Top VPN-udbydere med pengene-tilbage-garanti

[ware_item id=33][/ware_item]

Cyberkriminalitet er for stor af en trussel til at lade dig nyde gratis, usikre netværk over internettet. Denne frygt kan dog ikke forhindre os i at bruge internettet, som er næsten uundgåeligt i denne tidsalder. Problemet er, at der er alle slags brugere, der bruger internettet, og mange begyndere har ingen idé om de alvorlige trusler, de udsættes for dagligt. Nogle ældre brugere studerede aldrig datalogi for at vide meget om Internettet. Andre er for unge til at forstå, hvor farlige Internettet kan være og tager ikke forholdsregler for at beskytte sig selv.


I dette tilfælde præsenteres inkognito-browsing som en god mulighed, men det beskytter dig ikke mod DNS-sporing eller indflydelse fra administratorer. Udover de retshåndhævende myndigheder, applikationer og marketingfolk er der hackere overalt, der kan få adgang til dine private oplysninger, hvis de ikke er krypteret. Den bedste måde at holde dit system sikkert på er at abonnere på en pålidelig VPN (Virtual Private Network), der krypterer alle dine data og skjuler din IP-adresse.

Faktorer, der skal tjekkes i en VPN-tjeneste

Her er et par krav, der hjælper dig med at vælge en god VPN, der passer til dig.

  • En VPN med base i et land, der skal indsende brugerdata til myndigheder ved lov, er muligvis ikke det bedste valg, da de er nødt til at bevare noget datalagring
  • At have flere serverprotokollkombinationer er bedre, fordi VPN'er har en tendens til at bremse din internetforbindelseshastighed under kryptering
  • Det er vigtigt, at servere findes i din nærhed såvel som det sted, du ønsker, at din IP-adresse skal indikere for et stærkt signal
  • Kontroller for politikker til opbevaring af brugeraktivitetsregistreringer, så du kan være sikker på, at VPN-selskabets regler er acceptabel for dig
  • Scan prispakkerne, og vælg det VPN, der passer til dit budget på lang sigt, ikke kun specialtilbud, der varer i et begrænset tidsrum
  • Brugervurderinger skal ikke ignoreres, fordi du lærer masser af andres oplevelser, især med hensyn til kundepleje

NordVPN

Du får mange specialfunktioner, når du tilmelder dig NordVPN. Dette VPN-selskab er baseret i USA, kendt for sine højkvalitetsforbindelser og gode kundeservice. De genererer en god brugeroplevelse og introducerer ofte rabatter, som du kan drage fordel af. Deres mest overkommelige plan er deres aftale, som er 2,99 USD pr. Måned og er værd at pengene. Du kan tilslutte 6 enheder til kun en NordVPN-konto på samme tid. Det betyder, at du kan spare penge ved at dele med dem, der bor med dig. Du kan få dine penge tilbage inden for 30 dage hvis deres service ikke opfyldte dine forventninger.

Et VPN-selskabs tilbagebetalingspolitik viser, hvor sikre de er i deres tjenester, så vel vidende at NordVPN tilbyder en no-spørgsmål-stillet pengene tilbage garanti giver alle de gode vibes om denne udbyder.

ExpressVPN

Dette er faktisk en af ​​de mest populære VPN-tjenester i verden, og hypen er fuldstændigt berettiget. Hvis du finder ud af, at service af ExpressVPN ikke passer dig af en eller anden grund, kan du annullere din konto inden for 30 dage af dens oprettelse og få dine penge tilbage. Derudover har det et meget praktisk betalingssystem for brugere, da du kan betale for din ExpressVPN-konto ved hjælp af 23 forskellige betalingsmetoder.

De ejer servere på 160 steder, så du helt sikkert kan finde en server, der giver dig det stærkeste signal og de bedste fordele. Deres 15-måneders aftale koster USD 6,67 / måned.

Privat internetadgang (PIA)

Med base i USA anbefales privat internetadgang stærkt af både eksperter og almindelige brugere. Deres mest overkommelige månedlige pakke koster kun $ 6,95 / måned, og dit abonnement kan annulleres inden for 7 dage hvis du ikke er tilfreds med deres service. Du kan oprette forbindelse til over 3000 serverplaceringer og teste deres fremragende protokoller for at finde den perfekte kombination.

Udover de mest almindelige betalingsmetoder kan du også betale for din konto gennem gavekort fra mærker som Best Buy, Costco og Starbucks. Privat internetadgang giver dig mulighed for at tilslutte op til 5 enheder samtidigt, inklusive bærbare computere, tablets og smartphones til en internetforbindelse med høj sikkerhed.

VyprVPN

Hvis du har et stramt budget ,, men du kan ikke risikere, at dine private data lækkes, er der ingen bedre mulighed end VyprVPN. Det leveres med flere frynsegoder, såsom at have specielle applikationer til Android- og Apple-enheder. Du kan tilslutte din pc, smartphone, tablets osv., Selvom de kører på Windows, Linux og Mac. Så dine muligheder udvides, da du kan holde 3 enheder sikre sammen samtidig ved hjælp af den samme VyprVPN-konto. Du kan vælge 3-dages gratis prøveperiode eller få din pengene tilbage inden for 30 dage hvis du ikke kan lide det. Den første plan starter kun på USD 6,67 pr. Måned.

CyberGhost

Du kan drage fordel af over 3700 servere, der tilbydes af TorGuard. Deres fantastiske 3-årsaftale koster US $ 2,75 / måned med en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan nyde højhastighedsforbindelser og komplet sikkerhed med CyberGhost. Det bedste ved deres VPN-tjeneste er, at de ikke opbevarer nogen brugerforbindelseslogfiler, hvilket betyder, at der ikke er nogen datalagring fra din ende, der kan bruges mod dig af retshåndhævende myndigheder eller myndigheder.

Vi testede over 20 VPN-udbydere og i slutningen af ​​dagen var vi tilfredse med disse 5 VPN-tjenester. Sådan gjorde vi:

  • Vi købte deres VPN-konti
  • Vi brugte dem i et par dage og derefter
  • Vi foregik, at vi ikke var tilfredse med deres tjenester, selvom vi fuldstændigt var og
  • Vi bad om vores penge tilbage

Vi er ikke stolte af, hvad vi gjorde, men det uddannede os meget. Vi lærte, at mange af VPN-udbydere forsøgte at modstå at give os vores penge tilbage, og få af dem gjorde det ikke. Imidlertid gav disse fem VPN'er ovenfor vores penge tilbage uden problemer. NordVPN gav os en refusion uden at stille et enkelt spørgsmål, og vi var bare forbløffet. Derfor har vi sat NordVPN-aftalen på toppen.

Bortset fra det vurderede vi disse 5 VPN'er i henhold til deres servicekvalitet.

Det er alt sammen! Tøv ikke med at dele din VPN-oplevelse med os på [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments