Top VPN-providers met geld-terug-garantie

[ware_item id=33][/ware_item]

Cybercriminaliteit is een te grote bedreiging om u te laten genieten van gratis, onveilige netwerken via internet. Deze angst kan ons er echter niet van weerhouden internet te gebruiken, wat in dit tijdperk bijna onvermijdelijk is. Het probleem is dat er allerlei soorten gebruikers zijn die internet gebruiken en veel beginners hebben geen idee van de ernstige bedreigingen waaraan ze dagelijks worden blootgesteld. Sommige oudere gebruikers hebben nooit informatica gestudeerd om veel te weten over de werking van internet. Anderen zijn te jong om te begrijpen hoe gevaarlijk internet kan zijn en nemen geen voorzorgsmaatregelen om zichzelf te beschermen.


In dat geval wordt incognito browsen als een goede optie gepresenteerd, maar het beschermt u niet tegen DNS-tracking of de invloed van beheerders. Naast wetshandhavingsinstanties, applicaties en marketeers zijn er overal hackers die toegang kunnen krijgen tot uw privé-informatie als deze niet gecodeerd is. De beste manier om uw systeem veilig te houden, is zich te abonneren op een betrouwbare VPN (Virtual Private Network) die al uw gegevens codeert en uw IP-adres verbergt.

In te checken factoren bij een VPN-service

Hier zijn een paar vereisten die u zullen helpen bij het selecteren van een goede VPN die bij u past.

  • Een VPN die is gevestigd in een land dat wettelijk gegevens van gebruikers moet indienen bij overheidsinstanties, is misschien niet de beste keuze, omdat ze gegevens moeten bewaren
  • Het is beter om meerdere server-protocolcombinaties te hebben, omdat VPN's de neiging hebben uw internetverbinding tijdens de codering te vertragen
  • Het is belangrijk dat servers in uw omgeving aanwezig zijn, evenals de locatie die u wilt dat uw IP-adres aangeeft voor een sterk signaal
  • Controleer op beleid voor het bijhouden van gegevens over gebruikersactiviteiten, zodat u zeker weet dat de regels van het VPN-bedrijf voor u acceptabel zijn
  • Scan de prijspakketten en selecteer de VPN die op de lange termijn bij uw budget past, niet alleen speciale aanbiedingen die een beperkte tijd geldig zijn
  • Gebruikersrecensies mogen niet worden genegeerd, omdat u veel zult leren van de ervaringen van anderen, vooral met betrekking tot klantenservice

NordVPN

Je krijgt veel speciale functies als je je aanmeldt voor NordVPN. Dit VPN-bedrijf is gevestigd in de VS, bekend om zijn hoogwaardige verbindingen en geweldige klantenservice. Ze genereren een geweldige gebruikerservaring en introduceren vaak kortingen waarvan u kunt profiteren. Hun meest betaalbare plan is hun deal, die US $ 2,99 per maand is en het geld zeker waard is. U kunt tegelijkertijd 6 apparaten verbinden met slechts één NordVPN-account. Dit betekent dat u geld kunt besparen door te delen met degenen die bij u wonen. Je kan krijgen uw geld terug binnen 30 dagen als hun service niet aan uw verwachtingen voldeed.

Het terugbetalingsbeleid van een VPN-bedrijf laat zien hoe zeker ze zijn in hun diensten, dus wetende dat NordVPN biedt een niet-vragen-geld-terug-garantie geeft alle goede vibes over deze provider.

ExpressVPN

Dit is inderdaad een van de meest populaire VPN-services ter wereld en de hype is volkomen gerechtvaardigd. Als u vindt dat de service van ExpressVPN om een ​​of andere reden niet geschikt is, kunt u uw account binnen annuleren 30 dagen van zijn creatie en krijg je geld terug. Bovendien heeft het een zeer handig betalingssysteem voor gebruikers, omdat u voor uw ExpressVPN-account kunt betalen met behulp van 23 verschillende betaalmethoden.

Ze hebben servers op 160 locaties, dus u kunt zeker een server vinden die u het sterkste signaal en de beste voordelen geeft. Hun deal van 15 maanden kost US $ 6,67 / maand.

Private Internet Access (PIA)

Private internettoegang is gevestigd in de VS en wordt sterk aanbevolen door zowel experts als vaste gebruikers. Hun meest betaalbare maandelijkse pakket kost slechts $ 6,95 / maand en uw abonnement kan binnen worden geannuleerd 7 dagen als u niet tevreden bent met hun service. U kunt verbinding maken met meer dan 3000 serverlocaties en hun uitstekende protocollen testen om de perfecte combinatie te ontdekken.

Naast de meest voorkomende betaalmethoden, kunt u ook voor uw account betalen via cadeaubonnen van merken als Best Buy, Costco en Starbucks. Met privé-internettoegang kunt u maximaal 5 apparaten tegelijkertijd aansluiten, waaronder laptops, tablets en smartphones voor een beveiligde internetverbinding.

VyprVPN

Als u een krap budget heeft, maar u kunt niet riskeren dat uw privégegevens worden gelekt, dan is er geen betere optie dan VyprVPN. Het wordt geleverd met verschillende voordelen, zoals speciale applicaties voor Android- en Apple-apparaten. U kunt uw pc, smartphone, tablets, enz. Aansluiten, zelfs als ze op Windows, Linux en Mac draaien. Dus uw opties zijn uitgebreid omdat u 3 apparaten tegelijkertijd veilig kunt houden met hetzelfde VyprVPN-account. Je kunt de kiezen Gratis proefperiode van 3 dagen of haal je geld terug binnen 30 dagen als je het niet leuk vindt. Het eerste plan begint bij slechts USD 6,67 per maand.

CyberGhost

U kunt profiteren van meer dan 3700 servers aangeboden door TorGuard. Hun geweldige 3-jarige deal kost US $ 2,75 / maand met een 45 dagen geld-terug-garantie. U kunt genieten van snelle verbindingen en volledige veiligheid met CyberGhost. Het beste van hun VPN-service is dat ze geen logboeken van gebruikersverbindingen bijhouden, wat betekent dat er geen gegevensopslag van uw kant is die tegen u kan worden gebruikt door wetshandhavingsinstanties of overheidsinstanties.

We hebben meer dan 20 VPN-providers getest en aan het einde van de dag waren we tevreden met deze 5 VPN-services. Dit is hoe we het deden:

  • We hebben hun VPN-accounts gekocht
  • We hebben ze een paar dagen gebruikt en daarna
  • We deden alsof we niet tevreden waren met hun diensten, hoewel we dat helemaal waren, en
  • We vroegen ons geld terug

We zijn niet trots op wat we hebben gedaan, maar het heeft ons veel geleerd. We kwamen erachter dat veel van de VPN-providers probeerden te verzetten ons ons geld terug te geven en dat deden er maar een paar niet. Deze vijf VPN's hierboven gaven ons echter zonder problemen ons geld terug. NordVPN gaf ons een terugbetaling zonder een enkele vraag te stellen en we waren gewoon verbaasd. Daarom hebben we de NordVPN-deal bovenaan gezet.

Afgezien daarvan hebben we deze 5 VPN's geëvalueerd op basis van hun servicekwaliteit.

Nou dat is alles! Aarzel niet om uw VPN-ervaring met ons te delen op [email protected]

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments