Οι καλύτερες ιστοσελίδες Torrent του 2019 – Αφήστε το Torrenting Begin!

[ware_item id=33][/ware_item]

Το καλοκαίρι του 2016 έγινε μάρτυρας της διακοπής ενός από τους πιο δημοφιλείς χώρους torrent, Kickass Torrents. Ήταν ένα τεράστιο χτύπημα για τα torrent sites και τους συχνούς χρήστες τους. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πραγματοποίησε μια επιχείρηση σε συνεργασία με την Ένωση κινηματογραφικών ταινιών της Αμερικής (MPAA). Οι σημαντικότερες έγιναν πιο φυλαγμένες καθώς οι αρχές κατέστησαν αποφασισμένες στην καταστολή της πειρατείας. Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε ένα χάσμα στην αγορά του χείμαρρου. Αρκετά σημεία torrent έσπευσαν να γεμίσουν τα κενά σημεία που άφησαν οι πιο επιτυχημένες.


Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος torrent με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος. Έτσι, θα πρέπει να δείτε ποια από αυτές ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Όλοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και πολιτικές, οπότε μπορείτε να διαβάσετε καλύτερα σε αυτό λίγο περισσότερο πριν τυφλά πηδούν και αντιμετωπίζουν απογοήτευση. Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες περιοχές torrent 2019 που συχνά συνιστώνται από τους χρήστες.

Ο Πειρατικός κόλπος

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η εύστοχα ονομασμένη περιοχή torrent, The Pirate Bay, ήταν η μεγαλύτερη και όχι Kickass Torrents. Είναι ένας δικτυακός τόπος για torrent για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Ιδρύθηκε γύρω στο 2003. Η πρώτη εντύπωση του The Pirate Bay είναι ότι είναι πολύ απλή. Είναι σίγουρα φιλικό προς το χρήστη, γι 'αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους και για όσους δεν είναι άπληστοι καθαροί surfers. Το Pirate Bay έχει μια μεγάλη σειρά γρήγορων συνδέσεων. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους torrents που ανεβάσατε πρόσφατα εκεί. Δείτε τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, top 100 torrents, ήχο, βίντεο και εφαρμογές. Προσφέρουν επίσης ένα blog για καθοδήγηση και ένα φόρουμ συζήτησης.

Αναχώρηση: Το καλύτερο VPN για ανώνυμο torrenting

RARBG

Αυτός δεν είναι τόσο παλαιός όσο ο Πειρατικός κόλπος, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους torrent σήμερα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή το 2008 και έχει αποκτήσει υψηλότερη βαθμολογία τώρα από πολλούς από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές που είναι ακόμα πολύ πίσω από αυτό. Το RARBG παρέχει έναν πλήρη κατάλογο για να περιηγηθείτε και να επιλέξετε torrents από. Μπορείτε να δείτε την ενότητα "Ειδήσεις" για ενημερώσεις και να δείτε αν το Top 10 ίσως σας ενδιαφέρει. Μια λίστα με νέα torrents μπορεί να βρεθεί στην αρχική σελίδα τους. Κάντε κλικ στο "Box Office" για τις τελευταίες και πιο δημοφιλείς ταινίες. Μπορείτε να συνδεθείτε από την αρχική σελίδα που είναι αρκετά βολικό. Η λίστα των κατηγοριών περιλαμβάνει μουσική, ταινίες, παιχνίδια, λογισμικό και τηλεοπτικές εκπομπές.

YTS.AG

Η επόμενη επιλογή είναι μοναδική και εξυπηρετεί ειδικά τους χρήστες που αναζητούν YTS aka YIFY torrents. Αυτό ισχυρίζεται ότι είναι ο μόνος χώρος torrent για αυτή τη συγκεκριμένη ποικιλία torrents, αν και δεν υπάρχει επίσημη σύνδεση μεταξύ των δύο αυτών. Παρ 'όλα αυτά, το YTS.AG είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε torrents YIFY από τις αγαπημένες σας ταινίες. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι τους προσφέρουν σε ανάλυση 720p, 1080p και 3D, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε όσο θέλετε. Ένας άλλος ισχυρισμός που κάνουν είναι ότι ο χείμαρρος σας θα κατεβάσει γρήγορα λόγω του σχετικά μικρότερου μεγέθους του αρχείου. Δυστυχώς, η εμπειρία των χρηστών τους δεν είναι εντυπωσιακή από αυτή την άποψη.

Επίσης, διαβάστε: Πώς να ελέγξετε τη διεύθυνση IP Torrent

Torrentz2

Ακριβώς όπως το Kickass Torrents, το Torrentz.eu ήταν το αγαπημένο των χρηστών πριν κλείσει οικειοθελώς τον Αύγουστο του 2016. Ναι, το 2016 ήταν μια θλιβερή χρονιά για τον κόσμο του χείμαρρου. Ευτυχώς, για τους οπαδούς του Torrentz.eu, σύντομα εμφανίστηκε ένας κλώνος. Το Torrentz2.eu είναι ακριβώς το ίδιο με το Torrentz.eu. Είναι ουσιαστικά ένα copycat που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την αντικατάσταση του γίγαντα torrent. Είναι τόσο καλό που μπορείτε να εργαστείτε με μια οικεία διάταξη και να απολαύσετε ποιοτικά torrents. Ισχυρίζονται ότι αποτελούν σύστημα "μηχανής αναζήτησης και αναζήτησης πολλαπλών χρήσεων". Μπορείτε να βρείτε γρήγορα τη λίστα των ευρετηριασμένων ιστότοπων στην ενότητα "Βοήθεια" εάν είστε περίεργοι.

1337Χ

Η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι πολύ σημαντικές για έναν ιστότοπο torrent επειδή οι χρήστες θέλουν αναζήτηση και λήψη χωρίς προβλήματα. Το 1337X ξεχωρίζει για το φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του, το οποίο προσφέρει άφθονη σαφήνεια σε έναν νέο επισκέπτη. Προφανώς δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες. Θα παρατηρήσετε αμέσως μικρές αλλαγές στην ιστοσελίδα τους σύμφωνα με την τρέχουσα σεζόν. Έχουν ένα θέμα για τα Χριστούγεννα και έναν γρήγορο σύνδεσμο στις ταινίες διακοπών στην αρχική τους σελίδα τον Δεκέμβριο. Παρέχουν εναλλακτικούς τομείς σε περίπτωση που κάποια από τις ταινίες έχει αποκλειστεί. Το 1337X εμφανίζει επίσης το "Καλύτερο της εβδομάδας". Δεν έχουν μόνο τα αγαπημένα των Χριστουγέννων, αλλά και τα αγαπημένα των ξένων ταινιών για μια βελτιωμένη αναζήτηση. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε torrents για τηλεοπτικές εκπομπές, παιχνίδια, εφαρμογές και άλλα. Υπάρχουν επίσης γρήγοροι σύνδεσμοι για περισσότερες κατηγορίες στα δεξιά, συμπεριλαμβανομένων μουσικής και ντοκιμαντέρ.

Επίσης, διαβάστε: Διαφορά μεταξύ του διακομιστή μεσολάβησης, του VPN και του Tor

EZTV.AG

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την τελευταία επιλογή, αλλά το καταφέραμε ακόμα ανάμεσα στις κορυφαίες περιοχές torrent 2018. Η διάταξη της ιστοσελίδας φαίνεται λίγο γεμάτη, αλλά οι σημαντικές πτυχές είναι ακόμα εύκολο να εντοπιστούν. Μπορείτε να συνδεθείτε από την αρχική σελίδα στην κορυφή. Η γραμμή αναζήτησης βρίσκεται ακριβώς δίπλα της, έτσι ώστε να εξοικονομείτε χρόνο. Η λίστα τηλεοπτικών εκπομπών, το φόρουμ, οι συνδέσεις "Βοήθεια" και οι ερωτήσεις είναι ακριβώς πάνω από αυτό. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το EZTV.AG επικεντρώνεται κυρίως σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αναζήτησης εδώ είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε το βίντεο με ανάλυση 480p ή 720p. Δεδομένου ότι έχει μια αμφιλεγόμενη ιστορία όσον αφορά την ιδιοκτησία, ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να μποϊκοτάρουν.

Torrentdownloads

Εάν υπάρχει εμπλοκή, σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε εναλλακτικούς συνδέσμους με μια γρήγορη αναζήτηση Google ή με τη χρήση αξιόπιστου VPN. Ο σχεδιασμός και η διάταξη θυμίζουν Kickass torrents, έτσι είναι καλό. Το κύριο μενού στα δεξιά ορίζει κατηγορίες όπως μουσική, ταινίες, anime, βιβλία, παιχνίδια και λογισμικό. Έχει ακόμη και γρήγορους συνδέσμους για torrents από την προηγούμενη ημέρα και εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα. Μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή torrents από κάθε κατηγορία στην αρχική σελίδα. Υπάρχει μια ράβδος αναζήτησης χωρίς νότες στην πάνω δεξιά γωνία.

Επίσης, διαβάστε: Πώς να Torrent με ασφάλεια και νόμιμα

Περιορισμοί

Αυτό είναι παρόμοιο με το Torrentdownloads στην εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, η γραμμή αναζήτησης στην κορυφή έχει φίλτρα που βασίζονται σε κατηγορίες όπως μουσική, ταινίες, εικόνες, κινητά, ενήλικες κλπ. Είναι υπέροχο ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε συνδέσμους για τα "Top Torrents" και "Latest Torrents". Μπορείτε να περιηγηθείτε σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά από τη λίστα στα δεξιά.

Ποιο torrent site είναι το δικό σας αγαπημένο; Μοιραστείτε μαζί μας την προσωπική σας αγαπημένη ιστοσελίδα Torrenting για το 2019 και ενημερώστε μας επίσης αν έχουμε χάσει οποιαδήποτε. Έχετε έναν καλό χρόνο Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments