Tawaran Murah VPN Murah untuk BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Apabila pihak berkuasa memulakan tindakan keras pada laman web Torrenting beberapa tahun yang lalu, ia menghasilkan beberapa laman web torrential kegemaran yang ditutup secara sukarela atau secara paksa. Pengguna telah berisiko dituduh melanggar hak cipta. Apakah penyelesaian yang mungkin? Bagaimanakah anda masih boleh menggunakan BitTorrent dan tidak disaman atau ditangkap? Kami akan bercakap tentang bagaimana anda boleh melindungi diri anda semasa BitTorrenting sedikit lebih daripada sekadar dengan menggunakan VPN.


Beberapa Soalan Penting Dijawab

Anda sebenarnya dapat menyelamatkan diri dari kebanyakan masalah sementara BitTorrenting dengan memilih VPN yang tepat yang dapat membantu anda dalam hal ini. Walau bagaimanapun, kami tahu bahawa tidak adil untuk tidak menjawab beberapa soalan yang berkaitan dengan menggunakan VPN untuk BitTorrenting yang mungkin mengganggu anda. Oleh itu, kami terlebih dahulu ingin menangani soalan-soalan ini untuk memastikan kepala anda jelas tentang subjek sebelum kami menuju ke pilihan VPN Murah terbaik untuk BitTorrenting.

Apa Tepatnya BitTorrent?

BitTorrent pada dasarnya merupakan protokol komunikasi untuk perkongsian fail peer-to-peer (P2P). Ia digunakan untuk mengedarkan data dan fail elektronik melalui internet. Dengan cara ini, setiap bahagian fail yang dimuat turun oleh pengguna dipindahkan kepada pengguna lain.

Ia adalah salah satu protokol yang paling biasa digunakan untuk memindahkan fail besar seperti fail video digital yang mengandungi rancangan TV dan klip video, dan lain-lain. Ia juga boleh digunakan untuk mengurangkan kesan pelayan dan rangkaian pengedaran fail besar.

Kenapa Anda Perlu VPN Untuk BitTorrenting?

VPN digunakan untuk keselamatan dan privasi dalam talian. Ia juga digunakan untuk melangkau geo-larangan.

Cara terbaik untuk melindungi diri anda adalah untuk mendaftar VPN Murah untuk BitTorrenting, tetapi itu bukan hanya itu. Sebaik sahaja anda membuat keputusan mengenai pembekal VPN, minta wakil penjagaan pelanggan mereka untuk mengenal pasti pelayan VPN mereka yang dikhaskan untuk BitTorrenting.

Terdapat banyak penyedia VPN yang tersedia di sana dan anda juga boleh menemui beberapa tawaran promosi yang menarik untuk menjimatkan wang anda. Jadi, buat pilihan yang terbaik untuk BitTorrenting dan juga pilihan ekonomi.

Adakah Masker VPN Anda Mengotorkan Daripada ISP Anda ? 

Untuk memotongnya pendek, ya VPN akan menanggalkan Torrenting anda dari ISP anda. VPN melindungi privasi dalam talian anda secara umum, bukan sahaja menganggu anda. Walau bagaimanapun, tiada alat keselamatan tidak sempurna.

VPN sepatutnya menyembunyikan kegiatan anda yang teruk dan dalam talian dari ISP, Kerajaan, dan polis anda. Secara jujur, itu tidak selalu berlaku! Kadang-kadang ralat datang dalam perjalanan dan kadang-kadang sambungan VPN tiba-tiba gagal.

Terdapat serangan masa juga. Kadang kala, ada kesalahan dalam VPN itu sendiri. Walau bagaimanapun, ini semua berlaku biasanya dengan VPN percuma yang tidak memberi keterangan kualiti perkhidmatan mereka. Oleh itu, sentiasa pilih VPN yang boleh dipercayai dan berbayar. Untuk membuat pilihan yang dibuat pakar, rujuk senarai VPN Murah untuk BitTorrenting kemudian dalam panduan ini.

Apa yang Perlu Diperhatikan Dalam VPN Untuk BitTorrenting? 

Sebelum anda memilih VPN yang sesuai untuk tugas ini, anda harus mengetahui keperluan VPN yang baik. Pertimbangkan faktor-faktor berikut untuk pembekal VPN yang ideal:

Keselamatan yang boleh dipercayai

Terdapat beberapa protokol VPN yang kuat yang melindungi sistem anda. Melalui protokol yang ditawarkan oleh setiap syarikat VPN pada senarai anda. Kadang-kadang, terdapatnya protokol bergantung kepada rancangan harga yang anda pilih.

Ketidakpastian

VPN atau proksi yang anda pilih untuk sistem anda seharusnya dapat menyembunyikan alamat IP sebenar anda. Ini adalah bagaimana anda mendapat dijejaki dalam talian supaya alamat pelayan VPN harus muncul bukannya alamat IP sebenar anda.

Dasar Log Pengguna

Penguatkuasa undang-undang membuat profil pengguna berdasarkan kekerapan dan pemasaan log VPN anda. Sekiranya VPN berpangkalan di AS, syarikat mungkin bertanggungjawab untuk menyimpan log oleh undang-undang.

Cuba cari VPN tanpa nama untuk BitTorrenting yang terdapat di luar AS. VPN yang mempunyai dasar tidak log sentiasa pilihan terbaik. Anda mesti membaca dasar privasi penyedia VPN sebelum membeli VPN.

Kelajuan

Ia bukan rahsia yang menggunakan VPN melambatkan kelajuan sambungan internet anda, menunda aktiviti dalam talian biasa anda. Semak ulasan pengguna untuk VPN supaya anda dapat memahami mana yang mengekalkan kelajuan yang baik selepas menghubungkan VPN. Semakin dekat pelayan VPN anda, semakin cepat kelajuannya.

Kebolehpercayaan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, bilangan dan kerumitan ciri yang anda terima bergantung pada tanda harga. Walau bagaimanapun, beberapa syarikat VPN murah juga mempunyai ciri-ciri yang bagus. Pelan harga yang melebarkan setahun atau lebih sering mempunyai diskaun yang besar kepada mereka.

Juga Baca: Cara Semak Alamat IP Torrent Anda

Sokongan Untuk OpenVPN

VPN yang sesuai adalah yang menawarkan pelbagai pilihan protokol VPN. Lebih banyak pilihan protokol yang menawarkan VPN, semakin baik keselamatan dalam talian. VPN sangat bagus jika ia mempunyai pilihan OpenVPN. Ia adalah protokol VPN yang paling moden. Ia dianggap sangat terjamin. Semua penyedia VPN teratas menyokong OpenVPN.

Membunuh suis

Perkhidmatan VPN yang sangat sedikit adalah 100% boleh dipercayai. Ada di antara mereka yang boleh digodam atau mereka boleh bocor alamat IP anda, terutama jika mereka kekurangan ciri ini. Suis pembunuh adalah penyelesaian masalah ini kerana ia dapat memantau sambungan VPN yang gagal. Ia menutup turun pemindahan data jika sambungan VPN tiba-tiba jatuh. Ia juga menghalang alamat IP anda daripada bocor.

Lokasi Pelayan

Syarikat VPN yang anda suka mesti mempunyai pelayan di negara anda. Baca senarai rasmi lokasi di laman web mereka untuk mencari negara anda. Lebih banyak pelayan yang ada di kawasan anda, lebih baik untuk anda. Titik penting di sini adalah bahawa VPN yang baik akan sentiasa mempunyai sebilangan besar pelayan yang tersebar di seluruh dunia.

Pelayan DNS Anonim

DNS bermaksud Sistem Nama Domain. Ini adalah proses yang menjadikan alamat pelayar web menjadi alamat IP. Alamat IP itu digunakan oleh web di seluruh dunia untuk mengarahkan trafik ke pengguna. Lebih baik menggunakan VPN yang mempunyai DNS sendiri. Ia akan melindungi privasi anda dengan lebih baik.

Sokongan Penghala

Memilih VPN yang mempunyai sokongan router sentiasa hebat. Dengan cara ini anda boleh langsung memasang VPN pada penghala anda dan bukannya memasang secara berasingan pada semua peranti anda. Semua peranti anda akan disambungkan ke VPN apabila anda memasang VPN di penghala rangkaian rumah anda.

Tawaran Murah VPN Murah untuk BitTorrenting

Sebenarnya mustahil untuk mencari semua ciri di atas dalam VPN untuk memastikan yang terbaik untuk BitTorrenting. Oleh itu, kami telah melakukan semua penyiasatan untuk anda (terima kasih untuk mengkaji semula, itu tugas kami!) Dan memilih beberapa VPN terbaik yang tidak hanya baik untuk BitTorrenting tetapi juga pilihan ekonomi. Jika anda mencari VPN Murah yang boleh dipercayai untuk BitTorrenting, cubalah pilihan ini disarankan oleh pengguna lain dan pakar kami.

NordVPN

Satu lagi VPN tanpa nama terkenal untuk BitTorrenting ialah NordVPN. Ia mempunyai dasar tiada log. Ia dilengkapi dengan suis bunuh, kelajuan tinggi, jalur lebar tanpa had, antara muka yang mesra pengguna dan penyulitan berganda. Jadi, anda dua kali selamat.

NordVPN serasi dengan iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome dan Firefox. Mereka juga menerima bayaran melalui Bitcoin pada masa ini.

$ 11.95 / bulan sememangnya terdengar mahal tetapi sekarang anda boleh mendapat 70% daripada pelan 3 Tahun + 3-Bulan Percuma mereka dengan hanya $ 3.49 / bulan dengan jaminan wang balik 30 hari. Pelan 2 Tahun mereka kos $ 4.99 / bulan pada hari ini (58% diskaun). Pelan 1 Tahun berharga $ 6.99 / bulan sekarang (diskaun 41%).

ExpressVPN

ExpressVPN juga merupakan salah satu daripada pangkat utama di kalangan VPN. Ia sangat selamat dan selamat. Ia membolehkan anda untuk melawat mana-mana kandungan terhad dengan memintas batasan geo. Ia menawarkan beberapa ciri yang menarik seperti: tiada log, suis pelayan tanpa had, penyulitan terbaik dalam kelas, DNS pengetahuan tanpa had, suis bunuh, terowong perpecahan, dan jalur lebar tanpa had. 

Ia mempunyai kelajuan yang sangat baik. Ia berfungsi dengan Netflix juga. Ia juga sangat mesra pengguna. Ia menyokong semua peranti, ia juga menyediakan perkhidmatan pelanggan 24/7. Selain itu, ia sangat baik untuk streaming. Ia juga memberikan penggunanya jaminan wang balik 30 hari.

Pada masa ini, mereka menawarkan perjanjian luar biasa untuk rancangan 1 tahun mereka. Ia berharga $ 6.67 / bulan dengan 3 bulan Perkhidmatan Percuma.

Akses Internet Persendirian

PIA VPN sangat disyorkan oleh pengguna di seluruh dunia. Ia mempunyai beberapa ciri yang menarik seperti: Penyulitan Tinggi Tinggi, Protokol VPN yang disesuaikan, aplikasi yang mudah digunakan, sambungan VPN stabil, dan pusat sokongan yang baik.

Akses Internet Persendirian (PIA) menawarkan sokongan P2P yang sesuai untuk ditimbulkan. Anda juga boleh menyambungkan 5 peranti secara serentak ke akaun PIA tunggal. 

Tiga protokol VPN kuasa iaitu PPTP, OpenVPN dan L2TP / IPSec mengekalkan keselamatan. Ia menyekat iklan, pelacak dan malware juga.

PIA berharga $ 6.95 / bulan. Pada masa ini, kos terbaik mereka ialah $ 3.33 / bulan untuk pelan 1 Tahun (diskaun 67%). Tiada log masuk yang disimpan dan mereka mempunyai lebih daripada 3059 pelayan di 28 negara.

IPVanish

Ia sentiasa baik untuk mempunyai jaminan wang balik 7 hari seperti tawaran IPVanish. Mereka mempunyai lebih daripada 1000 pelayan di lebih dari 60 buah negara, jadi ada peluang yang baik anda akan dapat mencari pelayan VPN BitTorrenting yang sesuai dengan mudah melalui mereka. 

Anda boleh menikmati keselamatan protokol VPN OpenVPN dan L2TP / IPsec di seluruh 5 peranti serentak dengan IPVanish. Antara ciri-ciri menakjubkan mereka termasuk: pelan tanpa nama, pelindungan pelbagai platform, tiada log, pertukaran pelayan tanpa had, dan jalur lebar tanpa had. 

$ 10 / bulan mungkin kelihatan mahal, tetapi hari ini, mereka menawarkan pakej 1 Tahun mereka untuk $ 3.25 / bulan (73% diskaun).

SurfShark

Surf-Shark juga dikenali ramai. Ia mempunyai pelbagai ciri seperti: tiada kebocoran IP, tiada log, sokongan berbual langsung berbual, suis bunuh automatik (aplikasi asli sahaja), dan perlindungan kebocoran DNS.

Ia boleh menyahsekat Netflix. Masa sambungannya lebih cepat daripada purata. Ia pada dasarnya adalah VPN yang hebat untuk sebarang tujuan dan ia sangat dipercayai. Untuk mengerikan, ia adalah VPN yang ideal.

Ia juga tidak mempunyai kegagalan sambungan. Ia mempunyai aplikasi untuk Mac, Windows, iOS, Android, dan Linux. Ia juga menawarkan sambungan untuk Chrome dan Firefox.

Berita luar biasa ialah ia mempunyai percubaan percuma 7 hari untuk Mac, iOS, dan Android. Kos 24 bulan + 3 Bulan percuma pakej mereka $ 1.99 / bulan hari ini (80% diskaun).

ProtonVPN

Proton VPN adalah VPN berkelajuan tinggi yang melindungi privasi dalam talian anda. Mereka beribu pejabat di Switzerland. Mereka tidak menjejaki atau menyimpan log aktiviti internet anda. Selain itu, ia mempunyai beberapa ciri yang kukuh seperti: 10GBIT pelayan, sokongan P2P, dasar tidak log dan jalur lebar tanpa had.

Anda boleh menyambung sehingga 10 peranti pada masa yang sama. Ia juga menawarkan sokongan profesional. Bahagian yang menakjubkan adalah bahawa mereka mempunyai versi percuma. Selain itu, mereka menawarkan 3 pakej:

  • Perjanjian 1 Tahun - $ 6.5 sebulan
  • Perjanjian 2 Tahun - $ 6 sebulan
  • ProtonVPN dan Mail Bundle - $ 7.5 sebulan

melawat laman web

CyberGhost

CyberGhost juga merupakan pilihan yang hebat. Ia tidak menjejaskan kelajuan. Ia mempunyai pelayan di seluruh dunia. Ia membolehkan anda menstrim dan menyemak imbas tanpa batasan.

Ia memintas sekatan geografi, tertutup, dan penapisan digital. Anda juga boleh memainkan permainan dikunci serantau dan acara sukan aliran.

Beberapa ciri terbaiknya ialah: tiada log, ciri penyekat iklan, alamat IP bersembunyi, dan penyekatan malware. Ia juga menyediakan perlindungan pelbagai platform.

Tawaran 3 bulan + 2 bulan percuma mereka berharga $ 2.75 sebulan dan ia datang dengan jaminan wang kembali 45 hari.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments