Tonton Sky Go Online dari mana-mana sahaja – Panduan Streaming Lengkap

[ware_item id=33][/ware_item]

Aliran langsung Sky Go adalah salah satu cara yang paling biasa untuk menikmati televisyen di Britain. Sky Go menawarkan lebih daripada dua puluh lima saluran TV British yang hebat termasuk yang berkaitan dengan berita, sukan, drama, kartun, perjalanan, makanan dan banyak lagi. Jika anda tinggal di Britain, anda pasti akan mendaftar untuk akaun Sky Go untuk mendapatkan akses kepada kandungan hebat ini. Berita baiknya ialah anda tidak memerlukan akaun Sky Plus untuk melanggan Sky Go. Ini bermakna anda menjimatkan wang dan hanya membayar untuk apa yang anda inginkan untuk menonton.


Masalahnya hanya orang yang tinggal di Britain boleh mendaftar untuk Sky Go. Jika anda orang Inggeris tetapi belajar di luar negara atau berpindah ke negara lain, anda tidak akan dapat mengakses Sky Go di luar negara. Pertunjukan TV British telah mendapat populariti sejak bertahun-tahun. Siapa yang tidak suka Minda Bahasa Anda dan Sherlock Holmes? Peminat rancangan TV British juga mahu mendaftar untuk Sky Go tetapi mereka tidak dapat melakukannya melalui laluan biasa. Syukurlah, anda boleh mengeksploitasi mekanisme pengenalpastian serantau untuk menonton Sky Go dalam talian di luar negara.

Buka kunci Sky Go melalui VPN

Sekarang, anda disambungkan ke pelayan yang dimiliki oleh penyedia perkhidmatan internet anda (ISP) jadi alamat IP anda ialah pelayan ISP anda. Apabila anda melawati tapak web Sky Go, sistem mereka mengesan lokasi anda melalui alamat IP anda. Oleh itu, mereka dapat dengan jelas memberitahu bahawa anda tidak berada di dalam wilayah British. Oleh itu, anda tidak dibenarkan mengakses kandungan Sky Go.

Apabila anda melanggan rangkaian peribadi maya (VPN), anda menghidupkannya setiap kali anda berada dalam talian. VPN anda terpakai untuk sambungan internet anda dan berfungsi merentasi pelbagai peranti secara serentak melalui akaun VPN yang sama. Itulah kelebihan yang hebat untuk memiliki VPN. Anda memilih protokol VPN yang sesuai dan menggabungkannya dengan pelayan VPN secara fizikal yang terdapat di Britain. Sekarang apa yang berlaku? Alamat IP anda tidak lagi dari pelayan ISP asal anda. Alamat IP yang dipaparkan sekarang ialah pelayan VPN yang anda pilih sahaja. Sky Go mengenal pasti alamat IP anda seperti pelayan Inggeris membolehkan anda melihat langit pergi ke luar negara.

Tonton Sky Go Online dari mana-mana sahaja - Panduan Streaming Lengkap

Perlu diingat bahawa terdapat beberapa jenis peranti Sky Go dan tidak semua VPN sokongan. Sekiranya anda membeli sesuatu yang tidak biasanya beroperasi dengan VPN, anda perlu menyediakan penghala untuk menjadikannya berfungsi.

Perisian Keselamatan VPN

Tujuan VPN bukan sekadar membuka laman web dan aplikasi dengan sekatan serantau. VPN menyediakan keselamatan yang anda tidak dapat melalui cara lain. Ia mengamankan sambungan internet anda agar semua peranti disambungkan dengan selamat. Ia juga melindungi peranti anda apabila anda menggunakan Wi-Fi awam atau dipautkan ke rangkaian awam. Anda harus sedar tahap bahaya yang anda terdedah tanpa VPN. Data internet anda mengalir tanpa perlindungan biasanya bermaksud sesiapa sahaja di rangkaian yang sama boleh menggodam sistem anda.

VPN mewujudkan saluran khas yang melaluinya semua data anda dalam bentuk yang disulitkan. Oleh itu, tiada siapa yang boleh mendapatkan maklumat mengenai akaun peribadi anda dan anda tidak dapat mencapai penjenayah siber. Seperti yang anda ketahui, agensi-agensi penguatkuasaan dan kerajaan terkenal kerana menceroboh privasi pengguna. Pengiklan juga mencari apa sahaja yang boleh membantu mereka mengoptimumkan pengalaman pengguna untuk kempen semasa mereka. Mereka mengumpul data dan menggunakannya untuk membuat profil pengguna mengikut kawasan yang anda menunjukkan minat. VPN mempunyai keupayaan untuk menghalang anda daripada pelbagai jenis penjejakan. Lebih baik jika pembekal VPN yang dipilih tidak menyimpan sebarang log pengguna. Walaupun VPN mengurangkan kelajuan internet anda sedikit sebanyak, anda sekurang-kurangnya boleh membebaskan kebimbangan sama ada anda menggunakan Wi-Fi peribadi atau awam.

VPN terbaik untuk menyahsekat Sky Go

ExpressVPN

laman web expressvpn

VPN ini sangat disyorkan oleh pengguna di seluruh dunia. Itu tidak menghairankan kerana ExpressVPN boleh didapati di 94 negara pada masa ini dan mereka sentiasa berusaha mengembangkan perkhidmatan mereka ke lokasi baru. Ada kemungkinan besar anda dapat menonton aliran langsung Sky Go di kawasan jauh menggunakan ExpressVPN. Mereka menawarkan jalur lebar tanpa had dan anda boleh menukar pelayan apabila anda merasa seperti seseorang tidak berfungsi dengan baik seperti yang anda mahukan. Ia mempunyai salah satu kelajuan yang paling hebat di kalangan VPN, apatah lagi tiga protokol VPN yang hebat untuk dipilih. Mereka tidak menyimpan log pengguna dan mempunyai jaminan wang balik 30 hari juga.

NordVPN

laman web nordvpn

Jika keselamatan adalah keutamaan anda NordVPN harus berada di atas senarai VPN anda. Mereka menyediakan penyulitan dua kali ganda bermakna anda mendapat dua kali tahap keselamatan pada sambungan internet anda tanpa mengurangkan kelajuan internet anda terlalu banyak. NordVPN beroperasi di 59 negara di seluruh dunia dan mempunyai lebih dari seribu pelayan VPN yang mempunyai pilihan untuk menyambung. Mereka menghormati privasi anda dan melindungi anda daripada pengawasan dan penjejakan pada setiap masa dengan dasar log sifar mereka. NordVPN mempunyai suis bunuh automatik yang dengan cepat menutup mana-mana laman web atau aplikasi yang anda gunakan sebelum menyambung atau menyambung semula ke VPN anda untuk sebab tertentu. Ini bermakna bahawa semasa kegagalan sambungan, data anda masih selamat sehingga VPN disambungkan semula dan sebagainya.

IPVanish

laman web ipvanish

Mereka mendakwa sebagai VPN terpantas di dunia dan membawa anda keselamatan berkualiti tinggi pada kadar yang berpatutan. Anda mungkin berfikir bahawa pelan Satu Bulan mereka terlalu mahal. Nah, ya, tetapi jangka panjang memberikan diskaun hebat, itulah sebabnya kami mencadangkan rancangan yang lebih lama. IPVanish boleh didapati di lebih daripada 60 negara di benua yang berbeza supaya anda boleh mengakses Sky Go di luar negara melalui IPVanish pada bila-bila masa. Mereka membolehkan anda menghubungkan lima peranti pelbagai ke satu akaun IPVanish tunggal pada masa yang sama. Dasar log sifar mereka membuat anda selamat dari penjejak dan agensi. Anda boleh mendapatkan deposit anda kembali dalam masa tujuh hari selepas mendaftar jika anda tidak berpuas hati dengan prestasi tersebut.

Selain pilihan VPN yang indah ini, anda juga boleh mencuba VyprVPN untuk menonton aliran langsung Sky Go di luar Britain. Mereka juga mempunyai perkhidmatan pelanggan yang hebat dan menjamin ciri keselamatan yang mengagumkan. Ingat untuk memilih VPN yang sesuai dengan keperluan khusus anda.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments