Ствари које треба знати пре куповине ВПН-а

[ware_item id=33][/ware_item]

Активност и сигурност на мрежи морају ићи упоредо, не бисте га требали игнорисати, јер подаци су данас све и ВПН-ови штите те податке. Све што радите ових дана на мрежи мора бити сигурно. Не бисте желели да се ваши лични подаци откривају било којој другој страни, а знамо да то није немогућ задатак.


Иако постоји стотину начина на које се можете спасити од катастрофа на мрежи, није свака алтернатива ефикасна колико се чини. Међутим, постоје неке животне везе које вам могу дати одговоре на сва ваша питања. Заправо су виртуалне приватне мреже под називом ВПН-ови најбољи алат за вашу интернетску сигурност и сигурну везу.

Када су у питању скривене ИПС адресе, анонимне мрежне активности, обезбеђивање лозинки и детаља, ВПН вам пружају комплетан пакет погодности путем Интернета. Али ништа добро не долази без трошкова. Ако не желите недостатке у ВПН-у који ћете купити, можете уштедјети неколико долара за боље услуге, зар не? Али истовремено бисте били сигурни да ако нешто плаћате, то би боље требало да служи вашој сврси.

Да бисте били без ризика, морате да потврдите неколико ствари о услузи. ВПН везе имају различите карактеристике и спецификације, па стога одабир боље ВПН може бити мало шкакљив. Да бисмо вас спасили од забуне, имамо водич који ВПН да купите и које су обавезне функције које треба да тражите у ВПН-у..

Да бисте инвестирали у ВПН везу, прво морате знати основе рада ВПН-а и зашто је то најважнија ствар у дигиталном свету у данашње време. Једноставним речима, ВПН је алат за анонимно и заштићено време обављања ваших мрежних активности.

Али, овде се поставља питање, шта треба тражити у ВПН-у? Која је најважнија карактеристика коју треба узети у обзир при куповини ВПН-а? 

Да бисмо одговорили на то, истражимо зашто су ВПН-ови тако популарни ових дана. Главни разлог је тај што сви траже интернетску приватност као своју основну потребу у данашњем пренапученом дигиталном свету. А главна функција ВПН-а је управо то, штитећи вас на мрежи! Ако користите ВПН, прегледавате приватно, нико вас неће моћи пратити, можете прегледати ограничени садржај / веб локације у вашој земљи и играти игре које нису доступне у вашој земљи.

Стога је ВПН користан за многе ствари, али постоји још неколико ствари које би требало да знате пре куповине ВПН-а. Направили смо овај водич, тако да можете да изаберете ВПН који ће најбоље радити за вас, и нећете жалити због тога што сте га купили!

Ево водича који ће вам помоћи да извучете максимум из уложених долара у било којем ВПН-у.

Протоколи

Ваш приоритет је сигурност. То је једна од најосновнијих функција ВПН-а, тј. Да вас заштити на мрежи од хакера и надзора. Сигурносни протоколи осигуравају вам сигурност и можете прегледавати без бриге о било каквим несагласностима. Сигурност коју желите и тражите у ВПН вези зависи од протокола који вам нуди ВПН и постоје различите врсте протокола као што су ППТП, Л2ТП и ОпенВПН.

ППТП је стари ВПН протокол и он се најчешће користи. Пружа минималну сигурност, али поставља се веома брзо и вероватно је најлакши за употребу међу осталим врстама протокола.

Л2ТП има сигуран ниво шифрирања за своје кориснике. Једноставан је за употребу, посебно када су у питању ОС уређаји јер имају уграђене интерфејсе за протокол.

ОпенВПН је друга врста протокола. То је најпопуларнији протокол заснован на претраживачу. Ако сте у потрази за ВПН протоколом који најбоље функционише за преузимање, заобилажење гео-ограничења и давање удаљеног приступа, онда је то протокол који бисте требали потражити у ВПН-у који ћете купити.

Свестраност

Други важан фактор који бисте требали узети у обзир је осигуравање да ли ВПН који купујете подржава широк спектар платформи и оперативних система. Укратко, требао би бити свестран. Наш савет за вас биће да се не ограничавате на једну платформу или ОС. Изаберите ВПН који нуди истовремено повезивање са рачунаром, рачунаром и паметним телефоном, са додатним простором за остале уређаје.

Техничка подршка

Лако је пронаћи и корисну услугу купцима заиста тешко пронаћи, али ипак морате је потражити. Изаберите ВПН уз добру корисничку услугу, посебно ако нисте добро упућени у ово поље. Исцрпан одељак ФАК и посвећени експертски представници знакови су да ВПН не само да нуди звјездане производе, већ и цијени своје купце..

Поуздан унос

Ваша приватност је драгоцена. Дакле, требали бисте купити ВПН који има поуздану енкрипцију јер технологија шифровања може направити или сломити ВПН. Изванредна ВПН услуга нудиће различите начине шифрирања који ће послати ваш интернет саобраћај преко више сервера и тако се одржава висок ниво анонимности.

Приступачност

Каква је корист од ВПН услуге чији је домет ограничен? Ако желите да користите ВПН за приступ садржају који је блокиран у вашој земљи, препоручујемо вам да обратите велику пажњу на доступност ВПН-а у различитим земљама. Изаберите ВПН који има сервере у многим земљама.

Евиденција

Сигурно вам је потребна заштита приватности без откривања било које од података о вашој историји претраге, а за то вам је потребна нулта политика евиденције. Ако сте озбиљни и свесни своје мрежне активности и приватности, онда је ВПН сигурно неопходан. Али, потребан вам је ВПН који не води евиденцију ваших активности. ВПН-ови који су сигурни и немају евиденцију о ономе што радите на мрежи корисни су и корисницима и ВПН провајдерима. Пошто детаљни записи евидентирања троше простор на диску, неки од ВПН-а усуђују се да чувају било какве записе дневника. И то је све што вам је потребно, ВПН који не прати ваше активности.

Килл Свитцх функција

ВПН је направљен за вас да бисте све своје мрежне активности оставили анонимни и мора служити сврси. Морате знати да ВПН у који планирате уложити новац мора имати систем Килл Свитцх. Не треба да прекине везу и да вас доведе у редовну интернетску везу. Уместо тога, помоћу ВПН-а морате се држати подаље од свих очију без обзира на све. Добре и до значајне ВПН-ове имају ову функцију Килл Свитцх у свом систему која штити вашу ВПН везу од изненадног искључивања у мрежи и спречава вас да будете изложени на Интернету. Претпоставимо да сте усред трансакције путем интернет банкарства и ваша ВПН веза не успе баш тамо. Али, са системом килл свитцх, ВПН ће аутоматски прекинути везу тако да нећете бити убачени у интернет саобраћај са својом незаштићеном редовном интернет везом..

Локација сервера

Велики број локација сервера кључна је тачка коју не смете пропустити. „Колико сервера има ВПН? Где се налазе ти сервери? “Су питања о којима треба размислити пре него што донесете било какву одлуку. Морате проверити где се налази ВПН провајдер или компанија. Ако се локација сервера усклађује с вашим потребама, то би требало да добијете ВПН. Ако користите ВПН да бисте избегли владина ограничења, требало би да одете у ВПН компанију која се налази у земљи која је најмање повезана са вашом земљом, то је кључ!

Цена

Урадите своје истраживање пре него што купите ВПН. На располагању је много дивних ВПН услуга, а ВПН не мора да буде скупо да би био сјајан. На располагању је мноштво буџетних ВПН-ова који се могу такмичити са скупљим и нуде одличне могућности. Ако размишљате о коришћењу бесплатног ВПН-а, онда будимо искрени и кажемо вам да је једина предност бесплатног ВПН-а та што не плаћате новац за њега. Сви добро знамо да на овом свету ништа заиста није бесплатно. У бесплатном ВПН-у нема гаранција шта се дешава са вашом приватношћу, сигурношћу и укупним перформансама. У ствари, у многим се случајевима ваше информације продају за потребе мрежног маркетинга, и на тај начин ове бесплатне ВПН компаније зарађују новац, а да вам не наплаћују ни један пени, због чега мислите да су биле само великодушне.

Како купити анонимни ВПН?

Ово су функције које бисте требали размотрити пре куповине ВПН услуге. Сада да проверимо како да купите ВПН на паметан начин. Да бисте уштедјели време и збрку, ево листе трикова наших стручњака о томе како паметно купити ВПН услугу.

Коришћењем поклон картица

Начин на који плаћате ВПН услугу је једнако важан као и начин на који желите остати анонимни иза своје мрежне активности. Плаћање ВПН-а је важно, али није лак задатак. Један алат који смо схватили као ваш ВПН начин плаћања су поклон картице. Могли бисте да им труну у новчанику од прошлог Божића, а сада је време да их искористите. Неке од ВПН провајдери прихватајте Поклон картице као плаћање. ВПН услугу можете лако платити претварањем својих поклон картица у плаћање за ВПН. Како ви то радите? Неки од ВПН провајдера имају га на својим веб локацијама, можете одабрати поклон картицу по жељи и лако ћете моћи да размените своју поклон картицу за ВПН претплату.

Коришћење Битцоина

Битцоин је још један начин да купите ВПН. То је попут потпуно нове валуте на тржишту и нове мреже плаћања. Можете да шаљете и примате битцоине без давања својих личних података. Можете лако сакрити свој кориснички идентитет и добити жељену ВПН претплату.

Постоји више како ВПН можете анонимно да купите и који ВПН да купите. И тако, заустављамо се овде, јер знамо да је време новац и сада сте схватили колико и колико купујете ВПН. Укратко, инвестирајте у квалитетну ВПН услугу и платите анонимним медијима за сигурност.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments