Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Torrenting – Όπως το ίδιο παλιό Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

Έχει περάσει περισσότερο από ένα χρόνο από τότε που οι Kickass Torrents έχουν κλείσει. Ο ιδιοκτήτης Artem Vaulin συνελήφθη για παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας αμέτρητων ιδιοκτητών με την πάροδο των ετών. Υπήρχαν επίσης κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η ζημία εκτιμάται σε δισεκατομμύρια, επομένως δεν ήταν καθόλου μικρή υπόθεση.


Πώς το Torrenting μπορεί να είναι παράνομο

Ίσως αναρωτιέστε γιατί οι ιστοσελίδες torrent λειτουργούν τόσο ανοιχτά, όταν αυτές οι σοβαρές νομικές επιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπιστούν αργότερα. Η απάντηση βρίσκεται στην γκρίζα περιοχή στην οποία εργάζονται οι ιστοσελίδες torrent. Το Torrenting δεν είναι παράνομο. Το Torrenting περιλαμβάνει την αίτηση μερών και κομματιών ενός αρχείου από διάφορες πηγές για την κατάρτιση του συνόλου. Υπάρχει αφθονία δωρεάν υλικού που διατίθεται στο διαδίκτυο από τη βούληση των αρχικών ιδιοκτητών. Η μεταφόρτωση και η λήψη αυτού του περιεχομένου δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, οι ειδικοί συστήνουν ιδιαίτερα τη λήψη δωρεάν περιεχομένου από επίσημες πηγές για να αποφευχθεί ο κίνδυνος εμφάνισης ιών. Εάν βρέθηκε υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στα Kickass Torrents, ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να ζητήσει τη λήψη του και ο ιστότοπος να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του. Ωστόσο, υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν σε ιστοσελίδες torrent. Αυτό είναι παράνομο.

Ο κόσμος Torrent έχασε έναν γιγάντιο

Το Kickass ήταν ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους για την εύρεση torrents υψηλής ποιότητας για σχεδόν οτιδήποτε. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν torrents βιβλίων, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, παιχνιδιών, εφαρμογών, λογισμικού κλπ. Οι χρήστες συχνά συνιστούσαν Kickass Torrents σε άλλους επειδή υπήρχαν αξιόπιστες αναθεωρήσεις στα περισσότερα διαθέσιμα torrents. Έχει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και απολαμβάνει ένα σταθερό ποσό της κυκλοφορίας σε καθημερινή βάση.

Αποκτήστε το καλύτερο VPN για Torrenting τώρα

Έχασα περισσότερο από αυτό

Όπως και αν η απώλεια Kickass Torrents δεν ήταν αρκετά κακή, υπήρχαν και άλλα θύματα κατά την ίδια χρονική περίοδο. Pirate Bay, Torrentz.eu και Extra Torrents έκλεισαν επίσης επιχειρήσεις που αφήνουν τους συχνούς χρήστες σε κατάσταση πανικού.

Ποια είναι η εναλλακτική λύση?

Οι κλώνοι έχουν βρεθεί εδώ και εκεί ως εναλλακτικές λύσεις για το Kickass Torrents για να διαχειριστούν το τεράστιο χάσμα που έχουν απομείνει από αυτές τις αγαπημένες ιστοσελίδες. Ίσως να εκπλαγείτε από το πόσο παρόμοια είναι και πόσο καλά δουλεύουν. Έτσι, μην το χτυπήσετε μέχρι να το δοκιμάσετε.

Ελέγξτε τις ακόλουθες εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για το Kickass Torrents που θα αναζωογονήσουν την ελπίδα σας στο μέλλον του torrenting.

Επίσης, διαβάστε: BitTorrent εναντίον uTorrent

EZTV.AG

Εάν βασίζεστε σε torrenting για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, τότε αυτή θα είναι μια από τις τέλειες εναλλακτικές λύσεις για τα Kickass Torrents για εσάς. Όπως μπορείτε να πείτε από το όνομά της, το EZTV.AG είναι όλα σχετικά με τις πιο καυτές τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα επεισόδια από δημοφιλείς εκπομπές από την αρχική σελίδα τους ή να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση εκεί. Υπάρχει μια στήλη "Κατάσταση" δίπλα στους τίτλους, έτσι ώστε να τη γνωρίζετε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη βαθμολογία για κάθε τίτλο ή να συνδεθείτε για να ψηφίσετε τον εαυτό σας.

Περιορισμοί

Το μεγάλο πράγμα για το Limetorrents είναι το σύστημα φιλτραρίσματος που ενσωματώνεται στην έρευνά τους. Αν βιάζεστε να βρείτε ένα anime που μόλις αρχίζει να αναπνέει στην τηλεόραση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουμπί εναλλαγής σε "Anime". Με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσετε την αναζήτησή σας σε torrents που έχουν επισημανθεί μόνο ως anime. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, περιορίζοντας τις επιλογές σας έτσι ώστε να εντοπίσετε τον ιδανικό χείμαρρο. Το Limetorrents έχει να κάνει με την κοινότητα και την εξατομίκευση, ώστε να υπάρχουν γρήγοροι σύνδεσμοι με τους "Οι φίλοι μου", "Μηνύματα", "Ανατροφοδότηση", "Το προφίλ μου".

Επίσης, διαβάστε: Πώς να Torrent με ασφάλεια

1337Χ

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα παράξενο όνομα για εναλλακτική λύση Kickass Torrents, σίγουρα δεν είναι κακή επιλογή. Φαίνεται ότι το 1337X δίδει έμφαση στις τάσεις. Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο "TOP100" στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας τους δίπλα στο "TRENDING". Πιθανότατα λειτουργεί καλά για όσους είναι περίεργοι για το τι είναι ζεστό στο torrent κόσμο εκείνη τη στιγμή. Διευκολύνει τους χρήστες που μεταφορτώνονται, έχοντας τα "REGISTER", "LOGIN" και "UPLOAD" στην κορυφή της αρχικής σελίδας τους. Κάνει επίσης τα πράγματα ευκολότερα να εισάγετε ερωτήματα αναζήτησης καθώς η γραμμή αναζήτησης σας κοιτάζει στο πρόσωπο.

Torrentdownloads

Torrentdownloads είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Kickass Torrents, ειδικά αν πρόκειται για τη διάταξη και το σχεδιασμό του Kickass Torrents. Είναι μια πολύ "τρέχουσα" ιστοσελίδα torrent που εμφανίζει νέα torrents από εκείνη την ημέρα και την προηγούμενη ημέρα. Αυτό το καθιστά πολύ βολικό για να εντοπίσετε επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών, πιο πρόσφατες επιτυχίες, εφαρμογές, λογισμικό, παιχνίδια κλπ. Αν ψάχνετε για κάτι παλιότερο ή κάτι αρκετά δημοφιλές, ίσως θελήσετε να εμβαθύνετε στις κατηγορίες που παρουσιάζονται στην κύρια μενού. Η γραμμή αναζήτησης βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας. Απλά πληκτρολογήστε το συγκεκριμένο ερώτημα σας με τις σωστές ορθογραφίες και επιλέξτε χορτάρια υψηλής ποιότητας.

RARBG

Έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια από τότε που ξεκίνησε η RARBG, αλλά δεν ήταν μέχρι που οι χρήστες αποχαιρετούν τους πιο διάσημους ιστοτόπους torrent που κέρδισαν πραγματικά. Είναι αρκετά καλό να λαμβάνουν και να κατέχουν υψηλή θέση μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων Kickass Torrents. Ίσως παρατηρήσετε ότι το RARBG έχει περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα από τους περισσότερους βασικούς ιστότοπους torrent. Τα δεδομένα χρηστών τους προσφέρουν ίσως πολύτιμη εικόνα για το τι είναι ζεστό και τι θέλουν οι χρήστες να δουν περισσότερα. Το RARBG ενημερώνει τους επισκέπτες μέσω μιας περιοχής "News". Δεν υπάρχουν μόνο οι τελευταίες καταχωρίσεις στην αρχική σελίδα τους, αλλά μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις κατηγορίες τους για περισσότερες επιλογές.

Επίσης, διαβάστε: Καλύτερες τοποθεσίες Torrent το 2018

Torrentz2.eu

Όπως αναμενόταν, οι ιστότοποι κλώνων άρχισαν να εμφανίζονται μετά το κλείσιμο του Torrentz.eu. Όσον αφορά αυτήν την εναλλακτική λύση, οι προγραμματιστές την έχουν σχεδιάσει κυριολεκτικά για να αντικαταστήσουν το torrentz.eu. Φαίνεται ακριβώς το ίδιο. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός ιστοσελίδων του Torrentz.eu ήταν ένα μεγάλο αξιοθέατο για αρχάριους ειδικότερα. Η μεγάλη λειτουργικότητά του κατέστησε ένα από τα αγαπημένα παράλληλα με τα Kickass Torrents. Η αρχική σελίδα τους έχει τρεις βασικές ενότητες: "Αναζήτηση", "myTorrentz" και "Βοήθεια". Οι αρχάριοι μπορούν γρήγορα να ξεπεράσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς που ορίζονται στην "Βοήθεια". Θα σας δείξει τις πολιτικές πνευματικών δικαιωμάτων του Torrentz2.eu ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι αν θέλετε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας.

Το Torrenting ενδέχεται να σας θέσει σε κίνδυνο την παρακολούθηση από την επιβολή του νόμου. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει μια σοβαρή καταστολή της παράνομης δραστηριότητας που συνδέεται με torrents μαζί με συναφείς φορείς. Ένα καλό VPN μπορεί να σας δώσει την προστασία που επιθυμείτε, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας με διπλό VPN. Επιτρέπει επίσης τα δεδομένα σας να περάσουν από ένα ασφαλές κανάλι, καθιστώντας το απρόσιτο για τους χάκερς.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments