Stvari koje treba znati prije kupnje VPN-a

[ware_item id=33][/ware_item]

Internetske aktivnosti i sigurnost moraju ići jedno uz drugo, ne biste ga trebali zanemariti, jer podaci su danas sve i VPN-ovi štite te podatke. Sve što radite ovih dana na mreži treba biti sigurno. Ne biste željeli da se vaši osobni podaci otkrivaju nekoj drugoj strani, a znamo da to nije nemoguć zadatak.


Iako postoji stotinu načina na koje se možete spasiti od katastrofa na mreži, nije svaka alternativa učinkovita koliko se čini. Međutim, postoje neke veze koje spašavaju život i mogu vam dati odgovore na sva vaša pitanja. Zapravo su virtualne privatne mreže pod nazivom VPN-ovi najbolji alat za vašu internetsku sigurnost i sigurnu vezu.

Kad se radi o skrivenim IPS adresama, anonimnim mrežnim aktivnostima, osiguravanju lozinki i pojedinosti, VPN-ovi vam nude potpuni paket pogodnosti putem Interneta. Ali ništa dobro ne dolazi bez troškova. Ako ne želite nedostatke na VPN-u koji ćete kupiti, možete uštedjeti nekoliko dolara za bolje usluge, zar ne? Ali istovremeno biste bili sigurni da će, ako nešto plaćate, bolje poslužiti vašoj svrsi.

Da biste bili bez rizika, morate potvrditi nekoliko stvari o usluzi. VPN veze imaju različite značajke i specifikacije, pa stoga odabir bolje VPN može biti malo škakljiv. Da bismo vas spasili od zabune, imamo vodič koji VPN trebate kupiti i koje su neophodne značajke koje trebate potražiti u VPN-u..

Da biste uložili u VPN vezu, prvo morate znati osnove funkcioniranja VPN-a i zašto je to najvažnija stvar u digitalnom svijetu u današnje vrijeme. Jednostavnim riječima, VPN je uslužni program za anonimno i zaštićeno obavljanje mrežnih aktivnosti.

No, postavlja se pitanje, što biste trebali potražiti u VPN-u? Koja je najvažnija značajka koju trebate uzeti u obzir pri kupnji VPN-a? 

Da bismo odgovorili na to, istražimo zašto su VPN-ovi tako popularni ovih dana. Glavni je razlog što svi traže internetsku privatnost kao svoju osnovnu potrebu u današnjem prenapučenom digitalnom svijetu. A glavna funkcija VPN-a je upravo to, štiteći vas na mreži! Ako koristite VPN, pregledavate privatno, nitko vas neće moći pratiti, možete pregledavati ograničeni sadržaj / web stranice u vašoj zemlji i igrati igre koje nisu dostupne u vašoj zemlji.

Stoga je VPN koristan za mnoge stvari, ali postoji još nekoliko stvari koje biste trebali znati prije kupnje VPN-a. Napravili smo ovaj vodič, tako da možete odabrati VPN koji će vam najbolje odgovarati i nećete požaliti zbog toga što ste ga kupili!

Evo vodiča koji će vam pomoći da izvučete maksimum od uloženih dolara u bilo kojoj VPN.

protokoli

Vaš prioritet je sigurnost. To je jedna od najosnovnijih funkcija VPN-a, tj. Zaštititi vas na mreži od hakera i nadzora. Sigurnosni protokoli osiguravaju vam sigurnost i možete pregledavati bez brige o bilo kakvim nestalima. Sigurnost koju želite i tražite u VPN vezi ovisi o protokolu koji vam nudi VPN i postoje različite vrste protokola poput PPTP, L2TP i OpenVPN.

PPTP je stari VPN protokol i on se najčešće koristi. Pruža minimalnu sigurnost, ali postavlja se stvarno brzo i vjerojatno je najjednostavniji za korištenje od svih ostalih vrsta protokola.

L2TP ima sigurnu razinu šifriranja za svoje korisnike. Jednostavan je za korištenje, posebno kada su u pitanju OS uređaji jer imaju ugrađena sučelja za protokol.

OpenVPN je druga vrsta protokola. To je najpopularniji protokol temeljen na pregledniku. Ako tražite VPN protokol koji najbolje radi za preuzimanje, zaobilaženje geo-ograničenja i davanje udaljenog pristupa, to je protokol koji biste trebali potražiti u VPN-u koji ćete kupiti.

prilagodljivost

Drugi je važan faktor koji bi trebali uzeti u obzir osiguravanje da li VPN koji kupujete podržava širok spektar platformi i operativnih sustava. Ukratko, trebao bi biti svestran. Naš će vam savjet biti da se ne ograničavate na jednu platformu ili OS. Odaberite VPN koji nudi istovremeno povezivanje s prijenosnim računalom, računalom i pametnim telefonom, s dodatnim prostorom za ostale uređaje.

Tehnička podrška

Lako je naći i korisnu uslugu kupcima zaista teško pronaći, ipak je morate potražiti. Odaberite VPN uz dobru korisničku uslugu, posebno ako niste dobro upućeni u ovo polje. Iscrpan odjeljak s FAQ-om i predani stručnjaci znakovi su da VPN ne nudi samo zvijezdane proizvode, već i cijeni svoje kupce..

Pouzdan unos

Vaša je privatnost dragocjena. Dakle, trebali biste kupiti VPN koji ima pouzdanu enkripciju jer tehnologija šifriranja može napraviti ili slomiti VPN. Izvanredna VPN usluga ponudit će različite načine šifriranja koji će poslati vaš internetski promet putem više poslužitelja i na taj način se održava visoka razina anonimnosti.

Accessibilty

Kakva je korist od VPN usluge čiji je doseg ograničen? Ako želite koristiti VPN za pristup sadržaju koji je blokiran u vašoj zemlji, preporučujemo vam da obratite veliku pažnju na dostupnost VPN-a u različitim zemljama. Odaberite VPN koji ima poslužitelje u mnogim zemljama.

Loggings

Sigurno vam je potrebna zaštita privatnosti bez otkrivanja bilo koje informacije o povijesti pretraživanja, a za to vam je potrebna nulta pravila dnevnika. Ako ste ozbiljni i svjesni svoje internetske aktivnosti i privatnosti, onda je VPN sigurno neophodan. Ali, treba vam VPN koji ne vodi evidenciju vaših aktivnosti. VPN-ovi koji su sigurni i nemaju evidenciju o onome što radite na mreži korisni su i korisnicima i pružateljima VPN-a. Budući da detaljni zapisi zapisnika troše prostor na disku, neki se VPN-ovi usuđuju držati bilo kakve zapise dnevnika. I to je sve što vam treba, VPN koji ne prati nijednu aktivnost.

Kill Switch značajka

VPN je napravljen za vas da biste sve svoje mrežne aktivnosti ostavili anonimni i mora služiti svrsi. Morate znati da VPN u koji planirate investirati mora imati ovaj sustav Kill Switch. Ne bi trebao prekinuti vezu i dovesti vas u redovnu internetsku vezu. Umjesto toga, s VPN-om morate se držati podalje od svih očiju bez obzira na sve. Dobre i do značajne VPN-ove imaju značajku Kill Switch u njihovom sustavu koja štiti vašu VPN vezu od iznenadnog isključivanja izvan mreže te vas sprečava da budete izloženi na Internetu. Pretpostavimo da ste usred transakcije putem internetskog bankarstva i vaša VPN veza tamo ne uspijeva. Ali, sa sustavom prekidača kill, VPN će automatski prekinuti vezu tako da nećete biti ubačeni u internetski promet sa svojom nezaštićenom redovnom internetskom vezom..

Lokacija poslužitelja

Veliki broj lokacija poslužitelja ključna je točka koju ne smijete propustiti. "Koliko poslužitelja ima VPN? Gdje se nalaze ti poslužitelji? " su pitanja o kojima treba razmisliti prije nego što donesete bilo kakvu odluku. Morate provjeriti gdje se nalazi pružatelj VPN-a ili tvrtka. Ako je mjesto poslužitelja usklađeno s vašim potrebama, to bi trebao dobiti VPN. Ako koristite VPN kako biste izbjegli vladina ograničenja, trebali biste potražiti VPN tvrtku koja se nalazi u zemlji koja je najmanje povezana s vašom zemljom, to je ključ!

Cijena

Provedite istraživanje prije nego što kupite VPN. Na raspolaganju su mnoge divne VPN usluge, a VPN ne mora biti skup kako bi bio sjajan. Dostupno je puno proračunskih VPN-ova koji se mogu natjecati s skupima, a nude i sjajne mogućnosti. Ako razmišljate o upotrebi besplatnog VPN-a, onda budimo iskreni i kažemo vam da je jedina prednost besplatnog VPN-a ta što ne plaćate novac za njega. Svi dobro znamo da na ovom svijetu ništa zapravo nije besplatno. U besplatnom VPN-u nema garancija što će se dogoditi s vašom privatnošću, sigurnošću i ukupnim performansama. U stvari se u mnogim slučajevima vaše informacije prodaju za potrebe mrežnog marketinga, i na taj način ove besplatne VPN tvrtke zarađuju novac, a da vam ne naplaćuju ni jedan denar, što mislite da su bili samo velikodušni.

Kako kupiti anonimni VPN?

Ovo su značajke koje biste trebali razmotriti prije kupnje VPN usluge. Sada, provjerimo kako kupiti VPN na pametan način. Kako biste uštedjeli vrijeme i zbrku, evo popisa trikova naših stručnjaka o tome kako pametno kupiti VPN uslugu.

Korištenjem poklon kartica

Sada je način na koji plaćate VPN uslugu jednako važan kao i način na koji želite ostati anonimni iza svoje mrežne aktivnosti. Plaćanje VPN-a važno je, ali nije lak zadatak. Jedan alat koji smo shvatili kao vaš VPN način plaćanja su poklon kartice. Možda će vam one trunuti u novčaniku od prošlog Božića, a sada je vrijeme da ih iskoristite. Neki od VPN davatelji prihvaćajte Poklon kartice kao plaćanje. VPN uslugu lako možete platiti pretvaranjem darovnih kartica u plaćanje za VPN. Kako to radiš? Neki od pružatelja VPN-a imaju ga na svojim web stranicama, možete odabrati darovnu karticu po želji i lako ćete moći razmijeniti svoju poklon karticu za VPN pretplatu.

Korištenje Bitcoina

Bitcoin je još jedan način da kupite VPN. To je poput potpuno nove valute na tržištu i nove mreže plaćanja. Možete slati i primati bitcoine bez davanja vlastitih osobnih podataka. Jednostavno možete sakriti svoj korisnički identitet i dobiti željenu VPN pretplatu.

Postoji više načina kako anonimno kupiti VPN i koji VPN kupiti. I tako, zaustavljamo se ovdje, jer znamo da je vrijeme novac, a vi ste sada shvatili kako kupovati VPN. Ukratko, uložite u kvalitetnu VPN uslugu i platite anonimnim medijima sigurnost.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments