Sve o SmartDNS – Koji su neki najbolji pružatelji usluga i zašto?

[ware_item id=33][/ware_item]

U prošlosti smo puno raspravljali o Tor, Proxies, VPN i VPN protokolima. Sada je vrijeme da prosvijetlimo našu publiku o SmartDNS-u. Što je zapravo SmartDNS i koliko vam pametno omogućuje zaobići Geo-ograničenje bez utjecaja na brzinu? Dakle, nosite se s nama i čitajte s punim fokusom, ovo će vam biti korisno kao i informativno ako volite čitati o tehnologiji.


SmartDNS za laika - Objasnio!

Sadržaj web lokacije s ograničenom geološkom dozvolom je neugodan. Vrlo je razočaravajuće što je zabava za ljude ograničena na manju publiku, kada su njeni obožavatelji diljem svijeta, poput "Igra prijestolja". Tada se pred vama pleše mit o internetskoj slobodi, dok u pozadini vidite obavijesti poput "blokirani sadržaj" ili "sadržaj ograničen na vašem području / regiji". 

Da, znam da ste se u prošlosti suočavali s ovim scenarijem i potrošili ste lijep iznos na VPN-ovima koji u stvarnosti usporavaju strujanje! Dakle, morate znati pravu tehnologiju za prave stvari. Što se toga tiče, uskoro ćemo vas obavijestiti o tehnologiji koju možete koristiti za lakiranje geo-ograničenja i strujanje bez ikakvih problema.. 

Upotreba ove tehnologije ovisi o vašoj svrsi. Ako ste voljni zaobići geo-ograničenja i uživate u mrežnom streamingu i gledanju svojih omiljenih filmova, TV emisija (Narcos, odijela, Game Of Thrones), sportova (Liga prvaka, Premijer liga, La liga), glazbe (Spotify / Pandora) ili bilo koji drugi video ili audio sadržaj, za to vam treba Smart DNS. Ali, što je pametni DNS?

Također pročitajte: Najbolji VPN za online igranje

Sve o SmartDNS-u

SmartDNS je usluga koju možete koristiti za pristupanje geo-ograničenom sadržaju. Razlog za to što je Smart DNS postao iznimno popularan je zbog sve veće upotrebe tehnologije geoblokiranja od strane davatelja sadržaja poput Netflixa. Pametni DNS sakriva vašu geo-lokaciju i na taj način možete gledati geo-blokirane sadržaje s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Prilično je dobra tehnologija za lov na Geo-Restriction. Smart DNS tehnologija je koja vam pomaže zaobići geo-ograničenja i strujati sadržaj s cijelog svijeta. U stvari to možete učiniti s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Evo najboljeg dijela! Pametni DNS ne utječe na brzinu koju bilo koji korisnik dobiva od svog davatelja internetskih usluga (ISP). Pametni DNS pomažu vam u promjeni DNS-a i omogućuje vam korištenje njihovih namjenskih DNS poslužitelja na kojima su blokirane web lokacije dostupne. Kad jednom promijenite svoje DNS postavke, vaš uređaj dobiva moć zaobići bilo koja geo-ograničenja. To ne usporava vašu brzinu interneta, jer ne šifrira vaše podatke. Dakle, možete dobiti punu brzinu koju obično dobijete od svog davatelja internetskih usluga. 

Najbolji je izbor za sve ljubitelje zabave koji vole streaming filmova, TV emisija, sporta, glazbe ili bilo kojeg drugog sadržaja koji je blokiran u njihovim regijama. Pa, većina SmartDNS aplikacija i softvera dostupna je na više uređaja pa obavezno nabrajamo samo one usluge koje imaju aplikacije dostupne na iO-u, Androidu i softveru koji su dostupni na sustavu Windows. 

Razumijemo vašu bol i tu smo da vam pružimo prava rješenja koja će vam pomoći da dobijete puni pristup zabavi na željenom uređaju kako biste izvukli maksimum iz nje.

Prednosti SmartDNS usluga

 1. Rade na gotovo svim uređajima
 2. Smart DNS ne usporava brzinu vaše internetske veze
 3. Ove su usluge prilično pristupačne
 4. Omogućuju vam pristup blokiranim web mjestima iz različitih regija
 5. Brza usluga
 6. Jednostavan za korištenje
 7. pravni
 8. Sigurniji od nasumičnih proxy poslužitelja
 9. Idealno za poslovne putnike
 10. Pristup društvenim medijima na mjestima gdje je blokiran, poput Kine.

Utječe li SmartDNS na vašu brzinu internetske veze?

Ne, uopće. Za razliku od VPN-a, Smart DNS ne koristi nijednu vrstu šifriranja, zato možete koristiti svoj izvorni ISP brzinu i uživati ​​u bilo kojem internetskom sadržaju koji vam se sviđa.

Kako funkcionira SmartDNS proxy?

DNS je kratki oblik Sustava naziva domena. To je poput telefonskog imenika. Ona mijenja naziv temeljen na jeziku u IP adresu koju računalo može prepoznati.

Pametni DNS koristi namjenske proxy servere za promjenu DNS-a vašeg uređaja, ali zapravo ne mijenja ili skriva vašu IP adresu. To samo mijenja način na koji web čita čitanje vaše IP adrese.

Mogu li SmartDNS zaobići vatrozidove?

Smart DNS ne krije vašu stvarnu IP adresu i zato ne možete zaobići vatrozidove. Ograničenja vatrozida neće se ukloniti čak i ako upotrebljavate Smart DNS.

Kako zaobići problem s prozirnim DNS proxyjem

Transparentni DNS proxy koji koristi vaš ISP može biti vrlo mučan i neugodan, jer čini da koristite vlastiti DNS umjesto onog koji vam je dodijelio dobavljač DNS-a. Dobra vijest je da ovaj problem možete zaobići, no rješenje će uspjeti samo ako imate DD-WRT usmjerivač koji ima podršku za IP tablete. Ako imate DD-WRT usmjerivač, slijedite naredbu navedenu u nastavku prilikom konfiguriranja vatrozida usmjerivača:

iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp -dport 23 -j DNAT -to 8.8.8.8:54

Zatim će se pobrinuti da DNS zahtjev vašeg uređaja pošalje, koristi port 54 umjesto porta 53 i to će zaobići taj problem.

SmartDNS za bujice

Smart DNS za vas neće ništa stvarno ako ga upotrijebite za preuzimanje bujica. Razlog je taj što Smart DNS ne maskira vašu stvarnu IP adresu i ne šifrira vaš promet. Vaš ISP može lako vidjeti da preuzimate bujice čak i ako koristite Smart DNS, što može biti problem ako je to osjetljiv pravni problem u vašoj zemlji.

8 znakova sjajne usluge SmartDNS

 1. User-friendly
 2. Aplikacije koje podržavaju više platformi
 3. Veliki broj web stranica s unaprijed deblokiranom karticom
 4. Dostojan broj deblokiranih regija
 5. Snažne DNS značajke
 6. Dodatne usluge
 7. Besplatno probno razdoblje
 8. Politika povrata novca
SAVJET: 

Najbolje je odabrati pružatelja Smart DNS-a koji nudi pristup Smart DNS-u zajedno s drugim opcijama kao što su VPN i proxy. Također bi trebao omogućiti pristup klijentima koji su kompatibilni s platformom i ima dugačak popis web-lokacija s unaprijed deblokiranim web stranicama.

Koja je razlika između SmartDNS i VPN-a?

VPN-ovi i Smart DNS imaju mnogo sličnosti, ali djeluju na bitno različite načine. Pogledajmo koje su razlike između VPN-a i Smart DNS-a.

 1. VPN koristi šifriranje, Smart DNS ne.
 2. VPN usluga sloji sve informacije koje dolaze s vašeg uređaja, Smart DNS samo prevodi adresu web stranice u specifičnu IP adresu poslužitelja na koji se morate povezati.
 3. VPN potpuno maskira vaš IP, Smart DNS ne maskira u potpunosti vaš IP.
 4. VPN-ovi nude dodatnu sigurnost, Smart DNS ne.

Evo najboljih SmartDNS + VPN usluga koje morate isprobati!

 1. NordVPN
 2. Getflix
 3. Unlocator

NordVPN

NordVPN je jedan od najboljih trenutno dostupnih VPN pružatelja usluga. Svojim izvrsnim značajkama i zanimljivim paketima, NordVPN je stekao svjetsku slavu. Uz vrhunsku VPN, NordVPN ima i vlastiti DNS za još više poboljšanja njihove sigurnosne mrežne sigurnosti. Njihov DNS sprečava istjecanje IP adrese koje nije moguće spriječiti samo aktivnom VPN vezom i može dovesti do toga da treće strane mogu prikupljati podatke VPN korisnika putem nesigurnih WiFi vrućih mjesta..

Značajke 
 1. Sigurnost i privatnost na visokoj razini
 2. Automatski prekidač
 3. DNS zaštita od curenja
 4. Pravila bez zapisivanja
 5. Dvostruki VPN (koristi 2 poslužitelja za maksimalnu sigurnost)
 6. Šifriranje vojnog stupnja
 7. CyberSec (rješenje za blokiranje zlonamjernog softvera)

posjetite web stranicu

Getflix

Getflix koristi se za pristupanje ograničenom geološkom sadržaju. Korisnicima iz cijelog svijeta omogućuje pristup globalnim videozapisima i streamingu glazbe, a koristi Smart DNS i VPN tehnologiju da bi zaobišli ta geo-ograničenja. 

Značajke Getflix SmartDNS:
 1. Podržava preko 200 kanala
 2. Radi na svim uređajima
 3. Brzo
 4. User-friendly
 5. 24/7 korisnička podrška
 6. Niske mjesečne cijene
 7. Možete otkazati bilo kada
 8. Besplatna prijava
 9. 14-dnevno suđenje
 10. Nije potrebna kreditna kartica
Getflix VPN značajke:
 1. Sigurnost i privatnost
 2. Brzo
 3. Ogromna mreža globalnih poslužitelja
 4. User-friendly
 5. Niske mjesečne cijene
 6. Brzi i sigurni poslužitelji

posjetite web stranicu

Unlocator

Unlocator je kompletan paket privatnosti, sigurnosti i deblokiranja. 

Značajke:
 1. Unlocator hybrid (uživajte u sigurnosnim značajkama VPN-a uz korištenje Smart DNS streaminga)
 2. Neograničen pristup vašim omiljenim web mjestima
 3. 50 virtualnih lokacija
 4. 58 podržanih platformi i uređaja
 5. Jednostavan za korištenje
 6. Lako za postavljanje
 7. Velika brzina
 8. Jednostavna registracija
 9. Nije potrebna kreditna kartica
 10. 7-dnevno besplatno probno razdoblje
 11. Live chat
 12. Omogućuje bujicu
 13. Deblokira Netflix
 14. 5 istodobnih veza
 15. 24-satna korisnička podrška
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments