Monte Carlo TV, Canal 10, Teledoce, Torneos, DirecTV
Venezuela Venevisión, DirecTV

Pentru a urmări meciurile FIFA fără costuri de abonament, este mai bună modalitate de a face aceste difuzoare oficiale Urmărește Fifa Worldcup Live Online. De ce să vă plictisiți să plătiți o taxă de abonament dacă o puteți urmări prin intermediul acestor emisiuni. Kodi vine cu un singur depozit suplimentar oficial, care este repertoriu suplimentar Kodi.tv, prin urmare, dacă vreunul dintre aceste canale nu există, atunci nu există niciun punct de instalare. Cu toate acestea, dacă aceste canale sunt inaccesibile într-un fel, doar suplimentele Kodi vă pot ajuta să vă salvați meciurile și să vă înveseliți pentru echipele preferate. Oamenii aleg Kodi peste televiziunea tradițională pentru o emisiune neîntreruptă, fără reclame iritante și pentru libertatea de a viziona cele mai bune fotografii FIFA 2018 din nou.

Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA 2018 pe Kodi cu suplimente neoficiale Kodi

Urmărirea FIFA 2018 pe Kodi este destul de ușoară și mai ușor este să instalați suplimente dacă știți pașii corect. Cu toate acestea, suplimentele neoficiale mai fac încă câțiva pași de când sunt instalate de pe platforme terțe. Trebuie doar să știți câțiva pași simpli pentru a oferi Kodi-ului dvs. FIFA. Dacă optați pentru suplimente Kodi neoficiale sau oficiale pentru FIFA 2018 este complet alegerea dvs. și nu vă veți schimba prea mult experiența. Mai jos veți găsi cum să utilizați suplimente neoficiale Kodi pentru FIFA 2018 în ghidul de instalare.

Acesta este un ghid general de configurare pentru suplimente neoficiale Kodi, astfel încât să puteți aplica acești pași pe oricare dintre ei. FYI, există mai multe suplimente neoficiale Kodi, cum ar fi SportsDevil, Kick Off sau Project Mayhem Sports etc., dar și unele nepopulare, cu toate acestea, haideți să mergem doar cu celebrele suplimente neoficiale Kodi doar pentru a fi siguri că nu veți încurca. cu divertismentul dvs. FIFA, așa că haideți să selectăm din lista de mai sus pentru opțiuni mai sigure. Dacă vă întrebați de ce s-ar putea selecta suplimente neoficiale peste cele oficiale, simplu, asta înseamnă să evitați abonarea. Complementele neoficiale Kodi au și alte câteva funcții pentru a le oferi utilizatorilor unele capturi pentru a le alege. Doar să fii inteligent cu alegerea de suplimente neoficiale te poate salva de griji. Așadar, să începem să înțelegem aceste suplimente ceva mai practic cu un ghid de configurare. Deși acesta este un ghid general de configurare pentru instalarea suplimentelor neoficiale Kodi, am oferit un exemplu care să vă ajute să îl înțelegeți mai bine. Exemplul suplimentar neoficial Kodi pe care l-am folosit în ghidul de instalare este SportsDevil.

Amintiți-vă URL-ul depozitului de accesorii neoficiale (Kodi Israel) pentru FIFA 2018, adică http://kdil.co/repo/

Accesați meniul „Setări” sub semnul cog de pe ecranul de pornire Kodi

Parcurgeți / găsiți „Manager fișiere” din meniul de setări

Spre panoul din stânga, faceți clic pe „adăugați sursa”

Se va deschide o fereastră denumită „Adăugare sursă fișier”, găsiți butonul care spune „niciunul” și faceți clic pe

Acum tastați adresa URL a depozitului de completări neoficiale „http://kdil.co/repo/” (nu pierdeți http: //)

Faceți clic pe Ok și apoi Dați sursei orice nume, de exemplu „Kdil” în caseta inferioară, faceți clic pe OK final pentru a ieși din fereastra de adăugare a sursei

Acum reveniți la meniul principal al Kodi și selectați „Adăugări” din listă

În meniul suplimentelor, veți vedea o pictogramă cu casetă deschisă, faceți clic pentru a merge la un alt meniu

Acum faceți clic pe „Instalare din fișierul zip” unde veți găsi depozitul pe care tocmai l-ați adăugat în pasul anterior

Căutați numele pe care l-ați introdus pentru repo (dvs. în cazul nostru, mergeți la kdil și apoi la fișierul kodil.zip)

Acum, va trebui să accesați mai multe subfoldere pentru a ajunge la suplimentul dvs. neoficial Kodi (în acest caz „SportsDevil”)

Așadar, acum Faceți clic pe „Instalare din depozit”, apoi faceți clic pe „Kodil Repository”, apoi faceți clic pe „Componente video”

Derulați în jos lista mare de suplimente neoficiale și selectați-o pe cea de care aveți nevoie (în cazul nostru, SportsDevil)

Cum să folosiți suplimente neoficiale Kodi pentru vizionarea FIFA 2018

Deoarece această postare se centrează în jurul FIFA 2018, vă vom spune cum să folosiți suplimentul dvs. neoficial Kodi pentru a urmări FIFA 2018 când ați terminat instalarea. Urmați pașii de mai jos:

Accesați Kodi Homescreen

Faceți clic pe Add-on-uri

Acum faceți clic pe suplimente video

Accesați suplimentul neoficial Kodi pe care doriți să îl utilizați, de exemplu, SportsDevil

SportsDevil vă oferă câteva opțiuni diferite. Puteți urmări Repere din ultimele câteva meciuri de pe goalarena.org

Puteți, de asemenea, să treceți la „Sport live” pentru a urmări meciuri live de pe LiveFootballVideo.com sau LiveFootball.ws

Selectați canalul sau potrivirea pe care doriți, și voila, fluxul dvs. va începe!

Cum să urmărești finala Cupei Mondiale FIFA 2018 pe Kodi cu suplimente oficiale Kodi

Am vorbit anterior despre motivul pentru care suplimentele oficiale Kodi trebuie să fie preferate celor neoficiale. De asemenea, este destul de evident că este mai sigur și vă oferă orice afirmații suplimentare. În plus, instalarea este destul de ușoară. Doar că, în majoritate, suplimentele oficiale vin cu abonament. Cu toate acestea, așa cum am menționat mai devreme, favoritul nostru este „iPlayer WWW”, deoarece, sincer, dorim să vă oferim și opțiuni economice, și sugestii în afară, am dori, de asemenea, să îl folosim pentru a reduce câțiva dolari, deoarece este prea satisfăcător.!

Așa cum am menționat anterior, depozitul pentru Watching FIFA 2018 în direct prin suplimente oficiale este „Kodi Add-on Repository”. La fel cum ai făcut să înțelegi ghidul de instalare suplimentar Kodi neoficial, nu uitați numele depozitului. Cu toate acestea, de această dată, nu există nicio adresă URL pentru localizarea fișierului zip, deoarece este oficială.

Un alt lucru care să vă reamintim înainte de a explica ghidul este că vom folosi un exemplu de supliment oficial Kodi în ghid, adică iPlayer WWW, cu toate acestea, este posibil să utilizați acești pași pentru a instala orice supliment Kodi oficial pentru FIFA 2018. De fapt , această metodă este aplicabilă pentru instalarea oricărui tip de supliment oficial pe Kodi. Vom verifica acum ghidul nostru general de instalare oficial Kodi.

Accesați „Kodi Homescreen”

Faceți clic pe meniul „Adaosuri”

În partea de sus, căutați pictograma casetă și faceți clic pe

Acum selectați „Instalare din depozit”

Parcurgeți și căutați depozitul oficial suplimentar numit „Kodi add-on Repository”

Acum faceți clic pe „Componente video”

Apoi căutați suplimentul oficial pe care îl doriți după numele acestuia (în acest caz iPlayer WWW)

Acum apăsați butonul „instala”

Cum să folosiți suplimentele oficiale Kodi pentru vizionarea FIFA 2018

Pe măsură ce ați instalat suplimentul oficial Kodi, ar trebui să începeți să îl utilizați. Folosirea suplimentelor oficiale Kodi este sigură și ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări FIFA 2018 folosind suplimente oficiale de codi:

Accesați Kodi Homescreen

Faceți clic pe Add-on-uri

Accesați accesorii video

Parcurgeți lista mare de suplimente Kodi și căutați suplimentul oficial pe care doriți să-l utilizați (de exemplu, iPWWWWWW)

Faceți clic pe supliment pentru a-l utiliza

Notă: Kodi-ul oficial Kodi pentru iPlayer WWW este preferatul nostru din mai multe motive, unul dintre acestea fiind acela că transmite BBC Sports în direct pentru streamingul FIFA 2018. Prin urmare, dacă utilizați iPlayer WWW, accesați BBC Sports și apoi transmiteți FIFA Live pe Kodi. 

Lovind Postul

FIFA a fost întotdeauna mare și specială pentru iubitorii de fotbal. De această dată motivele și gazdele sunt destul de diferite și noi pentru FIFA, așa că fanii anticipează cât de grozav ar fi. Dar un lucru este sigur, ca de fiecare dată, și de data aceasta, cu un total de 32 de echipe, Cupa Mondială FIFA 2018 din Rusia va aduce spectacole bune în jurul anilor de mijloc.

Această postare explică de ce și cum să folosești Kodi pentru FIFA 2018. De asemenea, se explică când poți economisi banii abonamentului pentru a obține singur niște nachos pentru spectacole. Folosirea Kodi este foarte bună pentru FIFA, cu toate acestea, utilizarea lui Kodi nu se limitează cu siguranță la asta, dar aproape toate opțiunile digitale de divertisment pentru casă pe care le numiți.

Cel mai bun VPN Kodi pentru FIFA Worldcup Live Streaming în direct:

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN - [Câștigător]
  • NordVPN

IPVanish

Pret: 6,49 USD / luna

Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiSe conectează ușor la țările menționate mai sus
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiTransmitere bună pe canalele Fifa (testate)
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodimai mult de 40.000 de IP-uri anonime
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi225+ servere în peste 60 de țări
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiGaranție de 7 zile înapoi

Citiți recenzia

Torguard

Pret 9,99 USD / luna

Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiFără politică de jurnal
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi1 săptămână proces & Banii inapoi garantat
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi1600+ servere din 50+ țări
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiViteza medie a fluxului

Citiți recenzia

ExpressVPN - [Câștigător]

Pret 8,32 USD / luna

Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi Garanție de 30 de zile înapoi!
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi Ideal pentru FIFA Streaming
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi Aplicații / aplicații software ușor de utilizat
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi Suport live 24/7
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi 100+ servere în 78 de țări

Citiți recenzia

NordVPN

Preț 5,75 USD / lună [Could Vary - Accesați site-ul pentru reducerea sezonului de sărbători

Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe Kodi 650+ servere din 50 de țări (acoperă toate canalele din Lista de sus)
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiTransmiteți sport fără probleme (Fără opriri sau deconectări)
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiAcces multiplu pentru 6
Urmărește FIFA Worldcup Final Live Online pe KodiGaranție de 30 zile înapoi

Citiți recenzia

Alegerea editorilor:

VPI-Kodi-468 × 60

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments