Surfshark VPN pregled 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Prvo proučimo VPN

VPN označava Virtual Private Network. Danas je neizmjerno popularan, jer, budimo stvarni, niko ne želi da itko drugi vidi što rade, pretražuje ili gleda na internetu. Pogodi što? VPN je vaš problem za rješavanje problema. U osnovi, ono što VPN radi jest da sakriva vašu IP adresu kako bi se moglo vidjeti što radite na mreži i također vam omogućuje pregled bilo kojeg sadržaja, čak i ako je on ograničen u vašoj zemlji. Ne zvuči li cool? Možete gledati sport, strujati glazbu, igrati igrice i gledati Netflix itd. Čak i ako su u vašoj zemlji ograničeni, za to vam treba samo VPN! Sada, odabir VPN-a treba neko istraživanje i pametan rad, jer postoje deseci mogućnosti. Traženje najbolje pregledanih VPN-a uvijek je bolji izbor i iskreno govoreći da besplatni VPN-i nisu baš pouzdani. Za sada, istrajmo dublje u VPN-ove prije nego što pregledamo pouzdan VPN za vas!


Kako djeluje VPN

Jednostavno rečeno, to stvara internetske tunele. Da bih to objasnio malo dublje, VPN funkcionira tako što sakriva internetsku vezu stvarnog uređaja s privatnim poslužiteljem odabranog VPN-a, tako da kad se vaši podaci prenose na Internet, dolazi iz VPN-a, a ne s vašeg uređaja. Na taj način stvara privatni tunel i skriva vaše podatke kroz nešto što je poznato kao šifriranje. Šifriranje skriva vaše podatke na takav način da ih se ne može pročitati bez vrlo jake lozinke koja je poznata kao ključna. Samo vaše računalo i VPN poslužitelj znaju ovaj ključ.

-> Sada kada imate ideju o tome što je VPN i kako funkcionira, zavirimo u sve informacije koje trebate znati o Surfshark VPN-u i koji je razlog njegove popularnosti.

Sada pogledajmo!

Surfshark VPN prilično je nova VPN usluga, ali jedna je od trenutno najpovoljnijih VPN-a koja je trenutno dostupna i to je kompletan paket atraktivnih značajki. Ne nazivaju sebe VPN softverom već VPN nastavkom. Razlog zbog kojeg Surfshark VPN vole mnogi ljudi je taj što pruža sve napredne značajke kao njegovi konkurenti, ali to je upola manje. Nije pogrešno reći da je Surfshark VPN čvrst višenamjenski VPN, također je vrlo dobro dizajniran. Također nudi neuobičajene napredne značajke.

prozodija

 1. Razne značajke
 2. Može deblokirati Netflix
 3. Dvogodišnji plan je vrlo jeftin
 4. Brza podrška u live chat-u
 5. Nema kvarova u vezi
 6. Vrijeme veze je brže od prosjeka
 7. Nema propuštanja IP-a
 8. Nema trupaca
 9. Impresivna tehnička sigurnost
 10. Vrlo pouzdan
 11. Izvrsna VPN za bilo koju svrhu
 12. Možete spojiti neograničene uređaje
 13. Vrijeme brzog učitavanja
 14. Automatski prekidač za isključivanje (samo izvorne aplikacije)
 15. DNS zaštita od curenja

Cons:

 1. Politika privatnosti kratka je o pojedinostima
 2. Problemi s prekidačem kill
 3. Probna verzija je samo za Mac i mobilne aplikacije
 4. Nije moguće strujanje Hulu
 5. Egzotična poslovna adresa
 6. Nema pokazatelja opterećenja pinga ili poslužitelja

Poslužitelji: 800+

zemlje:50

Dostupnost aplikacija:

 1. ortak
 2. Windows
 3. iOS
 4. Android
 5. Linux

Proširenja za:

 1. Krom
 2. Firefox

Istovremene veze: Nema ograničenja.

Cijene SurfSharkVPN-a

Mjesečni plan: 11,95 USD

Jednogodišnji plan: $ 5,99

Dvogodišnji plan: 1,99 dolara (Sada je to privlačna ponuda. Nije li?

Dozvoljen P2P: Da

Metode Plačanja:

 1. PayPal
 2. Kreditne kartice
 3. Cryptocurrencies
 4. Amazonska plaća
 5. Google pay
 6. Alipay

Trajanje: 7 dana

Jamstvo novca: 30 dana

Ubojiti prekidač: Dostupno

Sjedište u: Britanski djevičanski otoci

Druge značajke:

 1. Pravila bez prijave
 2. Neka im je privatni DNS
 3. Višenamjenska značajka
 4. Jednostavan za korištenje
 5. Čista web značajka
 6. Način kamuflaže (lako može zaobići mrežne zaštitne zidove i druge internetske blokove)
 7. Blokator oglasa

Posebne značajke Android aplikacije:

 1. Izbor načina šifriranja
 2. Opcija "Koristi male pakete"
 3. Automatski se povezuje na VPN

Nema pronađenog curenja i virusa:

Jedna od najboljih stvari o Surfshark VPN-u koju smo pronašli je da je on vrlo siguran. Ono što nikad ne ugrožava je zaštita vaših podataka. Nema pukotina koje bi mogle dopustiti curenje informacija. Oni osiguravaju da se vaši podaci čuvaju kao privatni i niti jedna treća strana ih ne može vidjeti. To čini Surfshark VPN vrlo pouzdanim za svoje korisnike..

Netflix:

Ako je deblokiranje Netflixa razlog za korištenje VPN-a, možete vjerovati Surfshark VPN-u lako, jer za razliku od mnogih drugih VPN usluga koje se zalažu za svoju sposobnost otključavanja Netflixa, ali nikada ne ispunjavaju svoje obećanje, Surfshark VPN jamči njihovu sposobnost deblokiranja na sljedeću razinu koja će vidljivo je u njihovim svjedočenjima. Nakon pregleda svi su kupci potvrdili da je SurfsharkVPN zapravo bio uspješan u deblokiranju Netflix-a i da se dokazuje njihovim riječima istinitim..

Omogućuje vam i pregled američkog sadržaja na youtube-u i BBC iPlayer itd. Nakon testiranja nekoliko poslužitelja širom svijeta, Surfshark VPN je svaki put bio u mogućnosti pristupiti Netflixu, čime je uspješno prošao test i dokazao se.

Torrenting:

Za bujice je idealan VPN. Dijeljenje datoteka P2P u potpunosti je podržano na svim poslužiteljima. imaju 800+ torrent servera u 50 + zemalja.

Ako koristite poslužitelje u Velikoj Britaniji, SAD-u ili Nizozemskoj, možete postići najbolju i najbržu brzinu bujice.

Kompatibilno sa: (Torrent Softwares & Igrači u struji)

 1. BitTorrent
 2. uTorrent
 3. Ace Player
 4. VLC
 5. Vrijeme za kokice

Pravila transparentnog evidentiranja:

Surfshark VPN tvrdi da ne prikuplja zapisnike. Budući da se korisnici moraju prijaviti svojim VPN davateljima, Surfshark izgleda da će u ovom slučaju zadovoljiti svoje korisnike do sada. Nakon pregleda možemo potvrditi da to nije laž, jednostavno zato što Surfshark VPN ne prikuplja:

 1. Vaša IP adresa
 2. Vaša povijest pregledavanja
 3. Upotrijebljena propusna širina
 4. Mrežni promet
 5. Podaci o sesiji

Pohranjuje samo:

 1. Adresa e-pošte vašeg računa za potrebe usluge kupcima.
 2. Tvoja lozinka
 3. Osnovne informacije o naplati

Nadalje, ako želite potpunu anonimnost, umjesto plaćanja osobnih podataka za naplatu, možete platiti kripto valutom poput bitcoina..

Surfshark VPN je vrlo pouzdan i dokaz je njegov kanat.

Sjajno korisničko iskustvo:

SurfsharkVPN je vrlo jednostavan za upotrebu i doista je vrlo jednostavan za upotrebu. Postupak prijave i instalacije prilično je jasan i koncizan. Aplikacija također ima značajku Multihop koja je njena verzija Double VPN-a i podjednako je prilagođena korisnicima.

Značajke i usluge (u dubini):

-> Gledajući značajke detaljno, on doista nudi razne značajke, kao i rijetko viđene napredne značajke.

Surfshark VPN nudi standardnu ​​aplikaciju za Windows.

-> S lijeve strane su prikazane mogućnosti Navigacije.

Primarna nadzorna ploča:

 1. Sadrži spojeni / nepovezani indikator.
 2. Popis nedavnih veza u državi.

Lokacije (opcija izbornika):

Nudi 4 različite vrste veza kao ispod.

 1. Fizički poslužitelji: Nalaze se u stvarnoj zemlji koja je naznačena. Oni također pokazuju mogućnosti brzog povezivanja.
 2. Lokacije virtualnih poslužitelja: Poslužitelji koji zapravo nisu prisutni u zemlji u kojoj tvrde da se nalaze.
 3. Opcije P2P poslužitelja
 4. Double hop VPN veze (Multi-hop): Da biste još više sakrili / osigurali svoju stvarnu lokaciju.

Čisti web:

To je blokator oglasa / alat za praćenje i blokiranje zlonamjernog softvera. Nije uključeno prema zadanim postavkama.

Bez granica:

Omogućeno je prema zadanim postavkama i osmišljeno je da zaobiđe vatrozidove u ograničenim područjima.

Hacklock značajka:

Njihova značajka hack-lock zaštitna je značajka IDleak. Upozorava korisnike kada propuste njihove lozinke, brojeve socijalnog osiguranja i druge osjetljive pojedinosti. Hacklock vam omogućuje da brzo promijenite vjerodajnice i minimizira štetu nastalu zbog curenja podataka.

Ubojiti prekidač:

Surfshark VPN ima sjajnu sklopku za isključivanje koja automatski deaktivira internetsku vezu ako vam VPN veza neočekivano padne. Za bilo koji siguran VPN važno je imati.

U testu smo namjerno isključili našu VPN vezu i Surfshark VPN prekidač za ublažavanje funkcionirao je pouzdano svaki put.

Jedini problem ovdje je što ne postoji prekidač kill na svojoj verziji Linuxa, ali očekuje se da će ga uskoro dodati.

Deblokiranje ograničenog sadržaja

Mnoge su države zabranile korištenje VPN-a, a neke su web stranice u nekim zemljama blokirane / ograničene. Ali ne brinite, lako ih možete deblokirati pomoću ove VPN. Jednostavnim omogućavanjem proširenja možete deblokirati i pregledati gotovo bilo koju web lokaciju / sadržaj s ograničenjem. Možete gledati sport, strujati glazbu, igrati igrice ili posjećivati ​​web stranice, čak i ako su u vašoj zemlji ograničene uz pomoć Surfshark VPN-a..

Ubrzati:

Najveći problem s VPN-ovima je što oni usporavaju vašu brzinu interneta. Pa, Surfshark to stvarno ne radi, već samo u zanemarivoj mjeri. Rijetka je stvar da su poslužitelji posebno poboljšani / optimizirani za streaming videa, što vam omogućuje nesmetano strujanje Netflixa, ESPN-a, HBO-a itd. Itd. Da biste to dokazali, evo usporedbe brzine prije i nakon upotrebe Surfshark VPN-a:

Prije poslije

Surfshark VPN pregled 2020

Kao što vidite, brzina se smanjuje što se očekuje kada su u pitanju VPN-ovi, ali smanjenje brzine s VPN-om nije baš uočljivo i to je stvarna plus točka za Surfshark VPN.

Osim vrlo malog smanjenja brzine, ne morate brinuti oko dostizanja ograničenja podataka. Možete koristiti VPN koliko god želite, za razliku od mnogih drugih VPN-a koji ograničavaju vašu brzinu ili širinu pojasa nakon korištenja određene količine podataka..

Izvođenje:

Ako planirate ručno postavljati uslugu na druge platforme koje ih mogu koristiti, dobra je vijest za vas da Surfsharkova podrška za OpenVPN uključuje pružanje preuzimanja konfiguracijskih datoteka za svaki od njegovih poslužitelja.

Također nam omogućuje korištenje softvera za automatsko testiranje performansi kako bismo provjerili uzorak Surfsharkove lokacije.

Nakon što smo ga provjerili, nije bilo kvarova na vezi. Vrijeme veze je također bilo brže od prosjeka i svi su serveri vraćali IP adrese na svoje oglašavane lokacije.

To dokazuje da ovaj VPN u cjelini ima dobre performanse.

Zemlje s poslužiteljima:

Surfshark ima 100+ poslužitelja u 14+ zemalja. Zemlje za izbor su:

 1. Australija
 2. Hong Kong
 3. Njemačka
 4. Francuska
 5. Singapur
 6. Island
 7. Italija
 8. Japan
 9. Nizozemska
 10. Španija
 11. Švedska
 12. Švicarska
 13. SAD
 14. Velika Britanija

Razlika između Surfsharka i NordVPN-a - najbolji VPN za natjecanje:

NordVPN i Surfshark VPN jedno su od glavnih imena kada su u pitanju najbolje VPN usluge dostupne u ovom trenutku; i korisnici i stručnjaci smatraju se najboljim u poslu.

Sada kako odlučiti koga odabrati. Možete pitati?

Da bismo odgovorili na vaše pitanje, slijede razlike između Surfshark VPN-a i NordVPN-a. Sada odlučite koji vam više odgovara.

Glavna razlika između njih je ta;

Surfshark je idealan VPN za pohlepne streamere dok je Nord najbolji za opće korisnike.

-> Ono zbog čega je Surfshark vrhunski na tržištu su njegove napredne i rijetke značajke koje se ne nalaze u mnogim VPN-ovima.

Osim toga, njihova stroga politika nulta evidentiranja, izvrsna brzina, šifriranje bankovnog stupnja također Surfshark čini jednim od najboljih VPN-ova koji su trenutno dostupni.

Usporedba cijena:

paketi SurfSharkVPN NordVPN
1 mjesec $ 11,95 $ 11,95
1 godina $ 5,99 $ 6,99
2 godine $ 1,99 $ 3,99

Tako. Veći, ekonomičniji paketi Surfshark VPN-a mogli bi biti jedan od glavnih razloga zašto ga volite više!

Završna riječ

Sveukupno, to je lijepo dizajnirana aplikacija, jednostavna za korištenje s puno opcija. Djeluje besprijekorno i vrlo je stabilan i brz. Svakako vrijedi pokušati, a ako vam iz nekog razloga to ne uspije, postoji 30-dnevna garancija povrata novca, tako da apsolutno nema čega da se brinete. To je jedan od najboljih VPN-ova vani s najnaprednijim i rijetkim značajkama što ga čini jedinstvenim i privlačnim za oči. Povrh toga, anonimni postupak prijave i mogućnost plaćanja u kripto valutama, Surfshark VPN već je korak ispred svojih konkurenata, a to je i razlog zašto je ovaj mladi VPN u prilično kratkom vremenu za sebe stvorio veliko ime..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments