Top πάροχοι VPN με εγγύηση επιστροφής χρημάτων

[ware_item id=33][/ware_item]

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι πολύ μεγάλο για να σας αφεθεί να απολαμβάνετε ελεύθερα, ανασφαλμένα δίκτυα μέσω του Διαδικτύου. Ωστόσο, αυτός ο φόβος δεν μπορεί να μας εμποδίσει να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο, το οποίο είναι σχεδόν αναπόφευκτο σε αυτήν την ηλικία. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και πολλοί αρχάριοι δεν έχουν ιδέα για τις σοβαρές απειλές που εκτίθενται σε καθημερινή βάση. Κάποιοι ηλικιωμένοι χρήστες δεν μελέτησαν ποτέ την επιστήμη των υπολογιστών για να μάθουν πολλά για τη λειτουργία του Διαδικτύου. Άλλοι είναι πολύ νέοι για να καταλάβουν πόσο επικίνδυνο είναι το διαδίκτυο και δεν παίρνουν προφυλάξεις για να προστατευθούν.


Στην περίπτωση αυτή, η περιήγηση σε ανώνυμη περιήγηση παρουσιάζεται ως μια καλή επιλογή, αλλά δεν σας προστατεύει από την παρακολούθηση DNS ή την επίδραση των διαχειριστών. Εκτός από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τις εφαρμογές και τους εμπόρους υπάρχουν χάκερ παντού που μπορούν να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες αν δεν είναι κρυπτογραφημένες. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ασφαλές το σύστημά σας είναι να εγγραφείτε σε ένα αξιόπιστο VPN (Virtual Private Network) που κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας και αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας.

Παράγοντες για τον έλεγχο υπηρεσίας VPN

Ακολουθούν μερικές απαιτήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα καλό VPN που σας ταιριάζει.

  • Ένα VPN με έδρα σε μια χώρα που πρέπει να υποβάλλει δεδομένα χρηστών σε κυβερνητικές υπηρεσίες από το νόμο μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι πρέπει να διατηρήσουν κάποια δεδομένα αποθήκευσης
  • Έχοντας πολλούς συνδυασμούς πρωτοκόλλου διακομιστή είναι καλύτερο, επειδή τα VPN τείνουν να επιβραδύνουν την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet κατά την κρυπτογράφηση
  • Είναι σημαντικό για τους διακομιστές να υπάρχουν στην περιοχή σας, καθώς και τη θέση που θέλετε για τη διεύθυνση IP σας για να δείξει για ένα ισχυρό σήμα
  • Ελέγξτε εάν υπάρχουν πολιτικές για την τήρηση αρχείων δραστηριότητας χρήστη, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι κανονισμοί της εταιρείας VPN είναι αποδεκτοί από εσάς
  • Σάρωση των πακέτων τιμών και επιλογή του VPN που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας μακροπρόθεσμα, όχι μόνο ειδικές προσφορές που διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα
  • Οι ανασκοπήσεις χρηστών δεν πρέπει να αγνοηθούν επειδή θα μάθετε πολλά από τις εμπειρίες των άλλων, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών

NordVPN

Παίρνετε τόνους ειδικών χαρακτηριστικών όταν εγγραφείτε στο NordVPN. Αυτή η εταιρεία VPN εδρεύει στις ΗΠΑ, γνωστή για τις συνδέσεις υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της. Παρέχουν μια μεγάλη εμπειρία χρήστη και συχνά εισάγουν εκπτώσεις από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε. Το πιο προσιτό σχέδιο είναι η συμφωνία τους, η οποία είναι US $ 2,99 ανά μήνα και αξίζει τα χρήματα. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα 6 συσκευές σε έναν μόνο λογαριασμό NordVPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μοιράζοντας με όσους ζουν μαζί σας. Μπορείς να πάρεις τα χρήματά σας πίσω μέσα σε 30 ημέρες αν η υπηρεσία τους δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων μιας εταιρείας VPN δείχνει πόσο σίγουροι είναι στις υπηρεσίες τους, γνωρίζοντας έτσι ότι η NordVPN προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις δίνει όλα τα καλά vibes σχετικά με αυτόν τον πάροχο.

ExpressVPN

Αυτή είναι πράγματι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στον κόσμο και η διαφημιστική εκστρατεία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Αν διαπιστώσετε ότι η υπηρεσία ExpressVPN δεν σας ταιριάζει για κάποιο λόγο, μπορείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας εντός 30 μέρες της δημιουργίας του και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Επιπλέον, διαθέτει ένα πολύ βολικό σύστημα πληρωμών για τους χρήστες, αφού μπορείτε να πληρώσετε για τον λογαριασμό ExpressVPN χρησιμοποιώντας 23 διαφορετικές μεθόδους πληρωμής.

Διαθέτουν διακομιστές σε 160 τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε σίγουρα ένα διακομιστή που σας δίνει το ισχυρότερο σήμα και τα καλύτερα οφέλη. Η συμφωνία των 15 μηνών κοστίζει 6,67 δολάρια ΗΠΑ / μήνα.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Βασισμένο στις Η.Π.Α., η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο συνιστάται ιδιαίτερα από τους ειδικούς και τους τακτικούς χρήστες. Το πιο προσιτό μηνιαίο πακέτο κοστίζει μόνο $ 6,95 / μήνα και η συνδρομή σας μπορεί να ακυρωθεί εντός 7 ημέρες αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους. Μπορείτε να συνδεθείτε σε περισσότερες από 3000 τοποθεσίες διακομιστών και να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά πρωτόκολλά τους για να ανακαλύψετε τον τέλειο συνδυασμό.

Εκτός από τους πιο συνηθισμένους τρόπους πληρωμής, μπορείτε επίσης να πληρώσετε για το λογαριασμό σας μέσω πιστοποιητικών δώρων από μάρκες όπως το Best Buy, το Costco και το Starbucks. Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να συνδέσετε μέχρι και 5 συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των φορητών υπολογιστών, των tablet και των smartphones για σύνδεση στο Internet υψηλής ασφάλειας.

VyprVPN

Εάν είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, αλλά δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα να διαρρεύσουν, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από VyprVPN. Έρχεται με πολλά προνόμια, όπως ειδικές εφαρμογές για συσκευές Android και Apple. Μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας, το smartphone, τα tablet κ.λπ. ακόμα και αν λειτουργούν σε Windows, Linux και Mac. Έτσι, οι επιλογές σας επεκτείνονται καθώς μπορείτε να διατηρήσετε ταυτόχρονα 3 συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό VyprVPN. Μπορείτε να επιλέξετε το 3-ημέρες δωρεάν δοκιμή ή να πάρετε το δικό σας τα χρήματα πίσω μέσα σε 30 ημέρες αν δεν σας αρέσει. Το πρώτο σχέδιο ξεκινά από μόλις 6,67 δολάρια το μήνα.

CyberGhost

Μπορείτε να επωφεληθείτε από πάνω από 3700 διακομιστές που προσφέρονται από το TorGuard. Η εκπληκτική συμφωνία τους για 3 χρόνια κοστίζει US $ 2,75 / μήνα με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Μπορείτε να απολαύσετε συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και πλήρη ασφάλεια με το CyberGhost. Το καλύτερο πράγμα για την υπηρεσία VPN είναι ότι δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής σύνδεσης χρήστη, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει αποθήκευση δεδομένων από το τέλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας από τις αρχές επιβολής του νόμου ή τις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Δοκιμάσαμε πάνω από 20 παρόχους VPN και στο τέλος της ημέρας είμαστε ικανοποιημένοι με αυτές τις 5 υπηρεσίες VPN. Δείτε πώς κάναμε:

  • Αγοράσαμε τους λογαριασμούς VPN
  • Τους χρησιμοποιήσαμε για μερικές ημέρες και στη συνέχεια
  • Υποστηρίξαμε ότι δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, παρόλο που ήμασταν εντελώς, και
  • Ζητήσαμε τα χρήματά μας πίσω

Δεν είμαστε περήφανοι για το τι κάναμε, αλλά μας εκπαιδεύτηκε πολύ. Μάθαμε ότι πολλοί προμηθευτές VPN προσπαθούσαν να αντισταθούν στο να μας δώσουν τα χρήματά μας πίσω και λίγοι από αυτούς δεν το έκαναν. Ωστόσο, αυτά τα πέντε VPN παραπάνω μας έδωσαν τα χρήματά μας χωρίς πρόβλημα. Το NordVPN μας έδωσε επιστροφή χρημάτων χωρίς να ζητήσουμε μια μόνο ερώτηση και ήμασταν απλά εκπλαγμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε θέσει τη συμφωνία NordVPN στην κορυφή.

Εκτός από αυτό, αξιολογήσαμε αυτά τα 5 VPN ανάλογα με την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο! Μην διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία VPN μαζί μας στο [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments